جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

Re: جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

پست توسط 144 »

nasir irani نوشته شده:به طرز مشکوک و معنی داری تعدادی از رسانه های خارجی قاهر 313 رو با F-18 دارن مقایسه می کنن!!..........باز مثل قضیه صاعقه این مقایسه ها نقل قول از زبان مسئولین داخلی نشه........!!

درود و صد تبریک.اون مقاسه رو شبکه الجزیره خاین رو انجام داده تازه مشرقم گزارششو داد{ [External Link Removed for Guests]}.معنی تفاوت قیافه وو شکل هم چیز خوبیه تصویر
در ضمن اون اعراب که نمی نونند لاستیک اینو بسازندغلط می کنند در مورد تجهیزات ما حرف میزنند تصویر
به معنای واقعی طرحی ایرانیست تصویر.و همچنین معمولا ورودی هوای کوچک مشکل ایجاد می کنه اما طبق گفته جناب پروانه (توگفتگوی ویژیه خبری 15و30شبکه خبر)این مشکل رفع شده که احتمالا رادارگریزیشو بیشتر می کنه تصویروایشون موارد خوبی رو توضیح دادن.در ضمن سردار وحیدی اعلام تولید انبوهش رو کردند تصویر تصویر
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

من هم به نوبه خودم این دستاورد بزرگ را به همه عزیزان تبریک میگم و امیدوارم به زودی زود شاهد تحویل اسکادرانی از این جنگنده به نیروی هوایی باشیم در مورد اسم من می پسندم چون یکی از اسماء الهی است و چه اسمی زیباتر از اسم خداوند که هر انچه داریم چیزی جز رحمت ولطف او نسبت به کشورو مردم عزیزم نیست
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

پست توسط farid_mov2006 »

دوستان بلاخره از شوک در اومدم........تبریک و دستشون درد نکنه......یه زمانی عکس شفق و نگاه میکردم و حال میکردم حالا که این اومده دیگه شفق ........
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

اول به رادارش شک داشتم ولی با تحلیل های دوستان شکم برطرف شد.یه جنگنده رادار گریز رادار قدرتمند مثل f-14 به دردش نمیخوره چون اگه رادار روشن کنه شناسایی میشه و تا اخرین لحظات قبل از شلیک نباید رادار رو روشن کنه.در مورد دریچهاش درسته کوچکن اما جایی قرار گرفتن که بیشترین هوا رو جذب میکنه.از یه طرف چون یه موتور داره مجموع دوتا دریچه براش زیاد هم هست.کابینش هم چون بزرگه قابلیت ارتقا رو داره.این جنگنده خیلی راحت میتونه نسل های 4 رو شکست بده ولی در مقابل راپتور و پکفا کم میاره.از یه طرف به گفته مسئولان ارزون در میاد.مطمئنم در اینده نزدیک نوع دو موتورهش هم میاد.داخل فیلم ها قدرت مانورش خیلی زیاد بود.حتی اگه یه پهپاد باشه خیلی قویه.روزی رو میبینم که امریکا و روسیه از روی شکل قاهر کپی میزنن.
کسی میدونه چرا بالهای عقبی اینقدر ضخیمند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

e121410 نوشته شده:دوستان لطف کنید درباره مزیت های این نوع بال توضیح دهید؟
اگه نسبت به هم مقایسه کنید ممنون می شم

یکی از مزیت هاش اینه که در زمان مانور به طرفین یا همون غلط زدن و گردش به جناحین جنگنده سریعآ واکنش نشون میده و این بیشتر به دلیل اون انحنای ویژه بال عقب است!
فکر می کنم طراحی ویژه این نوع بال باعث شده که جنگنده شعاع گردش بسیار کمی داشته باشه که خوراک نبردهای داگفایت هست تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

تا بیام پست رو بنویسم دو سه صفحه رد شد!!! لذا مجبورم این گلایه رو اضافه کنم!! ظاهرا برخی از عزیزان کما فی السابق همونطور که اعتبار و دانش و آگاهی برخی فرماندهان عالیرتبه نظامیمون رو به کرات متاسفانه و بی توجه به سطح دسترسی و مشاوران فنیشون مشتبه و مخدوش کردند حالا هم به خودشون جسارت میدن و تلویحا رئیس جمهور محترم رو مینوازند!!!! و انگار نه انگار که ایشون هیچ حرفی در خصوص مطالبی که از قبل آگاهی مخصوص نداره بدون اطلاع دقیق و مشاوران خاص اون موضوع مطرح نمیکنه. بعد هی میان میگن : نه رئیس جمهور محترم 1000 ساعت رو فلان نگفت و فلان گفت و ... هی تفسیر میکنن که چه گفت و چه نگفت!!! آقایون رئسیس جمهور خوب هم از همه ماها و شماها و خیلی از اون حتی متخصصانی که نظامی هم هستند ولی در طرح نیستند اطلاع داره و اتفاقا مواظبه دقیق و همونطور که هست بگه و واضح هم گفت که نیازی به تفسیر کسی نداره....موفق باشید.

جناب!

بنده با صحبت های خودم به هیچ وجه رئیس جمهور رو ننواختم! صرفا نقل و قولی کردم از رئیس جمهور! تفسیری بر روی آن ارائه نکردم!

آن 1000 ساعت رو هم بنده چون نشنیدم در موردش سوال کردم! همین

پس توهمات خودتان رو به خورد ما ندید!

فکر میکنم این پاسخ شما رو کفایت میکنه!
New Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

پست توسط irahamidreza »

این جنگنده از نظر انداره شبیه f5 باشه. یاد حرف چند سال پیش یکی از فرمتندهان نیروی هوایی افتادم که گفته بود طرحی داریم که بدنه رادارگریز رو به یکی از هواپیماماهامون اضافه کنیم و اون رو پیشرفته کنیم. اون موقع خیلی این قضیه رو جدی نگرفتیم.ولی حالا...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

احمدی نژاد گفت:
...ایشون(خلبان) که هزاران ساعت پرواز کردن.....

همین....من 1000 ساعت پرواز تستی رو از زبون مجری شبکه 1 ساعت 14 شنیدم...همین...یک کلمه نه وزیر دفاع گفت نه رئیس بخش هوافضای وزارت....

این که بیایم بگیم به دلایل امنیتی و ...مدل اصلی رو نشون ندادن....منطقی نیست...

این همه کشور تو دنیا....کدومشون اینجور افتضاح رونمایی می کنن که ایران کرد؟

اگر واقعا جنگنده موتور داشته باشه و قابلبت پرواز و داگفایت در همه شرایط رو داشته باشه و اسلحه حمل و شلیک کنه...برای 2017 امید می تونیم داشته باشیم...طی 2 سال و نیم یه ماکت طراحی کنی بعد بگی رو نمایی واقعا شرم آوره...
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

قاهر اصلی با ابعاد واقعی در حال پرواز پشت سر نمونه یک دهم

تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

عزیرم این همونه فقط از یه زاویه دیگه است با یه دوربین دیگه...

این فیلم رو ببین:
[External Link Removed for Guests]
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 381 بار

پست توسط mahdi3366 »

onbekende نوشته شده:قاهر اصلی با ابعاد واقعی در حال پرواز پشت سر نمونه یک دهم
تصویر

آقا نگو اینو.تصویر با دوتا دوربین فیلمبرداری شده بود و دوتا دوربین رو توی یه تصویر باهم مچ کرده بودن.
تازه این هم اگه در نظر نگیریم،مگه سرعت ماکت و واقعیه باهم یکیه؟؟
اصلا مگه موش و گربه بازیه؟؟؟
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پست توسط 144 »

درود.نمی دونم چرل بعضی ها تو کتشون نمی ره :-(
البته باورکدنش مشکله چون ما کشوری هستیم که زمان ملی شدن نفت بهمون گفتن :کشوری که نمی تونه آفتابه بسازه چه جوری می خواد پالایشگاه اداره کنه :???: :???: :???:
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”