اخبار ناوشکن های کلاس موج

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: اخبار ناوشکن های کلاس موج

پست توسط Sami 1993 »

سلام

محل قرار گیری تاسیسات شهید تمجیدی و ناو جماران 2 به گونه ای است که قایق های توریستی کاملا از کنارش رد می شوند و سرنشین های قایق ها کاملا می توانند محوطه تاسیسات شهید تمجیدی و شناورهای نظامی ( به ویژه جماران 2 و 3 ناو درفش و جوشن و پیکان ) رو مشاهده کنند ؛ خود من ناو سینایی که در محوطه تاسیسات شهید تمجیدی در حال ساخت است رو هم مشاهده کردم .
عکس مذکور رو هم من در داخل قایق زمانی گرفتم که نزدیک جماران شده بود ، البته نگهبانی که آنجا بود با اشاره تذکر داد که ما هم با تکان دادن دست پوزش خواستیم و رفتیم ( و من هم تنها همین عکس رو در آن موقعیت گرفتم )
ناو هم نسبت به زمان به آب اندازی تفاوتی نداشته و از بیلبورد هایی که هنوز روی آن سوار هست مشخص هست که که تاسیسات شهید تمجیدی از بعد به آب اندازی وارد تعطیلات نوروزی شده است .
کلا محل قرار گیری جماران 2 به گونه ای است که توسط انزلی چی ها و توریستها قابل مشاهده است .
آن مکانی که نوشته ( جای دوستان خالی ...... ) را ارسال کردم خیابانی کنار بندر گاه بود که ملت چادر زده بودند و جماران 2 هم قابل مشاهده بود .
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 928 بار

پست توسط SADGYAN »

قضیه جماران 3 وناو سینا که اشاره شده چیه ؟؟ مگه بقیه جمارانها در جنوب ساخته نمیشه تحت پروژه موج؟؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

باعرض سلام خدمت تمامی دوستان،
جناب sami 1993 عزیز من چند تا سوال داشتم اگه پاسخ بدید ممنون میشم :razz: :razz: :razz: .
1-وضعیت کنونی ناوچه های پیکان، جوشن و درفش در چه حالیه؟ آیا مثل سابق عملیاتی هستن یا برای برخی بهینه سازیها و تعمیرات به صنایع دریایی شهیدتمجیدی برگشته اند.(دلیلم برای این حرفم مربوط میشه به مصاحبه ای که پاارسال دریادار زمینی با خبرگزاری فارس داشت و در این انجمن هم به بحث گذاشته شده بود و ایشان اعلام کرده بودند که ناوچه های سینای1و2و3 (پیکان و جوشن و درفش) در وزارت دفاع در حال آماده سازی هستند topic-t91638.html )
2- علاوه بر ناوشکن جماران-2 احیانا ناوشکن دیگری هم در صنایع دریاییی شهید تمجیدی در حال ساخت هست یا نه؟
3- چند ناوچه کلاس سینا در این کارخانه درحال ساخت هستند؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

SADGYAN نوشته شده:قضیه جماران 3 وناو سینا که اشاره شده چیه ؟؟ مگه بقیه جمارانها در جنوب ساخته نمیشه تحت پروژه موج؟؟

من در پست خودم گفتم که سرنشینان قایق های توریستی می توانند شناورهای نظامی شامل جماران 2 و 3 ناو کلاس سینا که می شود پیکان ، درفش و جوشن را مشاهده کنند .

وضعیت کنونی ناوچه های پیکان، جوشن و درفش در چه حالیه؟

این 3 ناو بدونه فعالیتی کنار هم قرار داشتند .
در این باره هنگامی که به موزه نیروی دریایی رفتم ، از افراد آنجا پرس و جو کردم که گفتند که اگر موضوعی پیش بیاید و ماموریتی بخورد این 3 ناو از اسکله جدا شده و به دریا می روند .

2- علاوه بر ناوشکن جماران-2 احیانا ناوشکن دیگری هم در صنایع دریاییی شهید تمجیدی در حال ساخت هست یا نه؟
3- چند ناوچه کلاس سینا در این کارخانه درحال ساخت هستند؟

به طور کلی در محوطه تاسیسات تنها یک سازه کلاس سینا در حال ساخت ، قابل مشاهده بود ( بر طبق گفته های افراد مطلع در میلیتاری 2 ناو کلاس سینای دیگر قرار است ساخته بشود )

عکس زیر را من در پارک بلوار بندر انزلی کنار اسکله ( بالاتر از مکانی که پست جای شما خالی ..... را ارسال کردم ) گرفتم و کاربران با عکس مذکور متوجه منظور من در رابطه با قابل مشاهده بودن شناور ها می شوندتصویر

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

ببخشید که همینجوری میپرم وسط بحث
اما با اجازه Sami 1993 اطلاعات هر چند اندکم رو در این مورد میخوام به اشتراک دوستان سنترالی بزارم و دوست بزرگوارمون Sami1993 هم اونها رو کامل کنند.

توان نیروی دریایی در شمال میشه گفت که با داشتن سه ناوچه موشک انداز کلاس سینا و یک ناوشکن که انشاالله بزودی (مردادماه) بطور کامل عملیاتی خواهد شد و یک ناوچه آموزشی با قابلیت های رزمی، توان نسبتا قابل قبولی رو برای نیروی دریایی در شمال کشور در مقابل کشورهایی مانند ترکمنستان و جمهوری آذربایجان فراهم کرده اما در مقابل روسیه حرفی برای گفتن نداریم و باید ناوگانمون رو بخوبی تقویت کنیم

جماران 2
[External Link Removed for Guests]

ناوچه حمزه مسلح به چهار موشک ضد کشتی

بنظر من ناوچه حمزه یا همون شهسوار سابق اولین دستاورد نظامی ایران در حوزه ناوچه های نظامی بود و اولین استارت در دریای خزر با این ناوچه زده شد که برای ما الحق دستاورد خوبی بود و موجب تبدیل یک کشتی غیر نظامی و البته بسیار قدیمی فکر کنم 70 سال از زمان ساختش گذشته باشه، به یک ناوچه رزمی شد

شهسوار سابق

ناوچه آموزشی رزمی حمزه فعلی (به چهار پرتابگر موشکهای ضد کشتی در پاشنه ناو دقت کنید)

سه دستاورد نیروی دریایی در کنار یکدیگر

از چپ به راست، ناوچه پیکان با شماره بنده p-224 و ناوچه جوشن با شماره بنده p-225 (هر دوی این شناورها از کلاس ناوچه های سینا میباشند) و ناوچه حمزه و یا همان شهسوار سابق با شماره بنده 802

و اما عکسی از ناوچه همیشه جاوید جوشن که در خلیج فارس بعد از یک مقاومت شجاعانه غرق و برای همیشه جاوید شد.

ناوچه های درفش و جوشن از کلاسِ سینا در کنار یکدیگر

ناوچه پیکان

نکته: پیکان که اولین فروند از ناوچه های کلاس سینا در شمال کشور بود در مدت 18 ماه (بنظر من 24 ماه) یعنی دو سال ساخته به آب اندازی و عملیاتی شد.

امروز مدت زمان ساخت این ناوچه ها به کمتر از یک سال کاهش پیدا کرده

این هم درفش خودمون با شماره بدنه p-233 که همه در جریانش هستند.

خوندن این خبر قدیمی هم خالی از لطف نیست:

تاریخ انتشار 85/06/29
در گفتگوي فارس با فرمانده نيروي دريايي ارتش؛
ويژگي هاي ناوچه موشك انداز جوشن تشريح شد
خبرگزاري فارس: ناوچه موشك انداز جوشن در حالي صبح امروز رسماً در حضور رهبر معظم انقلاب به نيروي دريايي ارتش پيوست كه جزو بهترين ناوچه هاي هم نسل خود در جهان محسوب مي‌شود.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، اين شناور كه از قابليت هاي ويژه و منحصر به فردي برخوردار است، جزو بهترين ناوچه هاي موشك انداز در جهان محسوب مي شود. سابقه ساخت اين نسل از تجهيزات دفاعي نيز به زماني باز مي‌گردد كه ايران نتوانست در سال 1382 سه فروند ناوچه ساخت كشورهاي غربي را وارد آبهاي درياي خزر كند و به همين دليل نيروي دريايي ارتش اقدام به طراحي و سپس ساخت ناوچه اي با نام پيكان كرد كه در مدت 18 ماه كار ساخت آن به پايان رسيد. پس از اضافه شدن اين ناوچه به نيروي دريايي كشورمان، توان دفاعي كشور به نحو چشمگيري افزايش يافته و ايران به جمع معدود كشورهاي داراي اين سطح از تكنولوژي دست يافت. فرمانده نيروي دريايي ارتش در گفت وگو با خبرنگار فارس پيرامون خصوصيات اين ناوچه گفت: ناوچه جوشن از آخرين فن‌آوري روز دنيا در زمينه ساخت بدنه، سامانه‌هاي تسليحاتي، الكتريكي و الكترونيكي، قدرت آتش توپخانه‌اي و موشكي سنگين برخوردار است. امير كوچكي در تشريح قابليت هاي "جوشن"اعلام كرد: اين ناوچه موشك انداز نيز دومين ناوچه پس از پيكان بوده كه از قابليت هاي زير برخوردار است: سرعت بالاي 45 گره دريايي (نزدیک به 90 کیلومتر بر ساعت) كه از ناوچه هاي هم نسل خود كه در اختيار ديگر كشورهاست، سريعتر حركت مي كند (سرعت ناوچه های قدیمی کلاس کمان ارتش مستقر در جنوب کشور ۳۶ گره دریایی یعنی ۶۷ کیلومتر بر ساعت میباشد) استفاده از موشك هاي مختلف با برد بالاي 100 كيلومتر، قدرت مانور بالا براي منحرف كردن اژدر در كنار استفاده از پيشرفته ترين توپ دريايي جهان كه تفصيل آن در گذشته اعلام شد. وي با تقدير و عرض ارادت به محضر فرماندهي كل قوا به خاطر تشريف فرمايي و بازديد از اين ناوچه اظهار داشت: در آينده نزديك نيز نسل هاي جديدتري از ناوشكن هاي موشك انداز ساخت داخل براي دفاع از مرزهاي آبي كشورمان به كار گرفته خواهد شد.

وضعیت کنونی ناوچه های پیکان، جوشن و درفش در چه حالیه؟ آیا مثل سابق عملیاتی هستن یا برای برخی بهینه سازیها و تعمیرات به صنایع دریایی شهیدتمجیدی برگشته اند.(دلیلم برای این حرفم مربوط میشه به مصاحبه ای که پاارسال دریادار زمینی با خبرگزاری فارس داشت و در این انجمن هم به بحث گذاشته شده بود و ایشان اعلام کرده بودند که ناوچه های سینای1و2و3 (پیکان و جوشن و درفش) در وزارت دفاع در حال آماده سازی هستند topic-t91638.html )

هر سه ناوچه عبارتنداز: پیکان، جوشن و درفش سالهاست که تکمیل شدند و عملیاتی هستند اون مصاحبه هم بنظر من تراوشات ذهنی خود خبرنگار بوده و احتمالا حرفهای اون فرمانده رو تحریف کرده ...... (با توجه به سابقه درخشان اونها در این موارد)

خداییش این ناوچه های کلاس کمان و یا کلاس سینای خودمون هم یلین برای خودش هااا
یکی از ناوچه های کلاس کمان نیروی دریایی ایران در خلیج همیشه فارس در حال اجرای آتش با توپ سینه

نکته: ناوچه های کلاس کمان توانایی حمل 31 نفر خدمه را با خود دارا میباشند.

این هم عکسی از ناوچه کلاس سینای در حال ساخت در کنار ناوشکن سهند در جنوب کشور

اگر اشتباه نکنم در کل قرار هست 9 تا از این ناوچه ها ساخته و در آبهای شمال و جنوب عملیاتی بشند که تا به حال فکر کنم چهار پنج تاشون ساخته شدند

همچنین محمد اسلامي معاون فني تحقيقاتي وزارت دفاع در طی مصاحبه ای بعد از به آب انداخته شدن ناوشکن جماران 2 تاکید کردند بعد از ساخت و به آب اندازی ناوشکن مذکور که با حضور آقای احمدی نژاد انجام شد باز یک و یا دو فروند از ناوشکنها رده جماران در شمال کشور ساخته و به آب اندازی خواهند شد.

یادم نرفته این رو هم بنویسم در حال حاضر در صنایع دریایی شهید تمجیدی در بندر انزلی دو ناوچه کاملا جدید کلاس سینا در حال ساخت هستند که یکیشون به محوطه این مجتمع منتقل شده و در حال ساخته و دیگری هنوز در داخل یکی از سوله هاست که باز اون هم داره مراحل ساختش رو سپری میکنه

این هم عکسهایی از ناوچه جدید که در محوطه بیرونی صنایع دریایی شهید تمجیدی در حال ساخت هست

عکسهایی از کامباتانت های دیگر کشورها:

کاش ما هم یه توپ 76 م م خودکار در پاشنه ناوچه های کلاس سینای خودمون تعبیه میکردیم اینجوری قدرت آتش ناوچه هامون در مقابل تهدیدات دریاپایه، هواپایه و کروز خیلی بیشتر میشد. اگر در زمان جنگ نفت کش ها ناوچه های کلاس کمان ما مسلح به یک توپ اضافه 76 میلیمتری خودکار بودند ضریب تهدیداتی که از طرف جنگنده های عراقی برای نفت کش های ما از طریق موشکهای ضدکشتی و خود جنگنده بمب افکن ها و موشکهای ساحل به دریای عراق ایجاد میشد بسیار پایین می امد و کارایی این ناوچه ها در زمان اسکورت دو چندان میشد چون همیشه جنگنده های عراقی با اجرای آتش دقیق توپهای 76 م م این ناوچه ها پا به فرار میذاشتند همچنین این ناوچه ها تونسته بودند با توپ های 76 م م سینه خودشون چندین موشک ضدکشتی و کروز که به طرف خود ناوچه ها شلیک شده بودند رو قبل از اثابت منهدم کنند.

یه نکته ای هم هست که من نمی تونم اون رو درک کنم و اون هم تعبیه پد بالگرد برای ناوشکنهای کلاس جماران هست در حالی که این ناوشکنها توانایی حمل بالگرد رو ندارند و فقط قادر به پذیرش اون هستند یعنی نمی تونند یک بالگرد رو با خودشون از یک نقطه به یک نقطه دیگه منتقل کنند چون آشیانه نگهداری ندارند و اگر بالگرد به همین شکل در بیرون از ناو حمل بشه با یک طوفان نچندان شدید بالگرد به درون دریا سقوط میکنه چون در زمان طوفان و شرایط طوفانی و ناپایدار ناوشکن کاملا به طرفین خودش در دریا خم میشه و حتی سینه و یا پاشنه در بعضی مواقع در وضعیت کاملا کج قرار میگیرند ....... آیا بهتر نبود بجای این پد بی مصرف اون همه جا رو برای تسلیحات مختلف که بقا پذیری ناوشکن رو در یک درگیری بشدت افزایش میداد در نظر میگرفتند؟ حتی میشد روش توپهای تمام خودکار پدافند هوایی دو و یا چهار لول برای مقابله با تهدیدات هواپایه و کروز نصب کرد و حتی از اونها برای مقابله با ناوهای دشمن هم استفاده کرد ......... البته این فقط یک مثال بود.

در ضم بالگردها حتی میتونند محموله های خودشون رو نزدیک ناوشکن روی آب هم بندازند .......

البته اگر ناوشکنهای کلاس جماران ما توانایی حمل بالگرد رو داشتند حمل یک بالگرد اون هم از نوع ضد زیردریایی بسیار هم عالی بود چون بزرگترین قاتل ناوشکنها و ناوهای بزرگ جنگی همین زیردریایی های بزرگ و کوچک دشمن هستند داشتن یک بالگرد ضد زیردریایی یک امتیاز بزرگ برای یک ناوشکن و یا ناوگروه هست چون این بالگردها دست بلند اون یگان در دریا خواهند بود بدلیل اینکه در بیشتر مواقع ناوهای جنگی قادر به شناسایی و انهدام زیردریایی ها نیستند اما این هلی کوپترها با کیلومترها پرواز و به دور از کشتی مادر قادرند زیردریایی های دشمن رو شناسایی و اونها رو همانجا منهدم کنند اما زمانی که کلاس جماران های ما قابلیت حمل بالگرد رو ندارند قرار دادن این پدها کاری عبث و بیهوده هست اما در ناوشکنهای سنگینترمون که به امید خدا پد پذیرش بالگرد و آشیانه های سرپوشیده نگهداری رو دارا خواهند بود کاری کاملا عاقلانه و بجاست

برای درک بهتر موضوع

ناوشکن ببر سابق نیروی دریایی
این ناوشکن هم دارای پد بالگرد و هم آشیانه برای نگهداری بالگرد بود.

تصویر با کیفیت تر

ناو لجستیکی خارک
این ناو نیز که هم اکنون در خدمت نیروی دریایی ارتش میباشد هم دارای پد بالگرد و هم دارای آشیانه بالگرد میباشد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پرتابگرهای چهار فروندی موشکهای ضد کشتی ناوشکنهای کلاس ذوالفقار پاکستان

امیدوارم از این پرتابگرهای چهارتایی موشکهای سطح به سطح در ناوشکنهای ما هم استفاده بشه

و در آخر اگر دوستان به دلیل پایین بودن سرعت سایتی که توش عکسها رو آپلود کردم موفق به دیدن عکسها نشدند بگند تا عکسها رو دوباره آپلود کنم چون بعد از آپلود عکسها تصاویر برای خود من هم خیلی آروم و کند باز میشدند نمیدنم شاید هم مشکل از اینترنت من باشه ........
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

موشک های پاکستان از چه نوعی وبا چه بردی اگه میشه طول وقطر ووزن موشک هم بگید
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

sohraba نوشته شده:موشک های پاکستان از چه نوعی وبا چه بردی اگه میشه طول وقطر ووزن موشک هم بگید

والا در این مورد اطلاع چندانی ندارم اما حدس میزنم از نوع c802 , c803 باشند .......

الحاق 2 کشتی نظامی فوق پیشرفته به ناوگان دریایی روسیه در حوزه دریای خزر

ناوگان دریایی روسیه در سال جاری میلادی به 2 کشتی نظامی با نام های "اوگلیچ" و "گراد سویاژسک" از سری پروژه ی کشتی های نظامی کلاس سبک و چند کشتی پشتیبان و یدک کش مجهز خواهد شد.بر اساس برنامه ریزی های انجام شده از سوی نیروی دریایی روسیه، پروژه مدرنیزه سازی مهمترین کشتی ترابری و باری "بی تی آر 79" از سری پروژه ی کشتی های ترابری "دوبنیاک" نیز تا اواخر ماه جولای سال جاری میلادی به اتمام خواهد رسید. این کشتی ترابری در ایالت نیژنی نوگورد روسیه به بهره برداری رسیده و برای حمل بار و یا تجهیزات و تسلیحات نظامی در نظر گرفته خواهد شد.کشتی تهاجمی نظامی <گراد سویاژنسک> و کشتی نظامی <اوگلیچ> با گنجایش حدود 1000 تن، مجهز به آخرین دست آوردهای تکنولوژی نظامی همچون تجهیزات توپخانه ای، سامانه موشکی،سیستم دفاعی ضد تروریستی، ضد هوایی و تجهیزات پیشرفته مخابراتی بوده و برای حفاظت از مناطق مهم اقتصادی جنوب روسیه به طراحی و تولید خواهد رسید.کشتی های نظامی پیشتیبانی روسیه برای حفاظت از فعالیت های گروهک های براندازی (گروهک های جاسوسی و تروریستی که بدون استفاده از تجهیزات نظامی سنگین در صدد از کار انداختن و یا نابودی یک و یا چند سازه مهم نظامی بر می آیند) طراحی شده اند. این کشتی ها نقش مهمی در حفاظت از مرزهای آبی روسیه و نظارت و کنترل بر منطقه ایفا می کنند. تا کنون 3 کشتی نظامی پشتیبانی در خدمت ناوگان دریایی روسیه قرار گرفته است. نخستین کشتی در سال 2009 در حوزه ی ایالت لنینگراد (سنت پترزبورگ)، دومین کشتی در سال 2012 در حوزه ی ایالت نووسیبیرسک و آخرین کشتی از این پروژه با نام <گراچونوک> نیز در سال جاری میلادی برای دفاع و پشتیبانی از مرزهای آبی روسیه در حوزه ی دریای خزر به تولید و بهره برداری خواهد رسید.

کسی منبع و یا عکسی از این ناوچه های روسی داره؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

,

در رابطه با روسیه

با وجود کارشکنی های روسیه ، ما در حال حاضر و حداقل تا پایان قرن 14 خورشیدی تهدید نظامی از جانب روسیه نداشته و نخواهیم داشت ( دو کشور در حال حاضر منافع مشترک مهمی دارند که به این جور چیزها فکر نمی کنند )

در رابطه با نصب توپ فجر 27 در پاشنه ناوهای پیکان و سینا .

این هم یک پیشنهاد است .

اما با توجه به ضعف ذاتی این ناوها در دفاع هوایی ، بهتر است در این قسمت CIWS ویا سامانه پدافند هوایی کوتاه برد شهاب ثاقب / بازهرا 3 نصب شود .

در رابطه با پد بالگرد در ناوهای کلاس موج .

این ویژگی از زمان کلید خورد پروژه مورد تاکید قرار گرفته است .

همینطور می توان برای حفاظت از بالگردها از پوشش های جمع شونده استفاده کرد .
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

ماکت ناو سهند در [External Link Removed for Guests]

تصویر
تصویر

نکته : شماره ای که بر روی ماکت نقش بسته است ، عدد 77 است .
شماره سهند 1 ( جاوید شده ) 74 بوده که بلطبع سهند 2 نیز باید همین شماره را بگیرد و شماره 77 باید به جماران 2 ( ولایت/دماوند ) که بعد از جماران 1 ( با شماره 76 ) است برسد ( مگر اینکه شماره شناورهای ناوگان شمال از ناوگان جنوب تفکیک شده باشد ).
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

Sami 1993 نوشته شده:ماکت ناو سهند در [External Link Removed for Guests]

تصویر
تصویر

نکته : شماره ای که بر روی ماکت نقش بسته است ، عدد 77 است .
شماره سهند 1 ( جاوید شده ) 74 بوده که بلطبع سهند 2 نیز باید همین شماره را بگیرد و شماره 77 باید به جماران 2 ( ولایت/دماوند ) که بعد از جماران 1 ( با شماره 76 ) است برسد ( مگر اینکه شماره شناورهای ناوگان شمال از ناوگان جنوب تفکیک شده باشد ).

با عرض سلام تصویر تصویر تصویر
به نظرمن این ماکت صرفا جنبه تزئینی داره چون محل قرارگیری دکل شبیه جماران-2 هست و بقیه موارد شبیه سهند و اطلاعات خاصی را نمیشه از آن کسب کرد، درضمن اگه یادتون باشه پیش از تحویل ناوشکن جماران-1 ماکتهایی از این ناوشکن با شماره 75 در برخی مراسمها مشاهده شده بود که غلط بودند.
در کل اوضاع ناوشکنهای کلاس موج در این چندماه خیلی مبهم شده و تغییر نام این ناوشکنها خیلی گیج کننده است.
حتی این احتمال وجود دارد که ناوشکن سهند هم تغییر نام بدهد به جماران-3 ، و سهند نام یک ناو دیگر بشه که شاید یاختش تازه شروع شده است ، چون در مصاحبه دریادار فرهاد امیری با خبرگذاری تسنیم ایشان گفته اند که ناوشکن سهند در سال 95 به آب اندازی میشود در حالیکه وزیردفاع سال به آب اندازی جماران-3 را اواخر سال92 اعلام کرده است که اگر این اظهارات دقیق باشد این دو پروژه جدا از هم خواهند بود.
300-t107046.html
از طرفی هم دریادار سیاری گفته که ناوشکنهای جماران دیگری در خط تولید قرار دارند ولی تا اونجایی که اطلاع رسانی شده تنها یک ناوشکن در خط تولید قرار داره و آن هم سهند است.
topic-t107076.html
در نتیجه فعلا باید منتظر بمونیم تا ناوشکن جماران-2 تحویل عملیاتی بشه و نام اصلی آن مشخص بشه تا مقداری از ابهامات برطرق بشه.
در رابطه با شماره بدنه هم این احتمال وجود دارد که شماره های 74 و 75 به ناوشکن جماران-2 و ناو احتمالی که بعدن در شمال ساخته خواهد اختصاص داده بشوند.

درآخر نظر شخصی من اینه که بهتر بود بجای این همه بازی با نامها از یک نام کلاس (مثلا کلاس موج) برای تمامی این ناوشکنها و یک نام اختصاصی یکسان (مثلا جماران1و2و3و...) استفاده میشد و در ناوچه های کلاس پیکان هم این نظم رعایت میشد چون نیروهای نظامی باید مظهر نظم باشند و اینگونه بی نظمیها اصلا جالب نیست.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

بر اساس اطلاعات منتشر شده ، طرح سهند از زمانی که بر روی کاغذ بوده تا حالا که در تاسیسات نیروی دریایی در حال ساخت است ، از لحاظ ساختاری و سازه ای در 3 مرحله نسبت به طرح ابتدایی موج تغییر کرد .

مرحله اول : نغییر و تحول سازه اصلی ( کاسه یا سوپراستراکچر ) و تشکیل شدن آن از 20 بلوک مجزا ( جماران 1 از 29 بلوک تشکیل شده است ) و افزایش طول و عرض آن نسبت به جماران . در این مرحله عرشه بالایی تغییری نمی کند :

تصویر

مرحله دوم : تغییر عرشه بالایی در جهت کاهش بازتاب راداری .
ماکت های نمایش داده شده مربوط به این مرحله است :

تصویر

مرحله سوم : تغییرات دیگر که نمونه بارز آن تغییر دکل است و سازه سهند بر اساس تغییرات این مرحله ساخته شده است :

تصویر

ماکت به نمایش در آمده در نشت دریادار سیاری با وجود تفاوت هایی که با نمونه واقعی در حال ساخت دارد ، از این جهت حائز اهمیت است که تا کنون تصویر کاملی از پهلوی سهند چه در 7 آذر و چه در برنامه ثریا ( ماکت به نمایش در آمده ) منتشر نشده و تمامی تصاویر زاویه دار بوده است .
حالا کسانی که در کار گرافیک و........ هستند می توانند با استفاده از این تصویر ( و تصاویر قبلی ) تصویر گرافیکی مانند تصویر زیر بسازند :

تصویر

اگر کسی بتواند بر اساس تصاویر یک نمونه گرافیکی 3 بعدی ( البته بدون تسلیحات ) بسازد ، می توانیم درباره آرایش تسلیحاتی و دیگر تغییرات قابل انجام ( در جهت بهبود ناو ) بحث کنیم و نتیجه را بر روی نمونه گرافیکی اعمال کرده و آن را ارزیابی کنیم .
Major I
Major I

پست توسط mm1990 »

در این تصویر ماکت کوچکی که روبروی امیرسیاری قرار داره به عمد تار شده است دلیل پی میتونه باشه؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”