تصاویری که ورود دختران به ورزشگاه را ممنوع کرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

Re: تصاویری که ورود دختران به ورزشگاه را ممنوع کرد

پست توسط m-sajedy »

جناب Lord_Jason

به دلیل اختلاف فرهنگ ها این تصاویر ممکنه برای یک مرد عربستانی تحریک کننده باشه ولی برای یک مرد آمریکایی تحریک کننده نباشه
ببنید (حجاب = پوشش = Push) به نظر من یک جور وسیله دفاعی به منظور مسون ماندن از خطراتی هستش که ممکنه زنان در جامعه با اون مواجه بشن
ببینید 1400 سال پیش وقتی که اسلام ظهور کرد (در شبه جزیره عربستان) ، نیروی امنیتی (به گستردگی امروز) وجود نداشت که در مقابل جان ، مال و ناموس مردم مسئول باشه پس مردم مجبور بودند خودشون از خودشون دفاع کنند (در برابر آسیب ها)

اما وقتی حکومتی از مردمش می خواد که حجاب داشته باشند یعنی بخشی از تامین امنیت اون ها رو به خودشون واگذار کرده
این رو هم بگم بنده هم مثل شما از تند روی و کند روی و زیادروی ها ناراحت می شم (و البته اصلاحات فرهنگی بوسیله زور)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

اون عزیزانی که با دیدن این تصاویر تحریک میشند افرادی هستند که دارای بیماریهای روحی وروانی والبته جنسی هستند خب مشکل دارند بسیار تحریک پذیرند البته بیماری این دوستان قابل درماننه البته اگه بخوان

الی ماشاالله به چشم داروین کلهم مردای عالم بیمار تشریف دارند ... :-) این که دیگر حرف مراجع نیست جناب داروین فرمودند ...
من هم مخالف زور و اجبار در حجاب و آنچه در کشور حاکم است می باشم، اما با خودم صادقم ! اگر دوستانی مدعی تحریک نشدن هستند به دکتر مراجعه کنند ... :? البته اگر صادقانه گفته باشند ...

همان که مدعی تحریک نشدن هستند بیشتر از هر کس تحریک میشوند که البته شجاعت اعتراف بهش را ندارند شاید. من پنهان نمی کنم، تحریک میشوم و کنترل می کنم :D بابتش هم نگران نیستم که از دیدن جنس مخالف تحریک شوم و این را نشان سلامت فیزیکی خودم هم می دونم :-)

بحث عربستانی و آمریکایی هم نمی کنم، چون اون رئیس جمهور آمریکا ... در مقام ریاست جمهوری یک کشور با دیدن یک دختر ... ساله برزیلی اونطور بند را وا داد ...

BMW در کنار خانم محترم نیمه برهنه حتما فروشش بیشتر می شود ! البته چون سریع تر است اما ... خودمان را گول نزنیم ! چهار تا مقاله تبلیغاتی زبان اصلی را بخوانید تا ببیند چطور همین تحریکی که می فرمائید نمی شویم در فروش اجناس اثر دارد ...

و اما بهتر است بدانید دولت دخلی در مسائل حجاب یا مثلا حضور ورزشکاران در ورزشگاه نداشته و ندارد، این مسائل اصلا ربطی به دولت نداره دوستان. حداقل مراجع قانون گذاری کشور خود را بهتر بشناسید...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

با قاطعیت نظر خودم را عرض می کنم:
غلط کرد کسی که به خاطر این تصاویر ورود بانوان را ممنوع کرد. هر مقام حقیقی یا حقوقی ای که می خواهد باشد.
همین
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

کی گفته بخاطر اینا ورود زنان ممنوع شد؟بارها مسابقات والیبال و بسکتبال در رده های مختلف با همین سبک برگزار شده و چه بسا از نظر پوشش هم خیلی باز تر از این بودن و مشکلی پیش نیومده...
حالا بخاطر اینا میگن نذاشتن بیان...تاحالا ده بار همین برنامه بوده و دفعه بعد بازم زنا رفتن ورزشگاه...
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

نگاه که هرزه باشد، حجاب هم که داشته باشی آنجور که میخواهد تو را تصور میکند

بیایید با هم فکری به حال مغزهای فاحشه کنیم نه سر و موی ناموس مردم.

به امید آن روز....! :P
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط alendark »

من صادقانه به همنون خدای که تو می پرستی تحریک نشدم پس حتما مرد نیستم مشکل دارم شرط مرد بودن تحریک شدن با دیدنه این تصاویر که ما رد شدیم از بس تحت فشار زندگی میکنید دیدنه تار مویی دنیا واخرتونوه بر باد می دهد
البته دوستان مدعی دیدم دیپلماتهای عزیزمونو که در استخرهای برزیل مشغول جهاد با نفس بودن موفق وپیروز باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on alendark, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

MiimA نوشته شده:
BMW در کنار خانم محترم نیمه برهنه حتما فروشش بیشتر می شود ! البته چون سریع تر است اما ... خودمان را گول نزنیم ! چهار تا مقاله تبلیغاتی زبان اصلی را بخوانید تا ببیند چطور همین تحریکی که می فرمائید نمی شویم در فروش اجناس اثر دارد ...
و اما بهتر است بدانید دولت دخلی در مسائل حجاب یا مثلا حضور ورزشکاران در ورزشگاه نداشته و ندارد، این مسائل اصلا ربطی به دولت نداره دوستان. حداقل مراجع قانون گذاری کشور خود را بهتر بشناسید...

خودتان فرمودید خانوم نیمه برهنه! ما تا کنون در خیابانهای تهران و دیگر شهرها خانوم نیمه برهنه ندیدیم، اگر شما دیدید بفرمایید. دخترانی که با پند و اندرزهای (!!!) گشت ارشاد مواجه میشوند نیمه برهنه نیستند دوست عزیز! بحث بر سر سلیقه ی حاکم بر تصمیم گیران فرهنگی است که با عموم مردم تفاوت فاحش دارد و بحث اصلی بر سر این است که آیا اصلاً تصمیم گیران فرهنگی وجاهت قانونی برای تعیین تکلیف در مورد نحوه ی پوشش مردم دارند یا خیر.
در مورد دخالت دولت، منظور بنده و دیگر دوستان هیئت دولت و قوه مجریه نیست. منظور از لفظِ "دولت" سیستم حاکم بر کشور می باشد.

در مورد میزان تحریک پذیری، بنده با جسارت و افتخارعرض می کنم که از دیدن این تصاویر و پوشش های مشابه آن هرگز تحریک نشده و نمی شوم (سلامت قوای جنسی بنده هم برای شکاکین (!!!) قابل اثبات هست )، هر کسی حد ظرفیتِ خاص خودش را دارد و بهمین دلیل کسی حق تصمیم گیری یا تعیین تکلیف برای پوشش دیگران را ندارد. به نظرم دکتر مناسب شخصی است که با قدم زدن در خیابانهای ایران تحریک می شود!
در ثانی تحریک شدن یک مساله است و اجبار دیگران به رعایت قوانین من در آوردی برای جلوگیری از تحریک عده ای خاص مساله ای دیگر است. همانند اینکه بعلت وجود آمار بالای سرقت خودرو از فردا اعلام کنند که هیچکس حق ندارد خودروی شخصی داشته باشد، چون با نداشتن خودروی شخصی آمار سرقت خودرو کاهش می یابد!
آخرین ويرايش توسط 1 on Lord_Jason, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

Lord_Jason نوشته شده:
همانند اینکه بعلت وجود آمار بالای سرقت خودرو از فردا اعلام کنند که هیچکس حق ندارد خودروی شخصی داشته باشد! چون با نداشتن خودروی شخصی آمار سرقت خودرو کاهش می یابد!
[/quote]

البته این درسته
با واکسیناسیون سراسری می توان شیوع بیماری ها را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

m-sajedy نوشته شده:با واکسیناسیون سراسری می توان شیوع بیماری ها را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.

با نظر شما به چند دلیل مخالفم:

1- در ابتلا به بیماری، آزادی و اراده ی فرد نقشی ندارد، یعنی ما اصولاً چیزی به نام میل به بیمار شدن نداریم! در نتیجه واکسیناسیون امری بدیهی است و انجام آن مخلِ انتخاب و سلیقه ی شخصی فرد نمی شود. اما پوشش (پس از مرحله ی لازم و ضروریِ آن) امری سلیقه ای و شخصی است. نمیتوان وزارتی را برای تعیین میزانِ پوشش تعریف کرد و بر اساس مصوبه ی آن مردم را به اصطلاح شما واکسینه کرد. بر فرضِ (محال) که نظر شما صحیح باشد و پوشش موجود در این تصاویر غلط باشد، برخورد قهر آمیز و ممنوع کردن حضور در مجامع و ادارات دولتی تنها باعث رعایت این پوشش بصورت اجباری بوده و هیچگونه ارزش اخلاقی ندارد و تنها منجر به ایجاد واکنش منفی خواهد شد.

2- اگر فرضاً طایفه ی طالبان بر ایران حاکم شدند و استدلال کردند که حضور زن در اجتماع عامل فساد است، پس جهت جلوگیری از فساد و استدلال واکسینه شدنِ شما باید زنان را در خانه حبس کرد یا کشت؟ پس قبول دارید که این امور بسیار نسبی است و به فرهنگ حاکم بستگی دارد؟ بحث بنده هم بر سر این است که سلیقه و نظر حاکمان فرهنگی کشور با عمومِ مردم تفاوت دارد. فساد و بی بند و باری مورد نظر آنها هم با نظر عموم مردم تفاوت دارد. پوشش برترِ مورد نظر آنها هم با پوشش مورد نظرِ مردم تفاوت دارد. در نتیجه اینجاست که حضور گشت ارشاد برای تحمیل این نظر لازم می شود!

3- این حد از پوشش که با برخورد گشت ارشاد مواجه می شود در هیچ کجا و طبق هیچ منطقی بیماری محسوب نمی شود الا عده ی محدودی در ایران، پاکستان و افغانستان و البته صحرای عربستان که زنان حق رانندگی و رای ندارند!

4- به نظر من بیمار کسی است که با دیدن این حد از پوشش تحریک می شود. بنابراین جهت انجام واکسیناسیون بهتر است این عده از سطح اجتماع جمع آوری شوند نه اینکه بقیه ی ملت را بزور با آنها هماهنگ کرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

پست توسط MISSILE »

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنّ َ (سوره مبارکه نور آیه شریفه 30 و 31)

[COLOR=#0070C0]به مردان با ايمان بگو ديده فرو نهند و پاكدامنى ورزند و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند.

وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ (سوره مبارکه نور آیه شریفه 31)

[COLOR=#0070C0]و پاهاى خود را [به گونه ‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته می ‏دارند معلوم گردد
 [COLOR=#0070C0].

وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا حَتَّى يُغْنِيَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (سوره مبارکه نور آیه شریفه 33)
[COLOR=#0070C0]
و كسانى كه [وسيله] زناشويى نمی ‏يابند بايد عفت ورزند تا خدا آنان را از فضل خويش بی نياز گرداند
 [COLOR=#0070C0]. 

فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا (سوره مبارکه احزاب آیه شریفه 32)

[COLOR=#0070C0]پس به ناز سخن مَگوييد تا آنكه در دلش بيمارى است طمع ورزد و گفتارى شايسته گوييد.

وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى (سوره مبارکه احزاب آیه شریفه 33)

[COLOR=#0070C0]و مانند روزگار جاهليت قديم زينتهاى خود را آشكار مَكنيد.

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ (سوره مبارکه احزاب آیه شریفه 59)

[COLOR=#0070C0]اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند.

لاَّ تُوَاعِدُوهُنَّ سِرًّا إِلاَّ أَن تَقُولُواْ قَوْلًا مَّعْرُوفًا وَلاَ تَعْزِمُواْ عُقْدَةَ النِّكَاحِ حَتَّىَ يَبْلُغَ الْكِتَابُ أَجَلَهُ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَعْلَمُ مَا فِي أَنفُسِكُمْ فَاحْذَرُوهُ (سوره مبارکه بقره آیه شریفه 235)

[COLOR=#0070C0]با آنان قول و قرار پنهانى مَگذاريد مگر آنكه سخنى پسنديده بگوييد و به عقد زناشويى تصميم مگيريد تا زمان مقرر به سرآيد و بدانيد كه خداوند آنچه را در دل داريد میداند پس از [مخالفت] او بترسيد.

إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولًا (سوره مبارکه الإسراء آیه شریفه 36)

[COLOR=#0070C0]همانا گوش و چشم و قلب همه مورد
 پرسش واقع خواهند شد.

صدق الله العلی العظیم

[COLOR=#0070C0]راست گفت خداوند بلند مرتبه ی بزرگ.

بود چندی از آیات و دستوراتی گران بها از کلام الله مجید، از پروردگاری قادر که به الکترون دستور داد دور هسته اتم با سرعتی معین بگردد و همه هستی را برقرار داشت و با قدرت بی انتهای خود آن را نگه داشت. تصمیم با خودتان است یا از پروردگارتان اطاعت کنید یا چند مدتی از نفس سرکش خود پیروی کنید تا آنکه آن فرشته بزرگوار به اَمر پروردگارتان، غافلگیر کننده به سراغتان آید...[COLOR=#0070C0]

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط m-sajedy »

جناب Lord_Jason
1- بنده طرفدار آزادی تفکر هستم معنای آزادی برای من تقلید کورکورانه از مدل های خارجی در پوشش نیست
بیایید تفکر کنیم به حجاب و هر آنچه پیرامون آن است
2- بنده و دیگر کسانی که مدافع حجاب به تعبیر درست آن هستیم همگی با گروهگ فاسد و خارج شده از دین طالبان مخالفیم . ما در کشورمان بی حجاب نداریم بد حجابی داریم (یعنی استفاده از لباس هایی منقش با نماد هایی اعم از شکل و طراحی با مذمون تبلیغ و انحراف اسلام بسوی هر جهتی) <سر حرف بنده با این عکس ها نیست کلی عرض کردم مثل بعضی مدل های مو که مضمون توهین آمیز به ادیان الهی را دارند>
3-از چندی پیش پلیس کشور فرانسه هم با افراد فاقد پوشش مناسب در پارک ها و اماکن عمومی برخورد می کند پس این موضوع مربوط به تنها این کشورهایی گه ذکر کردید نیست
4-در جواب مورد 4 شما اتفاقا" این همان اقدامی است که توسط گشت ارشاد در حال انجام است.

سوره مبارکه البقرة
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 414 بار
سپاس‌های دریافتی: 224 بار

پست توسط arman F14 »

البته به نظر من خیلی هم پوششون انچنان تحریک کننده نبود ؟ حالا نظر دوستان هم دارای احترام است
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”