اخبار پیرامون پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: اخبار پیرامون پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران

پست توسط sand_fighter »

دیدگاه شما فقط بازی با کلمات برای توجیح اتفاقات روی داده است

عجب نمردیمو فهمیدیم بازی با زندگی مردم و سو مدیریت شده بازی با کلمات !!!!!
شما این چند سال سیاره دیگری زندگی می کردین ؟

شما که مدعی این هستی که باید سانتریفیوژ جدید نسب کرد می دونی چرا ما 20 درصد تولید می کنیم ؟ و این که چرا توقف تولیدش ضرر که نداره سود هم داره ؟
شما برای فهمیدنش برو در مورد راکتورهای پوسیده ای که دارن تو مملکت اورانیوم 20 درصدی مصرف می کنند تحقیق کن ! اون راکتور ( ها ) باید جایگزین شن با راکتور های که با 5% کار 20% انجام میدن !

خدارو شکر که دو طرف دارن سر عقل میان و بعضی ها که از تحریم ها سود می بردند داره نونشون آجر می شه این حرف ها هم نشونه ی دست و پا زدن آخرشون برای نگه داشتن قسمتی از تحریم ها ست تا حداقل به معنای واقعی ورشکسته نشن .
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

sand_fighter, عزیز مساله سر گام اول بسیاره و تا اینجاش هم همگی مسئولین کوتاه اومدن ولی در صورتی که این توافق که ( داریم می گیم توافق نه الزام ) داره اجرا می شه در گام اول در روز 4 بهمن حقوقی بشه یعنی بن بست خفت بار چون دیگه نه می تونیم پیش بریم و نه می تونیم پس بریم چون اون موقع می شه الزامی !!
این یعنی برگشت به نقطه قبل از مذاکرات = ضرر و زیان ده برابر وضعیت چند سال گذشته
یعنی نفس کشیدن با اجازه غرب و ...!!
بگذریم فقط بشینیم و ببینیم 4 بهمن چه اتفاقی میافته خدا نکنه همچنین اتفاقی بیفته و الا در گام دوم اگر زیاده خواهی خواستند بکنند باید خیلی بهای سنگینی تری از آن چیزی که در 2 سال گذشته دیدیم ( البته به لطف بی تدبیری و خیانت های بعضی از سبز لجنی ها و سرمایه داران گردن کلفت ووو) را خواهیم دید!!
در ضمن تحقیق کنید که بابک زنجانی از کی پا گرفت ، غیر از این بود که زمان دولت سازندگی آقای هاشمی بود ؟

در ضمن پیشنهاد می کنم شما که می گید پیشرفت هسته ای و با 5 درصد 20 درصد رو تولید کینم و ... سری به بندهای توافق و توضیحات آقای محمدی در صفحه قبل بزنید !! ایشون کارشناس هستند و نه من افراطی هستند و نه افراطی های دیگر !!
شما الان برای اضافه کردن یک سانتریفیوژ نیاز به اجازه آمریکا و غرب داریم !!

در ضمن کسی نگفت آیااین حقیقت داره یا نه که امیدوارم حقیقت نداشته باشه چون انگار رودست زشتی خوردیم

فاجعه در آژانس؟

[HIGHLIGHT=#ebf1dd]در حالی که پلمب تاسیسات غنی‌سازی 20 درصدی در ایران موجی از خشم عمومی را ایجاد کرده، در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز خبرهای نگران‌کننده‌ای به گوش می‌رسد. یوکیا آمانو در تلاش است به بهانه وظیفه آژانس در راستی‌آزمایی تعهدات ایران، مصوبه‌ای را در تشریح تعهدات ایران در شورای حکام آژانس به تصویب برساند. در صورت این اقدام، تمام تعهدات ایران دارای بار حقوقی می‌شود و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان مرجع هسته‌ای سازمان ملل، می‌تواند آنها را به عنوان مفاد یک سند حقوقی از ایران مطالبه کند. این در حالی است که توافق ژنو اساسا فاقد بار حقوقی و تعهد بین‌المللی است. آمانو قرار است بیانیه‌ای را درباره نقش آژانس در انجام تعهدات ایران به تصویب برساند. در صورت تحقق این خواسته آمانو، تعهدات ایران مطالبه حقوقی می‌شود اما در سوی مقابل هیچ ابزاری برای ضمانت اجرای تعهدات طرف مقابل وجود نخواهد داشت. منابع آگاه می‌گویند روز جمعه 4 بهمن، آژانس بیانیه آمانو را تصویب می‌کند. بر این اساس اقدامات داوطلبانه ایران تبدیل به مصوبه شورای حکام می‌شود. 
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

شما اولا بفرما شما و دوستانتون چرا عادت به قصاص قبل از جنایت دارد ؟ دوما بفرمایید به من توضیح بدید آیا شما بیشتر از آقای ظریف و همکارنشون مطلع هستید که چه اتفاقی قراربیوفته و چه صحبت هایی قرار بشه در 4 بهمن که اینقدر شلوغش کردید ؟ هنوز نه به داره نه به باره هم فکران شما آقای ظریف و روحانی را با دشمن مملکت و اسرائیل هم ردیف کردین !!!! .واقعا خجالت هم خوب چیزی است !

این حرف هایی که شما زدید همه توی فکر شماست حتی اگر حقوقی شود و مثلا , مثلا غرب بخواد به ما اجازه تنفس نده واقعا فکر می کنید ما دیگه نفس نمی کشیم ؟ این خواب و خیالات دیگه چیه دوست عزیز مگه غربیها تو این 30 ساله اجازه کاری را دادن به ما ؟ هر کاری کردیم بدون اجازه از هیچ بنی بشری بوده باز هم به راه خودمون ادامه می دیم !

فکر نمی کنم بی تدبیر تر از 3 سال آخر دولت قبل دیده باشیم و ببینیم !

در مورد بابک زنجانی هم همه تحقیقات و کردن و به قول معروف همه میدونیم بابک زنجانی در دولت آقای محمودی و رفقا شد بابک زنجانی وگرنه در زمان هاشمی ایشون راننده هم نبودن !
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 599 بار

پست توسط Alireza.Hosseini »

شخصا با ماهیت چیزی که توافق شده و در آینده توسعه پیدا میکنه مشکل دارم و حرفم اینه که چیز ارزشمندی گیرمون نمیاد که دلایلشم خواهم گفت.

اما

چند مسئله که خطابم به هر دو طرف این مشاجره هست:

1. دشمن زمانی پیروزه که ما به جان هم بی افتیم و با گفتار ناپسند باهم صحبت کنیم. منافیق و خائنین بین ما کسانی هستند که هیزم این درگیری را فراهم میکنند، کسانیکه به یه یکدیگر توهین میکنند سبزلجنی و در مقابلش کسانیکه شعار افراطی وطن پرستی سر میدن و ... (یاد دوران سقوط رضاخان افتادم که این استعمارگرها با استخدام یه مشت لات خیابونی و یکسری به ظاهر روشنفکر سیاستمدار مردم را سرگرم میکردن، آخه واقعا کی میخواهیم درس بگیریم!!! تصویر )
  2. شمایی که دم از ولایتمداری میزنی، پس اگه مثل من با ماهیت این توافق مشکل داری باید پیرو دستور فرمانده است باشی، داخل یک مبارزه اگه قرار باشه من به دستور فرمانده ام اعتراض کنم و آشوب راه بندازم هیچ فرقی با منافقین و خوارج ندارم (بد نیست نگاهی به اتفاقات جنگ صفین و صلح امام حسن(ع) داشته باشید)، اگه واقعا ولایتمداری به فرمان عمل کنید. وقتی مقام معظم رهبری اعلام میکنند که آقایان می گویند میخواهند مذاکره کنند، اختیار تام دادم اما گفتم که از اینها چیزی عایدتان نمی شود، پس بدان وقتی فرمانده ات این اجازه را داده، بیشتر از من و شما هوشیار است، پس خواهشا مشکلی داری به فرمان عمل کن و مذاکره کننده را حمایت کامل کن و آب به آسیاب دشمن نریز، صبور باشی حکمتش را خواهی فهمید.
  3. دوستانی که با داستان مذاکرات موافق هستید اما تاب تحمل اعتراض را ندارید، اگر صلاح کشورت و مملکت را میخواهید، کمی هم انتقاد پذیر باشید اما مهمتر اینکه در پاسخ رعایت احترام کنید، شما هم هیزم آتش تفرقه را فراهم نکنید، وگرنه شما هم با خائنین هیچ فرقی ندارید.

اما در نهایت چند مطلب است که خطابم به مذاکره کننده ها و طرفدارانشان است:
1- شما را حمایت میکنیم، اما حواستان باشد که چه میدهید و چه بدست می آورید.
2- خواهشا به این نکته توجه کنید اگر باعث شوید پژوهشی به عمل تبدیل نشود، بزرگترین خیانت را به کشور و ملت کرده اید، چرا؟
در این توافق طبق گفته خود شما اجازه توسعه کیفی و پژوهش را داریم اما توسعه کمی باید با اجازه آنها باشد. وقتی یک پژوهشگر نتواند نتیجه تحقیق خود را به عمل تبدیل و اجرایی کند، با زنبور بی عسل هیچ فرقی نمی کند، و در نهایت با دو مشکل اساسی مواجه خواهیم شد:
  • مهاجرت نخبگان هسته ای
  • از بین رفتن انگیزه برای پژوهش و بدست آوردن علوم و دانش جدید
3- شمایی که فکر میکنید با آزاد شدن 4 میلیارد دلار و یکسری تحریم مشکل این کشور حل میشود، از نظر من یا خود را به خواب زده اید، یا ...، چرا؟
  • یک انسان برای زندگی نیازمند نیازهای اساسی است، که مهمترین آنها شامل غذا، لباس، منبع درآمد، مسکن، امنیت است. شما اگر میخواهید وضعیت معیشتی مردم درست شود براحتی در مدت 2 سال میتوانید با اصلاح ساختار نظراتی بازار، مالیاتی و بانکی قیمت های مواد غذایی، پوشاک، محصولات کشاورزی را در داخل کشور به نصف و حتی تا یک سوم قیمت فعلی کاهش بدهید! که نه به درآمدهای خارجی ما و نه تحریم ربط دارد. واقعا برای من جای سئوال است این امتیازاتی که شما دنبال آن هستید چطوری قرار است یک درمان دائمی برای این مشکلات مذکور باشد؟!

در نهایت بهترین کار صبر و حمایت مذاکره کنندگان است.
شخصا برایشان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم هیچ کدام از مواردی که در ذهنم به عنوان عواقب این ماجراها فکر میکنم رخ ندهد.

وسلام
تصویر

مدیران عزیز اگر این پست نامربوط به مباحث تاپیک است، لطفا آنرا پاک کنید تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 509 بار
سپاس‌های دریافتی: 260 بار

پست توسط RaAmIiN »

دلار 4000 تومن واسه ما بدبختیه . ولی هستن کسانی که دستشون به دلار دولتی میرسه و از این راه واسه خودشون کار و کاسبی راه میندازن باید هم از این توافق ناراحت باشن . دلاری که باید باهاش غذا و دارو وارد میشد به جاش پورشه و مازراتی وارد شده ماشینایی که کمتر از یک میلیارد قیمتش نیست . یا اون اختلاس ها و دزدیهای جور واجوری که هیچکدوم کمتر از 1000 میلیارد نیست . بایدم گروهی ناراحت باشن
حقی دیگه نمونده که بخوام ببخشم هرچی بوده گرفتید اگه ماشین و هواپیما واستون کمه دیگه شرمنده چیزی دیگه واسمون باقی نزاشتید که بخواید بگیرید
8 سال احمدی نژاد حتما شیرین بوده که مردم واسه رفتنش لحظه شماری میکردن
Captain
Captain

پست توسط Present »

می گند از هر دستی بدید از همون دست می گیرید .
بنیانگذار این بدرفتاری ها در چند سال گذشته سال 88 سبز لجنی ها بودند و بعضی از اصلاح طلب ها !!
در مورد بابک زنجانی همینکه ایشون زمانی که راننده اقای نوری بودند روزی 17 میلیون در آمد داشتند !! :-) از زبان خودش
در ضمن ما هم با دلار 4 تومانی مشکل داریم ولی اگر بگردید سر نخهایش رو پیش همین دولت مردان کنونی یافت می کنید !! به هر حال اگر بخواهد انرژی هسته ای که بایتش شهید دادیم و... از دست برود بدتر از دلار چهار تومانی نیز تحمل می کنیم !! لابد می گید از روی شکم سیری حرف می زنی هر کی گفت تو PM ازم بخواد تا جواب بدم !!(منطقی جوابش رو میدم چون داستان زندگیم رو نباید هر کجایی بگم )
نمونه اش با کاندید شدن اقای هاشمی بود که یکدفعه طلای 128 شد 100 !! به هر حال دم خروس از این آشکار تر؟
به هر حال باز هم دیدیم که با شدن دلار 3500 به 3000 تومان هم باز هم تاثیری در بازار کالاهای وارداتی ندیدیم!! بعضا افزایش هم دیدیم !!

------------------------------------------------------
در ضمن در مورد ولایت مداری :
ما هیچ گاه مثل سبز لجنی ها نه ریختیم تو خیابون و نه سطل زباله آتش زدیم و نه به کسی حتاکی کردیم مثل بعضی از آقایون .
انتقاد و نگرانی از آینده کشور نیز حق مسلم هر ایرانی است ( نه مثل بعضی از آقایون که فقط در چند سال گذشته تخریب کردند و بر روی آتش زیر خاکستر بنزین ریختند !!)
مقام معظم رهبری هم هیچ گاه نگفتند که انتقاد از دولت مردان نکنید بلکه گفتند که تخریب نکنید ، حمله نکنید و ... !!
الان هرچی حمله و انتقاد هم می شه با راه کاره پس انتقاد مفید هست و لازم !!

در ضمن آقا هم گفتند اختیار تام دادیم ولی ازای آن گفتند اصلا به طرف مقابل اعتماد نداریم !! این نگرانی ها به خاطر این است که داریم با دشمن بالفعل خودمون مذاکره می کنیم که برای نابودی ما از هیچ راه کاری فرو گذار نیست !! از ترور و تحریم گرفته تا تهاجم فرهنگی و رسانه ای و جاسوسی و...و...و...
یک جورایی می شه گفت ما به طرف مذاکره کنندمون اعتماد داریم ولی طرف مقابلمون خیلی حیله گره و اونا رو میذاره تو جیبش !! :-)
پس در همچنین جایی محرمانه گذاشتن مفاد مذاکره که البته همچنین محرمانه هم نمی مونه چون مرتب مفادش از این طرف و اونطرف درز پیدا می کنه ، یک خیانت آشکار به ایران و ایرانیه !!
خیلی جالبه که مفاد مذاکره برای طرف مقابل که دشمن ایران و ایرانی هست محرمانه نیست ولی برای مردم کشور خودمون !! معلوم نیست اقایون طرفدار خودشون هستند یا طرف مقابل ؟! به قول معروف با خودشون چند چند هستند ؟

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

پست توسط شیرافکن »

sand_fighter نوشته شده:عجب نمردیمو فهمیدیم بازی با زندگی مردم و سو مدیریت شده بازی با کلمات !!!!!
شما این چند سال سیاره دیگری زندگی می کردین ؟
شما که مدعی این هستی که باید سانتریفیوژ جدید نسب کرد می دونی چرا ما 20 درصد تولید می کنیم ؟ و این که چرا توقف تولیدش ضرر که نداره سود هم داره ؟
شما برای فهمیدنش برو در مورد راکتورهای پوسیده ای که دارن تو مملکت اورانیوم 20 درصدی مصرف می کنند تحقیق کن ! اون راکتور ( ها ) باید جایگزین شن با راکتور های که با 5% کار 20% انجام میدن !
خدارو شکر که دو طرف دارن سر عقل میان و بعضی ها که از تحریم ها سود می بردند داره نونشون آجر می شه این حرف ها هم نشونه ی دست و پا زدن آخرشون برای نگه داشتن قسمتی از تحریم ها ست تا حداقل به معنای واقعی ورشکسته نشن .

جناب اولا 20 درصد را چرا انجام دادن؟؟ثانیا در زمان کی انجام شد؟؟؟ بجای بازی با کلمات و زدن حرف های تکراری یکم در مورد علت 20 درصد تحقیق کن تا بفهمی که دلیلش چیزی نبود جز اینکه طرف غربی توی همین مذاکرات می خواست باج بگیره که زدن زیر مذاکرات و 20 درصد را تولید کردن و حتی اینها برای جلوگیری از وقوع این پیشرفت دانشمندی مثل شهریاری را به شهادت رساندن.
امروز به برکت همان موفقیت و پیشرفت ها است که تا حالا پیش رفتید وگرنه ما که یادمون نرفته درب همه تاسیسات را پلمپ کردید اخرش را هم دیدیم.راستی جناب ساخت راکتور بوشهر کی شروع شد؟؟قرار بود کی تکمیل شود و سرانجام در دوره چه کسی به بهره برداری رسید؟؟؟؟چنان از مواضعتون کورکورانه دفاع میکنید که گویی زمان اقای خاتمی که اونهمه امتیاز دادیم 10 تا راکتور ساختیم!!!شما که اینهمه سیاست به خرج دادید و اینهمه مذاکره کردید بجای تعطیلی تاسیسات یک راکتور جدید با سوخت 5 درصد میساختید.چطور شده الان یاد قدیمی بودن تاسیسات افتادی!!!
راستی جناب من اونجا حرف های دیگری هم زدم!!!!
سئوال من روشن است.هیچ جای بحث و جدلی هم ندارد.
ایا اصلاح طلبان که دوباره در قدرت قرار گرفتن حاضر هستند در صورت شکست مذاکرات مثلا طول دادن مرحله اول به حد غیرقابل قبول یا اعمال تحریم های جدید طرح هایی را که متوقف کردن مثل تکمیل راکتور اراک ونصب دستگاه های جدید و.....را با پذیرش عواقبش دوباره از سر بگیرند یا انکه مثل دوره قبل تعطیل کردن از ما و راه اندازی و فشار تحمل کردن از شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

آقای شیر افکن برای بار چندم دارم به شما می گم مودب باش !

شما هنوز جوابی به من ندادی تو این 8 سال چرا اون راکتور 20 درصدی رو غیر فعال نکردن ؟

یادمون نرفته درب همه تاسیسات را پلمپ کردید اخرش را هم دیدیم

پلپ کردن ؟ این ها تفکرات شریعتمداری هست که تو توهم سقوط دولت اصلاحات زندگی می کنه ! جواب شما رو خوب جناب رئیس جمهور داد !

[External Link Removed for Guests] شما اینو نگاه کن بعد نظر بده !

بعضی ها تمامی اطلاعاتشون خلاصه شده در مجموعه حرف هایی که امثال کیهان و مشرق می زنند و اونها رو باور دارن حتی اگر حرف ها خیلی دور از واقعیت باشه !

راستی جناب ساخت راکتور بوشهر کی شروع شد؟؟قرار بود کی تکمیل شود و سرانجام در دوره چه کسی به بهره برداری رسید؟؟؟؟

یعنی رو که نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب این صنعت هم مثل صنعت موشکی و سد سازی و هزار یک صنعت دیگه که آقای محمودی فقط روبانشو پاره کرده به اسم ایشون تمام شد دیگه نه ؟؟؟ !!!!

ما هم تو همین مملکت زندگی می کنیم ما دوست گرامی ! گسترش صنعت اتمی و در کنارش توجه آمریکا به رشد شدید این صنعت در ایران در زمان محمودی بود یا خاتمی ( استارت درخواست از ایران برای توقف توسعه ی صنایع اتمی ) ؟

بعلاوه بوشهر تکمیل شد ؟؟؟؟؟؟ کجای بوشهر تکمیل شده ؟ چند درصد از این پرژه هم اکنون فعاله ؟

یعنی واقعا شما تو یه سیاره دیگه داری زندگی می کنی !

اونهمه امتیاز دادیم 10 تا راکتور ساختیم!!!

تصویر یعنیا حرف که کنتور نداره که ! تکنولوژی ساخت راکتور تو کدوم دوره تکمیل شد ؟ نکنه شما پیرو مثال " کار را آن کرد که تمام کرد " هستید ؟

تمامی زحمتو کسی دیگری کشیده یه بابای دیگه اومده روبانو بریده می گه کار کار من !!!!! خجالت هم خوب چیزیه !
بجای تعطیلی تاسیسات یک راکتور جدید با سوخت 5 درصد میساختید.چطور شده الان یاد قدیمی بودن تاسیسات افتادی!!!

اولا برو تحقیق کن در مورد تعطیلی دوما شما که اینقدر مدعی مالکیت انرژی اتمی هستید چرا نساختید ؟
راستی جناب من اونجا حرف های دیگری هم زدم!!!!

اهمیتی نداشتند ! از نظر من فاقد ارزش جواب گویی بودند !

سئوال من روشن است.هیچ جای بحث و جدلی هم ندارد.

دقیقا درسته نیازی به بحث و جدل نیست چون سوال شما بر گرفته از واقعت ها نیست و برگرفته از یک حس قصاص قبل از جنایت هست !
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

پست توسط شیرافکن »

sand_fighter نوشته شده:آقای شیر افکن برای بار چندم دارم به شما می گم مودب باش !

خب از اینجا شروع میکنیم.دوستان واقعا من به این فرد توهینی در نوشته هام کردم.شما به ایشون توضیح بدید.ضمنا شما در جایگاهی نیستی که برای کسی تعیین تکلیف کنید.سایت مدیر دارد و خودشون هم کارشون را بلدند.اگر کوچکترین توهینی به تو میشد الان پست حذف شده بود.پس هوچی گری را کنار بگذار و جواب قانع کننده بده.
sand_fighter نوشته شده:پلپ کردن ؟ این ها تفکرات شریعتمداری هست که تو توهم سقوط دولت اصلاحات زندگی می کنه ! جواب شما رو خوب جناب رئیس جمهور داد !
[External Link Removed for Guests] شما اینو نگاه کن بعد نظر بده !
بعضی ها تمامی اطلاعاتشون خلاصه شده در مجموعه حرف هایی که امثال کیهان و مشرق می زنند و اونها رو باور دارن حتی اگر حرف ها خیلی دور از واقعیت باشه !

برای چی غیرفعالش کنن.قرار بود سوخت نیروگاه مثل گذشته از خارج خریداری شود.ولی اینبار اتفاق جدیدی افتاده بود و ان یک دولت شجاع بود که تسلیم خواست بیگانگان نشد و بخاطر همین پافشاری روی حقوق هسته ای برای گرفتن امتیاز ازش هزارتا شرط و شروط گذاشتن و در نهایت خود دولت با جسارت و هوشمندی صفحات سوخت بیست درصدی را تولید کرد.الان هم اصلاح طلبان سر همان 20 درصد فکر میکنن امتیاز گرفتن!!!!!اگر ایران مثل گذشته برنامه غنی سازی با این درصد پیشرفت نمیداشت مثل گذشته این سوخت را در اختیارش قرار می دادن.
واقعا وقتی ای پست ها و تفکرا را میبینم بیشتر از گذشته نگران میشم که چه بلایی قرار است بر سر دستاوردهای این ملت در چند سال اینده اورده شود!!!!اونچه برای من مهم است نظر رهبر کشورم است که به صراحت موارد را بیان کردن و روشن و واضح است.بحث های انتخاباتی و...برای من ملاک نیست.
sand_fighter نوشته شده:یعنی رو که نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب این صنعت هم مثل صنعت موشکی و سد سازی و هزار یک صنعت دیگه که آقای محمودی فقط روبانشو پاره کرده به اسم ایشون تمام شد دیگه نه ؟؟؟ !!!!
ما هم تو همین مملکت زندگی می کنیم ما دوست گرامی ! گسترش صنعت اتمی و در کنارش توجه آمریکا به رشد شدید این صنعت در ایران در زمان محمودی بود یا خاتمی ( استارت درخواست از ایران برای توقف توسعه ی صنایع اتمی ) ؟
بعلاوه بوشهر تکمیل شد ؟؟؟؟؟؟ کجای بوشهر تکمیل شده ؟ چند درصد از این پرژه هم اکنون فعاله ؟
یعنی واقعا شما تو یه سیاره دیگه داری زندگی می کنی !

نیروگاه بوشهر در سال 1376 شروع شد و قرار بود تا 1384 تکمیل بشه که با وجود تمام ان مذاکرات و...هیچگاه موفق به تکمیلش نشدید.الان هم نیروگاه به گفته مسئولش اقای صالحی با تمام توان در حال کار است.شاید هم تو پشت کیبوردت بیشتر از مسئول سازمان انرزی اتمی از وضعیت پیشرفت این نیروگاه باخبری!!!!!
sand_fighter نوشته شده:اولا برو تحقیق کن در مورد تعطیلی دوما شما که اینقدر مدعی مالکیت انرژی اتمی هستید چرا نساختید ؟

اصلا خودت می فهمی داری چی میگی؟؟؟ما مالکیت چیزی را نداریم.ما از حقمان دفاع میکنیم.بعد هم سفسطه کردن هم حسابی دارد.تو داری میگی نیروگاه 20 درصد قدیمی است من بهت میگم خب شما که مذاکره بلد بودی میساختی.تازه اگر زمان فرصت میداد نیروگاه 40 مگاوات اراک تکمیل بود که به لطف شما اونهم تا مدت نامعلوم تکمیلش رفت روی هوا.
sand_fighter نوشته شده:اهمیتی نداشتند ! از نظر من فاقد ارزش جواب گویی بودند !

اتفاقا ارزش اصلی همینجا است که از پاسخ دادن به ان ناتوانی.چون ما سابقه اینکارها را در گذشته داشتیم.هیچ تضمینی نیست که تکرار نشود.
sand_fighter نوشته شده:دقیقا درسته نیازی به بحث و جدل نیست چون سوال شما بر گرفته از واقعت ها نیست و برگرفته از یک حس قصاص قبل از جنایت هست !

بازهم سئوالم را تکرار میکنم.کاری هم به قبل و کی سرکاره یا کی شروع کرده و...ندارم.البته میتوانید از پاسخ به این سئوال طفره بروید چون خود میزان جسارت اطلاح طلبان و سابقشون را در این موارد را بیش از هر کسی میدانید ولی زمان خواهد گذشت و تکلیف معلوم میشه.
ایا اصلاح طلبان که دوباره در قدرت قرار گرفتن حاضر هستند در صورت شکست مذاکرات مثلا طول دادن مرحله اول به حد غیرقابل قبول یا اعمال تحریم های جدید طرح هایی را که متوقف کردن مثل تکمیل راکتور اراک ونصب دستگاه های جدید و.....را با پذیرش عواقبش دوباره از سر بگیرند یا انکه مثل دوره قبل تعطیل کردن از ما و راه اندازی و فشار تحمل کردن از شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
Captain
Captain

پست توسط Present »

sand_fighter, در مورد پلمپ و تعطیل شدن تاسیسات بهتره به سخنان رهبر مراجعه کنید که گفتند که اومدن همه چیز رو بستن و ... و ما گفتیم هرکی پلمپ کرده باید در زمان خودش هم شکسته بشه و ... بگردی شواهد موجوده ( سخنان رهبری )
در ضمن در حال حاضر بحث سر زمان گذشته نیست ، بحث بر سر آینده است ! کسی هم قصاص قبل از جنایت نکرده !!
از این قصاص قبل از جنایت ها زمان دولت قبلی هم بسیار بود ( منظور همون انتقاده )
البته قصاص قبل از جنایت داریم تا قثاث قبل از جنایت !!
کلا حرف ما غلط شما بیا حرف جناب محمدی در صفحه قبل رو که یکی از کارشناسان هسته ای هستند رو جواب بده ! نه من افراطی و قصاص قبل از جنایت کننده ! ( هر چند که شما نباید هم پاسخگو باشی همون طوری که که امثال من از دستمون کاری بر نمیاد و صدامون به جایی نمی رسه ، بلکه یکی مثل اقایون مذاکره کننده باید جواب این سوالات رو بدن در حالی که به جای جواب صورت مساله رو پاک کردند و می گند ما کارمون رو بلدیم و ... لابد مثل سال 82 تا 84 و مفاد مذاکرات رو از نمایندگان مجلس ، رسانه های داخلی و ... پنهان می کنند در حالی که دشمن از ریز و ریزترین جزئیات خبر داره )!!

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

با اجرایی شدن برنامه اقدام مشترک ایران و 1+5 ، جناح تندوری داخلی ، بر طبل مخالفت با توافق ژنو ، بیش از پیش می کوبد و از 30 دی ماه ، به عنوان "روز عزا" یاد می کند و مدعی است که با تعلیق غنی سازی 20 درصد ، ارزش های نظام و خون شهدای هسته ای پایمال شده است.

در این باره ، نکات زیر قابل توجه است:

1 - آقایان مدعی ، دچار خطای فاحشی هستند، اگر فکر می کنند تمام ارزش های جمهوری اسلامی ، در این است که ما حتماً چند کیلو اورانیوم را در سطح 20 درصد غنی کنیم. چنین نگرشی ، بیش از همه ، توهین به نظامی است که اینان "ادعا"ی دلسوزی اش را دارند.

2 - طبیعی است کسانی که در 8 سال گذشته بر خوان نعمت نشسته و روزی خوار سفره گسترده تحریم ها بودند ، از این که سفره تحریم رفته رفته برچیده شود ، نگران باشند ؛هر "تاجر"ی ، از این که کاسبی اش دچار خلل شود ، نگران می شود و درصدد جلوگیری از آن بر می آید.

تنها یک نمونه از بهره مندی های کاسبان تحریم این است که 5 درصد از پول صادرات ایران را رسماً و علناً به عنوان کارمزد ، می گرفتند و بین خود و شرکای خارجی شان تقسمی می کردند تا دلار حاصل از صادرات را به ایران منتقل کنند.
حال بماند، تجارت هایی که از رهگذر حذف رقبا در شرایط تحریم انجام می دادند و هر کالا را بسیار بیشتر از قیمت واقعی اش به داخل می فروختند.

زیاد در این باره مطول نویسی نمی کنم؛فقط اشاره می کنم به این که وقتی فرد گمنامی به نام بابک زنجانی ، با وصل شدن به آقایان به ثروتی چنان افسانه ای رسیده بود،عقل حکم می کند که بالاسری های وی را نیز در این ماجرا ، سهامداران بزرگ تر بدانیم.

کاسبان تحریم ، روز 30 دی را روز عزا اعلام کرده اند و حق هم دارند که در از دست دادن تجارتی که نسل اندر انسل ، فکرش را هم نمی کردند ، عزادار باشند و سر و صدا به پا کنند.

3 - فکر کنید غنی سازی 20 درصد را ادامه می دادیم ، بعدش چه؟ این سوالی است که آقایان اساساً بدان نمی پردازند.
عقل نعمت گرانبهایی است ؛ فکر کنید ما مدام اورانیوم را غنی می کردیم و انبار می کردیم و در مقابل نه می توانستیم صادرات کنیم ، نه می توانستیم پول های بلوکه شده مان را پس بگیریم ، مردم برای درمان بیماران شان دارو نداشتند و عزیزانشان به خاطر نداشتن دو تا قرص و آمپول ، جلوی چشمان شان پر پر می شدند ، گرانی روز به روز افزون تر می شد ، صنایع قدیمی و فرسوده می شدند ، بیکاری و فساد زیادتر می شد ، اخلاقیات جامعه ای که گرسنه بود ، روز به روز در هم می شکست و ... ؛ آیا این همه فلاکت به بهای داشتن چند کیلو اورانیوم غنی شده ، می ارزید؟

حتماً برای مردم نمی ارزید ولی برای کاسبان تحریم که در پشت آن چند کیلو اورانیوم غنی شده ، کرور کرور درآمد داشتند ، به صرفه بود.

4 - خیلی خوب می شد اگر هم غنی سازی در سطوح مطلوب مان را داشتیم و هم از بقیه "حق مسلم" ها مانند رفاه ، امنیت ، اشتغال ، مسکن ، سفر امن و ... برخودار می شدیم ولی وقتی "شرایط موجود روی زمین" به گونه ای است که باید "انتخاب" کنیم ، می توانیم از یک "حق مسلم" ی مانند غنی سازی 20 درصد بگذریم تا ده ها و صدها "حق مسلم" دیگر را از دست ندهیم.

قرار نبود و قرار نیست برای داشتن غنی سازی 20 درصد ، 77 میلیون جمعیت را درگیر شدیدترین مشکلات روزمره کنیم و تمام دستاوردهای جمعی مردم و نظام را در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... به باد فنا دهیم.
مردم ایران ، از "منطق زندگی" پیروی می کنند همان طور که کاسبان تحریم نیز از منطق زندگی تبعیت می کنند و از زاویه همین منطق است که نگران کاسبی شان هستند.
عقل، انصاف ، تدبیر و همین منطق زندگی حکم می کند که منافع 77 میلیون نفر را بر منافع معدود کاسبان تحریم ارجح بدانیم.

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط aria1364 »

1-برادر گرامی شما میدونی ما برای بدست اوردن بقول شما همون چند کیلو اورانیوم ما چقدر شهید دادیم و سختی کشیدیم؟ همچین میگی که انگار داری در مورد چند کیلو سیب زمینی و پیاز حرف میزنی!!!!!!!!!!!!!!!
2-کدوم فلاکت؟ مکه قراره با اون چهار میلیارد دولت اقای روحانی چه گلی به سرمون بزنه؟ جز این که برای یکسری از ماشین های اقایون قطعه بدن و چند تا هواپیمای در پیتشون رو بهمون قالب کنن؟ بهتره که مثل کبک سرمون رو توی برف فرو نکنیم و شما هم یخورده بیای توی این مملکت باشی.
3-شاید. ولی از این تغییرات چیزی جز گرونی و فلاکت نصیب ما مردم نشده. قیمت چی بعد از تحریم پایین اومد میشه بفرمایید؟ نان؟ مرغ؟ تخم مرغ؟ روغن؟ برنج؟ بنزین؟ ما ملت ایران شدیم مثل یک مشت بچه که هر وقت میخوان صدامون رو راجع به خیلی از سو مدیریت ها خفه کنن به یک بهونه هواسمون رو پرت میکنن. بعد از توافق گفتن قیمت چی و چی پایین میاد اما کجاست؟ البته شاید در ایالات شما اینجور شده باشه که خوشحال میشیم ادرسشونو به ما هم بگید که بیایم و از ارزونیاتون بهره مند بشیم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”