جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: جنگنده ایرانی با نام «قاهر 313» رونمایی شد

پست توسط Sami 1993 »

ونه اینکه اف 5 رو رنگ کنن و به اسم آذرخش و صاعقه وغیره به خورد عوام بدن

................................................

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام

ای کاش واقعیت داشت
متاسفانه دروغ گفتن به مردم تو این مملکت مخصوصا بعد از شروع دولت نهم به یک امر عادی تبدیل شده
حضرت امیر میفرماید: وای به حال امتی که امری وقیح در آن عادی شود
فرمایش حضرت مولا رو میشه از حال و روز اینروزهای جامعه ما بیشتر درک کرد
یادمه صدام هم قبل از حمله امریکا مدام از پیشرفتهای نظامی جوراجور و قدرت بی حد وحصرش برای مردمش میگفت ولی همه دیدن وقتی حمله شروع شد ...
ما هنوز یه ماشین نمیتونیم در حد استانداردهای دنیا درست کنیم اونوقت چطور میشه صنایع ما که همه جوره تحت تحریم هست یکدفعه یه هواپیمای استیلت رو طراحی کنه و بسازه
اگر یه هواپیما در حد اف 5 رو واقعا طراحی میکردن و میساختن( ونه اینکه اف 5 رو رنگ کنن و به اسم آذرخش و صاعقه وغیره به خورد عوام بدن) بازم میشد امیدوار بود
نمیدونم ، خدا کنه من اشتباه کرده باشم و این ادعا ها همه درست باشه ، خدا کنه

شما آنقدر از قضیه پرت هستید که راهی برای توجیه کردنتان وجود ندارد مگر با مطالعه زیاد خودتان پیرامون تلاش های طولانی مدت در کشورمان برای رسیدن به آنچه امروز هستیم!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

farzande-iran نوشته شده:اندازه های قاهر با مقیاس انگشت اشاره خلبان (10 سانتیمتر) :

تصویر 

تصویر

تصویر

تصویر

تصور طولی بین 14 تا 15 متر و پهنای بال بین 11 تا 12 متر ، چندان دور از ذهن نیست ؛ یعنی چیزی در حدود ابعاد F35 (قابل توجه کسانی که به ابعاد پرنده خرده می گرفتند) .    

بنده مدت ها پیش ابعاد قاهر رو برای طراحی مدل سه بعدیش اندازه گیری کردم که تصاویرش تو میلیتاری موجوده! فکر میکنم قاهر پرنده ای هست با طول (حدودا) 11-10 متر و پهنای بال (حدودا) 8 متر!
تصورم اینه که قاهر نمونه ای از جنگنده شفق هست که برای اهداف خاصی طراحی شده و برای همین تغیراتی درش ایجاد کردن!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 48 بار

پست توسط 11111 »

strike eagle نوشته شده:ای کاش واقعیت داشت
متاسفانه دروغ گفتن به مردم تو این مملکت مخصوصا بعد از شروع دولت نهم به یک امر عادی تبدیل شده
حضرت امیر میفرماید: وای به حال امتی که امری وقیح در آن عادی شود
فرمایش حضرت مولا رو میشه از حال و روز اینروزهای جامعه ما بیشتر درک کرد
یادمه صدام هم قبل از حمله امریکا مدام از پیشرفتهای نظامی جوراجور و قدرت بی حد وحصرش برای مردمش میگفت ولی همه دیدن وقتی حمله شروع شد ...
ما هنوز یه ماشین نمیتونیم در حد استانداردهای دنیا درست کنیم اونوقت چطور میشه صنایع ما که همه جوره تحت تحریم هست یکدفعه یه هواپیمای استیلت رو طراحی کنه و بسازه
اگر یه هواپیما در حد اف 5 رو واقعا طراحی میکردن و میساختن( ونه اینکه اف 5 رو رنگ کنن و به اسم آذرخش و صاعقه وغیره به خورد عوام بدن) بازم میشد امیدوار بود
نمیدونم ، خدا کنه من اشتباه کرده باشم و این ادعا ها همه درست باشه ، خدا کنه

بعضی از دوستان فکر می کنند اگر حرف نزنن یه اتفاق بدی میفته من رو یاد شخصیت (من میدونم) توی کارتون گالیور میندازن
احساس میشه هنوز مرغ همسایه غازه و صد البته عاشورا توی ذهنیت های این آقایون شکسته نه پیروزی
فراموش نکنیین که این دنیا محل جولان کفر و نفاقه و ما مآمور وظیفه
از خدا بخوایم فقط ناخواسته مزدور یزیدان زمان نشیم
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

اگر برخی دوستان عزیز کمی از نحوه پیشرفت تکنولوژی و بومی سازی اطلاع داشتند این میزان بحث بیهوده نداشتیم.
کشوری که گوشی رسمیش جی ال ایکس هست و ماشینش پراید مشخصا باعث تعجب همگان خواهد شد اگر ناکهان جنگنده نسل 5 رونمایی نماید.
دوستان یک عنایتی در عکس بفرمایند به بنده توضیح بدهند در هنگام اجکت چه بر سر گردن خلبان خواهد امد اگر کاناپی پران عمل نکند. باقی سوالها رو بعدا انشالله.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

دوستان در رابطه با جنگنده قاهر میتونید به تاپیک زیر هم مراجعه کنید:

این دو تا تاپیک رو هم حتما ببینید:

تعدادی از دستاورد های نیروی هوایی

آنالیز مواد جدید ساخته شده در نیروی هوایی!

با تشکر از جناب Mahdi1944 .
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

موندم واس بعضیا گفتن اشتبا کردم انقد سخته؟دوستانی که میگن صاعقه رنگ شده تایگره واقعا تصاویرو نمیبینن؟فقط صاعقه عای اولی از تایگر ساخته شد و بقیش کاملا تولید داخل هست در اصفهان.اما در مورد جی ال ایکس باید تذکر داد در مدل ججی4گوشیه خیلی خوبیه.البته اونموقع که صا ایراان گوشی میزد سامسونگ داشت...در ضمن خودروی ملی ما سمند و دنا و رانا و تیباست.ضعف خودروسازیم هیچ ربطی به نبود دانش نداره.مربوط میشه به عدم کفایت بعضی ممدیران.ضمن اینکه صنعت دفاعیه ما ربطی به دیگر حوزه های صنعت نداره.قاهر پرواز خواهد کرد.مطمین باشید.خیلی هم دور نیست.این دور نبودن به معنای فردا یا چند ماه دیگه نیست.بحث یه جنگنده پیشرفته است.یعنی دوسه سال دیگه.بخدا دانشمندان گمنامی داریم تو این کشور که اگه بویینگ داشت الان...انشالله پرواز میکنه قاهر و روسیاهی به ذغال میماند
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”