دولت خدمتگزار و مملكت امام زمان(حتما بخوانيد)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

دولت خدمتگزار و مملكت امام زمان(حتما بخوانيد)

پست توسط HORLIKAN »

در پی افزایش قیمت و نایاب شدن مرغ یک واحد مرغداری در جاده بندرتیاب از توابع بخش مرکزی شهرستان میناب توسط دو فرد مسلح مورد سرقت قرار گرفت.

مرغدار مالباخته در گفتگو با مهر گفت: سارقان در ساعت دو و 30 دقیقه بامداد به بهانه پرسیدن آدرس به درب مرغداری مراجعه کردند و پس از پرسیدن آدرس از من درخواست آب کردند، بلا فاصله پس از برگشتن من برای آوردن آب اسلحه خود را به سمت من گرفته و مرا تهدید کردند.

مصطفی ذاکری ادامه داد: آنها وقتی متوجه شدند که سالن های مرغداری از مرغ خالی است از من درخواست کردند تا هرچه در جیب دارم خالی کنم، یکی از آنها با تهدید رمز کارت های عابر بانک و سوخت را از من گرفت و با گرفتن سوئیچ از من برای رفتن به بانک و برداشت از حساب بانکی به سمت خودرو رفت.

وی ادامه داد: درب سمت راننده با سوئیچ باز نمی شد به همین دلیل از سمت شاگرد وارد ماشین شدند و با بازدید از داشبورد ماشین مبلغ یک صدو ده میلیون ریال پولی را که برای خرید دانه مرغ همراه داشتم برداشتند و پس از بستن دست و پای من و قفل کردن درب مرغداری از بیرون با موتور سیکلت از محل متواری شدند.

وی اضافه کرد: با تلاش فراوان موفق شدم دست و پایم را باز کنم وبا استفاده از ابزار موجود در آنجا در را باز کنم، از زمان گریختن سارقان حدود نیم ساعت می گذشت با سرعت خودم را به نزدیکترین مرغداری رساندم و با 110تماس گرفتم در مسیر متوجه صدای موتور سیکلت آنها شدم که به دلیل عدم آشنایی با منطقه در کانال آب افتاده بودند و تلاش میکردند خود و موتورشان را از چاله نجات دهند اما ترس از شلیک گلوله اجازه نداد به طرفشان بروم.

وی گفت: چند لحظه پس از تماس من، یکی از نیرو های پاسگاه تیاب تلفنی تماس گرفت و با بیان اینکه فرمانده پاسگاه برای انجام ماموریت خارج از محدوده است، اظهار داشت: نمی توانند به محل وقوع جرم بیایند.

این مرغدار افزود: این حادثه ساعت دو و 30 دقیقه بامداد اتفاق افتاد اما نیروی انتظامی ساعت 9 صبح برای صورت جلسه به محل جرم مراجعه کرد و با اشاره به اینکه شب گذشته برای جمع آوری سوخت قاچاق ماموریت داشتند و احتمال داده بودند که تماس تلفنی و درخواست کمک من برنامه‌ریزی شده و از سوی قاچاقچیان سوخت برای دور کردن آنها از محل ماموریت بوده، به این درخواست توجهی نکرده اند.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: دولت خدمتگزار و مملكت امام زمان(حتما بخوانيد)

پست توسط Solver »

همه جای داستان باور نکردنی بود غیر از

این حادثه ساعت دو و 30 دقیقه بامداد اتفاق افتاد اما نیروی انتظامی ساعت 9 صبح برای صورت جلسه به محل جرم مراجعه کرد

قسمت های قبل و بعد از این جمله هیچ یک باور کردنی نیست و حتی به طور حرفه ای هم نگارش نشده است.

ده میلیون تومان در ماشین طرف تو مرغداری ساعت 2 شب چه کار میکرده ! و البته جالب است اون وقت شب کسی آب بخواهد و طرف مشکوک نشود و ... و جالب تر این که مرغداری ها اصولا بیش از چند نفر به طور شبانه روز را درش حاضر هستند ...

پس نیت طرف سرقت ماشین نبوده ... می خواسته بره ماشین را برداره باش بره بانک غابر بانک را خالی کنه و ماشین را پس بیاره :::P

در مسیر متوجه صدای موتور سیکلت آنها شدم که به دلیل عدم آشنایی با منطقه در کانال آب افتاده بودند و تلاش میکردند خود و موتورشان را از چاله نجات دهند اما ترس از شلیک گلوله اجازه نداد به طرفشان بروم.

عجب کراماتی داشته این جناب مال باخته ...

یاد انشاهای بچه دبستانی ها افتادم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

امروز با پیچیده ترین سناریو های اطلاعاتی عملیاتی برای مقابله با دولت خدمتگذار رو به رو هستم،دوستان به توالی مشکلات و در یک زمان واحد نایاب شدن یک محصول تابحال توجه نکردن!
پارسال در ابتدای سال سناریوی گوشت قرمز و در نیمه دوم سال سناریوی دلار و ارز ،در بار اول ایجاد صف های طولانی برای خرید گوشت قرمز و کمبود و نایاب شدن و افزایش قیمت چندین باره اون؛در فاز دوم و در 6 ماهه دوم سال عملیات بازار سکه و ارز کلید خورد و صف های طولانی برای خرید سکه و ارز! گرونی های پی در پی این دو مورد بدون هیچ دلیل فنی و منطقی دقیقا مثل سناریو گوشت قرمز.

جالب است جریانی که هدف و عوامل ان تقریبا مشخص هستند از اواخر سال گذشته سناریوی مسکن را کلید زند و در بازار اجازه بها و قیمت مسکن موجهای شدیدی ایجاد کردند،در فاز دوم نوبت به سناریوی موز رسید موز کیلویی 700 تا 900 تومان به یکبار 4 تا 5 برابر قیمت واقعی شد،در مرحله بعد سناریوی شیر کلید خورد،کمبود و گرانی واقعا خنده دار شیر و ماجرای کمبود علوفه دامی و گرانی و ...،مرحله بعدی گرانی لبنیات در چندین مرحله و بازی با قیمت ها برای فشار بیشتر به افکار مردم!

فاز بعدی مرغ،کمبود یکباره مرغ در بازار،باز هم صف های طولانی،همان سناریو پیچیده سال قبل و چند مدت قبل،صف های طولانی قیمت بسیار بالا،کمبود توجیح ناپذیر،اینبار هم ایجاد موج های شدید روانی توسط رسانه های وابسته و ... 38 میلیارد در امد فروش کنجاله دولتی برای چندین نفر در بازار ازاد،بی خیالی نهاد های مسئول...! و ماجرای مرغ ادامه دارد و جنگ رسانه ای....

به نظر شما در نیمه دوم تابستان،نوبت به کدام قحطی ساختگی است؟! هر چه به 92 نزدیک تر شویم بازه زمانی قحطی های ساختگی بیشتر و بیشتر می شود....
چه کسی از این باز سود میبرد....
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6866 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط امام قلي خان »

MiimA نوشته شده:همه جای داستان باور نکردنی بود غیر از

این حادثه ساعت دو و 30 دقیقه بامداد اتفاق افتاد اما نیروی انتظامی ساعت 9 صبح برای صورت جلسه به محل جرم مراجعه کرد

قسمت های قبل و بعد از این جمله هیچ یک باور کردنی نیست و حتی به طور حرفه ای هم نگارش نشده است.

ده میلیون تومان در ماشین طرف تو مرغداری ساعت 2 شب چه کار میکرده ! و البته جالب است اون وقت شب کسی آب بخواهد و طرف مشکوک نشود و ... و جالب تر این که مرغداری ها اصولا بیش از چند نفر به طور شبانه روز را درش حاضر هستند ...

پس نیت طرف سرقت ماشین نبوده ... می خواسته بره ماشین را برداره باش بره بانک غابر بانک را خالی کنه و ماشین را پس بیاره :::P

در مسیر متوجه صدای موتور سیکلت آنها شدم که به دلیل عدم آشنایی با منطقه در کانال آب افتاده بودند و تلاش میکردند خود و موتورشان را از چاله نجات دهند اما ترس از شلیک گلوله اجازه نداد به طرفشان بروم.

عجب کراماتی داشته این جناب مال باخته ...

یاد انشاهای بچه دبستانی ها افتادم.

بي خيال بابا به هر چيزي بدبيني، چرا بايد دروغ باشه آخه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

Mr.Amirhessam نوشته شده:امروز با پیچیده ترین سناریو های اطلاعاتی عملیاتی برای مقابله با دولت خدمتگذار رو به رو هستم،دوستان به توالی مشکلات و در یک زمان واحد نایاب شدن یک محصول تابحال توجه نکردن!
پارسال در ابتدای سال سناریوی گوشت قرمز و در نیمه دوم سال سناریوی دلار و ارز ،در بار اول ایجاد صف های طولانی برای خرید گوشت قرمز و کمبود و نایاب شدن و افزایش قیمت چندین باره اون؛در فاز دوم و در 6 ماهه دوم سال عملیات بازار سکه و ارز کلید خورد و صف های طولانی برای خرید سکه و ارز! گرونی های پی در پی این دو مورد بدون هیچ دلیل فنی و منطقی دقیقا مثل سناریو گوشت قرمز.

جالب است جریانی که هدف و عوامل ان تقریبا مشخص هستند از اواخر سال گذشته سناریوی مسکن را کلید زند و در بازار اجازه بها و قیمت مسکن موجهای شدیدی ایجاد کردند،در فاز دوم نوبت به سناریوی موز رسید موز کیلویی 700 تا 900 تومان به یکبار 4 تا 5 برابر قیمت واقعی شد،در مرحله بعد سناریوی شیر کلید خورد،کمبود و گرانی واقعا خنده دار شیر و ماجرای کمبود علوفه دامی و گرانی و ...،مرحله بعدی گرانی لبنیات در چندین مرحله و بازی با قیمت ها برای فشار بیشتر به افکار مردم!

فاز بعدی مرغ،کمبود یکباره مرغ در بازار،باز هم صف های طولانی،همان سناریو پیچیده سال قبل و چند مدت قبل،صف های طولانی قیمت بسیار بالا،کمبود توجیح ناپذیر،اینبار هم ایجاد موج های شدید روانی توسط رسانه های وابسته و ... 38 میلیارد در امد فروش کنجاله دولتی برای چندین نفر در بازار ازاد،بی خیالی نهاد های مسئول...! و ماجرای مرغ ادامه دارد و جنگ رسانه ای....

به نظر شما در نیمه دوم تابستان،نوبت به کدام قحطی ساختگی است؟! هر چه به 92 نزدیک تر شویم بازه زمانی قحطی های ساختگی بیشتر و بیشتر می شود....

چه کسی از این باز سود میبرد....

آقاي امير حسام عزيز ما كه گفتيم دولت دهم همه از 313 ياران امام زمان هستند . پس ديگه بحث برا چي؟
مملكتي كه از بزگترين صادر كنندگان نفت است بنزين درش كپني هست . با قيمت 400 و 700 تومان . اين هم عوامل اجنه هاي درش دخيل بودن.

دولتي كه در زمان روي كار آمدنش دلار 900 تومني تحويل گرفت و انشالله 1900 تومني تحويل ميده

دولتي كه درآمدش نجومي بود ولي نقطه مقابل قدرت خريد مردم به نصف كاهش پيدا كرد

دولتي كه بعد از روي كار آمدنش 4 دوره تحريم پي در پي بر عليه ايران وضع شد

دولتي كه براي حرف ركن اول مملكت ارزش قائل نشد و بااخلاق هاي كودكانه 11 روز خونه نشين شدن

دولتي كه پول يارانه هارو حلال ميدونه و پول مردم رو حرام

دولتي كه دست راستش(مشايي) صداي هر آدم سياسي و غيره سياسي رو در آورد.

و دولتي كه.....

ما همه ميدونيم كه ايشون نائب خواص امام زمان هست . بيشتر توضيح نميدم

بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

آیا وضعیت بازار ارز و سکه کار دولت نبود سیاستهای تشنج زای دولت با گرم کردن بازار پیش فروش دلار و سکه
الان هم ماشالا بازار مواد غذایی
و عملکرد قابل دفاع دولت چی هست؟ دولت رو با پروژه هایی که ریشه اونها در دولتهای قبلی بوده و بیشتر برنامه های بلند مدت بودن نباید سنجید هر دولتی با عملکردهای اقتصادی و اجتماعی به روز خودش سنجیده یمشه نه با یک پروژه 30 ساله .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

HORLIKAN,

شما راست میگی دوست خوبم! شکر خدا اگر در دنیا هر گلی به سرمان زدیم و هر پیشرفتی که حاصل شده در همین دولت بوده... نیمه از دنیا از لحاط اقتصادی ورشکسته شده اند شما نگران قیمت دلار هستید؟!
انشالله دورغ ها و تهمت ها رو هم از کیهان،فارس و مشرق و ... اموخته اید! جالب نیست برای شما و کسانیکه از شما تشکر کرده اند،که همین سخنان بکری که بکار برده اید را قبل از سال 88 اصلاح طلب های مفت خور میزدد و حال بعد از سال 88 اقتدارگراهای مفت خور تر...

یاد شعار معروف انتخابات افتادم،چپ ، راست ، کارگزار علیه خدمتگذار...
شما در بازی سیاست مشغول به کیهان و شرق باشید ، شاید هم بی بی سی فارسی و منو تو ببنید و بعد از ظهرها فارس نیوز و مشرق بخوانید...

از اینکه با دلایل منطقی بنده رو و نظراتم رو زیر سوال بردید متشکرم،چون اینگونه جواب دادید ،اینگونه جواب دادم... شکر خدا رحیم مشایی خار است در چشم دنیا پرستان،براستی چه مرد نازنینی است...
------------------------------------------------------------------------------
دولتي كه در زمان روي كار آمدنش دلار 900 تومني تحويل گرفت و انشالله 1900 تومني تحويل ميده / خدا سایه نهاد خاص و چند نهاد دیگه رو کم نکنه که دلار 950 تومنی رو به این وضع کشوندن،مراجعه کنید به صحبت های وزیر اطلاعات!
دولتي كه درآمدش نجومي بود ولي نقطه مقابل قدرت خريد مردم به نصف كاهش پيدا كرد/ احتمالا دو برابر شدن تمامی شاخص های توسعه از صدقه سر دعای شما دوستان و بزرگواران در فارس،مشرق،کیهان،بی بی سی،من و تو و وبی او ای و جلبک های سبز بوده...
دولتي كه درآمدش نجومي بود ولي نقطه مقابل قدرت خريد مردم به نصف كاهش پيدا كرد/ جواب اینها رو از اسکله های قاچاق بخواه برادر! از حسین خان کیهان مدار سوال کن که 7 میلیارد یورو سرمایه گذاری ایرانی ها رو پروند! از مجلس خدمتگذار سوال کن و از....
دولتي كه براي حرف ركن اول مملكت ارزش قائل نشد و بااخلاق هاي كودكانه 11 روز خونه نشين شدن/ رکن اول مملکت زد تو دهن کسانی که یاوه میگن از هر طیف و از هر رنگی وقتی همون رکن اول تو شیراز به افکار خودساخته سایت های خبر و اراذل و اوباش سیاسی جواب داد شما خواب تشریف داشتید؟!
دولتي كه پول يارانه هارو حلال ميدونه و پول مردم رو حرام/ یخورده سرچ کنی بد نیست! این حرف به نقل از همون رکن اول زده شده...! در ضمن پول مردم نه! پول ربای اسلامی که در بانک ها جریان داره به لطف برخی اقایون...
دولتي كه دست راستش(مشايي) صداي هر آدم سياسي و غيره سياسي رو در آورد / سند مدرک چیزی داری برادر ،رو کن من هم خوشحال بشم! خلافکاره،منحرفه،دزد بوده؟! چی بوده؟! شما بعد 3 سال بازی رسانه ای فهمیدی؟! راستی ملک زاده رو هم میگفتن ادم بدیه چی شد ازاد شد؟! چی شد مشاور ایت الله شاهرودی شد؟! عجب!

اگر دوست داشتی بگو دلایل این همه هجمه به دولت رو با سند و مدرک دونه دونه بهت ثابت کنم...!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

Mr.Amirhessam نوشته شده:HORLIKAN,

شما راست میگی دوست خوبم! شکر خدا اگر در دنیا هر گلی به سرمان زدیم و هر پیشرفتی که حاصل شده در همین دولت بوده... نیمه از دنیا از لحاط اقتصادی ورشکسته شده اند شما نگران قیمت دلار هستید؟!
انشالله دورغ ها و تهمت ها رو هم از کیهان،فارس و مشرق و ... اموخته اید! جالب نیست برای شما و کسانیکه از شما تشکر کرده اند،که همین سخنان بکری که بکار برده اید را قبل از سال 88 اصلاح طلب های مفت خور میزدد و حال بعد از سال 88 اقتدارگراهای مفت خور تر...

یاد شعار معروف انتخابات افتادم،چپ ، راست ، کارگزار علیه خدمتگذار...
شما در بازی سیاست مشغول به کیهان و شرق باشید ، شاید هم بی بی سی فارسی و منو تو ببنید و بعد از ظهرها فارس نیوز و مشرق بخوانید...

از اینکه با دلایل منطقی بنده رو و نظراتم رو زیر سوال بردید متشکرم،چون اینگونه جواب دادید ،اینگونه جواب دادم... شکر خدا رحیم مشایی خار است در چشم دنیا پرستان،براستی چه مرد نازنینی است...
------------------------------------------------------------------------------
دولتي كه در زمان روي كار آمدنش دلار 900 تومني تحويل گرفت و انشالله 1900 تومني تحويل ميده / خدا سایه نهاد خاص و چند نهاد دیگه رو کم نکنه که دلار 950 تومنی رو به این وضع کشوندن،مراجعه کنید به صحبت های وزیر اطلاعات!
دولتي كه درآمدش نجومي بود ولي نقطه مقابل قدرت خريد مردم به نصف كاهش پيدا كرد/ احتمالا دو برابر شدن تمامی شاخص های توسعه از صدقه سر دعای شما دوستان و بزرگواران در فارس،مشرق،کیهان،بی بی سی،من و تو و وبی او ای و جلبک های سبز بوده...
دولتي كه درآمدش نجومي بود ولي نقطه مقابل قدرت خريد مردم به نصف كاهش پيدا كرد/ جواب اینها رو از اسکله های قاچاق بخواه برادر! از حسین خان کیهان مدار سوال کن که 7 میلیارد یورو سرمایه گذاری ایرانی ها رو پروند! از مجلس خدمتگذار سوال کن و از....
دولتي كه براي حرف ركن اول مملكت ارزش قائل نشد و بااخلاق هاي كودكانه 11 روز خونه نشين شدن/ رکن اول مملکت زد تو دهن کسانی که یاوه میگن از هر طیف و از هر رنگی وقتی همون رکن اول تو شیراز به افکار خودساخته سایت های خبر و اراذل و اوباش سیاسی جواب داد شما خواب تشریف داشتید؟!
دولتي كه پول يارانه هارو حلال ميدونه و پول مردم رو حرام/ یخورده سرچ کنی بد نیست! این حرف به نقل از همون رکن اول زده شده...! در ضمن پول مردم نه! پول ربای اسلامی که در بانک ها جریان داره به لطف برخی اقایون...
دولتي كه دست راستش(مشايي) صداي هر آدم سياسي و غيره سياسي رو در آورد / سند مدرک چیزی داری برادر ،رو کن من هم خوشحال بشم! خلافکاره،منحرفه،دزد بوده؟! چی بوده؟! شما بعد 3 سال بازی رسانه ای فهمیدی؟! راستی ملک زاده رو هم میگفتن ادم بدیه چی شد ازاد شد؟! چی شد مشاور ایت الله شاهرودی شد؟! عجب!

اگر دوست داشتی بگو دلایل این همه هجمه به دولت رو با سند و مدرک دونه دونه بهت ثابت کنم...!

قربانه شما دوست عزيز شرمنده فرموديد
حضرت آقا من نه به سوگولي دربار(مشايي جونتون)http://img.tebyan.net/big/1388/05/6116423625019115479662168152191128167224233.jpg
كار دارم نه به سردار عدالت دكتر محترم. احتياجي هم نميبينم كه بخوام با شما دائم بحث كنم وشما هم همه را گرگ ببينيد و دو نفر رو فرشته روي زمين
من خيلي ساده به شما عرض ميكنم: بنده تا قبل از تشكيل جراحي اقتصادي از يه قبرستاني ميرفتم به قبرستاني ديگر(خونه و محل كار) من 3000 تومن كرايه ميدادم و به مقصد ميرسيدم . الان همون مسير رو با 7500 ميرم.
من تا قبل جراحي تخم مرغ ميخرديم شانه اي 1900 تومن الان ميخرم 6000 تومن
تا قبل جراحي با هزار تومن 40 تا نون تافتون ميخريدم الان با هزار تومن 6 تا ميخرم
تا قبل جراحي ماست دبه اي آبكي رو ميخريدم 3200 الان ميخرم5200
تا قبل جراحي مرغ بود كيلو 2800 الان 8 هزار تومن
و خيلي خيلي هاي ديگر كه من به طور بچه گانه چند موردش رو بيان كردم

آقاي ارزشي بزرگوار آيا اين تفاوت قيمت ماله 20 ساله پيش است يا 2 ساله پيش؟
آيا بنده با 45 هزار تومن و 450 هزار تومن حقوق كارمندي ميتوانم تمامي مخارجم رو تاميين كنم؟

آيا اين ها كاره جريانه انحرافيه؟ آيا اجنه ها در امور داخلي كشور دخالت ميكنند؟
آيا قحطي گندم و دونه اومده؟ گاو هامون كمتر شير ميدن؟ گوسفندامون مرض لا علاج گرفتن؟

خشكسالي داره بشريت رو نابود ميكنه؟ نون هامون كيفيتش رفته بالا؟

والا بلا ما زمان خاتمي هم بوديم . اون خائن وطن فروش بود آقاي دكتر هم وطن پرست خدمتگذار

ولي من ناقص العقل نميدونم چرا حس ميكنم اون موقع ها دخلم به خرجم بيشتر ميخورد تا الان

بزگوار خيلي خيلي محترم شما شكمت سيره و يقيينا سيره شك ندارم. هنوز نون كپك زده با آب نخوردي دوست من.

شايد الان كه اينو ميخوني فك ميكني من يه وطن فروشم. باشه مشكلي نيست ولي يقيين بدون فردا روزي خبري از جنگ باشه ثانيه اي درنگ نميكنم. تو بوق كرنا هم نميكنم. راهه خودم رو ميرم.

ولي نه خودم رو خر فرض ميكنم نه مردم رو

اگر شما به اين دولت محترم پيوند اخوت بستي و ميخاي با حرفاي تكراري خودتون از نا حق دفاع كنيد باشه عرضي نيست . شما رو به خير مارو به سلامت.

خداوند روز جزا يه پلي گذاشته كه خيلي ها راحت نميتونن از روش رد بشن .

بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 894 بار
سپاس‌های دریافتی: 718 بار

پست توسط crackxy »

:-(
بنده هم شک میکنم. جریان چیه که هر چی دزد و قاچاقچی و قاتل در سطح کشور و بالاتر دنیا بودن به یکباره در دوره اقای دکتر یادشون می افته که از بالا و پایین به این دولت انواع و اقسام حمله را بکنند.

راستی یادم رفت بگم بالا رفتن قیمت میوه طی روزهای گذشته چیزی جز مریض شدن پنگوئن های قطبی نبوده و نیست اگاه باشید که پنگوئن های قطبی با امریکا همپیمان شده اند. ::sh

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

آقاي امير حسام اين عكس ها فتوشاپ هست. پس نيازي نيست خودتان را ناراحت بفرماييد

و من الله توفيق حضرت والا

ایسنا: توزیع مرغ گرم در واحد های صنفی منتخب و جایگاه های از پیش تعین شده در بندرعباس انجام می گیرد که در این جایگاه ها مرغ با نرخ هر کیلو چهار هزار و 700 تومان عرضه می شود.

تصویر

تصویر
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

دوستان ، بنده با نظر امیرعباس عزیز کاملا موافقم ، هرچند امیرحسام هم نظر خودشون رو دارند.
این در ابتدای پستم دادم تا بگم هردوی شما عزیزان ، از دوستان خوب بنده هستید.
و اما ، یک مدتی هست که سر این بحث ها ، همش به جون هم می افتیم.
یک سوال دارم ، ما الآن بلند شیم با تبر گردن هم رو بزنیم ، به جایی می رسیم؟
اونی که گند رو زده ، زده و رفته ، بدجوری هم گند زده و کلا همه چیز رو ریشه کن کرده رفته ، از اقتصاد بگیر تا سیاست خارجی ، ولی حالا من و شما دائما با هم درگیر باشیم به کجا می رسیم؟
یکی از مسئولان محترم و همیشه در صحنه به خودش زحمت میده که نوشته های ما رو بخونه ، بدونه در بطن این جامعه و قلب مردم چی میگذره؟
100% نه ، ما اینهارو واسه دل خوشی خودمون می نوسیم وگرنه خودمون بهتر میدونیم که هیچ فایده ای نداره.
کشوری که یک مرجع مناسب برای رسیدگی به گرانی افسارگیسخته نداره و نمیتونه با این همه یال و کوپال ، چند نفر رو کنترل کنه تا مردم اینقدر تحت فشار نباشند ، فاتحه اش خونده هست، البته اینجا صرف نداره ، وگرنه اگر حجاب یک بنده خدایی باشه ، میشه مطالبات ملی! ، حالا از این ور بیاییم بگیم قدرت اول منطقه هستیم و همه عالم هم حساب میبرند ، ما در داخل ، شکم ملت رو نمی تونیم سیر کنیم ، بعد برنامه های روشن فکرانه برای اقتصاد جهان میدیم.
شما هم فعلا به جای مرغ برید اشکنه بخورید تا هم فشار خونتون نره بالا و هم به سنت های قدیمی پایبند باشید!!!
فعلا دندون روی اون جگرهای مبارک بگذارید و اینقدر باهم درگیر نباشید تا جونتون به لبتون برسه...!
خوش باشید.
:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

DJ Dani, عزیز!
بحث بر سر اینها نیست! بر سر درک قانون اساسی این کشور است،که متاسفانه برخی دوستان درک ندارند!

جالب است،در این مملکت قوانین در جای دیگر تصویب می شود! در جای دیگری تایید می شود! اگر تایید نشد در جای دیگری برسی می شود و دولت ان قانون را اجرا میکند...
در این مملکت دولت فقط مجری است،سواد دوستان محترم میرسد که اسمش را هم روئش گذاشته اند قوه مجریه!
و خوشبختانه دوستان خودشان را به کری و کوری زده اند و فکر میکنند همگان باید کر و کور باشند،دولت از سال 86 با مجلس درگیری دارد بر سر بودجه،مگر این دولت میتواند از خودش کاری انجام دهد،اگر کسی از شما همچین فکری دارد باید بگویم که از سیاست و قانون اساسی و روال اجرای قانون در این کشور هیچ نمیداند!!! دکتر بارها اعلام کرده است که بودجه را ما با مثلا 100 هزار میلیارد تومان بسته ایم به یکباره در مجلس همه چیز تغییر میکند و بودجه می شود 140 هزار میلیادر بدون تعیین یک منبع برای 40 میلیارد هزینه و ...

این را نمونه گفتم دوستان محترم که لطف کرده اند و قانون اساسی را خوانده اند و بحث می کنند روشن شوند و اما بحث اصلی...
-------------------------------------------------------------------------------
میشه لطف کنید و باز گردید به ابان و مهر سال قبل؟ مگر هدفمندی نشده بود؟! چه چیزی گرون شده بود؟! در چه حد؟! متاسفانه دوستان خودشان را به ندیدن زده اند یعنی مشکلات یکسال خواب بودند و به یکباره در اثر هدفمندی بازار سکه و ارز منفجر شد نه؟! بعد از یکسال بزرگترین وارد کننده کشور خبر از قحطی میداد نه؟ یعنی هدفمندی یکسال خوب بود و بعد بد شد،اقای عزیز! که برای من در پست اولت از رکن اول ممکلت میگویی و وقتی جوابت را میدهم فرار میکنی به شاخه دیگه! مگر همین اینها را همین رکن اول ممکت نگفته :

" تحرك اقتصادى مسئولين كشور با همراهى مثال‌زدنى و تحسين‌برانگيز مردم در طول سال 90 قابل ذكر است. از جمله‌ى آنچه كه ميتوان در اين زمينه مطرح كرد، همين مسئله‌ى هدفمندى يارانه‌هاست. همه‌ى كارشناسان اقتصادى، چه در دولتهاى قبلى، چه در دولت كنونى متفق‌القولند كه هدفمندى يارانه‌ها براى كشور يك نياز و يك ضرورت است؛ همه اين را اعتراف كرده‌اند. با وجود اينكه اين معنا مورد اتفاق همه بوده است، اما اين اقدام لازم به خاطر دشوارى‌هايش، به خاطر پيچيدگى‌هايش، بر زمين مانده بود. دولت و مجلس در سال 90، در شرائط تحريم، در شرائطى كه دشوارى و پيچيدگى اين كار بيشتر از هميشه است، همت كردند، اقدام كردند و مراحل مهمى از اين كار را پيش بردند. كار تمام نشده است؛ اما آنچه كه تاكنون مسئولان كشور - چه در دولت، چه در مجلس شوراى اسلامى - اقدام كرده‌اند و پشتيبانى و همدلى و همراهى ملت، آنها را قرين موفقيت كرده، بسيار مهم و قابل توجه است.

هدفهاى عمده‌ى اين قانون، چند مطلب بسيار اساسى است كه من اشاره ميكنم. آحاد مردم عزيز ما اينها را شنيده‌اند، ليكن بايد تأمل و تعمق كنند. اين كار، كار بزرگى است؛ كار مهمى است. يكى از هدفهاى اين قانون عبارت است از توزيع عادلانه‌ى يارانه‌هائى كه نظام و دولت به مردم ميدهد. من قبلاً در يك صحبتى شرح دادم كه يارانه‌ها هميشه به صورت نامتعادل و غير عادلانه در بين قشرهاى مختلف مردم تقسيم ميشده است؛ طبيعت كار يارانه‌ى عمومى همين است. با هدفمندى يارانه‌ها، در واقع يك تعادلى، يك اجراى عدالتى در تقسيم و توزيع يارانه‌ها وجود پيدا كرده است. و من خبرهاى موثقى از سراسر كشور دارم كه حاكى از آن است كه اين كار در بهبود زندگى طبقات ضعيف نقش مؤثر داشته است. اين يكى از هدفهاست، كه مهمترين هدف و مقصد از اين قانون هم همين است.

يك هدف ديگر، اصلاح ساختار توليد و اصلاح ساختار اقتصاد كشور است. چرخه‌ى توليد در كشور، چرخه‌ى معيوبى بوده است. آنچه را كه ما در مجموعه‌ى توليدى كشور به دست مى‌آورديم، با مصرف بيشتر، هزينه‌ى بيشتر و دستاورد و بازدهِ كمتر بوده است. طبق تشخيص كارشناسان اقتصادى - كه همه بر آن اتفاق نظر دارند - هدفمندى يارانه‌ها ميتواند اين را اصلاح كند؛ حالت پرمصرف و كم‌بازده را از توليد كشور بستاند و مصرف و بازده را در توليد متعادل كند."

متن بالا رو نوشتم چون حس کردم همون رکن اول رو قبول داری!

سخنان برخی دوستان بقدری عجیبه که انسان میمونه چی بگه،واقعا عجیب نیست،اقتصاد المان،صنعتی ترین کشور دنیا در حال نبودیه و روی لبه تیغه،اقتصاد اسپانیا در حال نابودیه،اقتصاد فرانسه،انگلیس و حتی امریکا،فشار بقدری زیاد شده که چین مجبور شد قیمت یوان را پس از سال ها افزایش بده و ... مردم در المان برای غذای مجانی صف می ایستن،در ایتالیا و اسپانیا مالیات افزایش پیدا میکنه،همه چیز گرون میشه و حقوق ها بجای اضافه شدن کم میشه...!

در این مملکت عده ای مخوان سر به تن دولت نباشه! 10 برابر دشمن خارجی دشمن داخلی وجود داره،وقتی اسکله های غیر مجاز اقایون رو ببندی! وقتی نذاری اقایون کانتینرهاشون رو از کمرگ به اسم تجهیزات امنیتی عبور بدن! وقتی سعی کنی از نهادهای مفت خور این کشور مالیات بگیری،وقتی جلوی رانت و رانت خواری رو بگیری،وقتی جلوی روی 30 تا نماینده مجلس که میخوان چیزی رو بهت بظوراعمال کنن به ایستی نتیجش میشه این!

سخت ترین تحریم های 30 سال گذشته اتفاق افتاده اما مشکل انچنانی پیش نیومده گرونی هست،اما قحطی شده؟! گرونی هست چون وقتی 38 میلیارد حاصل از فروش کنجاله که سهم 70 میلیون ایرانی بوده رو اقایون تو جیبشون گذاشتن دادستان ایستاده و نگاه میکنه،اگر دولت توان داشت اینگونه می شد؟! دولت بدون دو بازوی خودش یعنی قوه قضاییه و قوه مقننه دقیقا مثل یک فرد معلوله که شما هر بلایی بخواین میتونین سرش در بیارید...

احمدی نژاد از وقتی اسم پسر اون اقا رو برد شد منفور! وقتی اسم پسر اونیکی اقا رو گفت شد منفور، وقتی گفت اقایون اسکله غیر مجاز دارن شد منفور،وقتی گفت نماینده عدالتخواه مجلس 3000 متر زمین رو توی شهرک غرب بالا کشیده شد منفور،وقتی گفته شد مدرک فلان نماینده مجلس غیر قانونیه شد منفور،وقتی جلوی قاچاق کالا توسط برخی نهادها ایستاد شد منفور،وقتی برای استان ها و ... که در امد میلیادری دارند نیت کرد مالیات ببنده شد منفور! و این بلاها سرش اومد...

یک نمونه به شما میگم و تمام دیگه با هیچ کس هیچ صخبتی نمیکنم،یه کد میدم و میرم بیرون از این بحث سطحی و خنده دار! احمدی نژآد تصمیم گرفت سرپرستی وزارت نفت رو بر عهده بگیر تا این وزارت خونه رو از حالت فعلی خارج کنه،میدونید نتیجش چی شد؟! انفجار در کنار گوشش در پالایشگاه ابادان!

سیاست در این کشور خیلی خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفاست،این روزهای خوش من و شماست،برای نابودی این دولت کمر بسته اند،تا دو ، سه ماه دیگه میبنید چکار خواهند کرد...
زنده باد بهار...
"
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”