رژه 29 فروردین 1392 ( روز ارتش جمهوری اسلامی ایران )
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
Re: رژه 29 فروردین 1392 ( روز ارتش جمهوری اسلامی ایران )
سلام
متاسفانه به نظرم اومد که امسال رژه زودتر تمام شد.
همچنین متاسفانه برخلاف وعده ها تغییر خاصی در رژه نبود.یعنی تغییرات چشمگیر نبودند.ولی تغییرات جزئی بود.
مثل همین کامیون های KrAZ-5133VE .
براساس خبرهایی که فرماندهان داده اند امروز و فردا باید شاهد چند رونمایی باشیم که باید در رژه رونمایی میشد که نشد.
منتظر رژه پربارتری بودم.
در ضمن فیلمبرداری از یگان ها و تجهیزات هر سال بهتر که نمیشود هیچ،بدتر هم میشود.سرعت عبور یگان ها و تجهیزات هم که طوفانی است.با سرعت برق و باد ار جلوی جایگاه رد شدن.این به اضافه فیلمبرداری بد = هیچی از تجهیزات معلوم نشد !
متاسفانه به نظرم اومد که امسال رژه زودتر تمام شد.
همچنین متاسفانه برخلاف وعده ها تغییر خاصی در رژه نبود.یعنی تغییرات چشمگیر نبودند.ولی تغییرات جزئی بود.
مثل همین کامیون های KrAZ-5133VE .
براساس خبرهایی که فرماندهان داده اند امروز و فردا باید شاهد چند رونمایی باشیم که باید در رژه رونمایی میشد که نشد.
منتظر رژه پربارتری بودم.
در ضمن فیلمبرداری از یگان ها و تجهیزات هر سال بهتر که نمیشود هیچ،بدتر هم میشود.سرعت عبور یگان ها و تجهیزات هم که طوفانی است.با سرعت برق و باد ار جلوی جایگاه رد شدن.این به اضافه فیلمبرداری بد = هیچی از تجهیزات معلوم نشد !
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
با سلام
به نظر من هم رژه جالبی نبود
فیلم برداری که افتضاح بود
از حرف های گوینده هم من چیزی نمی فهمیدم
خیلی از موشک ها رو نمایش ندادن
ولی موقعی که تیپ 65 و SBS رژه رفتن احساس غرور خاصی کردم(خیلی دوست داشتم جز یکی از تیپ ها باشم ولی متاسفانه شرایطش رو ندارم
)
فیلم این رژه رو تو سایت ارتش پیدا نکردم
لطفا بگین از کجا می تونم کامل و با کیفیتشو دانلود کنم
ولی موقعی که تیپ 65 و SBS رژه رفتن احساس غرور خاصی کردم(خیلی دوست داشتم جز یکی از تیپ ها باشم ولی متاسفانه شرایطش رو ندارم

- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
تا جایی که یادم میاد کوثر هواپیمای آموزشی هست!

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
creator نوشته شده:سلام خدمت همه ی دوستان و عرض تبریک به مناسبت روز ارتش...
تو تلویزیون وقتی که یگان محمول نیروی هوایی داشتن رد می شدن یه لحظه گوینده گفت موشک فکور (همون موشک هوا به هوای جدید بومی که بر روی تام کت نصب میشه) ولی دوربین داشت فرود چتر بازان رو نشون می داد!
اگه کسی تونسته عکسی ازین موشک ورداره حتما بزاره که دارم دق مرگ میشم![]()
![]()
![]()
من همین الان از رژه برگشتم خونه .
موشک فکور همون نمونه ایرانی فونیکس هست .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 242 بار
DR.MILAD نوشته شده:در وبسایت شبکه خبر اومده که وزیردفاع در حاشیه مراسم رژه گفته که جنگنده کوثر در آینده نزدیک پرواز خواهد کرد.
دلم میخواد یه چیزی بگم ... بگذریم!
رژه امسال از هر سال بدتر بود تجهیزات مستهلک و قدیمی رو هر سال نمایش میدن آخه این چه وضعشه...
بابا حداقل برای رژه هم که شده نمیشه 4 تا جلیقه ضدگلوله شیک و تر و تمیز و مجهز بپوشید حداقل برای جنگ روانی و پرستیژ نظامی اینو که دیگه دارند ندارند؟؟؟؟
بازم گلی به جمال سپاه ...
متاسفانه از سطح استتار تجهیزات قرارگاه پدافند هوایی که هیچ ربطی به مناطق خشک و نیمه خشک اکثر کشور نداره میتوان به سطح مدیریتی و توجه به مسائل ریز در ارتش پی برد.
بنده طرفدار هیچ ارگان خاصی نیستم ولی متاسفانه ارتش کوچکترین توجه ای حتی به ریز ترین مسائل نداره مثلا همین نیروی زمینی سپاه دارای طرح های استتار فوق العاده ایست اینو در رزمایش چند ماه پیش این نیرو در سیرجان هم دیدیم ولی ارتش هنوز از طرح های منسوخ شده استفاده میکنه یا مثلا تور ام های سپاه دارای استتار آسیای کبیر( یا صغیر؟) هستند ( همون استتار خاکی تامکت ها و فانتوم ها) که این استتار مختص کشورهایی مثل ایران طراحی شده ولی ارتش میاد و موشک ها شلمچه و هاگ رو سبز لجنی!!! رنگ آمیزی میکنه یا مثلا سیستم راداری رو با استتار سبز رنگ دیجیتالی منقش به استتار میکنه!!!
ببینید دوستان اینها مسائلی هست که اصلا ربطی به بودجه نداره و اینکه بگیم سپاه پولدارتره کار اقتصادی میکنه و فلانو بهمانو ... نیست بلکه فقط و فقط مدیریت وسطح افق دید دو نیرو رو مشخص میکنه!
خلاصه صادقانه بگویم و حرف اخرو بدون تعارف اول بزنم کاش فکری بشود وگرنه امیدی به این ارتش نیست!
- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
SHAHABESAGEB نوشته شده:تا جایی که یادم میاد کوثر هواپیمای آموزشی هست!
بله جنگنده آموزشي كوثر
وزیر دفاع گفت: در آیندهای نه چندان دور شاهد رونمایی از جنگنده آموزشی کوثر و یک موشک کروز هواپایه خواهیم بود.
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
جناب talashcg125 من هم با بخشی از گفته های شما تقریبا موافقم ولی خیلی مشتاقم بدونم راجع جنگنده آموزشی کوثر چی میخواستید بگید آیا حرفای من ایراد داشت یا حرفهای وزیر دفاع؟
-
- سپاسهای ارسالی: 874 بار
- سپاسهای دریافتی: 1751 بار
قابلیت حمل موشک توسط پهپاد سریر
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا ویژگیهای پهپادهای جدید سریر، حازم 3 و مهاجر B را تشریح کرد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیرفرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا در حاشیه رژه روز ارتش در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد حضور پهپاد جدید سریر (H110) بودیم.
وی افزود: این پهپاد ضد اشعه رادار است و کشف نمیشود و با برد بالا و طول عمر زیاد است.
اسماعیلی تاکید کرد: پهپاد سریر قابلیت حمل و نصب دوربین و موشک هوا به هوا دارد و تاکنون دهها فروند از آن تولید و بکارگیری شده است.
وی همچنین با اشاره به پهپاد حازم 3 و مهاجر B گفت: اینها پرندههای شناسایی، عکسبرداری، رزمی، تاکتیکی و میدانی هستند که با همکاری وزارت دفاع تولید، رونمایی و هم اکنون استفاده میشود.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا ویژگیهای پهپادهای جدید سریر، حازم 3 و مهاجر B را تشریح کرد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیرفرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا در حاشیه رژه روز ارتش در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد حضور پهپاد جدید سریر (H110) بودیم.
وی افزود: این پهپاد ضد اشعه رادار است و کشف نمیشود و با برد بالا و طول عمر زیاد است.
اسماعیلی تاکید کرد: پهپاد سریر قابلیت حمل و نصب دوربین و موشک هوا به هوا دارد و تاکنون دهها فروند از آن تولید و بکارگیری شده است.
وی همچنین با اشاره به پهپاد حازم 3 و مهاجر B گفت: اینها پرندههای شناسایی، عکسبرداری، رزمی، تاکتیکی و میدانی هستند که با همکاری وزارت دفاع تولید، رونمایی و هم اکنون استفاده میشود.
- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
cbr_tiger نوشته شده:با سلام
ولی موقعی که تیپ 65 و SBS رژه رفتن احساس غرور خاصی کردم(خیلی دوست داشتم جز یکی از تیپ ها باشم ولی متاسفانه شرایطش رو ندارم)
سلامی دوباره
فیلم رژه چندروز دیگه در سایت ارتش قرار میگیره.غیر از این از سایت های دیگه نمیشه دانلود کرد.فقط اگر یک مقدار صبر کنید انشاالله قرار میگیره.
متاسفانه و متاسفانه ارتش چندان توجهی به نوع رنگ استتار و نوع لباس نداره.حتی رنگ استتار خودرو ها هم مثل اینکه زیاد برای ارتش مهم نیست.حالا رژه تهران خیلی خیلی بهتر از شهرهای دیگه مثل تبریز برگزار میشه ! در تبریز یعنی شهری که من هستم صفوف نا منظم و درهم و کج و کوله رژه میرن که واقعا آدم رو نا امید میکنه ! بعضی وقتا رنگ لباس ها و نوع پوشیدنشون هم خیلی فرق میکنه.مثلا یهو میبینید یکی پای سمت چپش شلوارش افتاده روی پوتینش ولی پای چپش درسته ! در رژه تبریز نیسان های آبی وانتی(از همون هایی که همه جا هستن) هم از جلوی جایگاه رد میشن به اضافه پیکان وانت های غیر نظامی با راننده هایی که لباس معمولی به تن دارن ! متاسفانه اینجور چیزها برخلاف سپاه پاسداران زیاد مورد توجه نیست.در سپاه این چیزها خیلی بیشتر کنترل میشه.حالا جلیقه ضد گلوله چیزیه که در بیشتر کشورها موقع رژه نمیپوشن.مثل همین چین.حتی جلیقه های معمولی هم نمیپوشن ولی نظمی که در لباس استتار معمولی و نوع رژه رفتن هست جلیقه رو به کلی از یاد میبره.اگر تونستم فیلمی که از رژه سال قبل ارتش در تبریز رو گرفتم رو براتون آپلود میکنم.
ولی واقعا حدود 4 تا از یگانها رژه خوبی به نمایش گذاشتن.منظم و با لباس های تمیز.
علاوه بر اینها جایی که برای رژه درست کردن خیلی کوچکه.میتونست عریضتر و طولانی تر باشه.اینطوری تانکها و نفربرها میتونستن بر روی زمین حرکت کنن.
رژه کشورهای کره شمالی ، چین و روسیه بی نظیر برگذار میشه.روسیه میتونه الگوی ما برای رژه باشه.چون نوع رژه ارتش روسیه بیشتر از بقیه کشورها شبیه ارتش ایرانه.
به هبر حال،امیدوارم بیشتر توجه کنن.
رژه ارتش چین:

برگردوندن سر به طرف رئیس جمهور و فرماندهان و رژه رفتن در اون حالت از ارتش روسیه الگوبرداری شده.
-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 50 بار
لینک عکسهای مراسم رژه از ایسنا
[External Link Removed for Guests]مراسم-رژه-روز-ارتش-در-جوار-حرم-مطهر-امام#26
[External Link Removed for Guests]مراسم-رژه-روز-ارتش-در-جوار-حرم-مطهر-امام#26