از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک سپاه

پست توسط hani1459 »

[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]سر جنگی دو مرحله‌ای، جرم نه‌چندان زیاد موشک و پرتابگر، قابلیت بکارگیری از پرتابگرهای زمینی و یا نصب‌شده روی خودروهای زرهی، ارتفاع کم پرتابگر هنگام استقرار روی زمین و آماده‌سازی سریع پرتابگر برای شلیک از ویژگی‌های موشک توسن است که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفت.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش [External Link Removed for Guests]، هشتمین رزمایش پیامبر اعظم (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که هفته گذشته در منطقه شرق کشور برگزار شد، اگرچه در مقایسه با رزمایش های پیامبر اعظم (ره) گذشته، تنها به فعالیت نیروی زمینی خلاصه شده و از شلیک موشک و فعالیتهای مهم نیروی دریایی سپاه، خبری در آن نبود، اما همچون سایر رزمایشهای نیروهای مسلح کشورمان تاکتیک ها و سلاح های جدیدی را در مرحله عملیاتی مورد استفاده قرار داد که کمتر مورد توجه رسانه های کشورمان بوده است و می توان مهمترین آنها را در موارد زیر خلاصه کرد.

shoot and scoot توپخانه ای

در سالهای اخیر با اعلام تاکتیک نبرد ناهمطراز به عنوان روش اصلی دفاعی جمهوری اسلامی ایران، بخش های مختلف از سیستم دفاعی کشور دستخوش تغییرات فراوانی شده که یکی از این بخش ها، توپخانه صحرایی است.

در تاکتیکهای عملیات منظم نظامی به صورت معمول تعداد زیادی از توپها و یا راکت اندازها در کنار هم در آرایش های متفاوت قرار گرفته و به شلیک می پردازند اما با نگاهی مانورهای اخیر در ایران و خصوصا مانور اخیر سپاه مشاهده می شود که بسیاری از قبضه های توپ و راکت انداز مورد استفاده، به تنهایی به اجرای آتش می پردازند. این تاکتیک در علم روز نظامی جهان با عنوان " shoot and scoot " شناخته می شود.

 تصویر
شلیک راکت انداز منفرد سپاه در رزمایش  
ترجمه این عبارت را می توان " شلیک کن – فرار کن " و یا " شلیک کن – حرکت کن " دانست. اساس این تاکتیک بر این اصل استوار است که واحدهای توپخانه عمدتا به شکل قبضه های مستقل وارد عمل شده و به سرعت و پس از اجرای آتش سریع موقعیت خود را تغییر دهد و سپس از موقعیت دیگری شلیک را ادامه دهد. این تاکتیک امکان رهگیری و نابودی قبضه های شلیک کننده را بسیار کاهش می دهد و از لحاظ روانی دشمن را تحت فشار شدید قرار می دهد.

طرف مقابل ناگهان در مدت زمانی کم با حجم زیادی از گلوله ها و راکتهای مختلف رو به رو می شود که دقیقا نمی داند از کجا بر سر او فرود می آیند. این تاکتیک در جریان جنگ های اخیر بین حزب الله و حماس با رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار گرفته و باعث افزایش درصد بقاء پذیری پرتابگرهای رزمندگان مقاومت در برابر آتش دقیق رژیم صهیونیستی بوده است.

تونل هایی برای اختفاء و غافلگیری دشمن

تاکتیک دیگری که در این رزمایش و تمرینات قبلی ارتش و سپاه مورد استفاده قرار گرفته است بحث استفاده از تونلها و پنهگاه های زیرزمینی است که در نقاط مختلف برای نیروهای زمینی تعبیه شده است. این تاکتیک به نوعی به عنوان بخشی از عملیات غافلگیرانه طراحی شده است که بر اساس آن نیروهای رزمی برای دوری از کشف شدن توسط ماهواره و پرنده های شناسایی دشمن به تونلهای زیر زمینی منتقل می شوند.

باید توجه داشت که برای مثال در کشورهای غربی برای مقابله با این تاکتیک طرح هایی به مرحله اجرا درآمده است که از جمله آنها می توان به پرنده های بی سرنشین مجهز به رادارهای روزنه و حسگرهای حرارتی و یا هواپیماهای سری " E-8 " با قابلیت رهگیری حرکت واحدهای زمینی اشاره کرد. به نظر می رسد فرماندهان ایرانی برای مقابله با این پرنده ها دو روش را در پیش گرفته اند.

 تصویر
ورود تانک سپاه به تونل زیر زمینی به تورهای استتار در بالای ورودی دقت کنید 
اول، بحث عمیق بودن این تونلهاست که به نوعی نیروها را از کشف شدن بدست این عوامل حفظ می کند و بحث دیگر استفاده از تورهای استتار حرارتی است. در صورتی که به تصاویر مربوط به رزمایش پیامبر اعظم 8 و یا سایر تمرین های نظامی نیروهای مسلح دقت کرده باشید پوششهای توری شکلی را مشاهده می کنید که بر روی ادوات و یا بخش های سر باز سنگرها و یا محل های عبور کشیده شده است. این پوشش ها علاوه بر ایجاد استتار بصری در برابر شناسایی عادی با کاهش شدید امواج فروسرخ احتمال شناسایی نفرات و تجهیزات را کاهش می دهد.

پهپادها، چشمان آنلاین فرماندهان در آسمان

بحث دیگری که به نظر می رسد در این تمرین نظامی مورد تاکید بوده، گسترش استفاده از پرنده های بدون سرنشین در این رزمایش است. با کمی انحراف از بحث اصلی باید به این نکته اشاره کرد که در سالهای اخیر شاهد افزایش بسیار سریع در بحث استفاده از پهپادها در نقش های گوناگون خصوصا بحث شناسایی و کسب اطلاعات بودیم. در جنگهای قرن بیست و یکم ثانیه ها سرنوشت ساز بوده و داشتن قابلیت تهیه تصایر زنده از صحنه نبرد می توان تغییری انقلابی در توانایی فرماندهی صحنه نبرد باشد.

با کمک این قابلیت به صورت خیلی سریع از تغییرات رخ داده در جریان عملیات رزمی اطلاع کسب کرده و در صورت لزوم تغییرات لازم را در تاکتیک ها اعمال کنند. با داشتن این قابلیت می توان علاوه بر جلوگیری کردن از خسارات جانی و تجهیزاتی با حجم آتش بسیار کمتر خسارت بسیار سنگین تری را به دشمن وارد کرد.

 تصویر
رصد زنده منطقه رزمایش توسط پهپادهای سپاه

 بولپاپ 20 میلی متری اولین سلاح جدید در رزمایش
   بخش تسلیحات نیز در این رزمایش شاهد معرفی تعدادی از دستاوردهای جدید جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه پاسداران بودیم. اولین سلاحی که در این رزمایش معرفی شد یک نمونه سلاح انفرادی دوش پرتاب 20 میلی متری بود که بنا به گفته فرماندهان به عنوان یک سلاح ضد بالگرد کاربرد دارد. شکل ظاهری این سلاح به مانند سلاح های کالیبر سنگین دیگر در حوزه سلاح های ضد مواد بوده اما به نظر می رسد به منظور کاهش طول و وزن این سلاح این محصول به صورت " بولپاپ " طراحی شده است.

 تصویر
سلاح 20 میلی متری جدید به محل خشاب دقت کنید 
در طراحی بولپاپ خشاب در عقب قبضه و پشت مکانیزم ماشه تعبیه می شود و باعث می شود که طول سلاح کوتاه تر و در نتیجه وزن آن کمتر شود. البته می توان این انتظار را داشت که با توجه به نصب دوربین از این سلاح برای مقاصد تک تیراندازی بر علیه افراد، خودروهای زره پوش و سنگرهای مستحکم شده استفاده کرد.

مسلسلهای هدایت از دور؛ زمین مسلح برای دشمنان

در بخش دیگر از این رزمایش شاهد رونمایی از دو سلاح ارتقاء یافته در سازمان رزم سپاه بودیم. این ارتقاء ها که بر روی مسلسلهای سنگین و نارنجک اندازهای 40 میلی متری اعمال شده است شامل نصب سیستم های رهگیری و دوربین های دید در روز و شب است. با کمک این سیستم کاربر می تواند اهداف مختلف را در شب و یا روز تعقیب کرده و با دقت بالا هدف قرار دهد.

 تصویر
سامانه های کنترل از راه دور نصب شده بر روی تیربار 
مزایای این سامانه این است که اولا با بهره برداری از این سیستم کاربر از پشت سلاح دور شده و می تواند به صورت کنترل از راه دور سلاح را کنترل کرده و با اهداف مختلف درگیر شود. در این صورت احتمال صدمه دیدن کاربر بسیار کاهش پیدا می کند. البته نکته مناسب دیگر در مورد این گونه سلاح ها این است که می توان تعداد زیادی از آنها را به صورت شبکه به هم وصل کرده و با تعداد بسیار کمی از نفرات مساحت زیادی از زمین مورد نظر را کنترل کرده و در صورت لزوم با دشمن درگیر شد.

ابر خمپاره ایرانی عملیاتی شد

اما در تصاویر پخش شده از رزمایش نکته دیگری هم مشخص شد و آن هم عملیاتی شدن سامانه خمپاره انداز 160 میلی متری وفا بود. این سامانه خمپاره انداز نیرومند با کالیبر 160 میلی متر می تواند در طول یک دقیقه 5 یا 8 گلوله سنگین را به سمت هدفی تا فاصله 20 کیلومتری پرتاب کرد و هر هدفی را زمین گیر سازد. فراموش نکنید که امروزه بسیاری از توپهای موجود در جهان از گلوله های کالیبر 155 میلی متر استفاده می کنند.

 تصویر
شلیک سامانه خمپاره انداز 160 میلی متری وفا 
آزمایش موشکهای ضد زره

اما در روز آخر این رزمایش دو موشک توسن و تندر نیز مورد آزمایش و استفاده قرار گرفتند. توسن، موشکی با قابلیت های متنوع است که قابلیت انهدام زره های واکنشی، استحکامات بتنی، اهداف هوایی پروازی در ارتفاع پائین و اهداف دریایی را دارد. هدایت این موشک نیز نیمه خودکار فرمان به خط دید است و کاربر طی پرواز موشک تنها باید نشانه موجود در دوربین را روی هدف نگه دارد.

سر جنگی دو مرحله ای، جرم نچندان زیاد موشک و پرتابگر، قابلیت بکارگیری از پرتابگرهای زمینی و یا نصب شده روی خودروهای زرهی، ارتفاع کم پرتابگر در هنگام استقرار روی زمین و آماده سازی سریع پرتابگر برای شلیک از ویژگی های این سامانه است.

موشک توسن 26.5 کیلوگرم جرم دارد که 3.2 کیلوگرم از آن مربوطه به سرجنگی است. برد آن بین 70 تا 4000 متر، بیشینه سرعت آن به کمک پیشران سوخت جامدش 200 متر بر ثانیه، احتمال اصابت آن به هدف 95٪ و میزان نفوذ آن در عمق زره تا 670 میلیمتر است. برد این موشک در شب به 2500 متر می رسد.

 تصویر
موشک توسن 
این موشک در ایران علاوه بر استفاده با پرتابگر ثابت زمینی روی ادواتی از جمله خودروهای راهکنشی(تاکتیکی) سفیر و نفربرهای براق و بی-ام-پی-2 نصب شده است. هدایت این موشک نیز نیمه خودکار و سیمی و کنترل آن از طریق بالک های دماغه است.

ساختار پرتابگر موشک توسن به گونه ای است که کاربر در ارتفاع پایین تر از لوله حاوی موشک قرار می گیرد در نتیجه اولاً از آتش پیشران سوخت جامد آن تا حدودی در امان مانده و همچنین امکان مخفی شدن در عوارض طبیعی یا مصنوعی برای امنیت بیشتر از آتش دشمن را دارد.

دیگر موشک ضد زره ایران، تندر نام دارد که مخصوص استفاده در تانک های تی-72 است. این موشک که از لوله کالیبر 125 میلیمتری توپ این تانک شلیک می شود قابلیت هدف قرار دادن اهداف ثابت و متحرک از جمله اهداف هوایی سرعت پائین را دارد.

 تصویر
نمونه برش خورده موشک تندر 
هدایت این موشک از نوع نیمه خودکار فرمان به خط دید سوار بر پرتو لیزر است. در این روش موشک اصطلاحاً کور است وتوانایی دیدن هدف را ندارد بلکه با استفاده از حساسه ای که در قسمتهای عقبی بدنه آن نظیر دم قرار داده شده پرتو باریک لیزر تابیده شده از پرتابگر را یافته و رایانه کنترل پرواز سعی می کند تا موشک را در مرکز این پرتو قرار دهد. این فرایند تا رسیدن موشک به هدف ادامه می یابد.

جرم موشک تندر 17.2 کیلوگرم بوده که 3.5 کیلوگرم آن مربوط به سرجنگی دو مرحله ای آن است. عمق نفوذ آن در زره تا 700 میلیمتر، برد آن 100 تا 4000 متر، بیشینه سرعت آن 370 و سرعت متوسط آن 310 متر بر ثانیه است. با استفاده از این موشک توانایی تانک های تی-72 در مقابله با اهداف زرهی متحرک و بالگردها بسیار افزایش یافته است.

این موارد تنها با اکتفا به تصاویر و توضیحات فرماندهان سپاه پاسداران گردآوری و ارائه شده و قطعا همکاری و توضیحات تخصصی آنها می تواند غنای تحلیل های رسانه ای را قوت ببخشد، هرچند که هنوز وجود یک قرارگاه رسانه ای قوی و متخصص در تحلیل و اطلاع رسانی از فعالیتهای رزمندگان سپاه و ارتش در رزمایش ها بیش از پیش احساس می شود.

مشرق
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 603
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰, ۶:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط Goebbels »

تونل هایی برای اختفاء و غافلگیری دشمن


تونل؟!

صرفا یک گودال!

سامانه های کنترل از راه دور نصب شده بر روی تیربار


سامانه ای با طراحی به نهایت ضعیف و غیر اصولی!

سیم ها و اتصالات و همچنین سایر اجزای این سامانه تسلیحاتی کنترل از راه دور به شدت در برابر تهدید گلوله ها و ترکش ها آسیب پذیر هستند!

میزان نفوذ آن در عمق زره تا 670 میلیمتر است


عمق نفوذ آن در زره تا 700 میلیمتر


چه قدرت نفوذ های شاهکاری! ! !

در تانک های اصلی میدان نبرد غربی همچون آبرامز ما با مقاومت زرهی بیش از 1600 میلیمتر مواجه هستیم آن وقت موشکی که مشکلات هدایتی دارد و به سادگی هم قابل انحراف است و نفوذی 700 میلیمتری دارد به چه درد خواهد خورد؟!

در جایی که اولویت تهدید و مقابله با تانک های اصلی میدان نبرد دشمن است!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط hani1459 »

Goebbels نوشته شده:
تونل هایی برای اختفاء و غافلگیری دشمن


تونل؟!

صرفا یک گودال!

سامانه های کنترل از راه دور نصب شده بر روی تیربار


سامانه ای با طراحی به نهایت ضعیف و غیر اصولی!

سیم ها و اتصالات و همچنین سایر اجزای این سامانه تسلیحاتی کنترل از راه دور به شدت در برابر تهدید گلوله ها و ترکش ها آسیب پذیر هستند!

میزان نفوذ آن در عمق زره تا 670 میلیمتر است


عمق نفوذ آن در زره تا 700 میلیمتر


چه قدرت نفوذ های شاهکاری! ! !

در تانک های اصلی میدان نبرد غربی همچون آبرامز ما با مقاومت زرهی بیش از 1600 میلیمتر مواجه هستیم آن وقت موشکی که مشکلات هدایتی دارد و به سادگی هم قابل انحراف است و نفوذی 700 میلیمتری دارد به چه درد خواهد خورد؟!



راستش من تو یکی از گزارش ها که از اخبار پخش شد هم این موضوع رو شنیدم که از تونل های مرتبط گفته بودن

در مورد دومی هم حق با شماست

امامقاومت زرهی بیش از  1600  (جدیدترین زره ابرامز :[COLOR=#NaNNaNNaN] [COLOR=#C00000]زره معادل 720 میلیمتر برای گلوله های KE و معادل 1600 میلیمتر در مقیاس RHAe در برابر گلوله های CE مقاومت دارد .) عزیز دل موشک های ke موشک های انرژی جنبشی هستند که ما به اونها میگیم دو مرحله ای یا چند مرحله ای با قدرت نفوذ در زره و سپس انفجار اما ce که میشه شیمیای که ازبحث این زره خارجه تازه این زره سرامیکی نوین که در سال 2008 ساخته شده مخصوص ابرامزه و بقیه تانک ها به اون مجهز نیستند یک نکته مهم هر سلاحی برای مقاصدی خاص ساخته میشه و وزارت دفاع هم برای حل این مشکل بود که موشک کورنت رو مهندسی معکوس کرد دو مرحله با خاصیت نفوذ 1200 میلیمتر در برابر زره های واکنشی اما سوال اینجاست ایا برای زدن یک تانک (بجز ابرامز) نفر بر . خودرو . کامیون و ... باید باز هم از این موشک استفاده کرد قطعا خیر هر سلاحی کابرد خاص خودش رو داره(این بود اطلاعات شخصی من شاید هم اشتباه باشه اگر بود خوشحال میشم که اشتباه من رو اصلاح کنین)

با تشکر از شما بی ادبی من رو ببخشید
  
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 603
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰, ۶:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط Goebbels »

امامقاومت زرهی بیش از 1600 (جدیدترین زره ابرامز : زره معادل 720 میلیمتر برای گلوله های KE و معادل 1600 میلیمتر در مقیاس RHAe در برابر گلوله های CE مقاومت دارد .) عزیز دل موشک های ke موشک های انرژی جنبشی هستند که ما به اونها میگیم دو مرحله ای یا چند مرحله ای با قدرت نفوذ در زره و سپس انفجار اما ce که میشه شیمیای که ازبحث این زره خارجه تازه این زره سرامیکی نوین که در سال 2008 ساخته شده مخصوص ابرامزه و بقیه تانک ها به اون مجهز نیستند یک نکته مهم هر سلاحی برای مقاصدی خاص ساخته میشه و وزارت دفاع هم برای حل این مشکل بود که موشک کورنت رو مهندسی معکوس کرد دو مرحله با خاصیت نفوذ 1200 میلیمتر در برابر زره های واکنشی اما سوال اینجاست ایا برای زدن یک تانک (بجز ابرامز) نفر بر . خودرو . کامیون و ... باید باز هم از این موشک استفاده کرد قطعا خیر هر سلاحی کابرد خاص خودش رو داره(این بود اطلاعات شخصی من شاید هم اشتباه باشه اگر بود خوشحال میشم که اشتباه من رو اصلاح کنین)


عزیز دل :

مهمات انرژی جنبشی یا KE که پرتابه های تثبیت شده با کفشک APFSDS را شامل میشود فاقد هرگونه مواد منفجره هستند و مرحله ای در کارشان نیست چون یک پرتابه یکپارچه دارند فاقد مواد منفجره و صرفا دارای شکافنده های انرژی جنبشی از جنس آلیاژ های خاصی همچون اورانیوم ضعیف شده یا کارباید تنگستن!

[External Link Removed for Guests]

اما مهمات شدیدالانفجار ضد تانک که دارای خرج گود هستند در دسته مهمات انرژی شیمیایی قرار میگیرند! به دلیل اینکه دارای خرج انفجاری هستند! این مهمات هستند که یک الی دو مرحله دارند!

موشک توسن و موشک تندر از دسته مهمات انرژی شیمیایی یا CE هستند که در این محدوده نفوذی از 670 تا 700 میلیمتر دارند در حالی که مقاومت زرهی تانک آبرامز در برابر گلوله های انرژی شیمیای مشابه تندر در حدود 1620 میلیمتر (بیش از 1600) است! که بیش از دو برابر است!

[External Link Removed for Guests]

سرامیک هم به عنوان یکی از عناصر زره های چند لایه کامپوزیتی در سایر تانک های نوین غربی همچون لئوپارد 2 ، چلنجر 2 ، لکلرک و ............ نیز به کار رفته است!

بله هر سلاحی برای مورد خاصی است و فلسفه طراحی موشک تندر برای تی 72 مقابله با تانک های دشمن بوده! که امروزه در برابر برخی تانک های غربی کاملا منتفی است!

مشکل زرهی ما در مرحله اول نبود مهمات مناسب و ضعف حفاظت زرهی است که عملا زرهی رو برای ایران به یک نیروی ناکارآمد در مقابل دشمن تبدیل میکنه! در مرحله بعدی ضعف تحرک است!
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 291
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط saeid 7 »

سلام
1-درباره سلاح از راه دور طرح بسیار خوبی هست. اگر منظور شما نداشتن زره هست باید بگم با توجه به کالیبر کوچکش داشتن زره اقتصادی نیست. فقط در نظر بگیرید اگه یک نفر پشتش باشه که احتمال اسیب دیدن هست بهت هست یا اینکه از راه دور کنترل بشه.
2-درباره موشک ضد زره تا اونجا که من اطلاع دارم زره ابرامز در ضخیمترین قسمت 1150 هست و مرکاوا 1200 شاید جدیدا زره جدیدی ساخته باشند.اما این موشک ها حتما برای تانک استفاده نمیشن و مطمئنا کارایی دارند.
و اما تانک اصلی میدان نبرد در جنگ های جدید به مقدار زیادی کارایش رو از دست داده چون هر بار که تانکها رو ارتقاع میدهند موشک جدیدی ساخته میشه و ما هم بیکار نیستیم.موشک ضد زره دهلاویه با با قدرت نفوذ 1200 سانتیمتر جدیدترین نمونه ساخته شده کشور هست.یا اصلا در نظر بگیرید تان آبرامز با قیمت 5 میلیون دلار ساخته میشه و یک f-16 با قیمت 8 میلیون دلار. مطمئنا f-16 کارای بسیار بیشتری از تانک داره و هر بار بلند میشه میتونه 10 تا تانک رو از بین ببره. یا حتی استفاده از پهپاد هایی که شاید 500 هزار دلار هم خرجشون نشده باشه به راحتی میتونن تانکه رو از بین ببرند.
با تشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 603
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۰, ۶:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط Goebbels »

1-درباره سلاح از راه دور طرح بسیار خوبی هست. اگر منظور شما نداشتن زره هست باید بگم با توجه به کالیبر کوچکش داشتن زره اقتصادی نیست. فقط در نظر بگیرید اگه یک نفر پشتش باشه که احتمال اسیب دیدن هست بهت هست یا اینکه از راه دور کنترل بشه.


در خوب بودن طرح و استفاده از تسلیحات هدایت از دور که شکی نیست منتهی نحوه ساخت سیستم و نحوه به کارگیری اون زیر سوال است!

آنچه که در مورد صرفه اقتصادی فرمودید کاملا بی معنی است! چرا که شمایی که سیستم الکترواپتیکال و محرک های هزینه بری را بر روی یک سلاح نصب میکنید تا از راه دو آن را کنترل کنید ساخت یک جعبه فولادی به قطر چند اینچ به منظور حفاظت از سیستم در برابر گلوله کالیبر 7.62 و ترکش هزینه ناچیزی محسوب میشود!

در مجموع یک سری اصول طراحی در سیستم تسلیحاتی کنترل از راه دور ایرانی رعایت نشده مثلا عدم پوشش سیم کشی ها و مکان نه چندان مناسب قرار گیری سایت اپتیکال و .................!

2-درباره موشک ضد زره تا اونجا که من اطلاع دارم زره ابرامز در ضخیمترین قسمت 1150 هست و مرکاوا 1200 شاید جدیدا زره جدیدی ساخته باشند.اما این موشک ها حتما برای تانک استفاده نمیشن و مطمئنا کارایی دارند.


بهتر است اطلاعات خودتان را به روز کنید!

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

در مورد مرکاوا 4 هم حداکثر مقاومت زرهی 1340 میلیمتر است!

اما زرهی ما در مقابله با دشمن بیش از هر چیز به مهماتی نیاز دارد که قادر به مقابله مستقیم و موثر با نوک پیکان زرهی دشمن یعنی تانک های اصلی میدان نبرد آن باشد!

موشک تندر با توجه به نوع هدایت به راحتی قابل رد گیری و مقابله است! تنها با چند سیستم آشکار ساز لیزر و چند پرتابگر نارنجک های دودزا!

و اما تانک اصلی میدان نبرد در جنگ های جدید به مقدار زیادی کارایش رو از دست داده چون هر بار که تانکها رو ارتقاع میدهند موشک جدیدی ساخته میشه و ما هم بیکار نیستیم.موشک ضد زره دهلاویه با با قدرت نفوذ 1200 سانتیمتر جدیدترین نمونه ساخته شده کشور هست.یا اصلا در نظر بگیرید تان آبرامز با قیمت 5 میلیون دلار ساخته میشه و یک f-16 با قیمت 8 میلیون دلار. مطمئنا f-16 کارای بسیار بیشتری از تانک داره و هر بار بلند میشه میتونه 10 تا تانک رو از بین ببره. یا حتی استفاده از پهپاد هایی که شاید 500 هزار دلار هم خرجشون نشده باشه به راحتی میتونن تانکه رو از بین ببرند.
با تشکر


این صحبت شما قابل قبول نیست!

ببنید دوست عزیز ، هر سلاحی در جایگاه خودش کاربرد دارد! اف 16 در جایگاه یک سلاح هوایی و ام 1 آبرامز در جایگاه یک سلاح زمینی!

شما بدون پوشش مناسب زرهی در تهاجم زمین تلفات زیادی خواهید داد! حتی اگر پوشش هوایی داشته باشید! اما بدون پوشش هوایی مناسب نیز زرهی شما تلفات خواهد داد پس هر سلاحی در جایگاه خودش عملکرد مناسب و مورد نیازی خواهد داشت!

برای همین است که تانک های اصلی میدان نبرد روز به روز در حال ارتقا و بهینه سازی هستند و تمامی کشور های برتر از نظر نظامی در جهت ارتقا و ساخت تانک های جدید تلاش میکنند! چون تانک در جایگاه خودش همچنان اثر بخش است! اگر اینطور نبود کشور های غربی و شرقی میلیون ها و بلکه میلیارد ها دلار برای ساخت تانک های جدید هزینه نمیکردند!

در مورد موشک دهلاویه همین نکته رو ذکر میکنم که در مورد کشوری مثل ایران صرفا به اتکای موشک های ضد زره نمیشود به نبرد زرهی دشمن رفت و یا به اتکای موشکی مثل دهلاویه حملات آفندی انجام داد! نیاز است که تانک های ما نیز از مهمات و ....... مناسب برای مقابله مستقیم با زرهی دشمن و استفاده در عملیات آفندی برخوردار باشند که نیستند!
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 756
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط Morteza313 »

سینا جان بسیار متین و موجه فرمودید
اما مقابله با موشک تندر با توجه به پرتو سوار بودن این ومشک به همین سادگی ها هم نیست
به خاطر خاصیت های ذاتی بیم، خطای بالایی دارند سیستمهای آشکار ساز پرتو لیزری که عملا در برد 2000 متری یه محدوده 200-300 متری رو معین می کنه که در فاصله رسیدن موشک به تانک قابل کوبیدن نیست، از طرفی نارنجک های دودزا قفل این موشک رو نمی شکنن و اگر اوپراتور علامت بعلاوه رو روی کپه دود نگهداره هنوز یک امکان زیادی وجود داره که موشک به هدف خودش اصابت بکنه
اما باز به قول شما گیریم که اصابت کرد! وقتی اثری نداشته باشه به چه دردی می خوره؟


در استراتژی دفاع نا همتراز، قطعا تانک در برابر تانک دفاع نخواهد کرد اما اینکه تانکهای ما حتی روی کاغذ کاملا مغلوب رقبای خودشون هستند، یک ضربه وحشتناک به توان نیروهای مسلح ماست.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Major
Major
پست: 270
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط 144 »

به نظر من ما باید به سمت تجهیزات زرهی متحرک و سبک از جمله تانک و خودروهای زرهی حامل موشک های ضد تانک و تیربار برویم
هم هزینه اش کمتره و هم در راهبرد جنگی ایران مناسبتره و تاثیر گذار تره
من فکر نمی کنم تجهیزات زمینی حالا حالاها از بین برن تا مدت ها وجود خواهند داشت
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 291
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط saeid 7 »

ساخت زره برای یک تیربار اصلا اقتصادی نیست.خود زره از تیربار گرانتر هست. افزایش وزن هم باید حساب کنیم که یعنی نیروی انسانی بیشتر برای حمل ونقل.و همچنین گرداننده قویتر و نیروی محرکه قویتر. حتی میتونند از عوارض زمین یا سنگر استفاده کنند
درباره ابرامز جدید درست میگفتید.اما باید در نظر گرفت این ضخامت زره در قسمت جلوی تانک هست و جاهای دیگه اسیب پذیر هست.مثلا شنی تانک.
درباره نیروی زرهی یه مثال میزنم.در جنگ خلیج فارس تعداد تانک های شکار شده توسط خودروی زرهی برادلی از تعداد تانکهای شکار شده توسط آبرامز بیشتر بود.درباره هواپیمای a-10 هم صدق میکنه
به هر حال نیروی زرهی حذف نمیشه اما تانکهای سنگین و گران قیمت با خودروهای زرهی سبک و ارزان قیمت تعویض میشن یا حداقل به مقدار زیادی از نقششون کاسته میشه.
ما برای شکار تانک حتما نیاز به موشک ضد زره نداریم.سلاح های بهتری هم داریم مثل انواع راکت و موشک.
آبرامز تانک مخوفیه اما زیادی گران قیمت. هدف خوبیه برای پهپادها و موشکها .
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 305
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط onbekende »

سلام.

ببخشید جناب saeid 7.
یعنی نصب یک ورقه فولادی بر روی تیربار اینقدر هزینه بر است ؟! که بگیم سیستم اوپتیکال رو بی خیال ! هزینه چند هزار تومن زیاد نشه !(؟) به قول جناب گوبلز وقتی ما یک سیستمی میسازیم و اون رو روی تیربار نصب میکنیم تا بتونیم اون رو از دور کنترل کنیم قطعا باید حفاظت از اون رو هم در نظر داشته باشیم تا هزینه ای که کردیم با یک ترکش یا یک گلوله به هدر نرود.

یا علی... :razz:
Junior Poster
Junior Poster
پست: 180
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۲:۲۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط Bystander »

مهم خود سیستم و مکانیزم اون هست که خدا رو شکر ساخته شده، نصب یک ورقه زرهی در اطراف سیستم کار سختی نیست و میشه اون رو براحتی انجام داد
Major
Major
پست: 270
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

Re: از حضور بولپاپ ضدبالگرد تا عملیاتی شدن موشک جدید ضدتانک

پست توسط 144 »

سلام
میشه از این سیستم (تیر بار خودکار)برروی ناوها هم به عنوان ضد کروز "البته با ابعاد و مقیاس وسیع تر "استفاده کرد؟ تصویر
پس می توان نتیجه گرفت ناو سهند و ناو های بعدی دارای سیستمی به مانند فالانکس ویا سیستمی مشابه باشد تصویر
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”