جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

پست توسط Goebbels »

جناب نجف 47!

با نقل و قول صحبت های من به هیچ جا نمیرسید!

کمااینکه خودم هم پذیرفتم که اشتباه کردم!اطمینان به صحبت هم به اشتباه بود در این مورد! و 1000 ساعت هم مطرح شده منتهی :

اون 1000 ساعت رو نه جناب سرهنگ و نه رئیس جمهور هیچکدام بیان نکردند! خودتان بروید و ببینید که چه کسی بیان کرده!

بله خدای نکرده جسارت نکردید! جسارت شما از ادبیات به ظاهر محترمانه ولی در باطن توهین امیز شما نهفته است! که چنین واکنشی رو از من میبینید!

کافی است دوستان یکبار پست جنابعالی رو با دقت بخوانند! دیگر هم با شما حرفی ندارم! چون این بحث صرفا انحراف تاپیک است!
آخرین ويرايش توسط 1 on Goebbels, ويرايش شده در 0.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

کاش از خدا یه چیز دیگه میخواستم واقعا عالی کار کردن کاش شفق هم اینطوری خوش اقبال بود
در مورد طرح کلی یاد طرح اولیه شرکت مکدانل داگلاس توی مناقصه jsf افتادم بالهایی ب نوک خمیده به پایین
ترکیب کانارد و بال پشت و دم وی شکل بسیار عالی و باز هم راه بسیار باید رفت خوشحال شدم حتی اگه مثل شفق ماکت باشه
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

دوستان بهتر نیست بججای بحث های الکی سر اینکه 1000ساعت خلبان پرواز داشته یا جنگنده به بحث های مهمتری بپردازیم اینجا یک سایت نظامی است وهمه ما از دوست داران مسائل نظامی بهتر عزیزان به بررسی و تحلیل این جنگنده بپردازند تا ساعات پرواز و اسم ان
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 156 بار

پست توسط ukiocsmohot »

خیلیها تو نظراتشون کلمه کپی موج میزنه!
فقط دنبال اینن که بگن کپی از روی ...!!!
خدا رو شکر دهن ها بسته شده ولی از همین الان دارن جور دیگه ای مانور میدن!

به امید خدا بزودی دوموتوره...
تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط henaselakesan »

سینا جان سلام
برادر نجف سلام
دوستان عزی بهتر نیست به جای این بحث های بیاد به حرف برادره کوچکتون که من هستن بریم تو سایت های نطامی خارجی از شرفه کشورمون دفاع کنیم

[External Link Removed for Guests]
یه سری به این لینک بزن سینا دوسته عزیز تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

jhan2010 نوشته شده:تو سایتهای خارجی که یک گشتی میزدم تا نظرات اونها را در ورد قاهر313 بدونم اکثرا متعجب شده بودند که این کشور با این همه تحریم چجوری تونسته به همچین تکنولوژی برسه عربها و ترکهابیشتر مسخره کرده بودند اون ماکت میدونستند هنوز احمقانه به موضوعات پیرامونشون نگاه میکنند و بیشتر از این هم توقعی ازشون نیست اما چیزی که مهم بود برام نظرات کاربران پاکستانی و هندی بود انها تبریک گفته بودند بعضی هم جزیئات بیشتری میخواستند بدونند برخی هم گفته بودند هند باید با ایران در طرح مشترک یک جنگنده شرکت میکرد و پاکستانی هام از عدم وجود یک پیمان نظامی با ایران گله کرده بودند اما خوب بعضی ها هم اون یک ماکت میدونستند اون را یک شگرد تبلیغاتی برای انتخابات ایران میدونستند بعضی ها هم اون اف 5 می دونستند که ایران اون را بروز رسانی کرده بودند اما بیشترین درخواستها در مورد موتور اون بود که همه دوست داشتند بدوند موتور اف-313 چقدر قدرت داره و ایا ساخت خود ایران هست یانه

بابت بررسیتون ممنونم...تصویر

ترکها سیاستشان معلوم است و بیشتر از این انتظار نمیرفت.ترکیه سالها است در خط تولید اف 16 گیر کرده و نیروی هوایی این کشور فکر کنم توانایی عوض کردن کدهای جت هاش رو هم نداره چه برسه به طراحی و تولید جنگنده نسل 5...عربها هم که همه میشناسنشون...توجه به نظرات این دو کشور بی فایده است و در مورد هر دو کشور انتظار این رفتارهارو داشتم.اما نظرات هندی ها و پاکستانی ها.بررسی نظرات کاربران اینترنتی و اخبار این دو کشور برای بنده جالب بود و در مورد عکس العملشون کنجکاو بودم که البته هنوز موفق به دیدن اخبارشون در این مورد نشدم.ولی با بررسی نظرات کاربران اینترنتی به نتیجه ای رسیدم که شما رسیدید.در بین هندی ها کسی رو ندیدم که مسخره کرده باشه ولی در بین کاربران پاکستانی یکی دو مورد بود.اگر سواد کافی داتشم به سراغ سایت های نظامی چینی و روسی هم میرفتم ولی متاسفانه سواد خواندن نظرات کاربران با این زبان هارو ندارم.
راستی.واکنش اسرائیلی ها چه خواهد بود؟...
-------------------------------------------------------------------------------
اما نکته ای که خیلی کم درباره اون بحث شد.بعد از تولید انبوه این جنگنده،با کدام جنگنده نیروی هوایی جایگزین خواهد شد؟!
من احتمال میدم با اف 5 ها جایگزین بشن.اگر این جنگنده توانایی بمباران اهداف زمینی با موشک ها رو داشته باشه میتونه حتی جایگزین میراژ ها هم باشه.به نظرتون این جنگنده میتونه موشک هایی مثل اگزوسه حمل کنه؟!! یا میتونه به اهداف دریایی حمله کنه؟!!سوال های زیادی در ذهن ایجاد شده ولی هیچ کس جز مسئولان پروژه و طراحان نمیتونن پاسخ این سوال هارو بدن(همونطور که دوستمون هم گفتن)مگر اینکه مشخصات فنی این جنگنده رو مشخص کنن.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام دوستان گرامي
من هم به نوبه‌ي خودم اين جهش و دستاورد عظيم رو به همه‌ تبريک ميگم :razz:

اما دوستان توجه داشته باشيد هدف همه‌ي ما که اينجا دور هم جمع شده‌ايم، ارتقاي سطح علمي خودمون، دوستانمون و در نهايت کشورمون هست، دوستاني هستند که مانند سيناي عزيز (Goebbels) بسيار دلسوز و منطقي هستند و همه چيز رو با تيزبيني و علمي که دارند مسائل رو به خوبي بررسي ميکنند و از جمله افرادي هم هستند که اگر اشتباهي کرده باشند، به راحتي اون رو عنوان ميکنند، به اين نکته توجه داشته باشيم که هر طرحي هر چقدر عالي باشه، باز جا براي پيشرفت داره و اين پيشرفت اولين قدمش پيدا کردن عيوب به شکلي سازنده و دلسوزانه هست، اگر ما خودمون رو نقد نکنيم، قطعا ديگراني که احتمالا دلسوز نيستند، با تمسخر اين کار رو خواهند کرد. پس به همه‌ي دوستان توصيه ميکنم به جاي جبهه گرفتن، با لحن درست، منطقي و در چارچوب ادب با هم ديگه رفتار کنيم، اونوقت ميبينم که اغلب دلسوز هستند. اقليتي هم هستند که عمدا سعي در تخريب دارند که در اين صورت، خود به خود کنار زده خواهند شد. واقعا اين جمع و اين دوستي‌هايي که بر مبناي علم ايجاد شده ارزشمند تر از اين هست که با لحن، الفاظ و ديد نادرست اون رو خدشه دار کنيم ...

در پناه حق، موفق و پيروز باشيد :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

کافی نیست دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
تا اینجا 14 صفحه... که بیشترش کوچک ترین بار علمی نداشت!!!

تا اینجا هیچ تصویری از پرواز این جنگنده نمایش داده نشده... ادعای 1000 ساعت پرواز هم چندان به واقعیت تطابق ندارد. فرودگاه های ما محدود هستند و اگه 1000 ساعت پرواز داشت حداقل باید تصویری ازش بیرون میومد! ضمن اینکه اصولا" اگه تصویری از پرواز جنگنده واقعی وجود داشت ,فیلم یک هواپیمای مدل پخش نمیشد!

نقد و بررسی توی نت زیاد خوندم اما به نظرم نزدیک ترین نظر به واقعیت که توسط یکی از مدیران سایت [External Link Removed for Guests] انتشار یافته بود.. این بود

من فکر میکنم که ایراد این جنگنده به نکته های فنی و مهندسی برنمیگرده، بلکه ایراد در زمان رونمایی اون هست. دوستان میدونن که من معمولاً درباره ی هواپیماها میخونم و جستارهایی مینویسم، بنده تا حالا ندیدم که هواپیمایی رو در این مرحله از طراحی و توسعه رونمایی کنند.

از دیدگاه من هیچ ایرادی به این هواپیما وارد نیست، این هواپیما همون چیزی هست که باید باشه: یک "پیکرنما" یا mock-up یا در واقع همون مدل با اندازه ی واقعی هست که بعد از آزمودن نمونه های کوچک پروازی ساخته شده که از لحاظ مراحل طراحی و توسعه و تولید چیز معمول و استانداردی هست. ویکیپیدیای فارسی میگه که: «پیکرنماها اگر دست کم بخشی از کارکردهای نمونه واقعی را در خود داشته باشند به آنها پیش نمونه گفته می شود.» بنابراین اگر دست کم برخی از اجزای این پیکرنما کار کنه، میتونیم بهش پیش نمونه هم بگیم.

اما سیاه بختانه من به یاد ندارم که حتا یک هواپیما رو دیده یا شنیده باشم که در این مرحله به صورت عمومی یا ملی رونمایی شده باشه (حتا هواپیماهای قبل از جنگ جهانی دوم).

با توجه به توان صنایع ایران و ریخت نامعمول این هواپیما، یک احتمال کوچیک میتونم بدم: رونمایی از این طرح در این مرحله به صورت ملی شاید نشان از این هست که این طرح از این مرحله جلوتر نخواهد رفت و این پیکرنما آخر خط هست. البته این فقط یه احتمال کوچیک هست. به هر حال چنان که گفتم خود این هواپیما یا پیکرنما یا هر چی که اسمش رو بذارید از لحاظ فنی همونی هست که باید باشه و ایرادی نداره. ایراد در جای دیگری هست.

هواپیماهای نظامی به طور معمول تا زمانی که دست کم بخش اصلی آزمون های پروازی رو انجام نداده باشن رونمایی عمومی نمیشن. (دست کم نخستین پرواز رو باید انجام داده باشه دیگه)

جنگنده ها حتا تا مراحل اولیه تولید انبوه هم درگیر برنامه ی "توانمندی عملیاتی نخستین" یا Initial Operational Capabality / IOC هستن و اصلاً اینجور نیست که تا یه پیکرنما ازشون ساخته شد در بالاترین سطح جهان با بالاترین فنآوری ها کاربرد داشته باشن. اساساً تجربه ی تاریخی هم این رو میگه که حتا برترین جنگنده های تاریخ (برای مثال) مثل اف-4 فانتوم که تا 20 سال بی رقیب بود، در شرایطی ناتوان ها و کاستی های قابل توجهی از خودشون نشون میدادن (مثل جنگ ویتنام) و چنین ادعاهای سترگی در باره ی یک پیکرنما به هیچ رو حرفه ای نیست. ما نمونه های بسیاری از کمبودها و ایرادهای کوچک و یا بزرگ در هواپیماهای شناخته شده غربی و شرقی میتونیم پیدا کنیم. (به نقل از someone else)
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
New Member
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط bitsboy »

نظرو خوندم و منطقی به نظر میرسید،

رونمایی از این طرح در این مرحله به صورت ملی شاید نشان از این هست که این طرح از این مرحله جلوتر نخواهد رفت و این پیکرنما آخر خط هست. البته این فقط یه احتمال کوچیک هست.

اما این احتمال کوچیک رو ایشون باید صفر در نظر بگیرن،چون مدیر پروژه (اقای پروانه)اعلام کردن این فقط یه رونمایی هست و پروژه در حال تکمیل شدنه.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

به خبر زیر دقت کنید و ببینید وزیر دفاع چی گفته:

وحیدی: قاهر 313 به زودی تولید انبوه می‌شود

به گزارش مشرق، سردار احمد وحيدي در مصاحبه با العالم اظهار داشت: همه قسمتهاي اين هواپيما به دست مهندسان ايراني صنايع هوايي ساخته شده؛ و اين جنگنده در برخي جهات بي نظير است، و به شكلي طراحي شده كه بتواند مأموریتهای خود را به آساني و براساس آنچه كه ضرورت اقتضا مي كند، انجام دهد.

وي افزود: اين جنگنده همچنين از سامانه هاي الكترونيكي جديدي برخوردار است و مي تواند در سطوح پايين پرواز كند و رادار گريز است.

سردار وحيدي اظهار داشت، قاهر 313 قدرت مانور بسيار زيادي دارد، و مي تواند با سرعت زياد به اهداف خود برسد و همچنين در عين حال دور شود.

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به قابلیت حمل سلاح توسط اين هواپيما گفت: ويژگيهاي این جنگنده، آن را به يك هواپيماي پيشرفته تبديل كرده است.

وي تاكيد كرد: ما توان توليد انبوه اين هواپيما را داريم و در مدت كوتاهي اين هواپيماي جنگي را در خدمت نيروهاي مسلح ايران قرار خواهيم داد.

سردار وحيدي تصريح كرد: وزارت دفاع علاوه بر اين جنگنده، هواپيماهاي ديگري مانند آذرخش ساخته است؛ و اين روند به اين جا ختم نخواهد شد؛ و كارهاي بزرگ ديگري در دستور كار خواهيم داشت تا در زمينه صنايع هوايي و ديگر صنايع نظامي به پيشرفت زيادي برسيم.

وي هدف از ساخت اين هواپيما را دفاع از خاك جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران قدرت هوايي خوبي دارد، و مي تواند اينگونه هواپيماها را بسازد كه از ضروريات بازدارندگي و دفاع از منافع کشور به شمار مي رود.
[External Link Removed for Guests]
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

پست توسط Ghost Rider »

رونمایی از این طرح در این مرحله به صورت ملی شاید نشان از این هست که این طرح از این مرحله جلوتر نخواهد رفت و این پیکرنما آخر خط هست. البته این فقط یه احتمال کوچیک هست.

همون طور که قبلا هم اشاره کردم به نظر من علت اصلی این رونمایی جلوتر از موعد "فقط تاکید دولت احمدی نژاد برای اینه که نشون بده این افتخار هم در دولت من روی داد و بس!" چون که آخرین دهه فجر این دولته.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

اولن این پیشرفت رو به همه تبریک میگم

این هواپبما حتی اگر یک ماکت هم باشه میتونه جان بگیره و در اسمان ها اوج بگیره اگر بخواهیم. قصد نداشتم وارد بحث بشم
فقط در دو پست ایراد دوستان به ترکها رو دیدم که ایرانیها رو در این مساله مسخره کردن .

من نمیدونم ایا این دوستان واقعن با ترکها در ارتباط هستن یانه؟ من در دو گروه برنامه نویسی و گیم حرفه ای با حضور بیش از 300 ترک از نقاط مختلف ترکیه همکارم و همواره با هم در ارتباطیم . از دیروز ده ها نفرشون بهم تبریک میگفتن برای این پیشرفت و امیدوار بودند که روزی کشورهای مسلمان با هم متحد بشن . حتی یکی از این دوستان که مقیم استرالیاست هم واقعن از این طراحی شگفت زده شده و به نبوغ این طرح افرین میگفت. صرفن جهت اطلاع دوستان این بند رو میگم /. بسیاری از ترکها ایران رو همانند قهرمانی میبنند که در برابر امریکا و اسراییل شاخ شده (لا اقل اکثر کسانی که من باهاشون در ارتباطم اینطور فکر میکنند) و به همین خاطر از مواضع ایران دفاع میکنند . همین نقطه نظرات درباره اکثر اعراب هم صادقه . فقط مشکل اینجاست که ما نطرات افرادی رو میبینیم که در اینترنت از اونها به عنوان ترول یاد میکنند . . این افراد کسانی هستند که پول میگیرن تا شایعه پراکنی و بلک میل و تخریب کنند . اغلب انلاینند و یک جمله مثبت از انها نخواهید شنید مگر اینکه پول گرفته باشند تا تعریف کنند.

مثلی هست که میگه " پشت انسانهای موفق هستند گوساله هایی که از حسادت رجز میخونن "

در نهایت من امیدوارم با بالابردن ساعات کاری و اضافه کردن گروههای شرکت کننده در تکمیل این پروژه سرعت تکمیل اون به کمتر از 2 سال برسه . الان سال 1990 نیست که 20 سال برای توسعه یک جنگنده زمان هزینه کنیم . در این دهه کشورهایی برنده هستند که در کمترین زمان بهترین نتایج رو بدست بیارن و اون رو عملی کنند و این کار قابل انجام هست اگر باور داشته باشند .

به امید دیدن یک اسکادران پروازی از این هواپیما بر فراز کشور عزیزمان .
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”