ایران به روایت رویترز: کشوری قحطی‌زده با مردمانی گرسنه و بیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

Re: ایران به روایت رویترز: کشوری قحطی‌زده با مردمانی گرسنه و

پست توسط Ruozbeh »

Sami 1993 نوشته شده:کسانی که می گویند کشور دچار قحطی ، یک نیم نگاهی به کشورهای افریقایی بکنند تا معنی کشور قحطی زده را بفهمند. ایران مثل تمام کشورهای دنیا مشکلاتی دارد ( که البته از برخی کشورهای به اصطلاح پیشرفته اروپایی وضعیت بهتری دارد ) در بدبینانه ترین دید هم نزدیک به وضعیت کشورهای قحطی زده نیست.
اخبار رسانه های غربی درباره ایران هم بالای ۸۰ درصد غلط است و ۲۰ درصد باقی هم تحریف و اغراف شده است.
نمونه آن هم ادعای انزوای ایران است که با اجلاس تهران که می توان خلاف آن را دید.

شما چند بار در عمرتان به کشوری اروپایی رفتید که می گویید وضعیت اسفناک فعلی ایران از برخی از کشور های اروپایی بهتر است؟! تصویر
در اصل میشه پرسید شما چقدر سن و تجربه دارید که اینگونه با اطمینان صحبت می کنید؟!
شما آمدن یک سری کشور بی تاثیر در معادلات سیاسیه پیچیده ی جهان رو خارج شدن از انزوا می دونین؟!
جالب اینجاست یک سری از این کشور ها ( مثل کشور های عربی) هم با ما اساسن از نظر سیاسی مشکل دارن و تنها به صورت فرمالیته در این اجلاس پر خرج و بی ثمر شرکت کرده اند!
[External Link Removed for Guests]

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

Lord_Jason نوشته شده:
R.A.F نوشته شده:راست میگه دیگه، اینکه یه عده سوار بنز و فراری بشن که چیز عجیبی نیست، اینکه آمار دارندگان وسیله شخصی در ایران زیاد شده که چیز عجیبی نیست، اینکه یه عده که فرق دست چپ و راستشون رو نمیدونند یکی یه آیفون دستشون گرفته اند و صحبت از قحطی!!! و وضع بد اقتصادی میکنن که چیز عجیبی نیست...

اصلا دولت باید به ایرانیا یکی یه پورشهء پانامرا بده و بادشون بزنه که یه موقع آب تو دلشون تکون نخوره...

دوست عزیز
اولاً اینگونه به مسخره جواب دادن در شان شخصیت شماست و بنده جسارت نمی کنم همسطح شما بشم.
دوماً این عده ی بنز و پورشه سوار اکثراً جزو اون بالا بالاها هستند که شما خوب میشناسیدشون. اون پولها جز با ارتباطات خاص و مصونیت قضایی و اختلاس های میلیاردی حاصل نمیشه پسرِ خوب..

آره بابا راست میگه اینهمه مغازهء برند هم که باز شده تو این شهر همه واسهء اون بالا بالایی هاست، اینایی که میان از مغازه های برند خرید میکنن همه یکی یه دونه پانامرا پشت مغازه پارک کردن.

بعضیاشونم پورشه هاشونو تو خونه پارک کردن و با پراید و پژو شون میان که یه موقع کسی شک نکنه..
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

Ruozbeh نوشته شده:
Sami 1993 نوشته شده:کسانی که می گویند کشور دچار قحطی ، یک نیم نگاهی به کشورهای افریقایی بکنند تا معنی کشور قحطی زده را بفهمند. ایران مثل تمام کشورهای دنیا مشکلاتی دارد ( که البته از برخی کشورهای به اصطلاح پیشرفته اروپایی وضعیت بهتری دارد ) در بدبینانه ترین دید هم نزدیک به وضعیت کشورهای قحطی زده نیست.
اخبار رسانه های غربی درباره ایران هم بالای ۸۰ درصد غلط است و ۲۰ درصد باقی هم تحریف و اغراف شده است.
نمونه آن هم ادعای انزوای ایران است که با اجلاس تهران که می توان خلاف آن را دید.

شما چند بار در عمرتان به کشوری اروپایی رفتید که می گویید وضعیت اسفناک فعلی ایران از برخی از کشور های اروپایی بهتر است؟! تصویر
در اصل میشه پرسید شما چقدر سن و تجربه دارید که اینگونه با اطمینان صحبت می کنید؟!
شما آمدن یک سری کشور بی تاثیر در معادلات سیاسیه پیچیده ی جهان رو خارج شدن از انزوا می دونین؟!
جالب اینجاست یک سری از این کشور ها ( مثل کشور های عربی) هم با ما اساسن از نظر سیاسی مشکل دارن و تنها به صورت فرمالیته در این اجلاس پر خرج و بی ثمر شرکت کرده اند!

چند روز پیش اخبار از یک دوچرخه سوار ایرانی که برای جهانگردی به اروپا رفته بود گزارش می کرد،گفت:((من از اروپا برای خود یک بت ساخته بودم؛حال این بت برای من شکسته است...))به نظر خودتان منظورش چه بود؟
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

چند روز پیش اخبار از یک دوچرخه سوار ایرانی که برای جهانگردی به اروپا رفته بود گزارش می کرد،گفت:((من از اروپا برای خود یک بت ساخته بودم؛حال این بت برای من شکسته است...))به نظر خودتان منظورش چه بود؟

هرکس باید بر اساس سند و مدرک حرف بزند!
آیا شما انتظار دارید که یک دوچرخه سوار بیاید در رسانه ی حکومتی ایران بگوید که بله اروپا گل و بلبل است؟!
هیچ جای دنیا هم مدینه ی فاضله نیست! ولی سطح کیفیت و سطح زندگی مردم در نقاط مختلف دنیا متفاوت است.
شما فقط یک نگاه به FlightRadar24 بندازید و حجم پروازهایی که روی ایران انجام میشود را با حجم پروازهای اروپا مقایسه کنید اتوماتیک سطح پیشرفته بودن این بت اروپایی مشخص خواهد شد!
در ایران هم بعلت سوء مدیریت(دزدی،اختلاس،فساد و.....) ، اثرات مخرب تحریم ها و منزوی شدن حکومت در عرصه ی بین الملل و عدم ارتباط با قدرت های برتر دنیا سطح کیفی زندگی مردم و رفاه نسبت به آن چیزی که باید باشد بسیار پایین است.

عزیزانی هم که خیلی به گل و بلبل بودن مملکت اعتقاد دارند کمی دست از کیبورد و اینترنت بکشند و یک پیاده روی در خیابان های شهر داشته باشند تا ببینند ملت با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند.
تصویر

والسلام
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

Sami 1993 نوشته شده:بی اهمیت نشان دادن حضور ۱۲۰ کشور و سازمان توسط عده ای نشان از اهمیت این اجلاس دارد....

ضمن احترام به نظر شما، اما نظر من چیز دیگری است
1-حضور نمایندگان سیاسی ملل مختلف در یک اجلاس تحت عنوان "نماینده ی حقوقی" صورت میگیرد نه "شخصیت حقیقی». بدین معنی که هر کشور بعنوان عضو مجمع برای تثبیت موقعیت حقوقی خود و بیان مواضع سیاسی و اقتصادی اش در اجلاس نماینده میفرستد؛ نه به دلیل اینکه عاشق فرهنگ یا مردمان کشور میزبان و سیاستهایشان شده! مثلاً آقای احمدی نژاد بعنوان رییس جمهور ایران در اجلاس سازمان ملل در نیویورک (ناف آمریکا) شرکت می کنند نه بعنوان شخص آقای محمود احمودی نژاد وعاشق نیویورک! تعریف و تمجید از حضور کشورها در اجلاس جنبش عدم تعهد نشانگر بی اطلاعی یا فریبکاری کسانی دارد که حضور نمایندگان ملل مختلف در تهران را نشانه ی موفقیت سیاسی تهران می دانند. درست مثل این است که اوباها اعلام کند محمود احمدی نژاد به دلیل علاقه مندی به سیاست های او و هیلاری کلینتون هر ساله به امریکا واجلاس سازمان ملل می رود و حضور او در در نیویورک یک موفقیت سیاسی برای اوباماست!
2-در بین نمایندگان شرکت کننده تنها اسم چشمگیر (شاید بنده از نفرات حاضر در این اجلاس کم اطلاع هستم) حضور نخست وزیر هند، رییس جمهور نو رسیده ی مصر و بان کی مون بعنوان دبیر کل سازمان ملل است. خدایی و بدون جانبداری بگویید کشورهای دیگر و سران حاضر دیگر اعم از گابون و زامبیا و فیلیپین و جزایر موریس وموریتانی و لسوتو... کجای معادلات جهانی هستند؟ کشورهایی که با یک پیشنهاد همکاری نظامی یا کمک غذایی از سوی آمریکا رای شان در سازمان ملل بر علیه ما می شود، همانند چند قطعنامه قبلی که همواره قبل از اجلاس شورای امنیت، جنبش عدم تعهد اعلام میکرد از برنامه هسته ای ایران حمایت می کند اما در نهایت و پس از اجلاس تعداد رای های منفی به قطعنامه به عدد 3 هم نمی رسید!
بهتر است کمتر خودمان را گول بزنیم. در 50 سال گذشته کجای تاریخ سیاسی جهان، از کشورهای عدم تعهد تصمیم سرنوشت سازی دیده شده؟ اصلاً ماهیت سیاسی اکثر کشورهای این انجمن بر بی تفاوتی و حزب باد بودن پایه ریزی شده است.  

zzvf نوشته شده:     روز پیش اخبار از یک دوچرخه سوار ایرانی که برای جهانگردی به اروپا رفته بود گزارش می کرد،گفت:((من از اروپا برای خود یک بت ساخته بودم؛حال این بت برای من شکسته است...))به نظر خودتان منظورش چه بود؟    

روز قبل بنده هم در جزیره ی کیش با یک مهندس اسکاتلندی 64 ساله (که بعلت سن بالایش چندان هم اهل لهو و لعب نبود) صحبت میکردم، میگفت کیش همانند یک زندان است و برای یک توریست هیچ جاذبه گردشگری ندارد. پس بنده هم فرداش بیام اعلام کنم که مسافرت به کیش کار بیهوده ای است و کلاً کیش جای مزخرفی است؟ نظرات شخصی و سلایق فردی در مورد اماکن و ملل برای تصمیم گیری و صحبت های منطقی چندان محلی از اعراب ندارند دوست من. در ضمن معمولاً این که فلانی این را گفت و بهمانی آن را گفت سندیت هم ندارد!   
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

حضور ۱۲۰ کشور به اضافه سازمان های جهانی کذب بودن ادعای انزوای ایران را نشان می دهد . اهمیت حضور دو سوم جامعه جهانی را می توان در گفته های (با تحریف) مسولان و رسانه های غربی دید.
در ضمن کسی در اینجا علاوه بر اعتقاد نداشتن به وجود قحطی در کشور ( چون قحطی با کمبود فرق داره ) به گل و بلبل و همه چی آرومه هم اعتقادی ندارد ، چون اساسا این وضعیت هچگاه و هیچ جای جهان وجود نداشته و ندارد.
ایران کشوری است که با وجود فشار دشمنان پیشرفتهای عالی در بخش پزشکی ، داروسازی (ایران در برخی داروها دومین تولیدکننده محسوب می شود مانند فاکتور۸) ، ماهواره ، سلول های بنیادی ، نانو و .... داشته که رابطه مستقیم و غیر مستقیم با رفاه مردم دارد.
این پیشرفتها که از تبدیل اکثر فشارها به فرصت بدست آمده قابل کتمان نیست و افتخار جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و مردم را به دفاع از استقلال کشور ترغیب و به آینده که قطعا بهتر خواهد امیدوارتر می کند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام

واقعا از برخی دوستان باید تعجب کرد!

1- فراموش نکنید همین کشور قحطی زده به زعم برخی دوستان اقتصاد 17 ام دنیا است!
2- شما اگر بخواهید هم نمیتوانید اروپا و حتی امریکا را با ایران مقایسه کنید،ما در همان سال 57 که اروپا و امریکا در اوج پیشرفت بودند چیزی نبودیم! 8 سال جنگیدیم و 10 سال بازسازی کردیم،روند رشد ایران را باید متناسب با وسعت،درامد و تعداد جمعیت از سال 80 به اینور سنجید،پیشرفت کشور ما از سال 80 شمسی به اینور خارق العاده است،افق 10 ساله مهم نیست،مطمئن باشید راهی که اروپا و امریکا 100 ساله رفتند ما 15 ساله خواهیم رفت،تا ایران 1404 صبر کنید...

فراموش کردم بگویم که این همه پیشرفت با این همه مفسده در بدنه سیتسم حکومتی و جامعه اجتماعی ما بوجود امده است.اگر اندکی به فرهنگ گذشته خودمان باز میگشتیم و یا واقعا مسلمان(در برابر خدا تسلیم) می شدیم و یا به مردم کره جنوبی و ژاپن و یا المان شباهت داشتیم دنیا تا قیامت در اختیار ایران و ایرانی بود...
آخرین ويرايش توسط 1 on Mr.Amirhessam, ويرايش شده در 0.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

عزیزانی هم که خیلی به گل و بلبل بودن مملکت اعتقاد دارند کمی دست از کیبورد و اینترنت بکشند و یک پیاده روی در خیابان های شهر داشته باشند تا ببینند ملت با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند. تصویر

بله مشکلاتشان را دیده ام!یکی شان می گوید چرا ما باید حجاب داشته باشیم؟آن یکی می گوید چرا زلزله ی آذربایجان پوشش خبری داده نشد و صد تا فحش به آرمان مقدس فلسطین داد(همه شان موضوعات بی ربط را به هم ربط می دهند)،آن یکی می گوید چرا از ما برای برای پرداخت کرایه ی اتوبوس پول می گیرند؟!!!این ها را دقیقا" در بین همان پیاده روی شنیدم.ولی دیدم برخی دیگر که می گویند ما عاشق این ایرانیم،ایرانی که یک تنه در برابر شرق و غرب ایستاد...وطن یعنی چه آباد و چه ویران...(البته که همیشه آباد!!!)
منزوی شدن حکومت در عرصه ی بین الملل

هر چی دیدیم پیشرفت روز افزون بود در عرصه ی بین الملل،اگر می خواهید برایتان در پیام خصوصی بر شمارم.
  روز قبل بنده هم در جزیره ی کیش با یک مهندس اسکاتلندی 64 ساله (که بعلت سن بالایش چندان هم اهل لهو و لعب نبود) صحبت میکردم، میگفت کیش همانند یک زندان است و برای یک توریست هیچ جاذبه گردشگری ندارد. پس بنده هم فرداش بیام اعلام کنم که مسافرت به کیش کار بیهوده ای است و کلاً کیش جای مزخرفی است؟ نظرات شخصی و سلایق فردی در مورد اماکن و ملل برای تصمیم گیری و صحبت های منطقی چندان محلی از اعراب ندارند دوست من. در ضمن معمولاً این که فلانی این را گفت و بهمانی آن را گفت سندیت هم ندارد! 

این آقای گرامی نیامده ایران برای دیدن آثار تاریخی و یا تفریحات سالم،اومده برای عذر می خواهم صد جور فساد اخلاقی و...وگرنه خودش می داند چقدر جاذبه های تفریحی سالم است.من هم نظر آن شخص را بازتاب کردم،نه بیشتر. راستی چطور ویکی پدیا به نقل از بی بی سی فارسی می نویسد ایران محدودیت اجتماعی دارد سندیت رسمی دارد ولی اخبار ما سندیت ندارد؟!
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

حضور ۱۲۰ کشور به اضافه سازمان های جهانی کذب بودن ادعای انزوای ایران را نشان می دهد . اهمیت حضور دو سوم جامعه جهانی را می توان در گفته های (با تحریف) مسولان و رسانه های غربی دید.در ضمن کسی در اینجا علاوه بر اعتقاد نداشتن به وجود قحطی در کشور ( چون قحطی با کمبود فرق داره ) به گل و بلبل و همه چی آرومه هم اعتقادی ندارد ، چون اساسا این وضعیت هچگاه و هیچ جای جهان وجود نداشته و ندارد.

خوب هرکس از یک دیدی به مسئله نگاه میکند! با اینحال شخصا عقلم بهم این اجازه رو نمیده که خودم رو گول بزنم...!! البته شما مختار هستید هرگونه که دوست دارید فکر کنید.

در دنیایی که حرف اصلی را 5 کشور میزنند منزوی بودن ایران یک اصل است نه کذب..! شما بگو 1200 کشور نه 120 کشور،وقتی تصمیم را کس دیگری میگیرد چه فایده دارد؟!
آیا این 120 کشور مانع عدم تصویب تحریم ها علیه ایران شده اند؟! شما منت بر سر بنده بگذارید و بفرمائید ببینم کشور های ذیل چه تاثیری در دنیا دارند؟! کجای اقتصاد دنیا دست آنهاست؟!
آنگولا-آنتیگوا و باربودا(!)-باهاما-بنگلادش-بلیز-بنین-بوتان-بوتسوانا-میانمار(همونه که دوستان شده بودند حامی مسلمانانش)-برونئی-بورکینافاسو(!)-بروندی-گابون(!)-فیجی-لسوتو(!)-سیشیل(!!)-لائوس(!)-اریتره(!)-سنت وینسنت و گرنادین ها(!!!)-سائوتومه و پرینسیپ-سنت لوسیا و...........!! خیلی زیاد هستند ولی خوب اینا برای من جالب بودند!

اینها کشور هایی هستند گدا گشنه!(اصلا نمیخواستم این لفظ رو بکار ببرم ولی خوب مجبور شدم!) و مشخص هست که برای حفظ منافع خودشون یه چراغ سبزی هم به ما نشان میدهند،گرچه اگر خوب روی قضیه زوم کنید میبینید که این کشور ها اکثرا تحت نفوذ استعمار هستند. با ایران میپرند با انگلیس میپرند و با هرجا که پول بدهد میپرند!
و همونطور که قبلا گفتم فقط ما ملت بدبخت ایران هستیم که دنبال این و اون هستم!
بیخیال خود کرده را تدبیر نیست!
ایران کشوری است که با وجود فشار دشمنان پیشرفتهای عالی در بخش پزشکی ، داروسازی (ایران در برخی داروها دومین تولیدکننده محسوب می شود مانند فاکتور۸) ، ماهواره ، سلول های بنیادی ، نانو و .... داشته که رابطه مستقیم و غیر مستقیم با رفاه مردم دارد.
این پیشرفتها که از تبدیل اکثر فشارها به فرصت بدست آمده قابل کتمان نیست و افتخار جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و مردم را به دفاع از استقلال کشور ترغیب و به آینده که قطعا بهتر خواهد امیدوارتر می کند.

کدام رفاه؟! الان این زندگی است که ما داریم؟! نمیدانم شاید شما متوجه این تغیرات نیستید! مرغی که دو ماه پیش میخریدیم کیلویی 2800 الان میخریم 6000 تومن...!!به همین راحتی و به همین سادگی.
من نمیدانم یعنی شما دوستان این همه فقر و فلاکت را در جامعه نمی بینید؟! ورشکستگی صنایع داخلی را نمی بینید؟! والله با برخی اظهار نظر ها من شک میکنم که دارم روی کره ی زمین زندگی میکنم...!!

حقوق هسته ای خوبه،موشک خوبه،ماهواره خوبه همه ی اینهایی که میگویید خوب هستند ولی نباید نیازهای بنیادی ابتدایی یک ملت را بخاطر اینگونه مسائل فدا کرد! اینهمه فشاری که به صنوف و بازرگان ها و واحد های تولیدی در اثر تحریم های بین المللی ارزش این موارد را ندارد!

بله مشکلاتشان را دیده ام!یکی شان می گوید چرا ما باید حجاب داشته باشیم؟آن یکی می گوید چرا زلزله ی آذربایجان پوشش خبری داده نشد و صد تا فحش به آرمان مقدس فلسطین داد(همه شان موضوعات بی ربط را به هم ربط می دهند)،آن یکی می گوید چرا از ما برای برای پرداخت کرایه ی اتوبوس پول می گیرند؟!!!این ها را دقیقا" در بین همان پیاده روی شنیدم.ولی دیدم برخی دیگر که می گویند ما عاشق این ایرانیم،ایرانی که یک تنه در برابر شرق و غرب ایستاد...وطن یعنی چه آباد و چه ویران...(البته که همیشه آباد!!!)

همان که با حجاب اجباری و سایر مواردی هم که گفتید مخالف است هم حق دارد!
شما اگر یک نگاه حتی سطحی به مملکت بیاندازید متوجه خواهید شد که مشکلات اقتصادی در این کشور بیداد میکند! اقتصاد و معیشت مردم هم که روبراه نباشد منشاء تمام مشکلات جانبی(فرهنگی،اجتماعی و...) خواهد بود!
هر چی دیدیم پیشرفت روز افزون بود در عرصه ی بین الملل،اگر می خواهید برایتان در پیام خصوصی بر شمارم.

مشرق و فارس به اندازه ی کافی بر میشمارند! :ch:

نرود موشک تاو در سنگ....!!

یا حق
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”