ولیعهد عربستان مُرد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 54 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
Re: ولیعهد عربستان مُرد
به عقیده بسیاری از کارشناسان غربی عربستان در اینده دچار بحران های سیاسی و اجتماعی بسیاری می شه و غرب باید فروش تسلیحات رو به این کشور متوقف کنه چون احتمال اینکه این تسلیحات علیه منافع غرب در اینده بکار روند زیاده.در واقع تمامی کار شناسان نظامی عقیده دارند بهم خرودن موازنه نظامی به نفع اعراب وبه ضرر ایران باعث کاهش نفوذ امریکا در منطقه به دلیل احساس قدرت بیشتر از جانب اعراب می شه در کل وضعیت فروش سلاح به عربستان من به یاد عراق سال های 1988-1990 میندازه.
البته تعداد اندکی همچون کارشناسان اسرائیلی عکس این عقیده رو دارند.امثلا من توی یکی از نشریات خارجی یه گزارش کامل در مورد نیروی هوایی دیدم که منبع اون چند نهاد وابسته به ارتش اسرائیل بود .معتقد بودند ایران بین سال های 2000 تا 2010 حدود 106 میلیارد دلار خرید نظامی خارجی داشته که 80% این خرید ها از طریق ها غیر رسمی بوده یا در نهاد های بین المللی به ثبت نرسیده.من یه جدول توی این گزارش در مورد خرید های هوایی ایران از سال 1960 تا 2010 دیدم که اگه یه زه از این مطالب درست باشه ما قدرت اول منطقه هستیم یه نکته جالب به نظر من این بود که ایران در سال 2005 دو فروند هواپیما اواکس A-50E خریده که توانسته از طریق بازار سیاه بعضی توانایی های خاص یه این هواپیما اضافه کنه مثلا اواکس های ایران توانایی کشف پنهان کار ترین هواگردها رو دارند یا یکی از توانایی های منحصر به فرد انها امکان از کار انداختن ماهواره های نظامی و جاسوسی است اصطلاحا اون ها رو کور می کنه.به همین خاطر نگران بودند که ایران می تونه به دور از چشم بین الملل به اهداف غیر صلح امیز خودش به راحتی ادامه به و هر چیزی رو پنهان کنه.البته امریکا طبق گفته خودشون به این توانایی ایران اشراف داره اما به دلایلی تاکید داره قدرت موشکی ایران رو خطرناک جلوه بده!
البته تعداد اندکی همچون کارشناسان اسرائیلی عکس این عقیده رو دارند.امثلا من توی یکی از نشریات خارجی یه گزارش کامل در مورد نیروی هوایی دیدم که منبع اون چند نهاد وابسته به ارتش اسرائیل بود .معتقد بودند ایران بین سال های 2000 تا 2010 حدود 106 میلیارد دلار خرید نظامی خارجی داشته که 80% این خرید ها از طریق ها غیر رسمی بوده یا در نهاد های بین المللی به ثبت نرسیده.من یه جدول توی این گزارش در مورد خرید های هوایی ایران از سال 1960 تا 2010 دیدم که اگه یه زه از این مطالب درست باشه ما قدرت اول منطقه هستیم یه نکته جالب به نظر من این بود که ایران در سال 2005 دو فروند هواپیما اواکس A-50E خریده که توانسته از طریق بازار سیاه بعضی توانایی های خاص یه این هواپیما اضافه کنه مثلا اواکس های ایران توانایی کشف پنهان کار ترین هواگردها رو دارند یا یکی از توانایی های منحصر به فرد انها امکان از کار انداختن ماهواره های نظامی و جاسوسی است اصطلاحا اون ها رو کور می کنه.به همین خاطر نگران بودند که ایران می تونه به دور از چشم بین الملل به اهداف غیر صلح امیز خودش به راحتی ادامه به و هر چیزی رو پنهان کنه.البته امریکا طبق گفته خودشون به این توانایی ایران اشراف داره اما به دلایلی تاکید داره قدرت موشکی ایران رو خطرناک جلوه بده!
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
farshid1989 نوشته شده:ایران بین سال های 2000 تا 2010 حدود 106 میلیارد دلار خرید نظامی خارجی داشته که 80% این خرید ها از طریق ها غیر رسمی بوده یا در نهاد های بین المللی به ثبت نرسیده.
کاملاً نادرسته. جمع کل بودجه نظامی ایران در این ده سال کمتر از این مقدار میشه! تا قبل از سال 2011 بودجه نظامی ایران هر سال چیزی بین 6-8 میلیارد دلار بوده. در ضمن سیاست نظامی ایران خریدهای سنگین خارجی نیست و بیشتر بر روی تولیدات داخلی و بومی تکیه دارد.
farshid1989 نوشته شده:ایران در سال 2005 دو فروند هواپیما اواکس A-50E خریده که توانسته از طریق بازار سیاه بعضی توانایی های خاص یه این هواپیما اضافه کنه مثلا اواکس های ایران توانایی کشف پنهان کار ترین هواگردها رو دارند یا یکی از توانایی های منحصر به فرد انها امکان از کار انداختن ماهواره های نظامی و جاسوسی است اصطلاحا اون ها رو کور می کنه.
چنین اتفاقی هرگز نیفتاده. احتمالاًَ منظورشون همون دو فروند آواکس پناهنده ی عراقی (عدنان و بغداد) هستند که کلاً در کلاسی دیگر بوده و محصول روسیه نیز نیستند. آواکس و جنگنده چیزی نیست که بشه از بازار سیاه خرید. احتمالاً نویسنده ی این اخبار تصورش از آواکس چیزی در حد کلاشینکوف و آر پی جی بوده.
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
[External Link Removed for Guests]
کاربران عربستانی فیس بوک عکسی را در صفحات خود منتشر کرده و گفته اندکه متعلق به ساعاتی قبل از مرگ نایف بن عبدالعزیز بوده است.

کاربران عربستانی فیس بوک عکسی را در صفحات خود منتشر کرده و گفته اندکه متعلق به ساعاتی قبل از مرگ نایف بن عبدالعزیز بوده است.

پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
Sami 1993 نوشته شده:[External Link Removed for Guests]
مرگ دومین ولیعهد سعودی طی 8 ماه گذشته
عبدالله بن عبدالعزیز امروز مرگ دومین ولیعهد خود را اعلام کرد و افزود که وی در نروژ درگذشت.
نایف بن عبدالعزیز دومین ولیعهد عبدالله بن عبدالعزیز شاه سعودی و وزیر کشور عربستان سعودی امروز درگذشت.
شبکه خبری العربیه با اعلام این خبر به نقل از دفتر عبدالله بن عبدالعزیز اعلام کرد که شاهزاده نایف امروز در سفر درمانی خود در کشور نروژ درگذشته است.
نایف بن عبدالعزیز 79 ساله برادر ملک عبدالله اکتبر گذشته در پی مرگ دیگر برادر خود سلطان بن عبدالعزیز در آمریکا ولیعهد برادر بزرگتر خود شد.
نایف 41 سال وزارت کشور عربستان را در تصاحب خود داشت. او در سال 1970 وزیر کشور سعودی شد.
إِلَىٰ جَهَنَّمَ وَ بئْسَ الْمِهَادُ
نایف بن عبد العزیز از چهرههای بشدت ضد ایرانی و دارای نزدیکترین ارتباطات در میان خاندان سلطنتی با روحانیون وهابی عربستان بود.
از نایف به عنوان عامل اصلی کشتار وحشیانه حجاج ایرانی در حج خونین سال ۶۶ یاد میشود.
همچنین در ماجرای اعدام غیرقانونی ۱۸ ایرانی در فروردین ماه گذشته در عربستان، با وجود مخالفت پادشاه، از نایف به عنوان صادر کننده دستور اعدام این ایرانیان یاد میشود.
امام صادق (ع) فرمودند:
هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم.
سپس فرمود:
وقتی عبدالله بمیرد، مردم برای حکومت با کسی توافق نکنند و این اختلاف و درگیری به خواست خدا تا ظهور صاحب الامر (عج) ادامه یابد. حکومت های چند ساله پایان یافته و تبدیل به حکومت چند ماهه و چند روزه شود.
راوی می گوید: سئوال کردم: آیا این ماجرا به طول می انجامد؟ فرمود: هرگز.
.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
masoud-35 نوشته شده:امیدوارم مرگ شاهزادهها شروع شده باشه
خداکنه مسولین ایندفعه برای عرض تسلیت وخاکسپاری راهی عربستان نشن
خوشبختانه هیچ هیئتی از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران برای مراسم تدفین نائف اعزام نشده .
همینطور با توجه نقش این فرد در قتل عام حجاج ایرانی در سال 1366 ، جمعی از خانواده شهدا این فاجعه تلخ اقدام به پخش شیرینی در برابر سفارت آل صیهون کردند .

انشالا شیرینی فروپاشی آل صیهون را در مکه و مدینه بخوریم

پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]مراسم تشییع و تدفین شاهزاده نایف، ولیعهد عربستان ساعاتی پیش با حضور ملک عبدالله، پادشاه این کشور و سایر مقامات در شهر مکه برگزار شد.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] 

- محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
- سپاسهای ارسالی: 773 بار
- سپاسهای دریافتی: 2479 بار
سعودی هم به" آی.سی.یو" منتقل شد
خبرگزاری فارس: منابع خبری گزارش دادند که پادشاه ۸۹ ساله سعودی پس از انتقال به بیمارستان در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده است.
به گزارش مانیتورینگ فارس، شبکه پرس تی وی خبر داد که ملک عبدالله بن عبدالعزیز یک روز پس از تدفین برادرش به "آی سی یو" منتقل شده است.
ملک عبدالله پادشاه عربستان که دیروز در مراسم تدوین ولیعهد حضور یافته بود چندان حال خوشی نداشت.
تصاویری که از شبکههای تلویزنی از وی پخش شد، نشان دهنده این بود که وی نیز وضعیت چندان مساعدی ندارد و درحالی که روی صندلی نشسته بود بدون حرکت تنها نظاره گر تشییع دومین ولیعهدش بود. وی حتی به نظر می رسید افرادی را که از نزدیک با وی سلام و احوال پرسی می کردند، نمیشناسد.
پیش از این برخی منابع خبری گزارش داده بودند که "عبد الله بن عبد العزیز"، پادشاه عربستان به بیماری آلزایمر دچار شده، به گونهای که اصلا نمیداند در اطرافش چه میگذرد.
این درحالی است که هنوز ولیعهد جدید عربستان پس از مرگ نایف بن عبدالعزیز مشخص نشده است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خداوندا این خونخوار،ملعون، بی همه چیز را هرچه سریعتر به درک واصل بفرما......!
دوستان عزیز دعا برای هلاکت این جانی بالفطره فراموش نشود.
انشالله خبر مرگش رو هم خودم میزارم تو سایت
خبرگزاری فارس: منابع خبری گزارش دادند که پادشاه ۸۹ ساله سعودی پس از انتقال به بیمارستان در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده است.
به گزارش مانیتورینگ فارس، شبکه پرس تی وی خبر داد که ملک عبدالله بن عبدالعزیز یک روز پس از تدفین برادرش به "آی سی یو" منتقل شده است.
ملک عبدالله پادشاه عربستان که دیروز در مراسم تدوین ولیعهد حضور یافته بود چندان حال خوشی نداشت.
تصاویری که از شبکههای تلویزنی از وی پخش شد، نشان دهنده این بود که وی نیز وضعیت چندان مساعدی ندارد و درحالی که روی صندلی نشسته بود بدون حرکت تنها نظاره گر تشییع دومین ولیعهدش بود. وی حتی به نظر می رسید افرادی را که از نزدیک با وی سلام و احوال پرسی می کردند، نمیشناسد.
پیش از این برخی منابع خبری گزارش داده بودند که "عبد الله بن عبد العزیز"، پادشاه عربستان به بیماری آلزایمر دچار شده، به گونهای که اصلا نمیداند در اطرافش چه میگذرد.
این درحالی است که هنوز ولیعهد جدید عربستان پس از مرگ نایف بن عبدالعزیز مشخص نشده است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
Alpha4 نوشته شده: سعودی هم به" آی.سی.یو" منتقل شد
انشاالله این یکی هم میمیره گور به گور میشه راحت میشیم و مردم عربستان هم راحت میشن
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
آقا من واقعا با دیدن چهره ملک عبدا... متاثر شدم
آخه چرا اینا یکی یکی میمیرند
کاش حداقل 3 تا 3 تا 4 تا 4 تا میمردند تا دیگه اینقدر متاثر نمی شدند. راستی به نظر شما کی این شاهزاده های شکم گنده تمام میشن؟

کاش حداقل 3 تا 3 تا 4 تا 4 تا میمردند تا دیگه اینقدر متاثر نمی شدند. راستی به نظر شما کی این شاهزاده های شکم گنده تمام میشن؟
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی