پنج دقیقه طوفانی احمدی نژاد طومار یک سال و نیم توطئه را درهم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 61 بار
سپاس‌های دریافتی: 200 بار

Re: پنج دقیقه طوفانی احمدی نژاد طومار یک سال و نیم توطئه را

پست توسط Immortal King »

برای نمونه وقتی یهو دولت اعلام کرد ارز مسافرتی در کار نیست یهو دلار از 1900 شد 2200

بانک مرکزی میگه 100 ملیارد دلار ذخیره ارزی داریم ولی چند ماهه حاضر نیست ارزی به دانشجوها پرداخت کنه. بانکای خصوصی ارز دانشجوییو قطع کردن و بانکای ملت و تجارت وقتای چندین ماهه میدن

من منکر خدمات دولت نیستم ولی اینکه همه مشکلاتو بندازیم گردن دست خارجیو داخلی چیزی جز .. فرض کردن مردم نیست

آقای دکتر جوری دیشب حرف میزد که انگار تو همه زمینه ها کارشناس ارشده و همین اعتماد به نفسش مملکتو سرویس کرده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

"آقای دکتر جوری دیشب حرف میزد که انگار تو همه زمینه ها کارشناس ارشده و همین اعتماد به نفسش مملکتو سرویس کرده.
"

دوست محترم! اینجا فروم علمی و فرهنگیه! چاله میدون که نیست... ادب رو رعایت کن.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

Mohammad.Jafar نوشته شده:
zzvf نوشته شده:کدام گند جناب FREE MAN ؟
قطعا" شما به حرف های آقای احمدی نژاد اصلا" گوش نکرده اید؛چرا که خود ایشان کاملا" توضیح دادند.
مثلا" افزایش صادرات غیر نفتی.
اثر مثبت این امر را لطفا نشان بدهید یا اینکه طبق معمول با یک سری بازی با اعداد وبازی با کلمات و اصطلاحات معلوم شد صادرات غیر نفتی افزایش داشته؟

ایشان(اگر اشتباه نکنم) گفتند صادرات غیر نفتی از 7 میلیارد به 43 میلیارد افزایش یافته است.

البته در مورد شبکه خبر صداقتش از سخنرانی مرسی کاملا روشن شد.

آقایان این درست نیست؛این یک اشتباه غیر قابل جبران از مترجم بود وگرنه سخنان جناب مرسی زنده از پرس تی وی،العالم،شبکه ی یک و...پخش می شد و اگر دلیل بر سانسور بود شاهد تکرار این واقعه در شبکه های دیگر هم بودیم.
بابا تو رو خدا این حرف های خنده دار رو تحویل ما ندید . این که وضع دلاره، این وضع مرغه، این که وضع مراکز تولیدمونه که تا نمکدونمون شده ساخت چین، دیگه چه گندی مونده که نزده لیست کنید بدین دستش تو این یه سال ردیف کنه حیفه کارنامش با اینا بسته بشه!

شما گند ها رو لیست کنید ما هم می کنیم! تا اسم دولت می آید دقیقا" حرف های ماهواره ای تکرار می شود:مرغ،محصولات چینی و...
دستاورد بزرگ دولت آقای احمدی نژاد اختلاس 3000000000000 میاردی هست.

دستاورد آقای احمدی نژاد؟فزون خواهی و دست درازی بعضی به آقای احمدی نژاد چه ارتباطی دارد؟
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

ممکنه این پست هم قفل بشه ولی بهتره از وزیران ومشاوران اقای احمدی نژاد تندیس بسازند و در جای جای ایران به علت نابود کردن تدریجی اقتصاد تولید و................. قرار دهند

حتی اگر بهترین وکاربلد ترین ادم دنیا باشی تیم خوبی در کابینه نباشه همه کارها خراب میشه بدردنخورترین وناکارامد ترین وزرا ومعاونین درکابینه دهم بوده روی وثوق الدوله و میرزا اقا خان نوری سفید کردند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

من نمیدونم اصولن کسی که برای سفر پر هزینه ای مثل سفر نیویورک تمام اهل فامیل و محل و دوستان را با پول بیت المال به امریکا میبرد تا در جبهه کفر چند روزی صفا کنند! چطور میتواند به فکر بیت المال و مردم باشد؟ بیشتر به یک جک شباهت دارد. هر چند که احتمان کلان کسانی می ایند و میگند تمام اون حج خانوم های وفرادی که از اون هواپیما پیاده میشدن کارشناسان زبده ای بودند که برای کمک به مدیریت جهان همراه ایشان به نیویورک میرفتند!
خدا لعنت کند کسانی که بذر دروغ ونفاق را دراین مملکت پاشیدند و قبهش را فر ریختند
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

, عزیز!

خدا لعنت کند کسی را که نه قانون میفهمد! و نه دوست دارد بفهمد! در مورد عرف سفرهای دیپلماتیک کمی در همین اینترنت سرچ کنید!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

امیر حسام عزیز لطفا قانون رو برای ما هم بنویسید تا ما هم معنیش رو بفهمیم! ایا قانون از نطر شما یعنی همه ماهایی که کمرمان زیر بار فشار اقتصادی و تورم ساعت به ساعت و خط فقر 1.2 میلیونی خرد شده خفه بشیم و مجیز با نیانش را بگیم؟
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط zzvf »

ایا قانون از نطر شما یعنی همه ماهایی که کمرمان زیر بار فشار اقتصادی و تورم ساعت به ساعت و خط فقر 1.2 میلیونی خرد شده خفه بشیم و مجیز با نیانش را بگیم؟

تصویرتصویرتصویر
خط فقر 2/1 میلیونی؟!دوستان شما زیر چنین بار سنگینی خفه شده اید؟اگر ما این طوری می گوییم،یونانی ها چه بگویند!
بدردنخورترین وناکارامد ترین وزرا ومعاونین درکابینه دهم بوده

مگر این وزیر مسکن نبود که طرح مسکن مهر را به اجرا گذاشت؟مگر چندین هزار خانواده خانه دار نشدند؟مگر این وزیر بهداشت نبود که طرح پزشک خانواده را به اجرا گذاشت؟دوستان آیا چشمانمان را بسته ایم؟مگر این همه دستاورد دفاعی در دست وزیر دفاع نیست؟این یک بی مهری به تمام معنا به دولت است.
تصویر
تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

دوست عزیز شاید برای برخی که احیانا به منابعی دسترسی دارند! 1.2 میلیون پول خرد باشد ولی برای کارمند و کار گری که حقوقش با اضافه کاری به نهایتا 500-600 تومان میرسد و چهارسر عائله دارد. رقم وحشتناکی است. البته این رقم مال چندین ماه پپش و قبل از این تورم 70 80 درصدی است. این که مردم توران ویونان چه میکنند به من ارتباطی ندارد. البته وقتی گزارش خبرنگار صدا وسیما که میگفت 60 درصد مردم یونان توان خردید نان را ندارند را شنیدم ناگهان بغض در گلویم ترکید! :lol: ضمنا من نمیدونم که چرا این مسکن مهر به پیرهن عثمان تبدیل شده! بابا به والله پول این خانه ها تا دینار اخر از صاحبانشان گرفته میشود. به قول ان شخصیت تلویزیونی. دیدم که میگم
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط zzvf »

دوست عزیز شاید برای برخی که احیانا به منابعی دسترسی دارند! 1.2 میلیون پول خرد باشد ولی برای کارمند و کار گری که حقوقش با اضافه کاری به نهایتا 500-600 تومان میرسد و چهارسر عائله دارد. رقم وحشتناکی است. البته این رقم مال چندین ماه پپش و قبل از این تورم 70 80 درصدی است.

بازم می گم:منبع؟استدلال؟مثل اینکه بعضی از دوستان قوانین را نمی دانند.
این که مردم توران ویونان چه میکنند به من ارتباطی ندارد.

اتفاقا" دقیقا" به شما ارتباط دارد!اگر مقایسه بین ما و آنان به عمل می آوردید می رفتید و خدا را شکر می کردید که برای چنین دولتی!
ضمنا من نمیدونم که چرا این مسکن مهر به پیرهن عثمان تبدیل شده!

در حالت عادی هم پول مسکن تا قرون آخرش گرفته می شد ولی اگر اینطور است پس چرا این همه آدم خانه دار شدند؟؟؟
تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط javedan-seda »

zzvf نوشته شده:
دوست عزیز شاید برای برخی که احیانا به منابعی دسترسی دارند! 1.2 میلیون پول خرد باشد ولی برای کارمند و کار گری که حقوقش با اضافه کاری به نهایتا 500-600 تومان میرسد و چهارسر عائله دارد. رقم وحشتناکی است. البته این رقم مال چندین ماه پپش و قبل از این تورم 70 80 درصدی است.

بازم می گم:منبع؟استدلال؟مثل اینکه بعضی از دوستان قوانین را نمی دانند.
این که مردم توران ویونان چه میکنند به من ارتباطی ندارد.

اتفاقا" دقیقا" به شما ارتباط دارد!اگر مقایسه بین ما و آنان به عمل می آوردید می رفتید و خدا را شکر می کردید که برای چنین دولتی!
ضمنا من نمیدونم که چرا این مسکن مهر به پیرهن عثمان تبدیل شده!

در حالت عادی هم پول مسکن تا قرون آخرش گرفته می شد ولی اگر اینطور است پس چرا این همه آدم خانه دار شدند؟؟؟

منبع
[External Link Removed for Guests]

دقیقا به من ارتباطی ندارد. ولی حالا که بنا به ارتباط است چرا خودمان را با قطر مقایسه نکنیم. یونان از نطر منابع و ثروتهای طبیعی به هیچ وجه شباهتی با ایران ندارد.به همین بهانه بد نیست ببینید دو ستانی که از ژاپن برای ما مثال می اورند ببینند موقعی که کارخانه ها و صنایع ما یکی بعد از دیگری در حال ورشکسته شدن است همسایگان ما چه حالی دارند و چه کسانی همین الان در حال تبدیل شدن به ژاپن خاورمیانه هستند

[External Link Removed for Guests]

در زمینه مسکن مهر هم حق با شماست. این منازل به طور رایگان توسط دولت کریمه! به مردم اهدا میشود!
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط zzvf »

من از آمارهاي رسمي درباره نرخ تورم به شدت نااميد هستم و اين آمارها قابل قبول نيست. به نظر من در سال 90 تورم بالاي 55 درصد بوده

آمار رسمی را در نظر بگیریم یا حرف یک کارشناس را؟یعنی همه دروغ می گویند و ایشان راست؟
اينكه چرا به اين وضعيت اقتصادي رسيديم، به دليل سياست هاي غلط و ليبرالي حاكم بر اقتصاد كشور است: به طوري كه در 24 سال گذشته هيچ نوع سياست كنترل تورم نداشتيم.

لیبرالی؟!تصویراگر دولت ما لیبرالی است پس چرا با لیبرال ها در می افتد؟چرا با بزرگترین لیبرال جهان در افتاده است؟
بد نیست به نظرات زیر این گزارش نیز دقت می کردید،و ای کاش به تاریخ انتشار خبر نگاه می کردید:
تاریخ انتشار:
۱۶ ارديبهشت1391
در ضمن قطر اگر گازش ته بگیرد بیایید ببینید یازدهم جهان را!!!مگر ما اقتصاد هفدهم جهان نیستیم؟مشکل این است که شما اصلا" حرف های آقای احمدی نژاد را گوش نکردید که از لحن سخنتان مشخص است.مسکن مهر وام دارد به خدا!وامی که اگر در اخبار شنیده باشید گفته شده است.بحث در اینجا به پایان می رسد.
موفق باشید دوست عزیزتصویر
تصویر
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”