جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 174 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
Re: جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد
دوستانی که با قاطعیت کامل کل پروژه را دروغ و صرفا محدود به یک ماکت در نظر میگیرن بهتره یک درصدی هم احتمال این را بدهند که ندانسته هاشون از این پروژه خیلی بیشتر از دانسته هاشون هست ؛ خیلی خوب یادمه در هنگام نمایش پدافند رعد در رژه بعضیها اون را ماکت و پلاستیکی دونسته بودن که بعدا با تست اون متوجه شدن که همواره در صنایع نظامی کشور مسائلی هست که کاربران فرومها نسبت بهشون بی اطلاع هستن یا مثلا کسی قبل از رونمایی صیاد-2 اطلاع داشت چنین پروژه ای در کشور با چنین لانچرهایی در کشور جریان داره و بیش از دوسال از تست اون میگذره و مثالهای اینچنینی... پس به صرف اینکه قاهر نمایش داده شده ماکت بود یا نه؛ نمیتوان چیزی را به کل پروژه تعمیم داد و ادعایی راجع به آینده این پروژه داشت مگر اینکه از مسئولین این پروژه باشیم یا از مقامات نظامی کشور باشیم که نیستیم! درضمن این پروژه حتی درصورت توقف ساخت نمونه سرنشین دار آن ؛ دستاوردهای خوبی مثل ساخت پهپاد موتورجت با قدرت مانور عالی را برای کشور داشت که با توجه به پیشرفت ایران در زمینه ساخت پهپاد میتوان با کار بر روی آن و توسعه آن یک پهپاد با سطح مقطع کم را به تولید انبوه رساند؛ دستاورد دیگر آن اولین آزمون جدی صنایع داخلی برای طراحی مفهومی یک جنگنده رادارگریز بدون کپی برداری از طرحهای دیگر بود که تجربیات آن در پروژه های آتی مثمرثمر خواهد بود.
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
یک نکته دیگر هم که کمتر بهش توجه شده اینه که مراسم رونمایی قاهر در تهران برگزار شده بود در حالی که نمونه اصلی قاهر قاعدتا باید در اصفهان(شاهین شهر) وجود داشته باشه پس تاکنون نمونه اصلی آن دیده نشده است چون احتمال انتقال نمونه اصلی آن به تهران برای مراسم رونمایی بسیار ضعیفه؛ پس نمونه اصلی آن تاکنون دیده نشده است؛ درضمن برخی کاربران میلیتاری خبر از پرواز این جنگنده تا پایان سال را طبق شنیده هاشون از برخی منابع میدهند که انشاءالله حرفاشون درست باشه.
- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
در بررسی کلی طرح به این نتیجه رسیدم که قاهر یک هواپیمای کوچک ضربتی به حساب میاد تا یک جنگنده چند منظوره البته این در نمونه اولیه مشاهده میشه جای رادار بسیار کوچک هست موتور کوچکی براش در نظر گرفته شده و طرح بالها طوری هست که در ارتفاعات پایین به خوبی میتونه از اثر زمین استفاده کنه مثل قایقهای پرنده
بهتره دوستانی که اینقدر به کوچک بودن قاهر ایراد میگیرن کمی تحقیق در مورد جنگنده های کوچک با هزینه نگهداری کم که تا حالا در دنیا طراحی شده تحقیق کنن
مثلا هواپیماهیا ساخت ایرووداچی
چند نمونه رادار با دیش نسبتا کوچیک:
ELM-2032
[External Link Removed for Guests]
فایل پی دی اف:
Please Login or Register to see this code
APG-67
فایل پی دی اف:
Please Login or Register to see this code
GRIFO-F
GRIFO-S
برای مثال رادار اول(ELM-2032) ساخت رژیم صهیونیستیه که برد هوا به هواش 80 ناتیکال مایل(حدودا 150 کیلومتر) هست که میشه اونو روی جنگنده های F-16, F-5, Mirage, Harrier, F-4, Mig-21 نصب کرد.

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 33 بار
با درود فراوان
اين طرح اگر فقط روي کاغذ هم بود بازم ارزشمندتر از اوني است که بشه مسخره کرد چون حداقل طراحش فکري مستقل داشته شجاعت ارائه يک طرح جديد حتي اگه به نتيجه نرسه ارزشش خيلي بيشتر از کپي کاريه مشکل اين مملکت با کپی حل نميشه چونکه تا جرات طراحی نداشته باشيم هميشه دنبال ديگرانيم تا طرح لورفتشون رو کپی کنيم شما يه نگاه به طرحهاي مفهومی کشورهای ديگه بندازين اگه همونو نساختند از مفاهيمش توی طرح بعدي استفاده شده
پيروز و سر بلند باشيد
اين طرح اگر فقط روي کاغذ هم بود بازم ارزشمندتر از اوني است که بشه مسخره کرد چون حداقل طراحش فکري مستقل داشته شجاعت ارائه يک طرح جديد حتي اگه به نتيجه نرسه ارزشش خيلي بيشتر از کپي کاريه مشکل اين مملکت با کپی حل نميشه چونکه تا جرات طراحی نداشته باشيم هميشه دنبال ديگرانيم تا طرح لورفتشون رو کپی کنيم شما يه نگاه به طرحهاي مفهومی کشورهای ديگه بندازين اگه همونو نساختند از مفاهيمش توی طرح بعدي استفاده شده
پيروز و سر بلند باشيد
خداوندا این سرزمین را از دشمن دروغ و خشکسالی دور بدار
کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم

کوورش کبیر
سربلند باد ایرانم

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
با سلام
این جمله ها برایتان آشنا نیستند؟
نه آقا جان! ما می دانیم! در کشور هیچ پروژه ای برای ساخت جنگنده وجود ندارد و ما مطمئنیم.
این صاعقه ها همان f-5 های رنگ شده هستند و خستگی سازه دارند.
ریل نصب موشکشان هم که حذف شده و دیگر اصلاً به درد نمی خورند.
حتی موشک هم دیگر نمی توانند حمل کنند و رادار هم ندارند و...
این من می دانم من می دانم های عجولانه و از روی غرور و بر پایه حدس و گمان و یک سری اطلاعات ناقص، مثل این که هنوز ادامه دارند...
هنوز 10 ماه از زمان رونمایی گذشته که برخی این چنین قاطعانه اظهار نظر می کنند و برخی دیگر می خواهند پرونده اش را ببندند! باید صبر کرد تا آن مراحل و آزمایش هایی که مدیر این پروژه گفته بود یکی یکی طی شوند، سپس اگر ایرادی دارد گفته شود. اگر کسی برنامه ثریا و مصاحبه با مدیر این پروژه را دیده باشد، فقط صبر می کند!
این جمله ها برایتان آشنا نیستند؟
نه آقا جان! ما می دانیم! در کشور هیچ پروژه ای برای ساخت جنگنده وجود ندارد و ما مطمئنیم.
این صاعقه ها همان f-5 های رنگ شده هستند و خستگی سازه دارند.
ریل نصب موشکشان هم که حذف شده و دیگر اصلاً به درد نمی خورند.
حتی موشک هم دیگر نمی توانند حمل کنند و رادار هم ندارند و...
این من می دانم من می دانم های عجولانه و از روی غرور و بر پایه حدس و گمان و یک سری اطلاعات ناقص، مثل این که هنوز ادامه دارند...
هنوز 10 ماه از زمان رونمایی گذشته که برخی این چنین قاطعانه اظهار نظر می کنند و برخی دیگر می خواهند پرونده اش را ببندند! باید صبر کرد تا آن مراحل و آزمایش هایی که مدیر این پروژه گفته بود یکی یکی طی شوند، سپس اگر ایرادی دارد گفته شود. اگر کسی برنامه ثریا و مصاحبه با مدیر این پروژه را دیده باشد، فقط صبر می کند!
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 1078 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
اندازه های قاهر با مقیاس انگشت اشاره خلبان (10 سانتیمتر) :

تصور طولی بین 14 تا 15 متر و پهنای بال بین 11 تا 12 متر ، چندان دور از ذهن نیست ؛ یعنی چیزی در حدود ابعاد F35 (قابل توجه کسانی که به ابعاد پرنده خرده می گرفتند) .

تصور طولی بین 14 تا 15 متر و پهنای بال بین 11 تا 12 متر ، چندان دور از ذهن نیست ؛ یعنی چیزی در حدود ابعاد F35 (قابل توجه کسانی که به ابعاد پرنده خرده می گرفتند) .
-
- سپاسهای ارسالی: 122 بار
- سپاسهای دریافتی: 980 بار
- تماس:
گاندی: اول به حساب تان نمی آورند ، بعد، شما را مسخره می کنند ، بعد، شما را سرکوب میکنند ، ولی ، آخر تسلیم شما خواهند شد .
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
farzande-iran نوشته شده:اندازه های قاهر با مقیاس انگشت اشاره خلبان (10 سانتیمتر) :
![]()
هیچوقت ابتدا تا انتهای کابین 3.4 متر و ارتفاع ارابه فرود دماغه 1.39 نیست مگراینکه بگوییم خلبان و اون فردی که نزدیک چرخ جلو نشته اند همگی انسانهای غولپیکری هستند که بیش از 2 متر قد دارند
شما میتوانید از روی ابعاد موزاییکهای روی زمین (عکسهای رونمایی) و با توجه به اینکه موزاییکها اندازه روندی دارند ابعاد قاهر رو پیدا کنید
خود سایز موزاییکها هم از روی قد افراد
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
به نام خدا
سلام
چیزی که باعث می شود پروژه قاهر با طراحی منحصر به فرد و زیبا مورد شک و شبهه قرار بگیرد عدم نبود زیر سامانه های بومی است . مثلا در کشور تلاش های ارزنده ای برای ساخت موتور انجام گرفته حتی در یک نمایشگاه یک نمونه موتور مورد بازدید مقام معظم رهبری قرار گرفت ولی هنوز شاهد رونمایی از یک خظ تولید موتور نبوده ایم ، بله حرف هایی در مورد ساخت موتور برای جنگنده صاعقه وجود دارد ولی ما که تابه حال ندیده ایم ، در مقاله ای چند وقت پیش در مورد موتور ساخت چین در همین سایت خواندم نوشته بود که عملکرد موتور چینی نسبت به موتورهای روسی قابل قبول نیست و آنها قبول کرده بودند که هنوز به تکنولوژی موتورهای روسی تسلط پیدا نکرده اند تا بتوانند موتوری با عمل کرد خوب طراحی کنند . منظورم با گفتن این حرف ها خواستم بدانید که برای تلاش متخصصان کشور ارزش قائل هستم و متوجه پیچیدگی کار هستم ولی دوستان اگربرای جنگنده صاعقه یک موتور ملی و یک رادار کوچک و کامپیوتر و ...(البته من منکر ارتقای زیرسامانه های نمی شوم بلکه منظورم زیرسامانه ای است خط تولید رسمی و از صفر تا صد تولید خودمان باشد) وجود داشت دیگر وقتی قاهر رونمایی می شد کسی شک نمی کرد چون همه میدانستیم آنچه در دل صاعقه موجود است پس بهتر از آن حتما در قاهر وجود خواهد داشت . و الان وقتی به قاهر نگاه می کنیم نمی دانیم برای پریدن می رود یا برای بایگانی تا زمانی نا مشخص شاید تا بومی شدن زیر سامانه ها ، البته اگر به امید خدا پرواز کند کار ما با یکی دو تا قاهر راه نمی افتد و نیاز به چند ده تا چند صد فروند است و این جز با توجه به بومی کردن نه ارتقای زیر سامانه ها میسر نیست .
این نکته را بگوییم که قاهر اگر آهن پاره هم باشد ازرش آن برای هر ایرانی از اف 22 و ... بیشتر است وبه همه متخصصان صنایع دفاعی خدا قوت می گوییم و این را بگوییم که اگر ما می توانیم قاهر طراحی کنیم به این دلیل است که به علم طراحی سازه های هوایی دست پیدا کرده ایم و امیدوارم در زیرسامانه ها نیز چنین شود. من شخصا در تاپیک های گذشته همیشه بر طرح واحد اصرار داشته ام معتقد هستم کشوری مثل ایران با بوجه اندک نظامی با تمام هیجان و اشتهایی که برای طراحی و ساخت جنگنده وجود دارد باید توجه بیشتری به زیر سازه ها کند و در اصل وقتی یک جنگنده جدیدی متولد می شود بیشتر اجزای خود ( زیر سامانه ها ی ارتقا یافته) را به ارث می برد و اگر صاعقه پیشرفته تر بود قاهر پیشرفته تری متولد می شد نه قاهری که در مورد آن شک و شبهه زیاد است .
و در مورد کارایی قاهر در صورت عملیاتی شدن من معتقدم با توجه خصوصیات ظاهری یک شکارچی برای غافلگیر کردن اهداف زمینی و هوایی باشد و فکر می کنم خصوصیات قاهر در حمله به اهداف هوایی حمله از زیر باشد ودلیل همین ورودی هوا در بالای سازه قرار دارد و در حمله به اهداف زمینی احتیاج به شیرجه ندارد که مشکلی در ورود هوا به وجود آید زیرا اساسا در ارتفاع پایین پرواز می کند . در مورد اهداف هوایی به نظر بنده این گونه عمل می کند در ارتفاع پایین پرواز می کند که دو حالت در مواجه با اهداف هوایی روی می دهد اول اینکه جنگنده دشمن نیز در ارتفاع پایین برای فرار از پوشش راداری با قاهر مواجه شود که با توجه به قابلیت پرواز آن در ارتفاع پایین قاهر شانس بیشتری در داگ فایت دارد و در حالت دوم جنگنده قاهر از وجود جنگنده دشمن توسط رادار خود یا رادار زمینی در ارتفاع بالا مطلع می شود و حمله ای برق آسا از ارتفاع کم به سمت هدف انجام می دهد و شانس اینکه دشمن قبل از حمله متوجه قاهر شود کم است . آمریکا در ساخت جنگنده اف 22 سعی در انجام عملیات در ارتفاع بالا را دارد و ایران با ساخت قاهر سعی در انجام عملیات در ارتفاع پایین را دارد و با توجه قدرت زیاد تر رادارهای دشمن بسیار عاقلانه است.
با تشکر.
سلام

چیزی که باعث می شود پروژه قاهر با طراحی منحصر به فرد و زیبا مورد شک و شبهه قرار بگیرد عدم نبود زیر سامانه های بومی است . مثلا در کشور تلاش های ارزنده ای برای ساخت موتور انجام گرفته حتی در یک نمایشگاه یک نمونه موتور مورد بازدید مقام معظم رهبری قرار گرفت ولی هنوز شاهد رونمایی از یک خظ تولید موتور نبوده ایم ، بله حرف هایی در مورد ساخت موتور برای جنگنده صاعقه وجود دارد ولی ما که تابه حال ندیده ایم ، در مقاله ای چند وقت پیش در مورد موتور ساخت چین در همین سایت خواندم نوشته بود که عملکرد موتور چینی نسبت به موتورهای روسی قابل قبول نیست و آنها قبول کرده بودند که هنوز به تکنولوژی موتورهای روسی تسلط پیدا نکرده اند تا بتوانند موتوری با عمل کرد خوب طراحی کنند . منظورم با گفتن این حرف ها خواستم بدانید که برای تلاش متخصصان کشور ارزش قائل هستم و متوجه پیچیدگی کار هستم ولی دوستان اگربرای جنگنده صاعقه یک موتور ملی و یک رادار کوچک و کامپیوتر و ...(البته من منکر ارتقای زیرسامانه های نمی شوم بلکه منظورم زیرسامانه ای است خط تولید رسمی و از صفر تا صد تولید خودمان باشد) وجود داشت دیگر وقتی قاهر رونمایی می شد کسی شک نمی کرد چون همه میدانستیم آنچه در دل صاعقه موجود است پس بهتر از آن حتما در قاهر وجود خواهد داشت . و الان وقتی به قاهر نگاه می کنیم نمی دانیم برای پریدن می رود یا برای بایگانی تا زمانی نا مشخص شاید تا بومی شدن زیر سامانه ها ، البته اگر به امید خدا پرواز کند کار ما با یکی دو تا قاهر راه نمی افتد و نیاز به چند ده تا چند صد فروند است و این جز با توجه به بومی کردن نه ارتقای زیر سامانه ها میسر نیست .
این نکته را بگوییم که قاهر اگر آهن پاره هم باشد ازرش آن برای هر ایرانی از اف 22 و ... بیشتر است وبه همه متخصصان صنایع دفاعی خدا قوت می گوییم و این را بگوییم که اگر ما می توانیم قاهر طراحی کنیم به این دلیل است که به علم طراحی سازه های هوایی دست پیدا کرده ایم و امیدوارم در زیرسامانه ها نیز چنین شود. من شخصا در تاپیک های گذشته همیشه بر طرح واحد اصرار داشته ام معتقد هستم کشوری مثل ایران با بوجه اندک نظامی با تمام هیجان و اشتهایی که برای طراحی و ساخت جنگنده وجود دارد باید توجه بیشتری به زیر سازه ها کند و در اصل وقتی یک جنگنده جدیدی متولد می شود بیشتر اجزای خود ( زیر سامانه ها ی ارتقا یافته) را به ارث می برد و اگر صاعقه پیشرفته تر بود قاهر پیشرفته تری متولد می شد نه قاهری که در مورد آن شک و شبهه زیاد است .
و در مورد کارایی قاهر در صورت عملیاتی شدن من معتقدم با توجه خصوصیات ظاهری یک شکارچی برای غافلگیر کردن اهداف زمینی و هوایی باشد و فکر می کنم خصوصیات قاهر در حمله به اهداف هوایی حمله از زیر باشد ودلیل همین ورودی هوا در بالای سازه قرار دارد و در حمله به اهداف زمینی احتیاج به شیرجه ندارد که مشکلی در ورود هوا به وجود آید زیرا اساسا در ارتفاع پایین پرواز می کند . در مورد اهداف هوایی به نظر بنده این گونه عمل می کند در ارتفاع پایین پرواز می کند که دو حالت در مواجه با اهداف هوایی روی می دهد اول اینکه جنگنده دشمن نیز در ارتفاع پایین برای فرار از پوشش راداری با قاهر مواجه شود که با توجه به قابلیت پرواز آن در ارتفاع پایین قاهر شانس بیشتری در داگ فایت دارد و در حالت دوم جنگنده قاهر از وجود جنگنده دشمن توسط رادار خود یا رادار زمینی در ارتفاع بالا مطلع می شود و حمله ای برق آسا از ارتفاع کم به سمت هدف انجام می دهد و شانس اینکه دشمن قبل از حمله متوجه قاهر شود کم است . آمریکا در ساخت جنگنده اف 22 سعی در انجام عملیات در ارتفاع بالا را دارد و ایران با ساخت قاهر سعی در انجام عملیات در ارتفاع پایین را دارد و با توجه قدرت زیاد تر رادارهای دشمن بسیار عاقلانه است.
با تشکر.
َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً سوره الطلاق 2،3
هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي ميدهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را ميكند، خداوند فرمان خود را به انجام ميرساند، و خدا براي هر چيزي اندازه اي قرار داده است.
هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي ميدهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را ميكند، خداوند فرمان خود را به انجام ميرساند، و خدا براي هر چيزي اندازه اي قرار داده است.
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
ای کاش واقعیت داشت
متاسفانه دروغ گفتن به مردم تو این مملکت مخصوصا بعد از شروع دولت نهم به یک امر عادی تبدیل شده
حضرت امیر میفرماید: وای به حال امتی که امری وقیح در آن عادی شود
فرمایش حضرت مولا رو میشه از حال و روز اینروزهای جامعه ما بیشتر درک کرد
یادمه صدام هم قبل از حمله امریکا مدام از پیشرفتهای نظامی جوراجور و قدرت بی حد وحصرش برای مردمش میگفت ولی همه دیدن وقتی حمله شروع شد ...
ما هنوز یه ماشین نمیتونیم در حد استانداردهای دنیا درست کنیم اونوقت چطور میشه صنایع ما که همه جوره تحت تحریم هست یکدفعه یه هواپیمای استیلت رو طراحی کنه و بسازه
اگر یه هواپیما در حد اف 5 رو واقعا طراحی میکردن و میساختن( ونه اینکه اف 5 رو رنگ کنن و به اسم آذرخش و صاعقه وغیره به خورد عوام بدن) بازم میشد امیدوار بود
نمیدونم ، خدا کنه من اشتباه کرده باشم و این ادعا ها همه درست باشه ، خدا کنه
متاسفانه دروغ گفتن به مردم تو این مملکت مخصوصا بعد از شروع دولت نهم به یک امر عادی تبدیل شده
حضرت امیر میفرماید: وای به حال امتی که امری وقیح در آن عادی شود
فرمایش حضرت مولا رو میشه از حال و روز اینروزهای جامعه ما بیشتر درک کرد
یادمه صدام هم قبل از حمله امریکا مدام از پیشرفتهای نظامی جوراجور و قدرت بی حد وحصرش برای مردمش میگفت ولی همه دیدن وقتی حمله شروع شد ...
ما هنوز یه ماشین نمیتونیم در حد استانداردهای دنیا درست کنیم اونوقت چطور میشه صنایع ما که همه جوره تحت تحریم هست یکدفعه یه هواپیمای استیلت رو طراحی کنه و بسازه
اگر یه هواپیما در حد اف 5 رو واقعا طراحی میکردن و میساختن( ونه اینکه اف 5 رو رنگ کنن و به اسم آذرخش و صاعقه وغیره به خورد عوام بدن) بازم میشد امیدوار بود
نمیدونم ، خدا کنه من اشتباه کرده باشم و این ادعا ها همه درست باشه ، خدا کنه