نكاتی در مورد ظروف آشپزخانه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با آموزش و يادگيري به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

نكاتی در مورد ظروف آشپزخانه

پست توسط ganjineh »

تميز كردن ظرفي كه در آن غذا سوخته است:

ظرف را از آب گرم پركنيد و يك مشت نمك به آن اضافه كنيد اگر تميز نشد مقداري سركه در آن بريزيد و بجوشانيد تا كاملا پاك شود.





برطرف كردن بوي پياز از چاقو:

با چاقوي مورد نظر هويجي را حلقه حلقه ببريد؛ بوي پياز از بين مي رود.





استفاده از گوش ماهي در كتري و سماور:

كافي است چند دانه گوش ماهي را در كتري يا سماور قرار دهيد تا گچ موجود در آب را جذب كند.





جدا كردن نان شيريني از قالب:

اگر نان شيريني از قالب جدا نمي شود يك پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو كنيد و دور قالب شيريني ببپيچيد و چند دقيقه صبر كنيد؛ نان شيريني از قالب به راحتي جدا مي شود.





از بين بردن بوي ماهي از ظروف:

براي از بين بردن بوي ماهي از ظرف كمي خردل درون آن بريزيد ولي اگر ظرف شما چيني است بايد آن را با مخلوط آب و سركه بشوئيد.





جدا كردن دو ليوان كه داخل هم فرو رفته اند:

براي اين كار داخل ليوان بالايي آب سرد ريخته و ليوان پائيني را داخل آب گرم قرار دهيد بعد از چند دقيقه دو ليوان به راحتي از هم جدا مي شوند.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “انجمن آموزش”