روز قدس 1391

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: روز قدس 1391

پست توسط typhoon »

سلام
میگم چگونه است که این همه سال این داستان ادامه دارد؟ آیا تا زمانی که خود مردم فلسطین با هم به توافق تپنرسیده باشند می توان کاری کرد؟ زمانی که دو گروه اصلی فلسطینی یعنی فتح و حماس با هم اختلاف دارند و یکی اسراییل را به رسمیت نشناخته و دیگر می شناسد ما در این میان چه می گوییم؟ صدا و سیمایی که تا سال قبل یک هفته قبل از این روز کل برنامه هایش را تغییر می داد و حالا امسال تقریبا هیچ بحثی را مطرح نکرده است. بسیاری فهمیده اند که در یک سال گذشته آنچنان بد کار کرده اند که نباید انتظاری از مردم داشته باشند.
Old soldiers never die.They just fade away
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سخنان مغز متفكر انقلاب اسلامي شهيد مطهري در مورد قضيه فلسطينيان :

والله و بالله ما در برابر این قضیه‏ مسئولیم . به خدا قسم مسئولیت داریم . به خدا قسم ما غافل هستیم .[HIGHLIGHT=#ebf1dd] و الله قضیه‏ای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است ، این قضیه است . داستانی که دل حسین بن علی را خون کرده ، این قضیه است  . اگر می‏خواهیم‏ به خودمان ارزش بدهیم ، اگر می‏خواهیم به عزاداری حسین بن علی ارزش‏ بدهیم ، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش می‏گفت برای‏ من عزاداری کنید ، می‏گفت چه شعاری بدهید ؟ آیا می‏گفت بخوانید : ” نوجوان اکبر من” یا می‏گفت بگویید : ” زینب مضطرم الوداع ، الوداع ” ؟! چیزهایی که من ( امام حسین ) در عمرم هرگز به اینجور شعارهای پست و کثیف ذلت آور تن ندادم و یک کلمه از این حرفها نگفتم؟! اگر حسین بن‏ علی بود می‏گفت اگر می‏خواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد . شمر امروز موشه دایان است. شمر هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمر امروز را بشناس. امروز باید در و دیوار این شهر با شعار فلسطین تکان بخورد. هی دروغ در مغز ما کردند که‏ آقا این یک مسئله داخلی است. مربوط به عرب و اسرائیل است . … تلاش ما مسلمین در این زمینه چه بوده است؟ به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانیم ، خودمان را شیعه علی بن ابی طالب بخوانیم. …

آیا ما وظیفه نداریم که کمک مالی به آنها بکنیم؟ آیا اینها مسلمان‏ نیستند، عزیزان ندارند؟ آیا اینها برای حق مشروع بشری قیام نمی‏کنند؟ « فضل الله المجاهدین باموالهم و انفسهم (سوره نساء ، آیه ۹۵) الذین‏ آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم»( سوره توبه ، آیه ۲۰) به وسیله مال که می‏توانیم کمک کنیم . والله این انفاق واجب است، مثل نماز خواندن و روزه گرفتن واجب است. اولین سوالی که بعد از مُردن‏ از ما می‏کنند همین است که در زمینه همبستگی اسلامی چه کردید ؟ پیغمبر فرمود : « من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم » هر کس بشنود صدای مسلمانی را که فریاد می‏کند یاللمسلمین مسلمانان به‏ فریاد من برسید ، و او را کمک نکند ، دیگر مسلمان نیست ، من او را مسلمان نمی‏دانم . چه مانعی دارد که ما برای اینها حساب باز کنیم ؟ چه‏ مانعی دارد که مقدار کمی از درآمد خودمان را اختصاص به اینها بدهیم ؟ …

مردم بیدار آن مردمی هستند که فرصت شناس باشند، دردشناس باشند، حقایق شناس باشند. من وظیفه خودم را عمل کردم . وظیفه من فقط گفتن بود و خدا می‏داند جز تحت فشار وجدان و وظیفه خودم چیز دیگری نبود. این کمک مالی را وظیفه‏ شما می‏دانم و وظیفه خودم و هر خطیب و واعظی می‏دانم که این را بگوید، بر هر خطیب و واعظی واجب می‏دانم که چنین حرفی را بزند. مراجع تقلید بزرگی مثل آیت الله حکیم و دیگران رسما فتوا داده‏اند که کسی که در آنجا کشته می‏شود ، اگر نماز هم نخواند شهید در راه خداست. پس بیاییم به خودمان ارزش بدهیم ، به کار و فکر خودمان ارزش بدهیم ، به کتابهای خودمان ارزش بدهیم ، به پولهای خودمان ارزش‏ بدهیم ، خودمان را در میان ملل دنیا آبرومند بکنیم . علت اینکه دولتهای‏ بزرگ جهان چندان درباره سرنوشت ما نمی‏اندیشند ، این است که معتقدند مسلمان غیرت ندارد . آمریکا را فقط همین یکی جری کرده است . می‏گوید مسلمان جماعت غیرت ندارد ، همبستگی و همدردی ندارد. می‏گوید یهودی که‏ برای پول می‏میرد، جز پول چیزی نمی‏شناسد، خدایش پول است ، زندگیش پول‏ است ، حیات و مماتش پول است ، به یک چنین مسئله حساسی که می‏رسد روزی‏ یک میلیون دلار به همکیشانش کمک می‏کند ولی هفتصد میلیون مسلمان دنیا کوچکترین کمکی به همکیش خود نمی‏کنند.
[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

عکس های هوایی و غیر کلوزآپ راهپیمایی روز قدس امسال تهران رو کسی داره؟
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

((مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا» در سراسر ایران طنین انداز شد/حمایت یکپارچه از فلسطین و مقاومت))

خبرگزاری فارس: راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور پرشور مردم ایران اسلامی از صبح امروز در سراسر کشور آغاز شد و ایرانیان روزه دار

در حمایت از مردم فلسطین و جبهه مقاومت، شعار «مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا» سر دادند.

تصویر

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، راهپیمایی روز جهانی قدس، همزمان با آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان از دقایقی پیش و

با حضور پرشور مردم کشورمان در سراسر کشور آغاز شد.

مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران و تمامی استان‌ها و شهرستان‌ها و در بیش از 550 نقطه کشور به سمت میعاد‌گاه‌های نماز

جمعه برگزار شده است.

مردم روزه‌دار کشورمان از همان دقایق اولیه آغاز روز جهانی قدس، با حضور در مسیرهای از پیش تعیین شده و با سر دادن شعارهای

"مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر صهیونیسم" به حمایت از مردم مظلوم فلسطین پرداختند.

در پایان مراسم راهپیمایی تهران، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان و علی‌اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی به

عنوان سخنرانان پیش از خطبه‌های نماز جمعه و حجت‌الاسلام و المسلمین سید‌احمد خاتمی به عنوان خطیب نماز جمعه به ایراد سخنرانی

خواهند پرداخت‌.

آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

تصویر 

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

دوباره بحث سیاسی وحرف هایی که در شاءن یک مسلمان ایرانی نیست.تصویربنده در اصفهان شاهد برگزاری با شکوه مراسم بودم و قصد دارم عکس های پس آن را اختیار عزیزان بگذارم.با تشکر.تصویر
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

جناب اویس به نکته خوبی اشاره کردند. یهودیان با هم متحد هستند و توانستند که از هم دینان خود حمایت کنند. اما ما چطور؟ منظور من از ما کل مسلمانان جهان است. همه ما می دانیم که بسیاری از کشورهای عربی روابط پنهانی با اسراییل دارند. ما هنوز بر سر مسائل ساده اعتقادی با هم بحث داریم . هنوز این برادران مسلمان!!! ما را نجس و آتش پرست می دانند !!! هنوز بر سر شیعه و سنی بحث داریم و حالا با این حجم تفرقه شما می خواهید با قومی مقابله کنید که اکثر ثروت و رسانه های دنیا را در اختیار دارد. ما هنوز مشکلات بین خودمان را حل نکرده ایم پس چگونه می خواهیم این مشکل را حل کنیم.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

typhoon نوشته شده:جناب اویس به نکته خوبی اشاره کردند. یهودیان با هم متحد هستند و توانستند که از هم دینان خود حمایت کنند. اما ما چطور؟ منظور من از ما کل مسلمانان جهان است. همه ما می دانیم که بسیاری از کشورهای عربی روابط پنهانی با اسراییل دارند. ما هنوز بر سر مسائل ساده اعتقادی با هم بحث داریم . هنوز این برادران مسلمان!!! ما را نجس و آتش پرست می دانند !!! هنوز بر سر شیعه و سنی بحث داریم و حالا با این حجم تفرقه شما می خواهید با قومی مقابله کنید که اکثر ثروت و رسانه های دنیا را در اختیار دارد. ما هنوز مشکلات بین خودمان را حل نکرده ایم پس چگونه می خواهیم این مشکل را حل کنیم.

آقای typhoon با وجود شما بار ها به خاطر مقالات زیبایتان در ماهنامه ی جنگ افزار ستوده ام،ولی با این حرفتان کمی مرا نگران کردید!اگر ما مسلمانان این حرف ها را پیش نکشیم اختلافی پیش نمی آید.ولی خودتان دارید به این اختلاف دامان می زنید.
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

کلیپ صوتی :سخنان جالب شهید مطهری در مورد فلسطین
بخشی ازبیانات شهید مطهری
والله و بالله ما در برابر اين قضيه‏ مسئوليم . به خدا قسم مسئوليت داريم . به خدا قسم ما غافل هستيم . و الله قضيه‏اي که دل پيغمبر اکرم را امروز خون کرده است ، اين قضيه است . داستاني که دل حسين بن علي را خون کرده ، اين قضيه است . اگر مي‏خواهيم‏ به خودمان ارزش بدهيم ، اگر مي‏خواهيم به عزاداري حسين بن علي ارزش‏ بدهيم ، بايد فکر کنيم که اگر حسين بن علي امروز بود و خودش مي‏گفت براي‏ من عزاداري کنيد ، مي‏گفت چه شعاري بدهيد ؟ آيا مي‏گفت بخوانيد : " نوجوان اکبر من" يا مي‏گفت بگوييد : " زينب مضطرم الوداع ، الوداع " ؟! چيزهايي که من ( امام حسين ) در عمرم هرگز به اينجور شعارهاي پست و کثيف ذلت آور تن ندادم و يک کلمه از اين حرفها نگفتم؟! اگر حسين بن‏ علي بود مي‏گفت اگر مي‏خواهي براي من عزاداري کني، براي من سينه و زنجير بزني، شعار امروز تو بايد فلسطين باشد . شمر امروز موشه دايان است. شمر هزار و سيصد سال پيش مُرد، شمر امروز را بشناس. امروز بايد در و ديوار اين شهر با شعار فلسطين تکان بخورد. هي دروغ در مغز ما کردند که‏ آقا اين يک مسئله داخلي است. مربوط به عرب و اسرائيل است . … تلاش ما مسلمين در اين زمينه چه بوده است؟ به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانيم ، خودمان را شيعه علي بن ابي طالب بخوانيم. … آيا ما وظيفه نداريم که کمک مالي به آنها بکنيم؟ آيا اينها مسلمان‏ نيستند، عزيزان ندارند؟ آيا اينها براي حق مشروع بشري قيام نمي‏کنند؟ « فضل الله المجاهدين باموالهم و انفسهم (سوره نساء ، آيه 95) الذين‏ آمنوا و هاجروا و جاهدوا في سبيل الله باموالهم و انفسهم»( سوره توبه ، آيه 20) به وسيله مال که مي‏توانيم کمک کنيم . والله اين انفاق واجب است، مثل نماز خواندن و روزه گرفتن واجب است. اولين سوالي که بعد از مُردن‏ از ما مي‏کنند همين است که در زمينه همبستگي اسلامي چه کرديد ؟ پيغمبر فرمود : « من سمع مسلما ينادي يا للمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم » هر کس بشنود صداي مسلماني را که فرياد مي‏کند ياللمسلمين مسلمانان به‏ فرياد من برسيد ، و او را کمک نکند ، ديگر مسلمان نيست ، من او را مسلمان نمي‏دانم . چه مانعي دارد که ما براي اينها حساب باز کنيم ؟ چه‏ مانعي دارد که مقدار کمي از درآمد خودمان را اختصاص به اينها بدهيم ؟ … مردم بيدار آن مردمي هستند که فرصت شناس باشند، دردشناس باشند، حقايق شناس باشند. من وظيفه خودم را عمل کردم . وظيفه من فقط گفتن بود و خدا مي‏داند جز تحت فشار وجدان و وظيفه خودم چيز ديگري نبود. اين کمک مالي را وظيفه‏ شما مي‏دانم و وظيفه خودم و هر خطيب و واعظي مي‏دانم که اين را بگويد، بر هر خطيب و واعظي واجب مي‏دانم که چنين حرفي را بزند. مراجع تقليد بزرگي مثل آيت الله حکيم و ديگران رسما فتوا داده‏اند که کسي که در آنجا کشته مي‏شود ، اگر نماز هم نخواند شهيد در راه خداست. پس بياييم به خودمان ارزش بدهيم ، به کار و فکر خودمان ارزش بدهيم ، به کتابهاي خودمان ارزش بدهيم ، به پولهاي خودمان ارزش‏ بدهيم ، خودمان را در ميان ملل دنيا آبرومند بکنيم . علت اينکه دولتهاي‏ بزرگ جهان چندان درباره سرنوشت ما نمي‏انديشند ، اين است که معتقدند مسلمان غيرت ندارد . آمريکا را فقط همين يکي جري کرده است . مي‏گويد مسلمان جماعت غيرت ندارد ، همبستگي و همدردي ندارد. مي‏گويد يهودي که‏ براي پول مي‏ميرد، جز پول چيزي نمي‏شناسد، خدايش پول است ، زندگيش پول‏ است ، حيات و مماتش پول است ، به يک چنين مسئله حساسي که مي‏رسد روزي‏ يک ميليون دلار به همکيشانش کمک مي‏کند ولي هفتصد ميليون مسلمان دنيا کوچکترين کمکي به همکيش خود نمي‏کنند"
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

oweiys, از همبستگی گفته شد و چه به جا از شهید مطهری !

دوستان حتما بهتر میداند چقدر اختلاف نظر بین امام و شهید مطهری وجود داشت از همان اوایل اما این دو همبستگی را برای اهداف مشترک به خوبی به همگان نشان دادند آن قدر که هیچ گاه اختلاف نظرشان موجبات دردسر در جامعه یا هر نوع نفاق نشد! باشد که درس بگیریم.

پدر گفت، تنبل جای راهپیمایی میخوای بمونی تو ساختمان عکس بگیری 10 قدم بری باشون با ارزش تره برا اعتقادت ... :o با سر و وضع پریشان / تا صبح مشغول طراحی وب بودم / اما با زحمت کم به جماعت پیوستم.

و باز افتخار میکنم به پدرم، کاشک همه دنیا منطقشان از نوع پدرم بود که برای اعتقادها ارزش قائل است حتی وقتی خلاف نظر خودش باشد! واقع بین است نه اینکه کسانی که برای اعتقادشان به خیابان می آیند را به عمو پورنگ و ساندویچ نسبت بدهد هر چند نظری خلاف آنها دارد! به نوعی از آن آدمهاس که موافقت و مخالفتش موجبات رشد و ترقی من بوده. در سنترال هم کم نداریم از این دست دوستان :razz:

جمعیت شیراز هم نسبتا خوب بود، البته اصلا با 22 بهمن قابل قیاس نبود ...

typhoon,   ,

میگم چگونه است که این همه سال این داستان ادامه دارد؟

عرض کردم، علتش نداشتن موضع ثابت است. یک مثال ملاصدرا بسیار برام جذاب بود از پوچ گرایی و بیهوده استدلال و برهان آوردن ...

با جمعی از شاگردانش مثل اکثر اوقات در فضای باز کلاس داشت و به شاگردانش گفت چه کسی می تواند ثابت کند در این حوض آب است ... عده ای شروع کردند با فلسفه و حساب و کتاب هایی ثابت کردند که آب است. اما شیخ با چند جمله ایشان را قانع کرد که میتواند آن چنان که گفته اند نباشد و قبول کردند. چند لحظه سکوت کردند و دوباره پرسیدند حالا چه کسی می تواند ثابت کند در این حوض آب نیست ! همه اول تعجب کردند تا باز چند تن با تکیه بر فلسفه ها و برهان هایی این طور نتیجه گرفتند که در حوض آب نیست و البته باز شیخ با چند جمله ایشان را قانع کرد که در حوض آب است ...

سپس دست در آب کرد و و مشتی آب به روی شاگردانش پاشید ... گفت چقدر بیهوده فلسفه تائید و نقض می بافید ؟ خیست شدید؟ گفتند آری ... گفت همین کافیس که بدانید در این حوض آب است ......

حالا هر سال فلسفه بافی های قبل از راهپیمایی ها هزار دلیل و انگ یافتن و البته مردمی که در خیابان هستند هر بار همین حکایت است و البته شاید همین فعل من هم خطا از پند استاد ... که استدلال اثبات درستی این مطلب هم بیهود ... همان بردن دست در آب و خیس شدن کفایت داره ... هر بار ثابت میشود اما خوب ما داستانمان ادامه دارد ...

اصلا هم ربطی به فلسطین ندارد، خودمان را چرا گول بزنیم ؟ مشکل ما واقعا هیچ گاه با موضوع نیست ما با حضور مشکل داریم که معنایش متفاوت بودن جامعه از تفکراتمان دارد ! و اینکه انگار دستمان خیس میشود هر بار و فلسفه هایمان باد هوا بودنشان بر خودمان ثابت ...

یک ملت را گول زده اند ... فلسطین اینطور و آن طور !

من که زیاد با دوستان مبارز در ارتباط هستم هم مصر هم لبنان و هم فلسطین البته هیچ کدام فارسی بلد نیستند ... درست است بسیاری از فلسطینی ها همانطور که گاها به گوش میرسد چندان از ایران دلخوش نیستند و دلیلش هم روشن است چون دنبال رفاه هستند که دوستان هم گفتند ... و خوب دیگر همین کلمه رفاه طلب را در قرآن حکایتشان گفته شده است ... آنها که سر تکان میدهند جای اینکه تکان بخورند !

ولی ما طرفمان اینها نیستند و حمایتمان هم از اینها نیست ... تصویر ما برای آن جوانی که سنگ در مشت گلوله خورده است غیرتمان گل می کند تصویر دوستان بنده بابت هر آزمایش موشکی ایران به من تبریک میگویند و اینکه ایران افتخار مسلمین و مقاومت است ! من حالا آنقدرها از قدرت نظامی خوشم نمیاد اما لذت میبرم وقتی نکات ظریف سخنرانی های رئیس جمهور کشورم را از زبان مبارزین لبنانی میشنوم و ملاک خوبیست در سنجش وقتی مسیر احمدی نژاد را با امام خمینی یکی می دانند.

اینجاست که متوجه می شوم انگار فقط پابرهنه ها خوب مسیر امام خمینی را می شناسند و تا کفش به پا داریم حتی اگر 2 واحد وصیت امام را با نمره بالا هم پاس کرده باشیم حرف این مرد را نخواهیم فهمید همانطور که خودش فرموده ..

گفته ها زیاد است ... اما دست ها به قدر کافی خیس شده و نیازی نیست چیزی ثابت شود فکر کنم ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

جناب ZZVF
با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمی شود. حقیقت این است که بر سر این مسائل مذهبی و نژادی ما با این برادران بحث زیاد داریم. حالا شما و یا هر کدام از سایر دوستان و یا مسئولین به هر دلیل می خواهند راجع به این مسئله صحبت نکنند، به خود شما و این دوستان ارتباط دارد.
جناب Mima
دوست عزیز
بیا ساده صحبت کنیم و این جور حرفهای گنده رو بزار کنار
تمام حرف من و بسیاری دیگر از دوستان این که اولا اینقدر شعار حمایت از مسلمانان را ندهید. اگر ما حامی مسلمانان دنیا هستیم، یک سری هم به چچن و استانهای مسلمان نشین چین بزنیم!!!!!
تمام حرف دعوا بر سر دو تفکر اسلام شیعی و صهیونیسم به عنوان شکل افراطی از دین یهود است. در قرن نوزدهم هرتزل گفته بود ما می خواهیم اولین پاسگاه دنیا تمدن در برابر دنیای توحش باشیم.
اسراییل از نظر من بزرگترین پادگان نظامی دنیا در حساس ترین نقطه جهان است. یک عده یهودی از نقاط مختلف جهان با فرهنگهای گوناگون و با دینی مشترک اومدن در این سرزمین و سالهاست که باعث مشکل شدن.
اما راه حل:
ما خودمون ملتی هستیم که انقلاب کردیم. ما در زیر نام یک رهبر جمع شدیم و با کمک اون رهبری واحد به پیروزی رسیدیم. شما برای من یک رهبر فلسطینی رو در حال حاضر مثال بزن که اکثریت قریب به اتفاق فلسطینی ها اون رو قبول داشته باشند.این آقای " سامی ابوزهری" سخنگوی حماس در برنامه گفت گوی خبری شبکه دو، به شخصه گفت که ما بدون فتح نمی تونم کاری رو انجام بدیم و البته مشخصه که فتح هم بدون حماس کاری نمی کنه.
دوستان می گن ما کمک کینم. آقا ما در این 30 سال کم کمک کردیم؟؟؟ همین آقای عرفات نبود که اومد در تهران و در بالکن سفارت سابق اسراییل در تهران دست در دست فرزند امام شعار الله اکبر سر داد و وقتی که جنگ شروع شد گفت: من عربم!!!!!!!!!!!!! بعد هم که ایران حماس و حزب الله رو راه انداخت. کدوم یک از این جنبش ها بدون حمایت ایران تا به امروز سر پا می موند؟ کم در این 3 دهه به خاطر ضدیت با اسراییل در دنیا دچار مشکل شدیم؟؟؟ کدام کشور به اندازه ما از این آرمان دفاع کرده؟ دوستان اگر از نظر زبان مشکل ندارید برید و این صحبتها رو در فروم های برادران مسلمان و عرب!!! مطرح کنید شاید ذره ای رگ غیرت عربیشان!!! بجنبد!!!
حرف این که چرا مسئولین دروغ می گن؟ اگر ما حامی مسلمانان هستیم و شیعه و سنی تفاوتی ندارند و سیاست و دیانت ما یکی است، پس بیاییم از مردم چچن دفاع کنیم و همین طور از مسلمان چین. اگر هم ما مثل سایرین تعریف خاص خود را داریم و بر اساس منافعمان تصمیم می گیریم پس چرا دروغ و ریا و عوام فریبی؟؟؟؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

سبحان الذی اسری بعبده لیلا من المسجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من آیاتنا انه هو السمیع البصیر (سوره اسرا آیه 1)

حمد و سپاس بی‌پایان پروردگار حکیم قادر متعال را که ما را توفیق داد پس از درک ایام و لیالی نورانی و پربرکت ماه مبارک رمضان، به یمن میراث گرانقدر حضرت امام خمینی(ره) با حضور پرشکوه در آوردگاه بزرگ روز جهانی قدس بار دیگر با مشت‌های گره کرده، نمایش خیره‌کننده‌ای از عزم و اراده پولادین خود در حمایت از آرمان قدس شریف و انتفاضه ملت مظلوم فلسطین و نابودی رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی و بیزاری از جبهه استکبار و نظام سلطه و حامیان صهیونیسم بین‌الملل را رقم زنیم.

اکنون که با گذشت 33 سال از ابتکار هوشمندانه و آینده‌نگرانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت روح الله(ره) و راهبری حکیمانه و تداوم مدبرانه آن توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) آرمان آزادی قدس فراتر از مرزهای جهان اسلام، جغرافیای تحت سیطره قدرت‌های سلطه‌گر را تحت‌تأثیر قرار داده و رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی در محاصره امواج قدرتمند بیداری اسلامی و غیرت مسلمین، رویای تسلط از نیل تا فرات را به فراموشی سپرده است و شبکه دیکتاتوری پیچیده، خطرناک، فاسد و شیطانی صهیونیست‌ها و قدرت‌های استکباری جهان پس از ناتوانی در پیش‌بینی و تحلیل قیام‌های منطقه‌ای در بستر بیداری اسلامی با بکارگیری امپراتوری رسانه‌ای و اجرای سناریوهای عملیات روانی و رسانه‌ای و حتی دخالت آشکار در سوریه و اجرای یک کودتای بین‌المللی علیه این کشور درصدد تغییر وضعیت و تأثیرگذاری بر مقاومت و شرایط منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برآمده‌اند و در سوی دیگر جبهه مقاومت اسلامی و ضد استکباری با اقتدار و صلابت در حال عبور هوشمندانه از پیچ تاریخی و حصول آمادگی برای نقش‌آفرینی‌ در ساختار آتی جهان هستند؛ ما ملت روزه‌دار ایران اسلامی با تضرع به درگاه خداوند متعال و امید به عنایات حضرت ولی عصر(عج) و الهام از آموزه‌های جاودان بنیانگذار جمهوری اسلامی، با لبیک به ندای ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) در این راهپیمایی با شکوه و دشمن‌شکن حضور یافته‌ایم، با تأکید بر اینکه "روز قدس روز اسلام و نماد وحدت، اتحاد و اراده امت اسلامی برای حمایت از آرمان قدس و فلسطین" و عرصه‌ای برای "نمایش عمق استراتژیک مکتب مقاومت و بیداری اسلامی در مقیاس جهانی" است، با بانگ رسای تکبیر مواضع خود را به جهانیان اعلام می‌داریم:

1- ما ملت روزه‌دار و انقلابی ایران، آزادی قدس شریف و رهایی ملت مظلوم و بی‌دفاع فلسطین را آرمان بلند انقلاب اسلامی و راهبرد سرنوشت‌ساز حضرت امام(ره) و خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) برای جهان اسلام و رمز دستیابی به آن را وحدت و اتحاد آحاد مسلمین و حمایت همه‌جانبه آنان از مقاومت اسلامی و انتفاضه فلسطین دانسته و در راستای تحقق این آرمان سترگ تمامی ظرفیت‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی خود را بکار گرفته و در عرصه این جهاد مقدس و فریضه الهی لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.

2- ما ملت مسلمان و وظیفه‌شناس ایران، تنها راه‌حل مسئله فلسطین ـ و بلکه مهار بحران خاورمیانه ـ را انحلال و زوال رژیم صهیونیستی و خروج صهیونیست‌های غاصب از سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان فلسطینی از اقصی‌نقاط جهان و برگزاری یک همه‌پرسی فراگیر و آزاد برای تعیین سرنوشت آینده این کشور، با رأی و اراده آنان دانسته و هرگونه راه حل دیگر را ایجاد فرصت برای تداوم حیات اهریمنی دولت جعلی اسراییل و ادامه ظلم و پایمال‌کردن حقوق مسلم فلسطینی‌ها تلقی و آن را محکوم به شکست می‌دانیم.

3- ما ملت یکپارچه و متحد ایران، آرمان آزادی قدس شریف و حمایت همه‌جانبه از مقاومت اسلامی فلسطین و تلاش برای محو غده سرطانی اسراییل را همچنان اولویت اول جهان اسلام دانسته و با محکوم کردن هرگونه اقدام که بخواهد تمرکز امت اسلامی را از موضوع فلسطین منحرف سازد، الگوی مقاومت حزب‌ا... و حماس در

جنگ‌های 33 روزه و 22 روزه را یگانه راه مقابله‌ی پیروزمند و افتخارآمیز با رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی می‌دانیم.

4- ما ملت مقاوم و استکبارستیز ایران اسلامی، با تحسین نهضت ملت‌های مسلمان در شمال آفریقا و جنوب غربی آسیا در برچیدن بساط ظلم و جنایت حاکمان فاسد و مستبد و تبریک ویژه به مردم انقلابی مصر و رییس‌جمهور منتخب این کشور و اقدام انقلابی ایشان در بازگشایی گذرگاه رفح و شکستن محاصره ظالمانه غزه و همراهی با فلسطینی‌های مظلوم، انتظار داریم با پاسخ قاطعانه به مطالبات امت اسلامی در لغو پیمان‌ها و معاهدات با رژیم صهیونیستی ـ بویژه پیمان ننگین کمپ‌دیوید ـ پرچمدار حرکت نوین ضدصهیونیستی در جهان عرب قرار گرفته و روند اضمحلال و نابودی این رژیم نامشروع و ساختگی را سرعت بخشند.

5- ما ملت روزه‌دار و انقلابی ایران، حوادث سوریه را طرح مشترک نظام سلطه و ارتجاع عرب برای شکستن سنگرهای مقدم مقاومت اسلامی و جبهه ضد صهیونیستی در جهان اسلام دانسته و با تأکید بر وجود اراده و ظرفیت‌های لازم در دولت و ملت سوریه برای پیگیری اصلاحات و بهبود وضعیت این کشور به آمریکا، ارتجاع عرب و دیگر حامیان اقدامات تروریستی در کشور سوریه اعلام می‌کنیم راه حل برون رفت سوریه از وضعیت فعلی دخالت بیگانگان و قدرت‌های سلطه‌گر در امور داخلی این کشور و پیگیری گزینه‌های منتهی به راه‌حل نظامی نبوده و به آنان هشدار می‌دهیم در صورت عدم پایان بخشیدن به سناریوهای ضدسوری و ضدمقاومت درون باتلاقی خواهند افتاد که راه گریز و نجاتی از آن نخواهد داشت.

6- ما ملت مسلمان و بیدار ایران، تلاش رژیم غاصب صهیونیستی در تخریب بناها و نمادهای هویت ملی و تاریخی فلسطینی‌ها و یهودی‌سازی سرزمین‌های اشغالی و توطئه تقسیم مسجدالاقصی و معرفی بیت‌المقدس بعنوان پایتخت دولت جعلی اسراییل را که متأسفانه با سکوت برخی دولت‌های عربی ـ اسلامی و بی‌توجهی معنادار مجامع جهانی و مدعی حقوق ملت‌ها! صورت می‌پذیرد را به شدت محکوم نموده و از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی بویژه سازمان کنفرانس اسلامی و نیز دولت‌های منطقه می‌خواهیم با اتخاذ مواضع قاطع و گامهای جدی و تعیین‌کننده مانع اجرای این توطئه خطرناک شوند.

7- ما مردم مسلمان و روزه‌دار ایران، ضمن حمایت از انقلاب‌های مردمی منطقه و هشدار نسبت به توطئه‌های نظام سلطه و غرب علیه آنها، جنایات آل‌خلیفه نسبت به مردم مظلوم بحرین ـ که متأسفانه در سکوت محض مدعیان حقوق بشر صورت می‌پذیرد ـ را به شدت محکوم کرده و از حاکمان وابسته این کشور خواستاریم با سپردن امور به مردم بحرین بیش از این خود را آلت دست امریکا و بازیچه صهیونیست و دشمنان اسلام قرار ندهند.

8- ما مردم مبارز و حق طلب ایران، ضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان بی‌دفاع میانمار که یادآور جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است از سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم با شکستن سکوت و بی‌تفاوتی خود جلوی این رفتار وحشیانه را که در تضاد آشکار با حقوق بشر است را گرفته و عاملان آن را تحت تعقیب حقوقی قرار دهند.

9- ما ملت ایران، حضور گسترده و پرشور خود در این رستاخیز بزرگ و راهپیمایی سراسری را فرصتی ارزشمند برای ابلاغ پیام روشن و شفاف خود به دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای انقلاب و نظام اسلامی دانسته و به آنان بویژه آمریکای خبیث که سمبل زورگویی، ظلم، جنایت، دخالت در امور ملت‌ها و جنگ‌افروزی است و نیز رژیم مفلوک و رو به زوال صهیونیستی هشدار می‌دهیم از تجربه تاریخی 33 سال گذشته عبرت گرفته و از پیگیری تحریم‌های ظالمانه و خصمانه و بکارگیری ادبیات تهدیدآمیز و جنگ‌افروزانه علیه جمهوری اسلامی دست برداشته و بدانند در صورت هرگونه اقدام تجاوزکارانه علیه تمامیت ارضی، منافع و منابع ملی ایران، در کنار نیروهای مسلح مقتدر و سلحشور کشور تحت فرمان ولی امر مسلمین و فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز(مدظله‌العالی) فراتر از جغرافیای منطقه، پاسخ سخت، فراگیر و پشیمان‌کننده‌ای به آنان خواهیم داد.

و لینصرن الله من ینصره ان الله لقوی عزیز والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

بیست و هشتم رمضان المبارک 1433 هجری قمری

مصادف با جمعه بیست و هفتم مرداد ماه 1391هجری شمسی

برابر با 17 آگوست 2012 میلادی

مرگ بر امریکا – مرگ بر اسرائیل
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”