سفیر امریکا در لیبی کشته شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: سفیر امریکا در لیبی کشته شد

پست توسط anybody »

باعث تاسفه و خجالته دولتهایی در این دنیا هستن که اجازه هرگونه توهین به مقدسات و حتی پروردگار رو میدن اما برای جلوگیری از خدشه وارد شدن به داستان هلوکاست قانون میذارن و مجازات تعیین میکنن!!!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان که این فیلم را محکوم کردند، آیا از مضمون اون اطلاعی دارند ؟

این فیلم کارگردانش کیست و آیا درسته که یک مصری سازنده اون است ؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

همه چیز در مورد فیلم موهنی که مسلمانان را به خشم آورد
تری جونز روز ۲۰ مارس ۲۰۱۱ نیز یک نسخه از قرآن را در کلیسای خود به آتش کشید که این اقدام تظاهرات گسترده‌ای را در افغانستان به دنبال داشت که طی آن ده‌ها تن کشته و زخمی شدند...تری جونز، کشیش کلیسای گِینزویل فلوریدا، که شبکه خبری سی‌ان‌ان در وب‌سایت خود او را کشیشی «جویای نام» توصیف می‌کند پیشتر در اردیبهشت‌ماه امسال قرآن را آتش زده بود.

این فیلم موهن که با دو نام "برائت از مسلمانان" و "زندگی محمد[ص] رسول اسلام" معرفی شده یک فیلم آماتوری به کارگردانی «سام باسیل» است و حاوی صحنه‌ها و توهین‌هایی به پیامبر اکرم(ص) است که زبان از بیان آنها شرم می‌کند.

به گزارش سرویس فرهنگ «انتخاب» به نقل از ابنا ؛ این فیلم پیش از این تنها یک بار در سالنی در هالیوود به شکل خصوصی نمایش داده شد و قرار بود دیروز و در سالگرد حادثه 11 سپتامبر در کلیسای تری جونز (کشیش سفیه) به نمایش درآید؛ اما این نمایش لغو شد.

این کشیش دیروز و طبق اعلام قبلی، حرکت موهن دیگری به نام «محاکمه مردمی محمد[ص]» برگزار کرد و به زعم خود آن حضرت را محاکمه نمود. قرار بود این فیلم در کنار این محاکمه نمایش داده شود.

اما علیرغم لغو پخش رسمی فیلم موهن، بخش‌هایی از این فیلم در فضای مجازی منتشر گردید و چون این کار از سوی قبطیان مهاجر مصری انجام شد، نخستین واکنش‌ها از مصر علیه این اقدام برخاست و سپس به لیبی، یمن و دیگر کشورها کشیده شد.

شخصیت‏های مسلمان، مسیحی، قبطی و نیز کاخ سفید ساخت این فیلم را محکوم کردند؛ اما مسلمانان خشمگین در مصر و لیبی، با حمله به نمایندگی های سیاسی آمریکا در "قاهره" و "بنغازی"، سفیر آمریکا در لیبی را کشتند.

دولت آمریکا که اینک با خشم مسلمانان بیدارشده مواجه شده است تلاش می‏کند خود را از این اقدام موهن بری کند؛ اما آیا می‏توان باور کرد که ساخت فیلمی با سرمایه هنگفت 5 میلیون دلاری و نیز اقدامات مستمر کشیش دیوانه بدون اطلاع و رضایت مقامات کاخ سفید انجام شده باشد؟

زمان این فیلم 2 ساعت است اما بخش هایی چند دقیقه ای از آن (به زبان انگلیسی و نیز با دوبله به زبان مصری محلی) بر روی شبکه ویدئویی "یوتیوب" منتشر گردیده و با وجود اعتراضات تا این لحظه حذف نشده است. این در حالی است که این شبکه مدعی است فیلمهایی که موجب خشونت شود یا توهین به احساسات عمومی باشد را منتشر نمی‏کند.

مشخصات فیلم
نام فیلم: برائت از مسلمانان (زندگی محمد رسول اسلام)
سناریست، تهیه کننده و کارگردان: سام باسیل (به انگلیسی: (Sam Bacile
محصول: 2011 ـ ایالات متحده آمریکا
زمان: 120 دقیقه
حامیان مادی: صهیونیست‏ها.
حامیان معنوی: «عصمت زقلمه» رییس دولت خودخوانده قبطی (هیئت عالی حکومت قبطیان مهاجر در آمریکا) ـ «موریس صادق» وکیل قبطی دادگستری ـ «تری جونز» کشیش قرآن‏سوز آمریکایی.

داستان فیلم
این فیلم با صحنه‌هایی از حملات گروه‌های تندرو به یک داروخانه مربوط به پزشکی قبطی در مصر آغاز می‏شود. در این صحنه چند مسلمان با محاسن بلند با چوب و چماق به داروخانه این پزشک حمله می‏کنند و با حمله ناجوانمردانه به همسر وی، مغازه اش را ویران می کنند؛ اما پلیس مصر تنها نظاره گر این حادثه است.

فیلم پس از این بخش، به حیات پیامبر اعظم(ص) در صدر اسلام منتقل می‌شود و با پخش صحنه های مبتذل (که از بیان آنها معذوریم)، علاوه بر توهین به پیامبر اکرم(ص)، دین اسلام را به عنوان "سرطان" و مسلمانان را افرادی خشن، عقب مانده و طرفدار خونریزی نشان می دهد.

گذشته از صحنه‏ های سخیفی که ارزش بیان ندارد، یکی از شیطنتهای فیلم آن است که مسلمانان را افرادی شکنجه‏ گر معرفی کرده است و در صحنه ای از فیلم یک زن سالخورده به نحو عجیبی شکنجه می شود؛ در حالی که در تاریخ اسلام چنین چیزی مشاهده نمی شود. در واقع، در این فیلم بسیاری از جنایت‏هایی که نظامیان آمریکایی، اسرائیلی و غربی در سال‏های اخیر در حق مردم فلسطین، عراق و افغانستان انجام داده و در "گوانتانامو" و "ابوغریب" مرتکب شده اند را بی‏شرمانه به اسلام و مسلمانان نسبت می‏دهد.

در این فیلم نقش پیامبر(ص) را یک بازیگر آمریکایی با رفتاری کمدی و توهین‌آمیز بازی می‌کند و در آن تلاش شده است تا نزول وحی بر پیامبر(ص) را دروغ معرفی کند.

روزنامه وال استریت ژورنال در توصیف این فیلم نوشت: فیلم "برائت از مسلمانان" یک فیلم سیاسی و نه مذهبی است و در آن از اسلام به عنوان سرطان یاد شده است.

آشنایی با کارگردان

سام باسیل یک شهروند اسرائیلی ـ آمریکایی ایالات متحده است. وی یک مشاور املاک و مدیر شرکت‏های ساخمانی است که در کالیفرنیای جنوبی زندگی می‌کند . علیرغم عدم انتشار هیچ تصویری از وی، او یک شخص حقیقی است و سنی بین 52 تا 56 سال دارد. (یعنی سام باسیل، یک نام مستعار نیست).

باسیل از دیروز سه شنبه (۱۱ سپتامبر 2012 ـ ۲۱ شهریور 1391) که با روزنامه صهیونیستی "هاآرتص" و روزنامه آمریکایی "وال ستریت ژورنال" مصاحبه کرد ناپدید شد و از مکان اختفای وی اطلاعی در دست نیست.

وی دیروز به روزنامه " وال استریت ژورنال" گفت: "برای این فیلم 5 میلیون دلار از یکصد صهیونیست اعانه جمع آوری شده است. این فیلم با استفاده از 59 بازیگر و تیمی 45 نفره در پشت صحنه، به مدت سه ماه در اواسط سال گذشته میلادی در کالیفرنیا تولید شد".

اما با وجود این هزینه هنگفت، کیفیت فیلم بسیار پایین و دکورها و صحنه‏ ها بسیار آماتوری و پیش پا افتاده است.

آشنایی با حامیان فیلم
گروه موسوم به «قبطیان مهاجر»: دکتر عصمت زقلمة از شخصیت‏های قبطی مهاجر و ساکن در آمریکا، در سال گذشته میلادی با ادعای اینکه مسیحیان قبطی مصر در معرض ظلم و قتل هستند "حکومت قبطی در تبعید" را تشکیل داد و خود را رییس آن اعلام کرد. دیگر مقامات این دولت خودخوانده «مستشار موریس صادق» مدیر اجرایی، «مهندس نبیل بسادة» دبیرکل و «مهندس إیلیا باسیلی» هماهنگ کننده بین المللی آن هستند.

اما رهبران قبطی مقیم مصر، با رد تشکیل این دولت، اعلام کردند که زقلمة و موریس را نماینده خود نمی دانند.

«تری جونز» (به انگلیسی: Terry Jones): کشیش یک کلیسای کوچکی در ایالت فلوریدا است. وی جایگاهی در بین مسیحیان آمریکا ندارد و در کلیسای محلی او تنها حدود 20 و حداکثر ۵۰ نفر حاضر می‏شوند. وی از 11 سپتامبر سال 2001 تاکنون به همراه همسرش در کلیسایی کوچک در شهر "گینسویل" حمله علیه جهان اسلام را آغاز کردند. جونز در نهمین سالگرد حملات یازده سپتامبر خواستار برگزاری مراسم قرآن سوزی شد و سرانجام پس از غائله ‏های رسانه‏ ای فراوان و کسب شهرت منفی جهانی، در روز ۲۰ مارس ۲۰۱۱ این کار موهن را انجام داد. عواقب این کار ابلهانه وی گریبانگیر آمریکائیان مقیم کشورهای اسلامی و کارکنان سازمان ملل شد؛ و فقط در "مزار شریف" افغانستان دست کم ۱۲ نفر از نیروهای سازمان ملل کشته شدند. تری جونز از سوی رهبران دینی مسیحیت نیز مردود است و علاوه بر محکومیت رسمی وی از سوی "واتیکان" روحانیون مختلف مسیحی نیز کار وی را نفی کرده‏ اند. رهبران دینی شهر دیربورن نیز با موضع‌گیری در برابر این تصمیم ضددینی تری جونز اعلام کرده بودند که مقابل مرکز اسلامی دیربورن گرد هم خواهند آمد تا اعلام کنند مخالف اهانت به احساسات اقلیت‌های مسلمان هستند.

وی پس از آنکه با سوءاستفاده از غائله سوزاندن قرآن در دو سال گذشته، از یک کشیش روستایی به یک چهره جهانی تبدیل شد پارسال نیز تبلیغات شدیدی را آغاز و سرانجام نسخه ای از قرآن را به آتش کشید. او امسال نیز نمایش مضحک "محاکمه مردمی پیامبر(ص)" را به راه انداخت
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط alendark »

اینکه یه سری بربر حمله می کنند به سفارت یه کشور و سفیر اون کشور رو می کشند نشانه بربریت اون مردمه چون که یه عمر در دیکتاتوری محض زندگی کردند فکر می کنند همه جای دنیا مثل کشورشونه که دولتش به شورت پاشون هم گیر میده اونجا کشور ازاد اگه بخای فیلم بسازی نیازی نیست که بری از 100 جا مجوز بگیری دولت کاری به فیلمساختن تو نداره یا استدیوهای بزرگ یا با هزینه شخصی فیلم می سازند این درکش برای اونهای که تو رژیمهای دیکتاتوری مثل ایران زندگی می کنند سخته شما برای فیلم ساختن مجبوری بری مجوز بگیری فیلمنامه رو می خونند خب هضمش سخته دولت کاری به اینکه داری فیلم می سازی نداره نگاه کن یمن مصر لیبی ایران کشورهایی هستند که به سفارت حمله می کنند چون تو این کشورها دولت به همه شون زندگی افراد مسلط هست فکر می کنند تمام دنیا همینه اگه مردید برید تو همون امریکا فیلم بسازید در مورد دینتون هیچ کس جلوی شما رو نمیگیره تبلیغ کنید
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط alendark »

من فیلم محمد یا در واقع نسخه پیش فیلم (trailer) را دیدم. اینجا نمی گذارم. با جستجوی عبارت “Mohammad trailer” می توانید پیدا کنید. فیلم به نظرم اصلا فیلم نیست. خواسته حضرت محمد ۱۴۰۰ سال پیش را بازسازی کند برای دنیای امروز. یعنی یک زوج مسیحی از ترس مسلمانان افراطی مصر، سعی در فرار دارند. دخترشان می پرسد چرا، پدر خانواده در غالب توضیح به او، شرح می دهد که محمد پیامبر بیماری ست که کودک آزار و خیلی چیزهای دیگر بوده است. یعنی اینکه با کودک ۹ ساله ازدواج کرده و از این حرف ها.

به نظر من ضرورتی ندارد چنین رفتارهای یک نفر در ۱۴۰۰ سال پیش را امروز بازسازی کنیم. اینکار درست همانکاری ست که افراطی های مسلمان ، مثلا در ایران یا عربستان انجام دهند. می گویند قصاص. می گویند عاقبت سرقت قطع دست است! این افراطی ها و آن افراطی هایی که فیلم ساخته اند و حضرت محمد ۱۴۰۰ سال پیش را بازسازی با دنیای امروز کرده اند، هر دو یک شکل اند: افراطی.

2.با نحوه اعتراض مسلمانان افراطی مشکل دارم. یک مثال بزنم. ماجرای قرآن سوزی سال ۲۰۱۰ را یادتان هست. کشیشی در آمریکا تصمیم به سوزاندن قرآن در یازده سپتامبر گرفت.

او می گفت براساس آزادی تصریح شده در قوانین آمریکا این حق را دارد اما اوباما و دولت به استناد اینکه اینکار موجب تحریک مردم کشورهایی می شود که سربازان آمریکایی در آنها خدمت می کنند، سعی کرد مانع شود. در نهایت ببینید چه ها نشد:

در ۱ آوریل سال ۲۰۱۱، هزاران نفر در اعتراض به این قرآن سوزی، به مقر سازمان ملل در مزار شریف حمله کردند و نزدیک به ۲۰ نفر از کارکنان آن رابه قتل رساندند و سر دو نفر از کارکنان خارجی را نیز بریده اند.
سه تن از کارکنان اروپایی که اهل نروژ، سوئد و رومانی بودند، چهار محافظ نپالی و شماری از کارکنان افغانی به دست حمله کنندگان کشته شدند. در ادامه این درگیری ها، چندین نفر که چادر و روبنده به سر داشتند با مسلسل و آرپی جی به یک پایگاه ناتو در کابل حمله کردند که در جریان این حمله، چند تن از حمله کنندگان کشته و سه سرباز ناتو نیز زخمی شدند.

۱۲ نفر در افغانستان کشته شدند. اینجا

توجه دارید که :

الف – همه کشته ها در کشورهایی بود که اعتراض داشتند. نه در آمریکا و مکانی که مثلا آتش سوزی روی داد یا قرار بود روی دند.

ب- ظاهرا وقتی اعتراض می کنند ، همه معترض اند. تا وقتی کسی جلوی این معترضان نباشد، نباید خشونتی باشد. منظورم این است که اگر همه یک چیز می گویند چرا باید ۱۲ نفرشان یک دفعه کشته شوند. آن هم توسط خودشان.

3. دلیل این اعتراض را نمی فهمم. نمی دانم. شاید چون در آمریکا زندگی می کنم، چنین شده ام. راستش در ایران هم همین حس را داشتم اما در آمریکا بیشتر غریبه شدم با این نوع اعتراضات.

من چیز مقدسی در زندگی ام ندارم. اما فکر می کنم اگر هم داشتم، سعی می کردم متمدانه به توهین کنندگان به آن واکنش نشان دهم. مثلا اگر کسی به خدا یا پیامبر من توهین می کرد، اول واکنش نشان می دادم. یعنی خیلی مشخص می گفتم آقا یا خانمی که این را گفتید یا اینکاری که کردید، این توهین به اعتقاد من است. دوم، کمی فکر می کردم که چه شده، او به من واکنش نشان داده است. آیا رفتار من ، یا چیزی که من به آن اعتقاد دارم منجر به آن شده؟ طبیعی است اگر اشکال از خودم و اعتقادم است، رفع می کنم. اگر نه، سعی می کنم طرف متقابل را از اشتباه در آورم.

دین اسلام به نسبت سایر ادیان، دستورات خشنی دارد که برخی مثل رهبران مذهبی ایران و عربستان اصرار دارند آنها را مانند ۱۴۰۰ سال پیش اجرا کنند. در دنیای امروز سازگار نیست. مثلا بریدن دست سارق، شاید دوره پیامبر جواب می داد اما ۱۴۰۰ سال بعد، اینکار را مجازات نمی دانند. به آن می گویند شکنجه.

یا خیانت زن به شوهر. در اسلام ۱۴۰۰ سال پیش سنگسار می کردند. الان می گویند فدای سرم. زن پیش دیگری خوابید، جدا می شویم. دیگر طرف را نمی کشند. می بینید. خب وقتی شما بگویی من می خواهم کشور و دنیا را با عقاید ۱۴۰۰ سال پیش بگردانم، کسانی هم مثل سازنده فیلم پیدا می شوند و می گویند پیامبر شما بچه آزار بود چون با دختر ۹ ساله می خوابیده و این یعنی کودک آزاری!

4. آزادی محض در آمریکا. آمریکا سرزمین آزادی است. این متمم اول قانون اساسی آمریکاست:

«کنگره در خصوص تشکیل مذهب [بصورت ملی]، یا منع پیروی آزادانه از آن یا محدود ساختن آزادی بیان یا مطبوعات یا حق مردم برای برپایی اجتماعات آرام و دادخواهی از حکومت برای جبران خسارت هیچ قانونی وضع نمی کند.»

هیچ محدودیتی هم ندارد. نگفته توهین ممنوع است، بقیه چیزها آزاد. نه. آزادی. اصل بر این است که چیزی توهین آمیز باشد، مردم به آن توجه نمی کنند. مثلا آن کشیش قرآن سوز، از نظرها خارج شد. کارش تندروی بود، پس کم کم از نظر رسانه ها و مردم کنار رفت.

شما در آمریکا می توانید در مورد حضرت محمد یا حضرت مسیح فیلم بسازید. حتی توهین کنید. در خود آمریکا دیگران نظر می دهند. مخالفت می کنند اما کسی به شما معترض نمی شود. همین. اما اگر فکر کرده اید می توانید با این فیلم ، انتظار فروش و پول خوبی داشته باشید، سخت در اشتباهید.

اینجا را ببینید. به همین راحتی می توانید فحش به خدا بدهید، تیشرت اش را بسازید و بفروشید!

5. آیا آمریکا مقصر است؟ منظورم دولت آمریکاست. من می گویم نه. شاید چون با سیستم آمریکا آشنا شدم. به قرآن سوزی سال ۲۰۱۰ اشاره کردم. ربطی به دولت نداشت یک کشیش قصد قرآن سوزی داشت و در مقابل مسلمانی که قصد ساخت مرکز اسلامی در نزدیکی گراند زیرو داشت، از اوباما به عنوان دولت تشکر کرد.

در مورد فیلم اخیر هم همینطور است. در همه این کشورهایی که اعتراض به فیلم محمد شده، فیلم بدون مجوز دولت ساخته نمی شود. در آمریکا چنین نیست. شما قصد کنید می توانید فیلم بسازید. نه مجوز می خواهد، نه تایید فیلم نامه و نه بازبینی. شاید بگوید این بد است و هر کس، هر چیزی بخواهد می سازد. بله. آزادی همین است.

6. عیب گفتی، راه حلش هم بگو. به نظر من حتی بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۱، آمریکا به جنگ نیاز نداشت. لازم بود به کشورهای مقصد آگاهی بدهد. مسلمان افراطی که در اعتراض به مثلا قرآن سوزی تجمع می کند بعد از میان خودش ، ۱۲ نفر می میرد، یعنی جهل موج می زند. آمریکا باید آگاهی کشورهای خاورمیانه را بالا ببرد.

اعتراض روش و قاعده دارد. همان که اول نوشتم، یک روش است. برویم کف خیابان در قاهره. از فیلم محمد ناراحتی؟ با دوستان ات جمع شو. دولت ات را حساس کن، آنها هم به مقامات همتای خود در آمریکا می گویند. بدون خون از دماغ کسی بیاید، قائله خاتمه می یابد.

7. در ایران که چنین فیلمی ساخته نمی شد. فکر کنیم اگر کسی می ساخت. تا حالا توقیف شده بود. سازنده و بازیگران ، چند نوار اعتراف داده بودند بیرون. در آمریکا؟ آنقدر فاجعه مرگ دیپلمات آمریکایی برای مردم تکان دهنده بود که همه از فیلم برائت می جویند. سازنده فیلم پیدایش نیست. اول گفته شد یک یهودی ست اما اسراییل و انجمن یهودیان آمریکا گفته اصلا چنین شخصی نمی شناسد. یک کارگردان که مشاور فیلم ساز بوده گفته او خیلی ناراحت است. یک بازیگر که در فیلم حضور داشته- یک خانم- گفته “به من نگفته اند فیلم ضد اسلام است. به من گفتند فیلم مال دو هزار سال پیشه و قهرمان فیلم اسمش جرج است.” وسط مصاحبه زد زیر گریه و گفته “متاسفم بخاطر فیلمی که من بازی کردم، چند آمریکایی کشته شده اند.”
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 129 بار

پست توسط pooriya6 »

اتفاقات اخیر سرچشمه گرفته از مخالفت دوباره وزیر دفاع آمریکا مبنی بر عدم همکاری وحمایت اسرائیل در حمله به ایران است. و از آنجا که حتی آمریکا و انگلیس از شر شیطنتهای اسرائیل در امان نیستند این سناریو نیز توسط یهودیان برنامه ریزی شده تا زهر چشم غیر مستقیم از آمریکا گرفته باشند و گرنه این فیلم پنج ماه پیش تولید شده و چرا باید تنها دو روز بعد از سالگرد حادثه یازده سپتامبر اعلام و اکران در مصر گردد تصویرتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on pooriya6, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

توهین به مقدسات مسلمانان یا هر دین دیگری نشان از واماندگی و بیچارگی انها دارد

مطمئنا آتش همان قرآن جان همان کشیش و کارگردان و کل حامیانش را خواهد گرفت

انشالله :razz:
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

دوست عزیز، سخنان شما را قبول ندارم. نه چون در ایران هستم، نماینده گروه فرارسی در یک بحثی با بنده پس از حدود 1 ماه سند کشی معترف شد همین بند اول قانون اساسی آمریکا نمادین بوده است و آن طور که گفته شده است نمی باشد. این از خود نماینده وزارت خارجه اشان. حال اگر شما این را قبول ندارید میتوانیم به بحث آن هم با مدارک بنشینیم تا مشاهده کنید در آزاد ترین کشور دنیا از نظر شما چقدر برخی مسائل آزاد نیست !

از طرف دیگر، اصلا بحث 1400 سال پیش یا امروز نیست دوست عزیز، مشکل با قوانین اسلام ربطی به شکنجه تلقی شدن یا ... ندارد.

در مسیحیت امروز (نه مسیحیت همین 400 سال پیش حتی ) انسان حاصل عمل ناپاک و زشت شمرده شده و ذات انسان پلید تلقی می گردد، این دنیا نیز فرصت پاک شدن! به این ترتیب است که مجازات های خشن برای این موجود که ذاتی کثیف دارد شایسته نیست و باید همواره به وی فرصت پاک شدن داد.

در مقابل اسلام در برخی کشورها امروز (درست مثل مسحییت چند صده قبل و اسلام نخستین) اعتقاد بر پاک بودن ذات انسان داشته و روح انسان را بر خلاف جسم او که از ترکیب نجسات تشکیل شده است بسیار پاک و منزه از هر گناه می داند و البته این دنیا را محلی برای آزمایش دانسته و انسان را مسئول در برابر حفظ آن ذات پاکش می داند. بنابراین اگر انسان مقید به مکتب اسلام شد و این ذات پاک را قدر ندانست مستحق سنگین ترین مجازات ها (همان به قول شما شکنجه) می باشد.

پس این بحث شکنجه نیست، بحث نگرش به ذات انسان است که آنها بد بودن را آنقدر که ما بد می دانیم بد نمی دانند ! حالا درست و یا غلطش را من بحث نمی کنم فقط ریشه تفاوت نگرش را گفتم.

اما بحث مقدسات ... به قول استاد محمد تقی جعفری (مضمون نه عین کلام):

روشنفکر هستند، فهمیدتر هستند، ما را مسخره می کنند که از روی مقدساتمان، بعد تقدس شکنی می کنند و آزاد می شوند در جهان ... پیش می روند ... سفر می کنند در فلان جای جهان یک سنگ گرانبها می بینند و خوششان میاید ... کم کم به خودشان که می آیند کلکسیون سنگ درست کرده اند ... حالا سنگ خوب است ... یک عده شان کبریت جمع می کنند ... آن وقت ما را مسخره می کند که شما عقب مانده اید و درگیر مقدسات ...

هر چند علامه مفصل تر گفتند، اما فکر کنم همین کفایت کند در درک مطلب و اضاف کنم به قول مارکس ذهن انسان آن قدر قوی است که خودش را فریب میدهد ! (من از این حرف علیه خود کمونیست هم استفاده می کنم) . این ذهن آن قدر قوی است گاه برخی واضحات را انکار کرده و برخی از انکار پذیر ترین مسائل را غیر قابل انکار جلوه می دهد و ضعیف ترین فرد در مقابل ذهن خود صاحب آن است.

مقدسات بسیار مسئله ساده ای است که نه بحث اسلام است نه شرق، شما یک مطالعه روی کتاب های پائولو کوئلیوداشته باشید، فکر کنم بفهمید اصلا منظور از تقدس گرایی اون چیزی که به نظرتان میرسد نیست.

لینک دانلود رایگان بسیاری از کتاب های ایشان: [External Link Removed for Guests]

حکایت آن عده است از شریعتی نقل می کنند: من رقص دختران هندی را بیش تر از نمازی که از ترس آتش دوزخ خوانده شود می پسندم ! اما غاقل هستند همین جناب شریعتی خودش نماز می خواند یا خیر ؟

برخی سخنان را پرده بر حقیقت کردن، همان قدرت ذهن ماست که راحت ما را فریب می دهد ...

در کشوری که اینقدر همه چیز از نگاه شما و به ادعا خودشان آزاد است:

اساسا تعریف خوب و بود یا ساده تر بگم جرم چیست ؟

هر کس مجاز است تعریف خودش را از جرم / مسئولیت هایش / حقوقش داشته باشد یا این تعاریف در یک چهار چوب تعیین می باشد؟

خوب فکر کنم بدانید مذهب یا دین و به عبارت شفاف همان مکتب بر اساس یک فلسفه شکل می گیرند. اشتراک فلسفه های مختلف میدانید چیست ارائه همین تعاریف بالا، نخست تعریف خوب و بد و تمییز دادن خوب از بد و به دنبال آن تعیین جرم و راه بازگشت و جبران جرم ....

خب پس بفرمائید باقی قوانین کشور آمریکا بر خلاف نخستین بندی که شما فرمودید تصویب شده اند، چون تصویب جرم و تعریف جرم و تعیین حد اینها همه باید بر اساس چهارچوب فلسفه هر دین و مذهب باشد که در آمریکا وضع قوانین بر اساس هر مذهب بی تردید برابر نقض قانون برای دیگر مذاهب و ادیان خواهد بود !

این یک مورد نقض بزرگ در ادعای آزادی مطلق.

مورد بعد اینکه اگر اینطور قرار است آزادانه باشند و هیچ گونه دخالتی هم در کار نباشد، وجود انی سیستم امنیتی قدرتند (البته باز به ادعای خودشان) چیست؟ مگر آنجا قرار است جلوی کاری گرفته شود یا مانعی ایجاد شود که چنین سیستمی نیاز باشد ؟

این هم مورد بعد در نقض ادعای عدم دخالت.

این فقط چند مورد ساده از ده ها مورد قابل بحث بود که سوژه ای هم نیستند که بگویم این حالت خاص یا آن حالت خاص یا این فرد خاص بلکه اساس و بنیاد قوانین آمریکا زیر سوال رفته و در معرض اتهام غیر واقعی بودن است آن هم به استناد خود قوانین نه گفته های فرد خاصی یا ...

حالا اگر بخواهیم پیش تر برویم و به بررسی سوژه ای موضوع بپردازیم، از روز اسلام ستیزی، رفتار با دیویدی ها، واکنش به احتمال مسلمان بودن اوباما یا ... تا مورد دیگر را میتوان مستند سازی کرد. هر چند آن قدر موارد بنیادین از جمله موارد ذکر شده و مسائلی از قبیل عدم پذیرش مهاجر از اسرائیل، بررسی آمار سطح رفاهی جامعه و تفکیک مکتبی این اقشار (بر اساس آمار رسمی دولت آمریکا)، روابط بین الملل آمریکا و آرا این کشور در محافل بین الملل از جمله سازمان ملل یا ...

پس من فکر کنم شما چه زمانی که در ایران بوده اید و چه الان که در امریکا هستید، آنقدرها در مورد قوانین این کشور تامل نکردید وگرنه خودتان نیز متوجه این حجم سنگین تناقض که چه بگویم .. دروغ محوری خواهید شد. 

و البته
شما در آمریکا می توانید در مورد حضرت محمد یا حضرت مسیح فیلم بسازید. حتی توهین کنید. در خود آمریکا دیگران نظر می دهند. مخالفت می کنند اما کسی به شما معترض نمی شود. همین. اما اگر فکر کرده اید می توانید با این فیلم ، انتظار فروش و پول خوبی داشته باشید، سخت در اشتباهید.

اینجا را ببینید. به همین راحتی می توانید فحش به خدا بدهید، تیشرت اش را بسازید و بفروشید!

آیا می توانیم در مورد هلوکاست هم فیلم بسازیم مطلب بنوسیم یا حرف بزنیم ؟

درمورد سید حسن نصرالله چطور ؟

ایا با چفیه به محل کار رفتن کمتر برای ما مشکلی مثل اخراج یا تحت تعقیب سازمان های اطلاعاتی قرار گرفتن ایجاد نخواهد کرد آن هم کمتر از یک ماه ؟

اگر خوب دقت کنید اونجا هم کم نیست چیزهایی که مجاز نیست فقط ظاهرا شما ازش بی خبر هستید ...

بله در همین ایران خودمان هم چه فیلم ها ساختند از حوادث سال 88 ... عجب آزادی .... چه فیلم ها ساختند از حوادث کوی دانشگاه .. به به از آازدی .... اصلا لطف میکنید تعریف خودتان را از آزادی بگویید؟

من معتقدم آزادی دولتی ... هیچ ارزشی نداره و این روزها در هیچ کشوری هم شاهد آزادی غیر دولتی نیستم حتی ایران . تو این موضوع از نگاه من نمره همه حکومت های امروز جهان 0 هست ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام و درود بر همگی ؛

1- بهتر است با واژه آزادی بازی نکنیم . برخی فقط بلد هستند از آزادی صحبت کنند ولی از منطق هیچ چیز نمیدانند و نمیفهمند . حاکمان و سیاست گذاران امریکا در یک گفتگوی منطقی کاملا" کم خواهند آورد و محکوم خواهند شد و حرفی برای گفتن ندارند . برای همین هم همیشه از گفتگو فرار میکنند .

2- آیا در این امریکای آزاد کسی جرات داره فیلمی علیه هولوکاست بسازه ؟ قطعا" خیر . اگر کسی هولوکاست را زیر سوال ببرد، با وی برخورد میکنند و مانع از فعالیتش میشوند . همین چند وقت پیش بود که یک استاد دانشگاه از تدریس در یکی از دانشگاهای بزرگ امریکا محروم شد به خاطر اینکه هولوکاست را به آن نحوی که یهودیان مدعی هستند زیر سوال برده بود .
پس این نشان میده آزادی در امریکا فقط برای چیزهایی وجود داره که خطری برای حاکمیت ایجاد نکنه .

3- توهین به خدا یا خیانت همسر شاید برای افراد بی غیرت عادی باشد و شاید این کار را نشانه ای از آزادی و آزادی بیان و یا حتی برابری حقوق زن و مرد بدانند ولی ملتهای زیادی این کارها را نوعی تازه به دوران رسیدگی میدانند .

4- جالب است که حکومت امریکا را در این توهین بی تقصیر میدانید ولی قتل سفیر امریکا را به گردن دین اسلام و تمام کشورهای اسلامی می اندازید . آفرین بر این منطق !

5- شما میدانستید که پنتاگون برای اینکه تجهیزات نظامی را باقیمتی ارزانتر در اختیار فیلمسازان قرار دهد، فیلمنامه را به صورت خطی ویرایش میکند ؟

دین اسلام به نسبت سایر ادیان، دستورات خشنی دارد که برخی مثل رهبران مذهبی ایران و عربستان اصرار دارند آنها را مانند ۱۴۰۰ سال پیش اجرا کنند. در دنیای امروز سازگار نیست. مثلا بریدن دست سارق، شاید دوره پیامبر جواب می داد اما ۱۴۰۰ سال بعد، اینکار را مجازات نمی دانند. به آن می گویند شکنجه.

شکنجه آن چیزی است که سربازان این کشور آزاد در ابوغریب و گوانتانامو انجام دادند و میدهند و به بهانه های واهی شب و روز به خانه های مردم در کشورهای اشغال شده هجوم میبرند و هزاران جنایت دیگر .

این جریانهای افراطی که امروز کارشان شده بمب گذاری و ایجاد توحش، همانهایی هستند که امریکاییها برای مقابله با شوروی پر و بالشان دادند و مسلحشان کردند . در واقع حکومت امریکا خودش تروریست پرور بوده و هست . حالا پیروان همین اندیشه خشونت طلب که امریکاییها و انگلیسها آنها را به قدرت رسانده اند، زده اند سفیر خود امریکا را کشته اند . نوش جانشان !

خاطرات همفر جاسوس انگلیسی در کشورهای اسلامی را بخوانید تا متوجه شوید پایه و اساس تفکر وهابیت و ترور و کشتار را چه کسانی ریختند . این استعمارگران بودند که این اوضاع را بوجود آوردند . هر از گاهی هم این سگ قلاده شکسته و هارشان پاچه خودشان را میگیرد .

قسمتی از خاطرات را در زیر قرار میدهم :

همفر از اعضای سازمان جاسوسی بریتانیا، در خاطرات خود می نویسد:

«وزارت مستعمرات بریتانیا در سال 1700 م، برای تحقیق کافی به منظور به دست آوردن راههای منحرف ساختن ملّت اسلام و تقویت این راهها برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان و گسترش تسلط بر کشورهای اسلامی، ما را با یک اکیپ ده نفره به سوی مصر، عراق، تهران، حجاز و آستانه (ترکیه)، اعزام کردند و از طرف این وزارت خانه، امکانات کافی مانند: پول، اطلاعات لازم و نقشه های طرح شده در اختیار ما گذاشتند و حتی نامهای سلاطین و حکام، علما و رؤسای قبایل را کاملاً به ما آموختند.

من گفتار سکرتر دبیر کل را در آخرین لحظه خداحافظی فراموش نمی کنم که گفت: آینده کشور ما در گرو پیروزی شماست؛ هرچه نیرو دارید، در راه پیروزی خودتان به کار گیرید.»

«وقتی عازم عراق و شهر بصره بودم، دبیر کل به من سفارش کرد: عمده هدف تو در این سفر آن است که به نوع اختلافات و نزاعها در میان مسلمانان پی ببری و نقطه های انفجار این نزاعها را به دست بیاوری و اطلاعات دقیق و کافی در این باره به وزارت مستعمرات برسانی و هرجا هم توانستی اختلافی به راه اندازی، عالی ترین خدمت را به انگلستان کرده ای.

* * * 
همفر درباره چگونگی آشنایی خود با پسر عبد الوهاب به تفصیل سخن گفته است:

در سال 1143 ه . ق، پس از بازگشت محمد بن عبدالوهاب به نجد، بر اساس یک موافقت نامه سرّی بین انگلیس و محمد بن عبدالوهاب، اجرای عملی دعوت جدید آغاز می شود. وظایفی را که شیخ محمد کم کم و با پشت گرمی نظامی و مالی استعمار باید انجام می داد، به وی ابلاغ شد. این وظایف عبارت بودند از:

1. تکفیر تمام مسلمانان و حلال کردن قتل آنان و غارت اموالشان و هتک ناموس و فروختن آنان در بازار برده فروشان و برده ساختن مردانشان و کنیز گرفتن زنانشان.

2. نابود کردن «کعبه» به نام اینکه جزء آثار بت پرستی است و مانع شدن مردم از حج و تحریک عشایر و قبایل به غارت قافله های حجاج و کشتن آنان.

3. کوشش برای ایجاد روح نافرمانی نسبت به خلیفه عثمانی، تحریک مردم برای جنگیدن با او و تجهیز لشکرهایی برای این منظور و مبارزه با شریفهای حجاز با تمام وسایل ممکن و کاستن از نفوذ آنان.

4. ویران ساختن قبه ها و ضریحها و اما کن مقدس و مورد احترام مسلمانان در مکه و مدینه و دیگر سرزمینهای اسلامی به نام مبارزه با آثار بت پرستی و شرک و اهانت کردن به شخصیت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و خلفای او و بزرگان اسلام.

5. ایجاد هرج و مرج و آشوب و ترور در شهرهای اسلامی به هر اندازه که بتواند.

6. انتشار قرآنی که کم و زیادهایی ـ بر اساس احادیثی که در مورد تحریف قرآن رسیده است ـ در آن عملی شده باشد.

و در جایی دیگر هم توضیحهایی میدهد پیرامون اینکه چطور محمد ابن عبدالوهاب موسس این فرقه ساختگی و افراطی با محمد ابن سعود جد بزرگ همین خاندان آل سعود در عربستان با هم متحد میشوند و با پشتیبانی استعمار یک چنین دستگاهی را به راه می اندازند .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

سفارت آلمان در سودان به آتش کشیده شد :shock:
شبکه های تلویزیونی عرب زبان از به آتش کشیده شدن سفارت آلمان در سودان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، العربیه لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد که مردم معترض سودان سفارت آلمان در خارطوم را به آتش کشیدند. این آتش سوزی در قسمت در ورودی اصلی سفارت صورت گرفته است.

هم اکنون دود سیاه آسمان اطراف سفارت آلمان در خارطوم را فراگرفته است. اعتراض مردمی در سودان در پی پخش فیلم موهن و ضد اسلامی در آمریکا صورت گرفته است. تظاهرات کنندگان در حال حاضر با نیروهای امنیتی سودان درگیر شده اند.

پ.ن
چیزی برای گفتن نیست
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دوستانی که برای سفیر امریکا اشک تمساح میریزن یه سرچ کوچیک بکنن و تعداد کشته های جنگ عراق و افغانستان رو برای ما دوستان تندرو بزارن.در همین لیبی چقدر کشتار صورت گرفت؟در مصر چطور؟چه کسانی امثال مبارک رو اوردن بعد هم برش داشتن و این وسط مردم رو به گلوله بستن؟ چقدر مسلمان و غیر مسلمان رو در افریقا برای تجارت الماس و طلا میکشن؟

امریکایی هایی که با ساختن فیلم بزرگ ۱۱ سپتامبر این همه مسلمان رو به کشتن دادن تو کدوم دادگاه نظامی یا غیر نظامی باید جواب پس بدن؟

تکلیف این همه جانباز شیمیایی ما چیه که با بمب های همین غربی ها سوختن؟

ما کاریکاتور کشیدیم چند سال پیش؟ما کتاب اسمانی سوزوندیم؟ما بودیم که بچه های بی گناه رو فقط به خاطر مست بودن به رگبار میبستیم؟

دین ما دین صلح و برابریه ولی اگه پاش بیفته ادمای ترسو و بی بخاری نیستیم.

منم کشته شدن اون سفیر رو محکوم میکنم اما دوستان بدونن تا همین الان چندین مسلمان جلوی همین سفارتخانه ها کشته شدن.ایا همه اونها قاتل بودن؟ایا همشون تروریست بودن؟

خیلی هاشون شاید کارگر یا معلم مهندس یا هر چیز دیگه ای بودن که ناگهان فهمیدن یه بار دیگه به پیامبرشون توهین شده و خونشون به جوش اومده.دوستان این اتش زدن سفارت تنها به خاطر این فیلم نیست.این رنجیه که مسلمانان سالهاست از امریکا و غرب میکشن.این درد خون هاییه که بی گناه امریکایی ها به زمین ریختن.

شمارو به خدا بس کنید این ژستای روشن فکرانه و انسان دوستانتونو که یک مقدار بوی شعار میده.

دین ما حق دفاع رو برای ما جایز دونسته اما تا به حال ما فقط نظاره گر بودیم.در ضمن این تندروها همشون دست پرورده خود امریکا و انگلیس هستن شما زیاد برای اتباع امریکا جوش نزنید.و در نهایت دوستان عزیز چرا دولت امریکا این فیلم رو محکوم نمیکنه تا از کشته شدن سفیرش جلوگیری کنه؟جواب اینه:جور شدن بهونه برای حمله به کشورای اسلامی.

یا رسول الله خودت جواب این انسان های بی شرم رو بده.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

به نظر منکه حمله به سفارت و کشتن سفیر هم جزئی از برنامه همین فیلم و پخشش در سالگرد یازده سپتامبر که همون خراب کردن چهره اسلام و مسلمانان هست، بوده.

واقعا امنیت سفارت امریکا انقدر پایینه و هیچ هشداری هم به جناب سفیر داده نشد تا بریزن بکشنش و عکسم بگیرن!؟
پس کجا رفته اون سازمان پرادعای جاسوسی و امنیتی که در فیلم های هالیوودی میبینیم که در طرف رو ما ماهواره از تگزاس ردشو میزنن و تو سومالی میگیرنش!!!؟

اوناییم که تحت تاثیر این فیلم ریختن سفارت آتیش زدن هم یا عوامل همین سلفی ها و القاعده بودن یا یه مشت انسان احساساتی بازیچه و فریب خورده.که نتیجه عملشونم در بلند مدت به نفع همون عوامل ساخت فیلم تموم میشه و چه بسا در فیلم بعدی از صحنه های همین خشونت ها استفاده بشه تا هرچه بیشتر به مقصودشون برسن.
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”