[JUSTIFY DIR=RTL] [/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL]آن ها گفته اند که در هنگام امضای قرارداد، نام این فیلم
DesertWarrior"
" (جنگجوی بیابان) بوده و به آن ها گفته شده که در تولید یک درام تاریخی با موقعیت مکانی "صحرایی در خاورمیانه" کار می کنند، اما اکنون متوجه شده اند که ۱۴ دقیقه از آن فیلم توسط کارگردان با تغییر نام به "
"InnocenceofMuslims
(برائت از مسلمانان) بر روی یوتیوب قرار گرفته است.[/JUSTIFY DIR]

[JUSTIFY DIR=RTL]عوامل فیلم، اطلاع از محتوای ضداسلامی آن را منکر شده و تصریح کرده اند از اینکه مورد سوءاستفاده "سام باسیل" کارگردان فیلم موهن، قرار گرفته اند شدیدا ناراحتند.[/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL]همچنین "سیندی لی گارسیا" (CindiLeeGarcia) بازیگر زن فیلم موهن "برائت از مسلمانان" میگوید: «من خیال میکردم در فیلمی به نام "جنگجوی بیابان" بازی میکنم نه این فیلم[!] الان احساس خیلی بدی دارم.»[/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL]گارسیا اضافه می کند: «من نمی ترسم اما از این کارم عصبانی و پشیمان هستم.»[/JUSTIFY DIR]

[JUSTIFY DIR=RTL]وی سپس در حالی که بغض گلویش را گرفته است، از مسلمانان عذرخواهی می کند.[/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL]به نوشته دیلی میل، کارگردان فیلم هم اکنون در مکانی نامعلوم مخفی شده و همچنان درباره هویت تهیه کنندگان و سفارش دهندگان این پروژه مشکوک سینمایی بحث هایی در جریان است.[/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL][External Link Removed for Guests][/JUSTIFY DIR]
[JUSTIFY DIR=RTL][External Link Removed for Guests][/JUSTIFY DIR]