حضور ۱۲۰ کشور به اضافه سازمان های جهانی کذب بودن ادعای انزوای ایران را نشان می دهد . اهمیت حضور دو سوم جامعه جهانی را می توان در گفته های (با تحریف) مسولان و رسانه های غربی دید.در ضمن کسی در اینجا علاوه بر اعتقاد نداشتن به وجود قحطی در کشور ( چون قحطی با کمبود فرق داره ) به گل و بلبل و همه چی آرومه هم اعتقادی ندارد ، چون اساسا این وضعیت هچگاه و هیچ جای جهان وجود نداشته و ندارد.
خوب هرکس از یک دیدی به مسئله نگاه میکند! با اینحال شخصا عقلم بهم این اجازه رو نمیده که خودم رو گول بزنم...!! البته شما مختار هستید هرگونه که دوست دارید فکر کنید.
در دنیایی که حرف اصلی را 5 کشور میزنند منزوی بودن ایران یک اصل است نه کذب..! شما بگو 1200 کشور نه 120 کشور،وقتی تصمیم را کس دیگری میگیرد چه فایده دارد؟!
آیا این 120 کشور مانع عدم تصویب تحریم ها علیه ایران شده اند؟! شما منت بر سر بنده بگذارید و بفرمائید ببینم کشور های ذیل چه تاثیری در دنیا دارند؟! کجای اقتصاد دنیا دست آنهاست؟!
آنگولا-آنتیگوا و باربودا(!)-باهاما-بنگلادش-بلیز-بنین-بوتان-بوتسوانا-میانمار(همونه که دوستان شده بودند حامی مسلمانانش)-برونئی-بورکینافاسو(!)-بروندی-گابون(!)-فیجی-لسوتو(!)-سیشیل(!!)-لائوس(!)-اریتره(!)-سنت وینسنت و گرنادین ها(!!!)-سائوتومه و پرینسیپ-سنت لوسیا و...........!! خیلی زیاد هستند ولی خوب اینا برای من جالب بودند!
اینها کشور هایی هستند گدا گشنه!(اصلا نمیخواستم این لفظ رو بکار ببرم ولی خوب مجبور شدم!) و مشخص هست که برای حفظ منافع خودشون یه چراغ سبزی هم به ما نشان میدهند،گرچه اگر خوب روی قضیه زوم کنید میبینید که این کشور ها اکثرا تحت نفوذ استعمار هستند. با ایران میپرند با انگلیس میپرند و با هرجا که پول بدهد میپرند!
و همونطور که قبلا گفتم فقط ما ملت بدبخت ایران هستیم که دنبال این و اون هستم!
بیخیال خود کرده را تدبیر نیست!
ایران کشوری است که با وجود فشار دشمنان پیشرفتهای عالی در بخش پزشکی ، داروسازی (ایران در برخی داروها دومین تولیدکننده محسوب می شود مانند فاکتور۸) ، ماهواره ، سلول های بنیادی ، نانو و .... داشته که رابطه مستقیم و غیر مستقیم با رفاه مردم دارد.
این پیشرفتها که از تبدیل اکثر فشارها به فرصت بدست آمده قابل کتمان نیست و افتخار جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و مردم را به دفاع از استقلال کشور ترغیب و به آینده که قطعا بهتر خواهد امیدوارتر می کند.
کدام رفاه؟! الان این زندگی است که ما داریم؟! نمیدانم شاید شما متوجه این تغیرات نیستید! مرغی که دو ماه پیش میخریدیم کیلویی 2800 الان میخریم 6000 تومن...!!به همین راحتی و به همین سادگی.
من نمیدانم یعنی شما دوستان این همه فقر و فلاکت را در جامعه نمی بینید؟! ورشکستگی صنایع داخلی را نمی بینید؟! والله با برخی اظهار نظر ها من شک میکنم که دارم روی کره ی زمین زندگی میکنم...!!
حقوق هسته ای خوبه،موشک خوبه،ماهواره خوبه همه ی اینهایی که میگویید خوب هستند ولی نباید نیازهای بنیادی ابتدایی یک ملت را بخاطر اینگونه مسائل فدا کرد! اینهمه فشاری که به صنوف و بازرگان ها و واحد های تولیدی در اثر تحریم های بین المللی ارزش این موارد را ندارد!
بله مشکلاتشان را دیده ام!یکی شان می گوید چرا ما باید حجاب داشته باشیم؟آن یکی می گوید چرا زلزله ی آذربایجان پوشش خبری داده نشد و صد تا فحش به آرمان مقدس فلسطین داد(همه شان موضوعات بی ربط را به هم ربط می دهند)،آن یکی می گوید چرا از ما برای برای پرداخت کرایه ی اتوبوس پول می گیرند؟!!!این ها را دقیقا" در بین همان پیاده روی شنیدم.ولی دیدم برخی دیگر که می گویند ما عاشق این ایرانیم،ایرانی که یک تنه در برابر شرق و غرب ایستاد...وطن یعنی چه آباد و چه ویران...(البته که همیشه آباد!!!)
همان که با حجاب اجباری و سایر مواردی هم که گفتید مخالف است هم حق دارد!
شما اگر یک نگاه حتی سطحی به مملکت بیاندازید متوجه خواهید شد که مشکلات اقتصادی در این کشور بیداد میکند! اقتصاد و معیشت مردم هم که روبراه نباشد منشاء تمام مشکلات جانبی(فرهنگی،اجتماعی و...) خواهد بود!
هر چی دیدیم پیشرفت روز افزون بود در عرصه ی بین الملل،اگر می خواهید برایتان در پیام خصوصی بر شمارم.
مشرق و فارس به اندازه ی کافی بر میشمارند!
نرود موشک تاو در سنگ....!!
یا حق