من تو فروم فلسطینی ها این عکس ها رو دیدم...مال چند روز پیش هست.. محمود الزهار(معروف به ابوخالد){دو تا پسرش رو در راه فلسطین داده} وزیر خارجه دولت حماس هست...قبل از شروع جنگ فکر کنم یک ماه پیش ایران بود...همراه با نائب رئیس گردان ها قسام مروان عیسی
بعداز ترور الجعبری مروان عیسی به عنوان رئیس گردانهای قسام انتخاب میشه...منبع خبر هم صهیونیست ها هستند...روزنامه یدیعوت آحارانوت
تو یک سایت عربی خوندم حماس به دو قسمت تقسیم شده...یه عده مثل خالد مشعل و ابومرزوق که خارج از غزه هستند مخالف ایران و سوریه و حزب الله هستند...سر ماجرای ناآرامی های سوریه...یه عده هم مثل هنیه و جعبری خدا بیامرز و مروان عیسی و محمود الزهار موافق ایران هستن...
بحث جهاد اسلامی هم که جداست...مثل حزب الله میمونن...چند تا فرمانده شون شیعه هستن...خیلی هم به ایران نزدیک....فتحی شقاقی (ره) هم که عاشق امام خمینی(ره)
راستی این موشک های دوش پرتاب تو تصاویر زیر چه موشکی هست...؟بین خودشون دعوا شده تو فروم فلسطینی ها که این مال ایرانه یا نه از شورشی های لیبیایی بهشون رسیده...اگر مال ایرانه با مدرک بگین که من تو اونجا دست پر باشم...

[FONT=arial, sans-serif]

تو این مراسم الزهار از ایران نام برد و گفت که اسلحه هامون از ایرانه و هر کی حرف زیادی داره خودش با ایران در تسلیح مقاومت فلسطین رقابت کنه