وب گرد

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

وب گرد

پست توسط Kingman_62 »

من بک عادت دارم
و اون این عادت اینکه تا چند تا وبلاگ و سایت را در شبانه روز نبینم خوابم نمی بره و به این میگن اعتیاد به وب
حالا برای اینکه از این اعتیاد یک عایدی برای دیگران هم داشته باشم تصمیم گرفتم از این به بعد از وبلاگ هایی که میرم یک مطب جذب انتخاب کنم و آنرا برای شما هم بزارم تا شما هم آنرا بخوانید
این مطالب می تونه

یک عکس دیدنی
یک متن ادبی زیبا
خبر روز
یک داستان
یا مطلب علمی باشه ....

ممکن دوستان سلیقه من خوب نباشه
پس به جای اعتراض به انتخاب من شما دوست عزیز یکی انتخاب کن تا ما بخونین :(

قوانین این تاپیک هم خودم با اجازه مهدی وضع کردم

قانون 1- منبعی که مطلب را از ان بر می دارید به همراه اسم نویسنده آن وبلاگ یا سایت ذکر کنید (البته ممکن خود آن وبلاگ بدون استفاده از کپی رایت انرا از جای دیگر برداشته باشد ولی برای ما مهم آنجایی است که آن مطلب را شما خوانده اید .وجدان نویسنده به خودش مربوطه ما وجدانمون را زیر پا نمی زاریم)
2-از هر جایی مطلب برداشتید حتما در قسمت نظرات آن ذکر کنید که مطلب شما به عنوان مطلب برگزیده انتخاب و در آدرس --------- گذاشته شد تا هم نویسنده از این مطلب مطلع بشود هم اینکه بدونه بابا یکی مطلبش را می خونه

خب مقدمه چینی بسه میرم سراغ مطالب امروز

شنبه 17 تیر -- یکم از صبح گذشته

تفاوتهاي تجمع جند نفر در كشورهاي مختلف
براي خيلي از شماها پيش اومده كه وقتي با ۴-۵ تا از دوستانتون يه مدت توي خيابون به صحبت ايستادين ، در مورد موضوعهاي مختلفي بحث ميكنين...حالا ببينيم توي كشورهاي مختلف چه كارهايي انجام ميشه..

توي آمريكا ، با هم مسابقه ميدن!
توي فرانسه ، همه همزمان شروع به حرف زدن مي كنن!
توي ايتاليا ، در مورد مد عينك و لباس جديدشون بحث مي كنن!
توي آلمان ، درباره ي سياستهاي دولت حرف مي زنن!
توي پاكستان ، يه باند قاچاق ترياك تشكيل ميدن!
توي عراق ، براي حمله به سربازهاي آمريكايي نقشه مي كشن!
توي افغانستان ، اگه پول نداشته باشن كار مي كنن و اگه پول داشته باشن مي خوابن!
توي آذربايجان ، يه بطري آب پرتقال مي خرن و با هم مي خورن!
توي مصر ، ميرن يه جا مي شينن قليون مي كشن!
توي امارات متحده ي عربي ، ۴ نفرشون دست مي زنن و يه نفرشون مي رقصه!
توي روسيه ، از همديگه رشوه مي گيرن!
توي ژاپن ، هيچوقت ۵ نفر دور هم جمع نميشن! چون هميشه حداقل ۳ نفرشون كار دارن!
توي هند ، يا با همديگه مي رقصن و يا ميرن سينما و رقص تماشا مي كنن!
توي كوبا ، هر وقت ۲ نفر يا بيشتر يه جا جمع بشن از كاسترو تعريف مي كنن!
توي سوريه ، از ترس بلافاصله از همديگه جدا ميشن!
توي كره جنوبي ، با هم يه شركت راه ميندازن و يه كالاي ژاپني رو كپي مي كنن!
توي مكزيك ، دو نفرشون دوئل مي كنن و يه نفرشون ناظر دوئل ميشه و دو نفر ديگه هم گيتار مي زنن!
توي ايران ، يا پشت سر بقيه غيبت مي كنن يا روزنامه راه ميندازن يا يه جلسه ي سخنراني ترتيب ميدن يا به يه جلسه ي سخنراني حمله مي كنن يا از حرف زدن و سوتي هاي همديگه ايراد مي گيرن يا يه نفرشون رو ميذارن وسط و ۴ نفرشون متلك بارونش مي كنن يا الكي مي خندن يا يه پيتزا فروشي باز مي كنن يا بدون هيچ صحبتي مي ايستن و چشم و سرشون رو مي چرخونن و مردم رو مي چرن يا يه شركت كامپيوتر و اينترنت راه ميندازن يا ميرن يه چت روم توي ياهو مسنجر مي سازن يا يه وبلاگ دسته جمعي مي سازن يا ................

برگرفته شده از وبلاگ [External Link Removed for Guests]
یا همون ما 2 نفر بودیم
نویسنده : من و اون
 تصویر

تصویر

اخراج شده

پست توسط محمد علي 1385 »

کينگ من جان بسيار جالب بود. :smile:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

اين هم چند تا کاريکاتور با مزه که در مورد مطالب امروز بو د که من متاسفانه نتوانستم در پست اول قرار بدهم

تصویر
تصویر
تصویر 

برگرفته شده از وبلاگ [External Link Removed for Guests]
یا همون کتابچه کارتون آیناز
نقاش:مهناز یزدانی
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

بهتر ديدم براي اين پست توجه دوستان را به يک دعوتنامه جلب کنم که به نظر من ارزش اين را دارد که در اينجا اعلام گردد

جشن نفس نزديک است!!

10 تير ، 1385 -- سومين جشن ساليانه بزرگداشت پيوندي اعضا با نام جشن نفس با هدف ترويج فرهنگ اهداء عضو و پيشبرد پيوند اعضاء ‌در كشور ، مقارن ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، 22 تا 24 تيرماه از ساعت 18 الی 24 در باشگاه ورزشي انقلاب تهران برگزار مي گردد. برخي از برنامه های این جشن عبارتند از :
بحث و گفتگو با مسئولان پيوند و قدرداني از بزرگان پيوند، برپایی بازارچه خيريه روز مادر، معرفی خانواده های اهدا کنندگان و گيرندگان عضو پيوندي، مصاحبه با هنرمندان و ورزشکاران

مکان: تهران، خیابان ولیعصر، اتوبان نیایش، باشگاه انقلاب، آکادمی المپیک

آدرس : [External Link Removed for Guests]

موفق باشيد
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

يه خبر ديگه که امروز نظر من را به خودش جلب کرد که اميدوارم قبلا در سايت اعلام نشده باشه تا تکراري نباشه به شرح زير مي باشد

شركت مايكروسافت از هفته آينده به طور رسمي پشتيباني از دو سيستم‌عامل "ويندوز ‪"۹۸‬ و "ويندوز ام‌يي" را متوقف كرده و بدين‌ترتيب ميليونها كاربر اين سيستم‌عاملهاي قديمي ديگر هيچ به روزنگار امنيتي را از اين شركت دريافت نخواهند كرد.

به گزارش p30news نقل از سرویس اخبار ایرنا، بررسي‌ها نشان مي‌دهند در حال حاضر بيش از ‪۷۰‬ميليون كاربر همچنان از دو سيستم‌عامل "ويندوز ‪"۹۸‬و "ويندوز ام‌يي" استفاده مي‌كنند كه اين افراد بعد از اين به علت عدم دريافت به روزنگارهاي امنيتي مايكروسافت، به شدت از سوي هكرها آسيب‌پذير خواهند بود.

تصویر

شركت مايكروسافت در ابتدا تاريخ رسمي پايان عمر اين دو سيستم‌عامل قديمي را ژانويه ‪۲۰۰۴‬ اعلام كرده بود اما بعدها تصميم گرفت مدت زمان پشتيباني از "ويندوز ‪"۹۸‬و "ويندوز ام‌يي" را تا ‪۱۱‬ژوئيه سال ‪،۲۰۰۶‬ افزايش دهد.

بررسي‌هاي انجام گرفته نشان مي‌دهند هم‌اكنون حدود ‪۱۳‬درصد از كاربران سيستم‌عامل "ويندوز"، از يكي از دو نگارش "ويندوز ‪"۹۸‬و "ويندوز ام‌يي" استفاده مي‌كنند كه در اين ميان حدود ‪۴۸‬ميليون نفر كاربر "ويندوز ‪"۹۸‬و ‪۲۵‬ميليون نفر كاربر "ويندوز ام‌يي" هستند.

به گفته كارشناسان اين آمار متعلق به نگارشهاي اصيل و غيركپي شده "ويندوز" است و ميليونها نفر نيز از نگارشهاي غيرقانوني و كپي‌شده همين سيستم‌عاملها استفاده مي‌كنند.

شركت مايكروسافت اعلام كرده‌است استفاده از سيستم‌عاملهاي "ويندوز ‪"۹۸‬و "ويندوز ام‌يي" ديگر هيچ توجيهي نداشته و كاربران اين سيستم‌عاملهاي قديمي بايد هر چه سريعتر يك نگارش جديدتر "ويندوز" را نصب و مورد استفاده قرار دهند.

منبع:http://www.p30news.com/index.php
یا همون PcWorld یه جورایی ایرانی
نویسنده:admin

بابا یه نظری یه حرفی یه صحبتی
 تصویر

تصویر

Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

Re: وب گرد

پست توسط Fareed3230 »

Kingman_62 نوشته شده:من بک عادت دارم
و اون این عادت اینکه تا چند تا وبلاگ و سایت را در شبانه روز نبینم خوابم نمی بره و به این میگن اعتیاد به وب
حالا برای اینکه از این اعتیاد یک عایدی برای دیگران هم داشته باشم تصمیم گرفتم از این به بعد از وبلاگ هایی که میرم یک مطب جذب انتخاب کنم و آنرا برای شما هم بزارم تا شما هم آنرا بخوانید

من ديدم خيلي وقته كه اين تاپيك آپ ديت نشده . خواستم ياد نويسندش بيارم ! :grin:

نكنه كه شما وب گردي رو ترك كردي و ديگه معتادش نيستي ؟ :?

اينم من از وبلاگ امان عصر برداشتم . نويسندش هم سعيد است !

پروردگارا من در صبح همین روزم و تمام ایامى که در آن زندگانى کنم با او تجدید مى‏کنم عهد خود و عقد بیعت او را که بر گردن من است
که هرگز از این عهد و بیعت برنگردم و تا ابد بر آن ثابت قدم باشم
پروردگارا مرا از انصار و یاران آن بزرگوار قرار ده و از آنان که از او دفاع مى‏کنند و از پى انجام مقاصدش مى‏شتابند
و اوامرش را امتثال و از وى حمایت کرده و بجانب اراده‏اش مشتاقانه سبقت میکنند و در حضور حضرتش بدرجه رفیع شهادت میرسند مرا از آنان مقرر فرما
پروردگارا اگر میان من و او موت که بر تمام بندگانت قضاى حتمى قرار داده‏اى جدایى افکند
پس مرا از قبر برانگیز در حالى که کفنم را ازار خود کرده و شمشیرم را از نیام برکشیده و لبیک گویان دعوتش را که بر تمام مردم شهر و دیار عالم لازم الإجابه است اجابت کنم
اى خدا به ما آن طلعت زیباى رشید را بنما و از پرده غیب پدیدار کن و سرمه نور و روشنى ابد به یک نظر بر آن جمال مبارک به چشم من درکش
و فرج آن حضرت را نزدیک و خروجش را آسان ساز و توسعه در طریق وى عطا فرما و مرا به طریقه با حجت و بیان او سلوک ده و فرمان آن حضرت را نافذ گردان و پشت او را قوى ساز
و اى خدا شهر و دیارت را بوجود او معمور ساز و بندگانت را بواسطه او زنده ساز چون تو خود فرمودى و کلام تو حق و حقیقت است
فرمودى "ظهر الفساد فى البر و البحر بما کسبت ایدى الناس"
پس تو اى پروردگار ولى خود و پسر دختر پیغمبرت را که مسمى به نام پیغمبرت است بر ما از پرده غیب ظاهر فرما
تا آنکه بر هر باطل ظفر یابد و آن را محو و نابود سازدو حق را ثابت و محقق گرداند
و آن حضرت را اى پروردگار فریادرس بندگان مظلومت قرار ده و ناصر و یاور آنان که جز تو ناصر و یارى ندارند
و مجدد احکامى از قرآن مجیدت که تعطیل شده و رفعت و استحکام بخش کاخ شعایر آیینت و سنن پیغمبر اکرمت صلى الله علیه و آله
و او را اى پروردگار از بیداد ستمکاران در حفظ و امان خود بدار
پروردگارا و پیغمبر اکرمت حضرت محمد صلى الله علیه و آله را شاد و مسرور گردان به دیدار او و پیروانش که دعوت حضرتش را اجابت کردند و اى خدا بر حال زار پریشان ما بعد از او ترحم فرما
اى خدا غم و اندوه دورى آن بزرگوار را بظهورش از قلوب این امت برطرف گردان و براى آرامش دلهاى ما به ظهورش تعجیل فرما
که مخالفان بعید دانند و ما فرج و ظهورش را نزدیک مى‏دانیم اى خدا اى مهربانترین مهربانان عالم
تعجیل و شتاب فرما اى مولاى من اى صاحب الزمان.
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”