من فاقد تخصص در این زمینه هستم اما منابع اطلاعاتی خوبی در موردش دارم و همانطور که عرض کردم 2 سال پیش خبر اولین پروازش را از یکی از دست اندرکاران پروژه شنیده بودم و دلیل مشکلاتی که سر راه رونمایی طرح وجود دارد که اصلا بحث فنی نبود و فقط یک ماجرای نسبتا سیاسی / اطلاعاتی در زمینه چند تن از خلبانان درگیر با این پروژه و روابطشون با امریکا بود که باعث شده بود پروژه این قدر دیر و با تاخیر رو نمایی شود. حتی این پرنده عملیات هم داشته است.
بنابراین طی 2 سال مطمئن 1000 ساعت پرواز عدد قابل قبولی است. ضمن این که مسئول فنی که توضیحات میداد نیز گفت 1000 ساعت و احمدی نژاد گفت در خصوص تجربه سرهنگ خلبان نگفت 1000 ساعت بلکه گفت چند هزار ساعت با هواپیما های مختلف.
من فاقد تخصص در این زمینه هستم اما منابع اطلاعاتی خوبی در موردش دارم و همانطور که عرض کردم 2 سال پیش خبر اولین پروازش را از یکی از دست اندرکاران پروژه شنیده بودم و دلیل مشکلاتی که سر راه رونمایی طرح وجود دارد که اصلا بحث فنی نبود و فقط یک ماجرای نسبتا سیاسی / اطلاعاتی در زمینه چند تن از خلبانان درگیر با این پروژه و روابطشون با امریکا بود که باعث شده بود پروژه این قدر دیر و با تاخیر رو نمایی شود. حتی این پرنده عملیات هم داشته است.
بنابراین طی 2 سال مطمئن 1000 ساعت پرواز عدد قابل قبولی است. ضمن این که مسئول فنی که توضیحات میداد نیز گفت 1000 ساعت و احمدی نژاد گفت در خصوص تجربه سرهنگ خلبان نگفت 1000 ساعت بلکه گفت چند هزار ساعت با هواپیما های مختلف.
بهتره شبکه خبر رو ملاحظه بفرمایید!
توضحات تکمیلی در مورد قاهر 313 داره ارائه میشه که تا این لحظه من از اون 1000 ساعت پرواز قاهر چیزی نشنیدم!
اگر ممکن است کلیپی که در اون چنین چیزی (1000 ساعت پرواز قاهر) گفته میشه رو برای بنده قرار بدین تا به اشتباه خودم پی ببرم!
داخل نمایشگر رو نگاه انداخته و مطالعه فرمایید(جنگنده روی باند قرار دارد) :
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
طبق گفته رئیس پروژه این پروژه 2.5ساله که شروع شده و می بینیم 2.5 سال برای این پروژه بسیار زود است و باید یه چندسالی بگذرد تا نواقص برطرف شود و حتی اگه فیلم پرواز نمونه واقعی هم بیاد چون این پروژه باید با دقت انجام شود برای نمونه همین جنگنده های اف 22 یا اف 35 چقدر وقت صرف شده و مثلا اگه ما بدون رفع نواقص شروع به تولید بکنیم در واقع دور ریختن سرمایه ها است.به نظر باید حداقل یه 5تا 10 سالی ممنتظر بمانیم تا یه نمونه کاملا واقعی را ببینم... جدا از همه این حرف ها به نظر من که طرحی بسیار جالب توجهی دارد که می توانیم بگیم مختص ماست و از جایی یا چیزی الگو برداری نکردیم بلکه طراحی کردیم.
وب سایت روستای گندشمین [External Link Removed for Guests] خدایا من را ببخش...
واقعا نمیخوام وسط شادی تون که انشاءالله همیشه شما جوانان عزیز و مومن کشورمون شاد باشید مطلبی بگم که خاطر عزیزان رو خدای نکرده مکدر کنه ولی خدا میدونه خیلی خودمو کنترل کردم ....آخه پسر خوب خوشحالی، خب همه مون بحمدالله از این دست آورد بزرگ خوشحالیم ولی دلیل نمیشه که در موضوعی که دانشش رو نداری اظهار نظر کنی که جو مسموم ایجاد کنه!!! تاپیک یه تاپیک نظامیه و نظرها هم قاعدتا نظامی حالا شمای نوعی همه چیز و ول کن بیا به اسمش که معنیشو هم نمیدونی و گویی اصلا نمیدونی که ما توی مملکتمون سلاح ها مون رو که برای جهاد فی سبیل الله و جنگ با دشمنان و معاندان دین خدا میسازیم ،بر اساس ارادت قلبی و توکل و تکیه ای که به خدای سبحان و اهل بیت(ع) داریم نامگزاری میکنیم گیر بده!!! و جالب اینکه نظر هم بعضیها میدن بدون اینکه لا اقل درسهای دوره راهنماییشون رو یه مرور ذهنی بکنن البته اگر خونده یا یادشون باشه، کاری نداریم که اسماء الهی رو میدونن یا نه که یه مسلمان و شیعه حد اقل باید بدونه...از همه مهمتر توی حوزه و موضوعی که وارد نیستن لا اقل اول سوال جواب کنن و بعد اظهار نظر تا لا اقل یه چیری به معلوماتشون افزوده بشه....یه خورده شما رو بخدا بزرگتر و با تقوی تر فکر و عمل کنید و مراقب باشید که ندونسته و بی موالات نعوذا بالله به مقدسات اهانت میکنید.....آخه وقتی نمیدونید که این نام مقدس" قاهر" اسم فاعل و اسم صفاتی ذات حضرت باری تعالی جل اسمه هست و از مصدر " قَهَرَ" یعنی غالب و چیره شونده و ایضا از اسماء و از اسامی صفاتی ذات مقدسه آقا امیرالمؤمنین ارواحنا فداه که در ادعیه ماثوره ما آمده" یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجایب یا مرتضی علی..." و 313 هم دو تعبیر دارد یکی اینکه عدد اصحاب غزوه بدر ذات مقدسه آقا رسول الله(ص) و ارواحنا فداه و همچنین عدد اصحاب خاص صاحب و آقامون مهدی فاطمه ارواحنا فداهما هست و دوم اینکه این عدد مقدس به حروف ابجد(ابجد کبیر) نام مقدسه بی بی نرجس خاتون والده ماجده عظیمة الشان آقا امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری ارواحنا فداهما میباشد.....*** پس چرااااا بی موالاتی و بی تقوایی کرده و اهانت میکنید؟؟؟؟!!! اهانتی که کمترینش باید استغفار کرد از اینکه..... / الله اکبر....
اما در مورد این دست آورد بزرگ که بنده حقیر به سهم خودم به همه دوستداران و عاشقان سربلندی میهن اسلامیمون تبریک میگم واقعا سوپرایز شدیم و غافلگیر.....فکر کنم از رعد به این طرف دیگه تاکتیک رونمایی عوض شده و شوک آور عمل میکنن...این طرح منحصر بفرد که تجارب طرح ها و پروژه های شفق و اف بی 44 و ....که بعنوان مراحل گذار در این طرح استفاده شدند درش پیداست و دومین نکته اینکه متاسفانه اکثر قریب به اتفاق دوستان سایتهای نظامیمون و مدعی فن!!! اخبار و وقایع پازل چین شده مرتبط با اینگونه طرح ها رو بخوبی رصد نکردند و یا در خاطر نسپردند و مثلا اینکه اخبار رسمی در موارد ساخت شیشه های مخصوص کاکپیتهای جنگنده و بالگرد در کشور و ساخت انواع کامپوزیت و نانو کامپوزیت مورد استفاده در هوا و فضا در کشور و تکنولوژی ساخت اوناع کاناپی و صندلی پران و ساخت تجهیزات الکترونیکی برای مصارف خاص در صا ایران و ساخت رادار آرائه فازی که چند سال پیش مسئولان بلند پایه نظامی کار بر روی اون رو اعلام کردند ولی غالبا باور نکردیم!!!! و اعلام ساخت چند سیمیلاتور جنگنده که جز یکی دو تاش بقیه رسانه ای نشد و پروژه های مرتبط دیگه مثل ساخت انواع ارابه های فرود که همین چند وقت پیش رونمایی شد و .... در کنار سکوت مطلق در مورد پروژه های شفق و اف بی 44 و ....و اعلام چند طرح و پروژه گمراه کننده بجهت امنیت پروژه بزرگ قاهر و همچنین نمایشهای هوشمندانه و گول زننده از تجهیزات و ایونیک آنالوگ برخی تجهیزات که بنده قبلا در سایت دیگه ای با دلایل و مدارک مصور شرح دادم و مطالبی دیگه ای که فعلا هم نمیشه گفت و همه میتونه با این طرح و طرح های دیگه مرتبط باشه، بخوبی مد نظر و تامل جنابان محلل !!! قرار نگرفت!!! جالب اینکه هنوز هم برخی که امید است علی السهو باشه((((البته قطعا بعضی از این " برخی " در منفی بافی و کوبیدن و آیه یاس خوندن تعمد دارند!!!!)))) بازم در اظهارات علی المدعی فنیشون!!! این اخبار و پازل چینی رو نادیده می انگارند!!! که اگر بخوبی در خود این نمونه که قطعا با نمونه عملیاتیش تفاتهایی خواهد داشت و کاملتر خواهد بود و قطعا بلحاظ ملاحظات امنیتی مرحله به مرحله و یحتمل با توجه به شرایط ، رسانه ای خواهد شد دقت کنند العاقل یکفیه بالاشاره........
در ضمن با توجه به ملاحظاتی احتمال نزدیک به قطع تا آینده نزدیک (( و چه بسا تا بحال شده باشه) شاهد تحویل حداقل یک اسکادران ازشون به نیروی هوایی باشیم انشاءالله الرحمان به فضل الهی...
و همچنین بقول اهل فن! موتور این جنگنده با توجه به ماهیت یک جنگنده استیلث با این اوصاف گفته شده در رونمایی و اینکه انشاءالله و شاید!! در آینده هم بخواد سیستم تغییر بردار رانش داشته باشه، موتور آردی 33 کلیموف و جی 85 مناسبش قطعا نیست . لذا به فضل الهی انشاءالله بله....
یا علی مدد
پی نوشت:
تا بیام پست رو بنویسم دو سه صفحه رد شد!!! لذا مجبورم این گلایه رو اضافه کنم!! ظاهرا برخی از عزیزان کما فی السابق همونطور که اعتبار و دانش و آگاهی برخی فرماندهان عالیرتبه نظامیمون رو به کرات متاسفانه و بی توجه به سطح دسترسی و مشاوران فنیشون مشتبه و مخدوش کردند حالا هم به خودشون جسارت میدن و تلویحا رئیس جمهور محترم رو مینوازند!!!! و انگار نه انگار که ایشون هیچ حرفی در خصوص مطالبی که از قبل آگاهی مخصوص نداره بدون اطلاع دقیق و مشاوران خاص اون موضوع مطرح نمیکنه. بعد هی میان میگن : نه رئیس جمهور محترم 1000 ساعت رو فلان نگفت و فلان گفت و ... هی تفسیر میکنن که چه گفت و چه نگفت!!! آقایون رئسیس جمهور خوب هم از همه ماها و شماها و خیلی از اون حتی متخصصانی که نظامی هم هستند ولی در طرح نیستند اطلاع داره و اتفاقا مواظبه دقیق و همونطور که هست بگه و واضح هم گفت که نیازی به تفسیر کسی نداره....موفق باشید. یا علی مدد
بهتره شبکه خبر رو ملاحظه بفرمایید!
توضحات تکمیلی در مورد قاهر 313 داره ارائه میشه که تا این لحظه من از اون 1000 ساعت پرواز قاهر چیزی نشنیدم!
اگر ممکن است کلیپی که در اون چنین چیزی (1000 ساعت پرواز قاهر) گفته میشه رو برای بنده قرار بدین تا به اشتباه خودم پی ببرم!
با سلام در اخبار ساعت 2 به همین 1000 ساعت زمان پروازی اشاره شد،فکر نکنم نیاز به منبع یا چیزه ایی دیگه ایی باشه،یا اگه هست،از دوستان یک نفر کلیپ مربوط به خبر رو در صورت دسترسی آپلود کنه
راستی چرا 19 بهمن رونمایی نکردن؟ آیا احتمالش هست مثل سامانه رعد میخان بازخورد بین المللی شو و اینکه ماکت است ببینند بعد در 19 بهمن یک اسکادرانشو تحویل نیروی هوایی بدن و همه رو مات کنن؟ یعنی میشه.....