صفحه 1 از 2

ارسال شده: سه‌شنبه 21 شهریور 1385, 12:17 am
توسط achachi98
یک نوع کوفته(یونانی)

مواد لازم برای 6 نفر:

گوشت چرخ کرده بدون چربی=500 گرم
پیاز متوسط=2 عدد
سیر=3 تا 4 پر
نان سفید بریده شده=2 تا 3 ورق
شیر=3 تا 4 قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=2/1 قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ=1 عدد
روغن مایع یا روغن زیتون=3 تا 4 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین می کنیم.

ارسال شده: شنبه 25 شهریور 1385, 12:06 pm
توسط achachi98
پلو دال هندی


مواد لازم:

برنج= 5 پيمانه
گوشت چرخ كرده= نيم كيلو
گشنيز= يك دسته
دال قرمز= 2 پيمانه
پياز= 3 عدد
سير= 10 حبه سير درشت
رب گوجه فرنگي= 3قاشق غذاخوري پر
زرد چوبه= 3قاشق چايخوري پر
ادويه كاري= 3قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز= به ميزان لازم البته اين غذا هندي است و كمي تند تر ازغذاي ما ايرانيها مباشد.
زعفران آب كرده =2 قاشق مرباخوري
نمك= به ميزان لازم
ماست 1= پيمانه
تخم مرغ كامل= 1عدد
روغن مايع= به ميزان لازم



طرز تهيه :
يك دسته گشنيز را پاك كرده و ميشويم و سپس آنرا ريز خورد مي كنيم و كنار مي گداريم.
سپس برنج رابا 1 قاشق غذاخوري نمك آبكش كرده و كنار ميگداريم. ( برنج كمي نرم باشد)
سپس دال را با مقداري آب و حبه هاي سير درون قابلمه كوچكي ريخته و ميپزيم تا زمانيكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمي با گوشتكوب كمي مي كوبيم تا سيرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار مي گذاريم.
در ماهيتابه كوچكي 1 عدد پياز را با كمي روغن سرخ كرده و 1.5 قاشق غذاخوري
پر رب گوجه و كمي نمك و 1 قاشق چايخوري زردچوبه وكمي فلفل و 1 قاشق چايخوري ادويه كاري اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سير اضافه نموده تا مايع دال غليظي بدست آيد و آنرا كنار ميگداريم
سپس در ماهيتابه اي جداگانه روغن ريخته و گوشت چرخ كرده را نيز با 2 عدد پيازو نمك و مقداري فلفل و2 قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق چايخوري ادويه كاري و 1.5 قاشق غذا خوري پر رب گوجه فرنگي سرخ كرده و در آخر گشنيز هاي خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمي گذريم.
( نيازي به سرخ شدن سبزي با گوشت نمي باشد تا عطر آن حفظ شود).
اكنون برنجي را كه قبلا آبكش كرده ايد با 1 عدد تخم مرغ و 1 پيمانه ماست و2 قاشق
زعفران آبكرده مخلوط كرده و يك سوم آنرا در ظرف پيركس بزرگ كه ته آن كمي روغن اضافه كرده ايد ريخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن مي كنيم.
سپس 2 قاشق غذاخوري از مايع گوشت را كنار گذاشته و بقيه موادر را روي برنج ريخته و آنرا بصورت يك لايه روي آن پهن مينماييم.
پس از آن2 قاشق غذاخوري از دال را كنار گذاشته و بقيه آنرا توي ظرف ريخته و بصورت يك لايه روي گوشت را مي پوشانيم.
در مرحله بعدي مقدار برنج باقيمانده را روي مواد ريخته و آنرا پهن مي نماييم تا كاملا روي دال پوشانيده شود.
در مرحله آخر روي برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته هاي مورب تزيين كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتيكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فويل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بپزيد.سپس از فر بيرون آورده در آنرا برداشته ومدت 10 دقيقه بگذاريد سرد شود و پس از آن با همان ظرف روي سفره گذاشته و آنرا با كفگير برش داده و سرو نماييد.
تذكر : چنانچه ظرف پيركس شما باندازه كافي بزرگ نبود مي توانيد با كم كردن مقدار مواد مورد نياز متناسب با ظرف خود اين غذا را تهيه نماييد.
پيشنهاد: شايد تهيه اين پلو كمي وقت گير باشد ولي پس از تهيه اين غذاي خوشمزه شما هم به اين نتيجه خواهيد رسيد كه خوردن يك غذاي تزيين شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمي وقت گذاشتن را دارد

ارسال شده: شنبه 25 شهریور 1385, 12:19 pm
توسط achachi98
تکه هاي گوشت تند(هندي)



مواد لازم:



گوشت گوساله خرد شده=1 کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=2 قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=2 قاشق چایخوری
فلفل=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=1 قاشق چایخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
آب=3 و 4/3 پیمانه/850 میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=2 و 2/1 پیمانه/300 میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو


طرز تهیه:


1. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
2. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
3. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود 45 دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
4. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
5. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
6. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
7. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.

ارسال شده: شنبه 27 آبان 1385, 12:13 am
توسط Leila
"سوپ اسپانيائی"

مواد لازم:


يک پيمانه
جو

يک پيمانه خرد شده
پياز

2 پيمانه ريز خرد شده
کلم

يک عدد
قلم گوساله

يک پيمانه خرد شده ( به پيمانه کاملاً فشرده)
گشنيز

به اندازه کافي
فلفل و نمک

4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي


(به هيچ عنوان سوپ را هم نمی زنيم.)



" طرز تهيه "

قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاريم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پياز داخل ظرف می ريزيم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته می گذاريم تا به مدت 2 ساعت
خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داريم ، اگر سوپ رادر ديگ زودپز می پزيم ، کمی نمک می ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.

سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.

گشنيز ، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه می نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود) . در صورت تمايل برای تزئين کردن سوپ می توان از ليموی تازه استفاده کرد.

نکته: بهتر است جو را از شب قبل خيس کنيد و افزودن پيازنيز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.

نکات تغذيه ای سوپ اسپانیایی :

این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با اين غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.

ارسال شده: دوشنبه 29 آبان 1385, 1:13 am
توسط Leila
كيبه ، غذاي سنتي لبنان
تصویر

كيبه نوعي كوفته لبناني، و غذاي ملي اين كشور است. كسي نيست كه به لبنان سفر كند و از اين غذاي لذيذ نچشيده باشد . كيبه به اشكال و طرق مختلف تهيه و سرو مي شود كه در اينجا ، نوع ساده آن را شرح مي دهيم.

گوشت كيبه، بايد خوب نرم شود. در قديم گوشت اين غذا را مي كوبيدند. اما امروزه در قصابي ها گوشت كوبيده و مخصوص كيبه پيدا مي شود، ولي درمنزل هم مي توان اين گوشت را تهيه نمود .

مواد لازم

500 گرم ( دو بار چرخ شود)
گوشت گوسفند بي چربي

2 ليوان
بلغور گندم پخته و آبكش شده

يك عدد
پياز متوسط

به ميزان لازم
فلفل و نمك

يك قاشق مرباخوري
ادويه مخلوط لبنان

مقداري
آب يخ يا يخ خرد شده




طرز تهيه:

ابتدا پياز را رنده كنيد، فلفل را نيز ريز خرد كرده و با گوشت مخلوط كنيد ؛ سپس بلغور، نمك، فلفل و ادويه را بيفزاييد و با كمي آب يخ يا يخ خرد شده به طور كامل ورز دهيد. اضافه كردن يخ باعث مي شود، گوشت نرم شود و خنك باقي بماند، هم چنين زياد چربي پس ندهد.از آن جا كه براي درست كردن اين غذا بايد گوشت را زياد ورز دهيم ، مي توانيم گوشت را 2 بار ديگر از چرخ رد كرده ، يا از خرد كن هاي برقي استفاده كنيم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد كوفته را چند ساعت در يخچال بگذاريم تا سرد شود. بعد، از يخچال درآورده و دوباره چند دقيقه ورز مي دهيم .

آن گاه دستمان را مرطوب مي كنيم و از مايه به اندازه نارنگي كوچك برمي داريم و كف دستمان پهن مي كنيم . از مايه وسط كيبه يك قاشق غذاخوري مي گذاريم ، اطراف را به هم مي رسانيم؛ سپس به شكل دوك به آن فرم مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم. هم چنين مي توانيم يك ظرف فر را چرب كرده و نيمي از مواد را بريزيم و با دست پهن كنيم. آن گاه از مايه وسط كيبه بر روي آن پخش كرده و بقيه مواد كيبه را مي ريزيم و پهن مي كنيم . بعد با چاقو به شكل لوزي برش مي دهيم و كمي روغن روي آن مي ريزيم( تا روغن درون آن نفوذ كند).

سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتي گراد مي گذاريم تا بپزد و روي آن طلايي شود( مي توانيم ابتدا فويل بكشيم و در آخر برداريم.)

ادويه مخلوط لبنان: فلفل بهار، دارچين و جوز هندي را به صورت پودر در آورده و به طور كامل با هم مخلوط مي كنيم.

مواد لازم براي تهيه مايه وسط كيبه: به روش سنتي

3 قاشق غذاخوري
روغن

يك دوم فنجان
خلال بادام

2 عدد ( ريز خرد شود)
پياز متوسط

500 گرم
گوشت چرخ شده

به اندازه كافي
نمك و فلفل

يك دوم قاشق مرباخوري
ادويه مخلوط لبنان

يك چهارم قاشق مرباخوري
دارچين




روغن را در ماهي تابه گرم مي كنيم و بادام را در آن طلايي كرده و كنار مي گذاريم.

سپس پيازوادويه ها را ريخته ، گوشت را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط مي كنيم.

مواد لازم براي تهيه مايه وسط كيبه نوع دوم:

يك دوم فنجان يا حدود 80 گرم
بادام

400 گرم
گوجه فرنگي ( ريز خرد شده)

يك قاشق مرباخوري
دارچين

يك فنجان
جعفري خرد شده




بادام را در روغن تفت داده و با بقيه مواد مخلوط مي كنيم.

ارسال شده: دوشنبه 29 آبان 1385, 1:18 am
توسط Leila
[size=18]كوفته با سس گوجه و بادمجان(اشپزي هندي)[/size]

تصویر


مواد لازم براي 6 تا 8 نفر


750 گرم
گوشت چرخ كرده

2 قاشق غذاخوري
نعناع خرد شده

2قاشق مرباخوري تازه رنده شده يا يك قاشق مرباخوري خشك و پودر شده
زنجبيل

يك قاشق مرباخوري
پودرتخم گشنيز

نصف قاشق مرباخوري ( طرز تهيه آن در پايين آمده است)
گرام ماسالا

به دلخواه
پودر فلفل قرمز

يك چهارم فنجان
ماست

به ميزان لازم
نمك


مواد لازم براي سس :


3 قاشق غذاخوري
كره

3 قاشق غذاخوري
روغن

2 عدد متوسط
پياز خلال شده

2 حبه
سير خرد شده

نصف قاشق مرباخوري
هل پودر شده

يك قاشق مرباخوري
گرام ماسالا

يك قاشق مرباخوري
زردچوبه

يك قاشق مرباخوري
زيره سبز

يك قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي

2 عدد
گوجه فرنگي درشت خرد شده

2عدد ( با پوست خرد شود)
بادمجان متوسط

يك فنجان
آب يا آب گوشت

يك قاشق غذا خوري
گشنيز تازه خرد كرده


مواد لازم براي درست كردن آب گوشت:


حدود 2 كيلوگرم
قلم گوساله

2عدد
پياز متوسط

2 ساقه
كرفس خرد شده

2 عدد
هويج متوسط خرد شده

3 عدد
برگ بو

يك قاشق مرباخوري
فلفل سياه نكوبيده

5 ليتر
آب


طرز تهيه آب گوشت :

قلم گوساله و پياز را گذاشته حدود يك ساعت در ظرف فر مي گذاريم تا وقتي كه پياز و استخوان طلايي شود. سپس پياز و استخوان را در قابلمه گذاشته و كرفس، هويج، برگ بو، دانه فلفل سياه و آب را اضافه مي كنيم و حدود 3 ساعت مي پزيم. سپس آن را صاف مي كنيم.

4 روز قبل آب گوشت را مي توان درست كرد و در يخچال نگه داشت يا در ظرف هاي كوچك ريخته، در فريزر گذاشت و در موقع نياز از آن استفاده كرد.

طرز تهيه گرام ماسالا :

تركيبات گوناگوني از ادويه هاي مختلف وجود دارد و همه ي آنها ماسالا ناميده مي شود. در هند هر غذا به نام خود ماسالاي مخصوص دارد. گرام ماسالا يكي از معروف ترين ادويه ها است كه در اكثر غذاها كاربرد دارد و مي توان در بعضي از فروشگاه ها آن را به صورت آماده پيدا كرد. بايد گفت كه در هند ادويه هايي وجود دارد كه در كشور ما به راحتي در دسترس نيست. به همين دليل از ذكر نام آنها خودداري مي كنيم.

مواد لازم براي تهيه گرام ماسالا:

1- زيره سبز 45 گرم

2- دانه فلفل سياه 20 گرم

3- هل سياه 35 گرم

4- رازيانه 15 گرم

5- هل سبز 20 گرم

6- تخم گشنيز 30 گرم

7- ميخك 10 گرم

8- دارچين 25 گرم

9- زيره سياه 20 گرم

10- گل سرخ 10 گرم

11- برگ بو 8 گرم

12- پودر زنجفيل 10 گرم

13- جوزهندي 2 عدد

همه ي ادويه هاي ذكر شده را پودر كرده ، با هم مخلوط مي كنيم . سپس در شيشه ريخته و در آن را محكم مي بنديم. اگر دوست نداريد از فلفل استفاده كنيد، مي توانيد آن را حذف كنيد.

طرز تهيه كوفته :

1- گوشت چرخ كرده ، نعناع، زنجبيل، پودر تخم گشنيز، گرام ماسالا، فلفل قرمز، ماست و نمك را دركاسه اي مخلوط مي كنيم و ورز مي دهيم.

2- از مايه به اندازه يك قاشق غذا خوري بر مي داريم و به شكل بيضي فرم مي دهيم و در سيني چيده، يك ساعت در يخچال مي گذاريم، تا گوشت مزه دار شود.

3- كره را در ماهي تابه گرم مي كنيم و كوفته ها را سرخ مي كنيم.

4- سپس در همان ماهي تابه پياز، سير، هل، گرام ماسالا، زردچوبه و زيره را ريخته و تفت ميدهيم تا پياز كمي طلايي شود.

5- گوجه فرنگي ، رب گوجه و بادمجان ها را اضافه مي كنيم و حدود 5 دقيقه تفت مي دهيم تا گوجه و بادمجان نرم شوند.

6- آب يا آب گوشت را ريخته و كوفته ها را اضافه مي كنيم. در ظرف را بسته و حدود 30 دقيقه مي گذاريم كوفته ها بپزد تا سس غليظ شود. در آخر گشنيز خرد شده را اضافه مي كنيم.

توجه: براي اين كه بادمجان له نشود و شكل آن حفظ شود ، بادمجان را با پوست خرد مي كنيم.

پوست بادمجان نازك است و موقع پختن خوب نرم مي شود.

بهتر است سبزيجات را كمتر پوست بگيريم، چون مقدار زيادي از مواد مفيد آنها در پوستشان نهفته است.

ارسال شده: شنبه 11 آذر 1385, 10:38 am
توسط sohrab_poet
فریتاتا کدو و پپرونی
تصویر
فریتاتا، در واقع کوکوی ایتالیایی است. در این فریتاتای فوری، کدو، گوجه فرنگی و سبزیجات معطر، طعمی به یاد ماندنی ایجاد کرده اند.

مواد لازم برای 4 نفر
• 3 پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده
• 4 تخم مرغ کمی زده شده
• 2 ق.س. آرد
• ¼ ق.چ. نمک
• ¼ ق.چ. فلفل
• 2 ق.چ. آویشن تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آویشن
• 2 ق.چ. پونه کوهی (اورگانو) تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آن
• 2 ق.چ. ریحان تازه خرد شده یا 1 ق.چ. ریحان خشک
• 2 ق.چ. نعنا تازه خرد شده یا 1 ق.چ. پودر نعنا خشک
• 2 ق.س. روغن زیتون
• 6 حلقه گوجه فرنگی به قطر 1 سانتی متر
• 6 حلقه پپرونی به قطر نیم سانتی متر
• 120 گرم پنیر موتزارلا ریز خرد شده

روش تهیه
کدوها را در یک ظرف مناسب و اندکی آب جوش به مدت 3 دقیقه میپزیم و سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود. تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سبزیجات معطر و کدو را به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب که بتوان آنرا در فر قرار داد، داغ میکنیم و مخلوط کدو را با احتیاط در آن مییزم. در حدود 15 دقیقه بدون هم زدن روی شعله ملایم میپزیم تا تخم مرغها کمی سفت شوند.

سپس گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را روی این مخلوط قرار داده و 1 تا 2 دقیقه در فر یا توستری که از بالا حرارت داشته باشد قرار میدهیم تا پنیر آب شده و پپرونی داغ شود.

فریتاتا را بریده و سرو میکنیم.
[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: سه‌شنبه 21 آذر 1385, 9:25 pm
توسط achachi98
املت هندی :grin:

مواد لازم:


پیاز رنده شده=1 عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=1 عدد
برگهای گشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=4 عدد متوسط
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


1. پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم می زنیم.
3. مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
4. نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
5. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمی داریم و در ماهیتابه می ریزیم.
6. املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.
7. بقیه مواد را به همین طریق می پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود.

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: جمعه 24 آذر 1385, 12:46 am
توسط achachi98
:) :) کباب يوناني

مواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي 3 عدد
پياز 3 عدد
كره 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري


طرز تهيه :

گوشت فيله پاک کرده را از طول به طول انگشت ، به يک اندازه ميبريم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نمائيم ( بسته بقطر فيله است ) بطور کلي اين کباب بايد تقريبا بقطر 2 انگشت باشد يکي از پيازها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مي نمائيم و گوشت را چند ساعت در اين سس ميخوابانيم ( در صورت نداشتن فرصت کافيست گوشت را با اين سس مخلوط کنيم بعد گوشت را به ترتيب ايکه يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز بسيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده م ماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخها ميپاشيم بهتر است کباب را بسيخ هائيکه دسته هاي قشنگي دارد بکشيم و بعد از آماده شدن با همان سيخ در ديس قرار دهيم و کمي کره روي کبابها بگذاريم


[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: دوشنبه 30 بهمن 1385, 11:57 am
توسط achachi98
:-D :smile: مرغ تنوری(هندی)


مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ می شود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم،سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه می داریم.


مواد لازم:


ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
ماست=3/2 پیمانه یا 150 گرم
زنجبیل تازه کاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری
سیر خورد شده=1و 2/1 قاشق چایخوری
ادویه چیلی=1 قاشق چایخوری
گشنیز خورد شده=2 قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده=2 قاشق چایخوری
نمک=2 قاشق چایخوری
مایه تمر هندی=1 قاشق غذاخوری
آب=3/2 لیوان
روغن=3/2 پیمانه
رنگ قرمز خوراکی=1 قاشق چایخوری
برگهای کاهو برای سرو
برای تزئین:
حلقه های پیاز
گوجه فرنگی برش شده
حلقه های لیمو
طرز تهیه:


1. روی هر تکه مرغ 3-2 برش ایجاد کنید.
2. ماست را در کاسه ای ریخته ،زنجبیل،سیر،ادویه چیلی،پودر گشنیز،پودر زیره،نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم.
4. در کاسه ای جدا تمر هندی را با آب مخلوط کرده و ان را روی مخلوط ماست می ریزیم و تکه های مرغ را خوب در آن می غلتانیم و آن را برای 3 ساعت دیگر کنار می گذاریم.
5. تکه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می مالیم.
مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35-30 دقیقه می پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می کنیم.
6. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو قرار داده و با حلقه های پیاز،لیمو و گوجه فرنگی تزئین می کنیم..یا می توانیم روی آن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم.



[External Link Removed for Guests]

خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون

ارسال شده: پنج‌شنبه 24 اسفند 1385, 3:03 am
توسط gigi64
خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون

تصویر

Braised Chicken Thighs with Olives and Basil

مليت : ايتاليايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 60 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بي‌آب
2 - 3/1 فنجان زيتون سياه بدون هسته – نصف شده
3 - 1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
4 - ½ فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
5 - 1 قاشق چاي خوري نمك
6 - فلفل سياه به ميزان دلخواه
7 - 8 عدد (حدود 1500 گرم) عدد ران مرغ (قسمت بالايي ران)
8 - 3/1 فنجان ريحان – خرد شده
9 - 12 حبه سير
10 - ½ فنجان شراب سفيد غير شيرين (White Wine)
11 - 1 عدد پياز - خرد شده
12 - 2 قاشق چاي خوري رزماري – خرد شده (اگر از رزماري خشك شده استفاده مي‌كنيد ¾ قاشق چاي خوري كافيست)

تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران مي‌توانند از گوجه‌ فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. مي‌توانيد براي خوش‌رنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. زيتون سياه در ايران موجود است اما اگر دسترسي به آن مشكل بود از ديگر زيتونهاي گوشتي استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه اگر زيتون شما شور بود 2 ساعت قبل از استفاده آن را در مقداري آب سرد ريخته و بگذاريد بماند تا شوري آن گرفته شود. بجاي شراب سفيد هم سركه سيب و بجاي آب مرغ هم مي‌توانيد قرص سوپ بريزيد.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه، روغن را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ ½ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغ زده و آن را در تابه به مدت 8 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود. سپس مرغها را از تابه خارج مي‌كنيم و حرارت را كاهش مي‌دهيم.
◄ پياز و سير را در تابه مي‌ريزيم و براي 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا پياز نرم شود.
◄ رزماري و شراب را اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم جوش بيايد. سپس اجازه مي‌دهيم شراب آنقدر بجوشد تا مقدار آن به ¼ فنجان كاهش يابد.
◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، مرغ، زيتون و باقي مانده نمك را اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم تا غذا براي 20 الي 25 دقيقه بجوشد و مرغ بپزد.
◄ پس از پختن مرغ، سير ها را در غذا با چنگال له كنيد و ⅛ قاشق چاي خوري فلفل سياه و ريحان را در غذا بريزيد.
◄ بعد از اينكه غذا يك جوش خورد، آن را از روي حرارت برداشته و سرو كنيد.

پيشنهاد : دوستان آشپز، مي‌توانند در صورت تمايل، ميزان آب مرغ بكار رفته در غذا را 2 برابر كرده و آن را بعد از پخت، مانند خورشت، با برنج سرو كنند.

[External Link Removed for Guests]

كالزونه ( غذاي ايتاليايي )

ارسال شده: یک‌شنبه 27 اسفند 1385, 2:09 am
توسط Leila
كالزونه ( غذاي ايتاليايي )

مواد لازم

تصویر

طرز تهيه :




سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.

سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.



مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.



خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.



دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.



سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي كنيم .



در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم