پنج دقیقه طوفانی احمدی نژاد طومار یک سال و نیم توطئه را درهم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پنج دقیقه طوفانی احمدی نژاد طومار یک سال و نیم توطئه را درهم

پست توسط Mr.Amirhessam »

شبکه ایران/ دکتر احمدی نژاد ، رییس جمهور ، امشب در گفت و گوی زنده تلویزیونی ، پس از مدتها پاسخ مدعیان انحراف دولت را داد. پنج دقیقه پایانی این گفت و گو را که طومار طراحان پلید انحراف دولت را در هم پیچید بخوانید:

حیدری: شما معلم هستید به عملکرد یک سال گذشته دولت چه نمره ای می دهید؟
رئیس جمهور: در برگه دولت خیلی ها آمده اند مطلب نوشتند، من دارم جدا می کنم، تصحیح می کنم! دولت که واقعا شبانه روزی دارد کار می کند، با افتخار کار می کند. ما هیچ وقت منت نداریم.
دولت واقعا دارد تلاش می کند. با اخلاص هم دارد کار می کند. بالاخره من خدمت یک بزرگی بودم، گفتم آیا برای اثبات صداقت دولت همین کافی نبود که یکسال و نیم در مقابل سنگین ترین هجمه های ناجوانمردانه بخاطر کشور سکوت کرد و وارد دعوا نشد که کشور به هم بریزد؟ تایید کردند و گفتند چرا این حرف درست است.

حیدری: آقای دکتر یکی از آن حرف های دوره سکوت را بگویید. همه اش را نه لا اقل یکی...
رئیس جمهور: به خدا این دولت پاک ترین دولت تاریخ کشور است. نه اینکه یک مامور پایین دستی تخلف نکند، دولت به معنایی که مردم در ذهنشان تصور می کنند خیلی پاک است و اصلا دنبال کاسبی نیست، دولت دنبال قدرت نیست. نه حزبی داریم و نه جلسه ای.
والله! بخدا قسم هیچکس در دولت نه فرماسونر است، نه عضو انجمن حجتیه است، نه بهایی است، نه خطر بزرگ تاریخ اسلام است! نه منحرف است و نه خائن! ولی ما روی اصولمان ایستاده ایم. آنچه که سال اول گفته ایم رویش ایستاده ایم.
ما می گوییم "مردم، عدالت، پاکی". رانت نباید باشد، تقلب نباید باشد، دروغگویی نباید باشد، پدرسوخته بازی نباید باشد! نباید از جیب ملت یک عده ای کاسبی کنند! این اعتقاد ماست. حالا به خاطرش فحش می خوریم! مقام معظم رهبری همین هفته قبل گفتند حملات به شما بخاطر دستاوردهای عظیم علمی و اقتصادی است که بدست آورده اید. جلوی استکبار ایستاده اید، مردمی بودید، ساده زیست بودید، پای ارزشها و اصول ایستادید. ما زنده کردیم! حملات بخاطر اینهاست.
ما ارزش ها را حفظ کردیم حمله می کنند و می گویند اینها منحرف شده اند! ما از کجا منحرف شده ایم؟ ما که در کنار ملتیم. از چه منحرف شده ایم؟ از چه منحرف شده ایم؟
بله من اگر صدسال هم باشم یک ثانیه به زیاده خواهان بله نخواهم گفت. تکه تکه کنند. ما عهد بستیم با ملت. بله ممکن است سکوت کنیم بخاطر مصالح ملت اما تسلیم نمی شویم که خواسته ها را تامین کنیم. حالا مهم نیست ...
پارسال هفته دولت بود ما یکجا نشسته بودیم یک آقایی سخنرانی می کرد. شروع کرد به کوبیدن دولت. ما هم هیچ چیزی نگفتیم. گفتم آخر بی انصاف ... بعد یک لطیفه درست کردم. گفتم "هفته دولت برای چیست؟ برای اینکه از ۵۲ هفته سال ۵۱ هفته به دولت فحش دهید و یک هفته هم باشد برای انتقاد از دولت". من نمی گویم که از من تشکر کنید بگویید بله بالاخره یک کاری هم شده! ... یک جوری سیاه نمایی می کنند که انگار هیچ کاری نشده. این بی معرفتی به ملت است. بله مشکلات هم داریم بخدا اگر دخالت نمی کردند دولت اینقدر قشنگ بازار ارز را مدیریت می کرد که ملت اصلا متوجه نمی شدند که فشار دشمن است.

حیدری: یک موردی را در سال ۸۴ به من قول دادید، گفتین که یک سری اسامی دارم که به وقتش اعلام می کنم.
رئیس جمهور: البته من یک سری اسامی دادم به قوه قضائیه!

حیدری: یک سال بیشتر به آخر دولتتان نمانده است.
رئیس جمهور: از کجا می دانید شما؟ دولت که دولت است و ملت هم که همیشه هست، ملت که تمام نمی شود! آرمان های ملت تمام نمی شود، پس این حرفها همیشه هست!

[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: پنج دقیقه طوفانی احمدی نژاد طومار یک سال و نیم توطئه را

پست توسط saeedjiji »

به زودی شاهد نقد‌های دلسوزانه‌! تعدادی از نمایندگان مجلس خواهیم بود...
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

Mr.Amirhessam نوشته شده:حیدری: یک سال بیشتر به آخر دولتتان نمانده است.
رئیس جمهور: از کجا می دانید شما؟ ....

تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

والا من هرچی نگاه کردم هیچ طوفانی توی این حرفها ندیدم . همش حرفای قبلی بود و لا غیر . طرف گند زده به اقتصاد مملکت حالا توش مونده داره از سیاست نخ نمای عوامل مزدور و دستهای پنهان و فرافکنی استفاده میکنه . دولت اگه دولت باشه باید چنان بکوبه توی دهن کسایی که معیشت مردم رو به خطر انداختن که تا ابد کسی به خودش جرات نده از این کارها بکنه نه اینکه فقط بیاد فرافکنی کنه .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

کدام گند جناب FREE MAN ؟
قطعا" شما به حرف های آقای احمدی نژاد اصلا" گوش نکرده اید؛چرا که خود ایشان کاملا" توضیح دادند.
مثلا" افزایش صادرات غیر نفتی.
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

تاثیرش رو توی زندگی مردم به من نشون بدید . غیر از اینکه مردم فقیرتر شدن . قدرت خرید من از پارسال تا حالا با اینکه حقوقم 10 درصد اضافه شده ، نصف شده ، بازم شما دنبال گند میگردید ؟؟؟؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

اکثریت مردم با رای 25 میلیونی نظرشون را در انتخابات در مورد عملکرد ایشون بیان کردن .البته توی کشوری که 75 میلیون جمعیت داره افرادی با نظرات دیگر هم وجود داره.ولی بهتر است اقلیت حدود خودشون را بشناسن.بعید میدانم ایران حالا حالاها رئیس جمهوری به توان و مردم داری ایشون به خود ببیند.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط TARALIUS »

100 درسته دوست عیز.

تورم بالای 75% توهمی بیش نیست تمام مسولین هم خوب و گلن همه حرفای دیگه هم کار انگلیساس.

آخرین باری که رفتید پنیر بخرید کی بوده؟

گوشت خریدید جدیدا؟ بچه دارید بذارید مهد؟

از دوستان دیگه هم خواهشمندم از گداشتن نطرات تخیلی خودداری کنند.

کاملا واضحه که تو این شرایط 90% مردم زندگی نمیکنن زندگی اونا رو........
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

دوست عزیزم آقای HASAN BARATY
من واقعا خوشحالم از اینکه میبینم یه اکثریت محدود! از شرایط کاملا راضی هستند . ایشالا من هم بتونم جزئی از اون حداکثر محدود بشم . ::ss ::ss ::ss الان شرایط با چهارسال قبل خیلی فرق کرده دوست من . کارخونه دوستم که تا دو ماه پیش 300 تا کارگر داشت هفته قبل تعطیل شد و همه کارگرهاش رفتن خونه استراحت. بقیه کارخونه های دور و بر هم دارن تعدیل نیرو میکنن . وضعیت معیشت اون اقلیتی که ازشون خواستید حد و حدودشون رو بدونن هم که مشخصه برادر من ، تورم هم که اصلا بیداد نمی کنه .ببخشید میشه به من بگید چرا ما باید از ایشون راضی باشیم .....
آخرین ويرايش توسط 1 on FREE MAN, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

کاملا واضحه که تو این شرایط 90% مردم زندگی نمیکنن زندگی اونا رو........

90% مردم؟!
منبع؟استدلال؟مگر من در این مملکت نیستم؟مگر چشمم را بسته ام؟
لطفا" تحت تأثیر حرف های بی بی سی و...قرار نگیرید،شما خودتان ببینید آیا واقعا" وضع کشور ما بهتر شده است یا بدتر؟
توی این وضعیت که ایالت های آمریکا و اقتصاد اسپانیا،یونان و...یکی پس از دیگری اعلام ورشکستگی می کنند،زندگی کدام از ما اعلام ورشکستگی کرده است؟
تصویر
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

اولین تاثیر حرف دکتر این بود که امروز دلار بالای 2200 شد
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

FREE MAN,   ,

دوستان محترم امار رو از تلوزیون من و تو برنامه سالی تالک،بی بی سی و صدای امریکا بدست اورده اند احتمالا!

اصولا برخی دوستان معنای سخت ترین تحریم های تاریخ جمهوری اسلامی را یا نمیدانند! یا نمی خواهند بدانند! با این تحریم ها و ژانگولر بازی عده ای در داخل که میتوانید در سایت های الف؛میم و جیم نمونه های کاملی از ان را ببنید،همین که توانسته اند کنترل کنند چیزی در حد شاهکار است...
------------------------------------------------------------
دستاوردهای دولت احمدی نژاد انقدر است که بنده حاضرم تایپیکی جدا ایجاد کنم و به شرح انها بپردازم،فقط برای نمونه لینک زیر را مطالعه کنید تا بدانید قرار بود چه بلایی سرمان بیاورند :

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”