نمیدونم در مورد کدام سپاه سرداران صحبت میکنی،انچه بنده دیدم و شنیدم با انچه شما میگویی زمین تا اسمان تفاوت دارد...
سلام. دوست عزیز سپاه اون همه پرسنل داره و شاید جایی که شما رفتی دیدی پرسنلش با جایی که من رفتم دیدم فرق میکنه.به هر حال تا جایی که من دیدم خیلی از فرماندهان این طرز تفکر رو دارن.
[FONT=Tahoma,sans-serif]سردار پورجمشیدیان در همایش «جامعه زنان بسیجی» با بیان اینکه «امسال محوریت حرکتهای بسیجیان، بسیج جامعه زنان است» گفت: انعکاس رسانهای حرکتهای زنان بسیج باید مورد توجه قرار گیرد. [FONT=Tahoma,sans-serif]وی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی و تحریمهای اعمالی علیه کشور گفت: زنان باید در اقتصاد مقاومتی حضور پرشور داشته باشند، همچنین با تاکید بر «ضرورت مشارکت گسترده مردم و دولت در حل مشکلات اقتصادی» گفت: نقش زنان در این عرصه از همه اقشار سنگینتر است و باید با روشنگری و بصیرتافزایی در بین زنان جامعه درباره صرفهجویی، برای سایر زنان جامعه الگوسازی کنند. [FONT=Tahoma,sans-serif]فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: باید در شیوه جدید امر به معروف به دنبال یک حرکت فرهنگی مبتنی بر روشنگری و شناسایی مصادیق معروف فراموش شده و منکر رواج یافته باشیم؛ چراکه اجرای راهکار فرهنگی مبتنی بر اجبار، راه حل مقطعی برای حل مشکلات خواهد بود. این طرحها، راهکاری مقطعی هستند و باید با استفاده از پتانسیل زنان بسیجی، با روشنگری جامعه مخاطب درباره مضرات استفاده از ماهواره از جمله ترویج فساد و نیز رعایت مسائل اخلاقی در رعایت حجاب، نسبت به حل این مشکلات اقدام کرد. [FONT=Tahoma,sans-serif]وی خاطرنشان کرد: جمعآوری ماهوارهها راه حل نیست؛ چراکه اگر معضلات ماهواره روشن شده و خانوادهها نسبت به استفاده نکردن از آن قانع شود، مسلما دیش ماهواره را کنار خواهند گذاشت. [FONT=Tahoma,sans-serif]وی همچنین با بیان اینکه «اجبار در رعایت حجاب برای بانوان از سوی مسوولین، چندان کارایی و تاثیر نخواهد داشت» گفت: خواهران بسیجی میتوانند با اجرای یک طرح فرهنگی و ایجاد ارتباط با بدحجابها و اقناع آنان، رعایت حجاب را در بین زنان درونی کنند. [FONT=Tahoma,sans-serif]پورجمشیدیان با اشاره به نقش زنان در تاریخ بشریت به خصوص نقش زنان کشور در تحقق انقلاب اسلامی یادآور شد: «در جامعه امروز نقش زنان نه فقط به عنوان یک شعار، بلکه باید به عنوان یک واقعیت مورد توجه قرار گیرد. »[FONT=Tahoma,sans-serif]در پایان امیدواریم فکری به حال مردم شده و در خصوص این دو موضوع مجلس تصمیم نهایی را بگیرد،به خصوص طرح جمع آوری ماهواره که به نظر می رسد هیچ سودی به جز تخریب نظام در پی نداشته و ندارد!
========================================== ========================================== [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست . [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)