جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
Re: جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد
یاد این جمله معروف گاندی افتادم که میگه:
اول نادیده ات می گیرند
بعد از آن مسخره ات می کنند
سپس با تو می جنگند
اما در نهایت پیروزی با تو است
اول نادیده ات می گیرند
بعد از آن مسخره ات می کنند
سپس با تو می جنگند
اما در نهایت پیروزی با تو است
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
فیلم خبر شبکه یک که در اون مجری میگه (نه افراد دیگه) این پرنده ۱۰۰۰ ساعت پرواز داشته :
[External Link Removed for Guests]
اینم تصویری که میگه اون فیلم پرواز که دیدید ، نمونهء کوچک یعنی هواپیمای مدل بوده :
اینم تصویری که میگه اون فیلم پرواز که دیدید ، نمونهء کوچک یعنی هواپیمای مدل بوده :
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
هنوز از شک این در نیومدیم فردا ذوالفقار را هم رونمایی میکنند
به خدا قلبمون تحمل سکته داره ولی تحمل اینجور شوک را نداره

به خدا قلبمون تحمل سکته داره ولی تحمل اینجور شوک را نداره

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
onbekende نوشته شده:قاهر اصلی با ابعاد واقعی در حال پرواز پشت سر نمونه یک دهم
اگه دقت کنی جنگنده مدله چرخ جلو بازه
اگه اصلی بود برای مانور دادن که چرخ ها رو جمع می کرد
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
مجله خبری شبکه یک گفت فایل تصویری کامل با تصاویر جدید روی سایت قرار داره هرچی میگردم نیس.دوستان بگردند.هرکی پیدا کرد ادرسشو بگذاره
- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار
صادقانه بگم از دیدنش شوکه شدم!
برای شروع خوب نیست عالیه!
امیدوارم در آینده این جنگنده رو این جوری ببینیم: (من در این زمینه متخصص نیستم و اینا فقط نظرات شخصیمه)
دوموتوره (طبیعتا با ورودی هوای بزرگتر)
بدنه بهتر( منظورم جنس بدنه است چون از روی این عکس بدنش به نظرم یه جوری میاد، راستی امیدوارم از دستاورد های حاصل از RQ170 هم در صورت حصول در آینده در این جنگنده استفاده بشه(مثلا جنس بدنه ))
رادار قدرتمند( ترجیحا سازگار با موشک فینیکس(طبعا کشوری که تونسته اینچنین جنگنده ای رو بسازه،فینیکس یا شبیه به اون رو هم میتونه بسازه))
توانا در ظمینه جنگ الکترونیک
از دوستان متخصص و صاحب نظر (مخصوصا CAPTAIN PILOT عزیز)خواهش دارم که به این موارد شاخ و برگ بدن.(و ایرادات و اصلاحات لازم رو بیفزایند.)
راستی میتونستن این جنگنده رو مثلا سال دیگه که تکمیل تر شد رونمایی کنن ولی خواستن تا تو این دولت مثلا کار رو یسره کنن!!!!
برای شروع خوب نیست عالیه!
امیدوارم در آینده این جنگنده رو این جوری ببینیم: (من در این زمینه متخصص نیستم و اینا فقط نظرات شخصیمه)
دوموتوره (طبیعتا با ورودی هوای بزرگتر)
بدنه بهتر( منظورم جنس بدنه است چون از روی این عکس بدنش به نظرم یه جوری میاد، راستی امیدوارم از دستاورد های حاصل از RQ170 هم در صورت حصول در آینده در این جنگنده استفاده بشه(مثلا جنس بدنه ))
رادار قدرتمند( ترجیحا سازگار با موشک فینیکس(طبعا کشوری که تونسته اینچنین جنگنده ای رو بسازه،فینیکس یا شبیه به اون رو هم میتونه بسازه))
توانا در ظمینه جنگ الکترونیک
از دوستان متخصص و صاحب نظر (مخصوصا CAPTAIN PILOT عزیز)خواهش دارم که به این موارد شاخ و برگ بدن.(و ایرادات و اصلاحات لازم رو بیفزایند.)

راستی میتونستن این جنگنده رو مثلا سال دیگه که تکمیل تر شد رونمایی کنن ولی خواستن تا تو این دولت مثلا کار رو یسره کنن!!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 156 بار
خرید ۵۰ موتور RD
-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 156 بار
isflooloo نوشته شده:بالش شبیه هواپیمای آب نشینمون نیست؟
سر بال باور رو به بالاست
قاهر روبه پایینه
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 336 بار
- سپاسهای دریافتی: 583 بار
Goebbels نوشته شده:تا بیام پست رو بنویسم دو سه صفحه رد شد!!! لذا مجبورم این گلایه رو اضافه کنم!! ظاهرا برخی از عزیزان کما فی السابق همونطور که اعتبار و دانش و آگاهی برخی فرماندهان عالیرتبه نظامیمون رو به کرات متاسفانه و بی توجه به سطح دسترسی و مشاوران فنیشون مشتبه و مخدوش کردند حالا هم به خودشون جسارت میدن و تلویحا رئیس جمهور محترم رو مینوازند!!!! و انگار نه انگار که ایشون هیچ حرفی در خصوص مطالبی که از قبل آگاهی مخصوص نداره بدون اطلاع دقیق و مشاوران خاص اون موضوع مطرح نمیکنه. بعد هی میان میگن : نه رئیس جمهور محترم 1000 ساعت رو فلان نگفت و فلان گفت و ... هی تفسیر میکنن که چه گفت و چه نگفت!!! آقایون رئسیس جمهور خوب هم از همه ماها و شماها و خیلی از اون حتی متخصصانی که نظامی هم هستند ولی در طرح نیستند اطلاع داره و اتفاقا مواظبه دقیق و همونطور که هست بگه و واضح هم گفت که نیازی به تفسیر کسی نداره....موفق باشید.
جناب!
بنده با صحبت های خودم به هیچ وجه رئیس جمهور رو ننواختم! صرفا نقل و قولی کردم از رئیس جمهور! تفسیری بر روی آن ارائه نکردم!
آن 1000 ساعت رو هم بنده چون نشنیدم در موردش سوال کردم! همین
پس توهمات خودتان رو به خورد ما ندید!
فکر میکنم این پاسخ شما رو کفایت میکنه!
بسمه تعالی
با سلام
نگرفتید!!! جناب گوبلز!!
نگرفتید فهوای حرفم چی بود!! عزیز عنایت دارید که خودتون تصریح میکنید که سخنان رئیس جمهور رو التفات نفرمودید! و دست و پا شکسته شنیدید لذا با برداشت اشتباه قضاوت شما اشتباه شد و چون به گواه متن نظرهاتون((((در ذیل به صورت نقل قول میگذارم و میبینید که هیچ علامت سوالی توش نیست که میفرمایید " سوال کردم" و در جواب جناب ابو علی گرامی جوابهاتون سوالی نیست که هیچ بلکه در اکثز خطهاش علامت تعجب گذاشتید!!!! با اصرار!!! تا خط آخر آخرین پست که اون هم سوالی محض نیست که اگر بود و نشانه عدم اطمینان شما بود حتما علامت سوال میگذاشتید و بلکه لحن شما همونطور که ازش پیداست سوال با تحکم و اطمینان از صحت رای هست!))))که ممکنه کمی تا قسمتی عجله قاطیش شده باشه (توقع میره که شما هم منطقا این امکان رو در نظر داشته باشید). لذا بنده با دقتی که در شما سراغ دارم توقع داشتم که این توصیه بدیهی منطقی و ایضا اخلاقی رو که"" تا بر چیزی مطمئن نیستیم مطرحش نکنیم"" مد نظر داشته باشید که خب در اینمورد بخصوص اینطور نشد . در ضمن اینکه این دلیل مغفول و یا مجهول براتون ( در صورت مسئله فرق چندانی داره) رو خودتون باید خوب بدونید که وقتی خلبان یه سرهنگ تمام هست یعنی چه؟؟ اگر برداشت شما از 1000 ساعت ، ساعات پروازی خلبان باشه!!! در صورتیکه که قطعا برای یک سرهنگ تمام خلبان رقم ساعات پروازی اش بسیار بسیار فاحش و بیش از این حرفهاست ، این یعنی تایید عرضم برادر که شما صرفا در این مورد دقت و تامل نفرمودید!! فلذا خدای نکرده جسارت نکردم و همونطور که اول اون بند عرایضم گفتم " گلایه" ای بطور اشاره و نه مستقیم من باب تذکار عرض کردم. حالا اگر فکر میکنید خدای نکرده بنده به عزت نفـس یا غـرور شما خدشه وارد کردم ازتون پوزش میخوام.چون واقعا با شناختی که ازتون داشتم و خوتون هم همیشه میگید که منطقی نگاه میکنید، انتظار برخورد منطقی داشتم نه اینکه تازه در ادامه اش و در این جواب هم....بگذریم....که قبلترها مبادی آداب تر بودید و اینجا و اونجا هم نداره...

Goebbels نوشته شده:جناب احمدی نژاد هم گفتن که این هواپیما 1000 ساعت پرواز کرد
صرفا فرمودند جناب سرهنگی که توضیحات رو دادند 1000 ساعت پرواز در کارنامه دارند و قطعا پرواز با هواپیمای های مختلفی رو تجربه کردند و از ویژگی های هواپیمای جدید به خوبی اگاهی دارند!
Goebbels نوشته شده:Goebbels,
quote="M.Abooali"]Goebbels,
خیر، جنگنده 1000 ساعت پرواز داشته است.
اگر دوستان خاطرشان باشد، من خیلی قبل تر ها در مورد این جنگنده و موانع موجود برای رونمائیش در تاپیکی صحبت کرده بودم
واقعیت این است این جنگنده مدت هاست آماده رونمایی بوده است و مشکل بیشتر دلیل رونمایی نشدنش در زمان اماده بودن مسائل امنیتی و اطلاعاتی بود.
البته اشتباه گفته شد ظرف 3 سال طراحی و ساخته شده است. تقریبا 2 سال پیش اولین تست پرواز این جنگنده انجام شده بود.
فکر نمیکنم بنده اشتباه کرده باشم به خصوص اینکه همین الان کلیپ خبر رونمایی پخش شده از اخبار ساعت 14 رو مجددا دیدم!
1000 ساعت پرواز رو محمود در تعریف از خلبانی که قابلیت های جنگنده رو برایشان تشریح میکردند ، گفتند! و نه ساعت پرواز خود جنگنده!
در ضمن این نمونه ای که در رونمایی مورد استفاده قرار گرفته است ماکتی است فاقد پیشرانه! برای همین ورودی های هوا و خروجی پیشرانه رو بسته اند! که دلیل ندارد در رونمایی این کار صورت بگیره!
البته بنده منکر ساخت این جنگنده نیستم و صرفا عرض کردم نمونه ای که در رونمایی استفاده شده است یک ماکت است![/quote]
Goebbels نوشته شده:Goebbels,
من فاقد تخصص در این زمینه هستم اما منابع اطلاعاتی خوبی در موردش دارم و همانطور که عرض کردم 2 سال پیش خبر اولین پروازش را از یکی از دست اندرکاران پروژه شنیده بودم و دلیل مشکلاتی که سر راه رونمایی طرح وجود دارد که اصلا بحث فنی نبود و فقط یک ماجرای نسبتا سیاسی / اطلاعاتی در زمینه چند تن از خلبانان درگیر با این پروژه و روابطشون با امریکا بود که باعث شده بود پروژه این قدر دیر و با تاخیر رو نمایی شود. حتی این پرنده عملیات هم داشته است.
بنابراین طی 2 سال مطمئن 1000 ساعت پرواز عدد قابل قبولی است. ضمن این که مسئول فنی که توضیحات میداد نیز گفت 1000 ساعت و احمدی نژاد گفت در خصوص تجربه سرهنگ خلبان نگفت 1000 ساعت بلکه گفت چند هزار ساعت با هواپیما های مختلف.
بهتره شبکه خبر رو ملاحظه بفرمایید!
توضحات تکمیلی در مورد قاهر 313 داره ارائه میشه که تا این لحظه من از اون 1000 ساعت پرواز قاهر چیزی نشنیدم!
اگر ممکن است کلیپی که در اون چنین چیزی (1000 ساعت پرواز قاهر) گفته میشه رو برای بنده قرار بدین تا به اشتباه خودم پی ببرم!
یا علی مدد
آخرین ويرايش توسط 2 on نجف47, ويرايش شده در 0.
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.
به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار
به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار
- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
تو سایتهای خارجی که یک گشتی میزدم تا نظرات اونها را در ورد قاهر313 بدونم اکثرا متعجب شده بودند که این کشور با این همه تحریم چجوری تونسته به همچین تکنولوژی برسه عربها و ترکهابیشتر مسخره کرده بودند اون ماکت میدونستند هنوز احمقانه به موضوعات پیرامونشون نگاه میکنند و بیشتر از این هم توقعی ازشون نیست اما چیزی که مهم بود برام نظرات کاربران پاکستانی و هندی بود انها تبریک گفته بودند بعضی هم جزیئات بیشتری میخواستند بدونند برخی هم گفته بودند هند باید با ایران در طرح مشترک یک جنگنده شرکت میکرد و پاکستانی هام از عدم وجود یک پیمان نظامی با ایران گله کرده بودند اما خوب بعضی ها هم اون یک ماکت میدونستند اون را یک شگرد تبلیغاتی برای انتخابات ایران میدونستند بعضی ها هم اون اف 5 می دونستند که ایران اون را بروز رسانی کرده بودند اما بیشترین درخواستها در مورد موتور اون بود که همه دوست داشتند بدوند موتور اف-313 چقدر قدرت داره و ایا ساخت خود ایران هست یانه
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند