بالاخره تراژدي کنکور تمام شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با آموزش و يادگيري به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست

کدام سال کنکور سخت تري داشت؟

سال 1384
3
30%
سال 1385
1
10%
سال 1386
2
20%
سال 1387
4
40%

مجموع رای گیری: 10

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

بالاخره تراژدي کنکور تمام شد

پست توسط atropak »

سلام
بالاخره این حماسه ی بزرگ کنکور تمام شد، قبل کنکور خیلی استرس داشتم ولی موقعی که سوالات را بهم دادند استرسم کم شد .
وقتی که کنکور تمام شد با یک حساب سر انگشتی دیدم که حسابی گند زدم.وقت کم نیاوردم ولی هیچی نخونده بودم از همین شنبه دوباره شروع می کنم به خوندن برای سال دیگه. انصافا امسال خیلی سخت تر از پارسال بود.

سال 1384 فیزیکش سخت بود ولی مفهومی نبود یک سری نکته های کمی بلد بودی می تونستی جواب بدی، امسال ریاضیش خیلی سخت بود ، عربی هم داغون بود ولی زبان و دینی کمی آسان بود. شیمی که دهنمان را سرویس نمود همش مساله ی سخت سخت بود :lol: :lol: :lol: :lol:

به نظر شما کدام سال، کنکور سخت تری داشت؟
 [External Link Removed for Guests] 
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

داري يک کم بي انصافي مي کني من هم امروز کنکور دادم اما به نظرم پارسال سخت تر بود مخصوصا فيزيکش من که امسال هيچي نخونده بودم کاش سوالات فيزيک امسال پارسال بود تا ما به نوايي مي رسيديم
اما قبول دارم رياضيش سخت بود
عربي که يک دونه هم جواب ندادم پس نظري ندارم اما از حق نبايد گذشت که عربي پارسال هم خيلي سخت بود
اما انشاالله قبول مي شي اگه از رقبات مي ترسي مي توني من رو خط بزني چون مطمئنن افتضاح دادم
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

atropak, fereshteh blue, جان
1 امروز صبح هم یک سری کنکور دارند،پس فعلا عنوان تاپیک اختصاص داره به بعضی ها :-)
2 فرقی نمیکنه سوالات ساده باشند یا مشکل، فرض که ساده باشند شما همه رو بالای 80 بزنید ،خوب رقیبان هم بالاتر می زنند

ای کاش کارنامه مربوط به کنکورم رو داشتم ،تا عکسشو واستون قرار می دادم ،به هر حال با یکی دو درصد متغیر به شرح زیر بودند:
ادبیات 76
زبان 96
بینش 96
عربی 60

ریاضی 38
فیزیک 30
شیمی 43

رتبه .......؟ :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من زبان و عربي رو 100% زدم توش شکي نيست....ادبياتش سخت بود....فيزيک و هندسهاش آب خوردن...رياضي و فيزيک افتضاح.......ولي خدائيش من لاي هيچ کتابي رو باز نکرده بودم من دست گرمي کنکور دادم خودم دانشجوي خلبانيم اما چون پاره وقطه بايد يه جوري گذروند ديگه البته قبول ميشما اما فکر کنم آبياري گياهان زير آب دانشگاه علي آباد کتول :grin:
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

من پيگير سوالات کنکور نبودم که در کدام سال سخت بوده ...
اما در کل کنکور بسيار اسون هست براي کساني که درس خونده باشند ...
اگر تلاش نکني همه چيز سخت هست نه فقط کنکور !
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

soroush.b نوشته شده:اما در کل کنکور بسيار اسون هست براي کساني که درس خونده باشند ...
اگر تلاش نکني همه چيز سخت هست نه فقط کنکور !

دقیقا همین طور است :-o
نابرده رنج گنج به دست نمی اید :x
از قدیم و ندیم گفته اند که معما چو حل شود اسان شود و مهم حل شدن معمای کنکور است که به جز داشتن دانش بالا ممکن نیست و دانش بالا منوط به تلاش برای افزودن دانش است :-o

به هر حال مزد ان گرفت که جان برادر که کار کرد :-o

ان شاء اله همیشه همه افراد در زمینه کنکور به اندازه ای که زحمت کشیده اند به اهدافشان برسند که موجب شادی دوستان شود و من از اینکه دوستان کنکوری ام در این سایت با افتخار پله های ترقی را طی کنند شدیدا خوشحال می شوم و از در کنار انها بودن احساس افتخار می کنم .

من به موج شادی ات ای دوست گرفتار شدم

شادی تو را دیدم و شادو خوشحال شدم

( با اجازه از امام خمینی ) :-o
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

من سال پيش کنکور دادم ............اول از همه بگم که موافق کنکور نيستم و اصلا خوشم نمياد ديگه کنکور رو تجربه کنم......ولي براي کسايي که ميخوان کنکور بدن چند تا نکته بگم که کنکور رو اين موسسه ها و اموزشگاه ها بزرگ کردن(براي جيب خودشون)......باور کنيد چيز سختي نيست ...همين يه ماه باقي مونده به کنکور 4 تا از شبگه هاي تلويزيون با پشتيباني همين موسسه ها کنکوري ها رو به نظر من نابود کردن...از بس گفتن استرس استرس استرس..اگر کسي هم استرس نداشت گرفت.من که کنکور نداشتم استرس گرفتم !.... اگه شما واقعا کتاب هاي درسي رو بخونيد (دقيق) ميتونيد حداقل به طور ميانگين به 50 درصد سوال هاي هر درس پاسخ بديد.(باور کنيد)اگر هم ميخاهيد بالاتر بزنيد..احتمالا کساني که امسال کنکور رياضي داده باشن دقت کردن چند تا از سوال هاي رياضي که مي گيد سخت بود دقيقا شبيه 2 يا 3 کنکور سال قبل بود(اولين چيزي که من تو سوال هاي رياضي نظرم رو جلب کرد همون سوال انتگرال بود که مقدار c قضيه مقدار ميانگين انتگرال رو ميخواست که فقط تابع سوال را عوض کرده بودن نسبت به کنکور سال پيش)..اصلا هم احتياج نيست کلي کتاب و کلاس بريد..تا انجا کساني که رتبه ي زير 4000 مخوان بهش رسيدن(يعني قبولي تو مهندسي هاي خوب).............اما توي 50 درصد باقي مونده بايد يکم بيشتر چشم ها رو باز کرد! و يک سري کتاب و جزوه لازمه...يکم هم بايد بيشتر خوند که خدا رو شکر کتاب هاي خيلي خوبي تو بازار هست که مثل که معلم درس رو بهت مي فهمونه
در اخز هم اميدوارم کساني که کنکور دادن و خواهند داد بتونن با توجه به تلاشي که کردن به نتيجه دلخواه (که رشته که دوست دارن بخونن ميشه)برسن..... :razz: :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

کنکور به نظر من به هیچ وجه تراژدی(!) نیست . من که خیلی دوست اش داشتم . سال کنکور یکی از بهترین سال های تحصیل ام بود . خیلی راحت هم این سد رو پشت سر گذاشتم . فقط کافیه دانش آموز ها مسیرشون رو مشخص کنن . خدا رو شکر
 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “انجمن آموزش”