سلام
کسی نمیدونه امتحانات دانشکده افسری چجوریه؟
قبل از پاسخ باید بگم داخل تمامی سایت ها گشتم ومطالبشو میدونم چجوریه. پس لطفا از سایت های دیگه کپی نکنید .
میخوام کسی که این مراحلو گذرونده یا کاملا ازش خبر داره برام توضیح بده.
مثلا سوالاتش و پزشکی و آمادگی بدنی و هر چیزی که برای ورودی ازت میخوان یا انتظار دارن.
پیشاپیش از همه کسایی که جواب میدن ممنون.
کسی راجبه ورودی دانشکده افسری اطلاعات کافی داره؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 219 بار
- تماس:
کسی راجبه ورودی دانشکده افسری اطلاعات کافی داره؟
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات
| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] |
| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] |
- تماس:
Re: کسی راجبه ورودی دانشکده افسری اطلاعات کافی داره؟
نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟ 

- تماس:
هیچ کی نیست؟
یکی جواب بده باو.
عجله دارم
یکی جواب بده باو.
عجله دارم
- سپاسهای ارسالی: 40 بار
- سپاسهای دریافتی: 154 بار
آقا امتحانش یه چیزی تو مایه ای کنکوره و البته سوال هوش هم داشت.
بعد هم برای معاینات و ... گفتن بیاین تهران (لوازم مورد نیاز برای چند روز اقامت یادت نره+پول کافی) اونجا اول صبح باید به یکی از مراکز نظامی (الان یادم نیست کجا ولی توی شهر بود) رفته و به نوبت بچه ها را گروه گروه به سالنی برده توضیحات لازم را دادند.
بعد باید به یک بهداری ارتش (چسبیده به همون محل) می رفتیم و یه مبلغ کمی برای معاینه می دادیم .
بنده از اون جا جلوتر نرفتم !
معاینه ی قلب و دندان را رفتم که سرپایی بود ولی وقتی فهمیدم که معاینه ی اورولوژیش زیادی دقیقه
دیگه برگشتم و راستش داشتم از عصبانیت می ترکیدم چون همه ی آرزوهام را بر باد می دیدم
ولی اگه برای شما مسئله ای نیست توصیه می کنم مثل من نباش و دست کم یک روز زودتر برو تا برای معاینه اعصاب آروم باشی (تازه من یه کیف سنگین هم داشتم و به حالی افتادم که دستم در حالت عادی می لرزید!
بعد از معاینات هم آزمون دو میدانی و مصاحبس که دیگه نمی دونم چجوریه
خلاصه اگه رفتی و قبول شدی قدرش را بدون و هر وقت دستت رسید کاری کن معاینات اورولوژیش حذف یا دست کم با عکس برداری پزشکی انجام بشه
راستی اگه خلبانی را هدف گرفتی باید بدونی که معاینات اون کامل تر و احتمالا گران تر است
موفق باشی

بعد هم برای معاینات و ... گفتن بیاین تهران (لوازم مورد نیاز برای چند روز اقامت یادت نره+پول کافی) اونجا اول صبح باید به یکی از مراکز نظامی (الان یادم نیست کجا ولی توی شهر بود) رفته و به نوبت بچه ها را گروه گروه به سالنی برده توضیحات لازم را دادند.
بعد باید به یک بهداری ارتش (چسبیده به همون محل) می رفتیم و یه مبلغ کمی برای معاینه می دادیم .
بنده از اون جا جلوتر نرفتم !

معاینه ی قلب و دندان را رفتم که سرپایی بود ولی وقتی فهمیدم که معاینه ی اورولوژیش زیادی دقیقه

ولی اگه برای شما مسئله ای نیست توصیه می کنم مثل من نباش و دست کم یک روز زودتر برو تا برای معاینه اعصاب آروم باشی (تازه من یه کیف سنگین هم داشتم و به حالی افتادم که دستم در حالت عادی می لرزید!

بعد از معاینات هم آزمون دو میدانی و مصاحبس که دیگه نمی دونم چجوریه
خلاصه اگه رفتی و قبول شدی قدرش را بدون و هر وقت دستت رسید کاری کن معاینات اورولوژیش حذف یا دست کم با عکس برداری پزشکی انجام بشه

راستی اگه خلبانی را هدف گرفتی باید بدونی که معاینات اون کامل تر و احتمالا گران تر است
موفق باشی

- تماس:
ممنونم دوستان ازجمله isflooloo