رژه 29 فروردین 1392 ( روز ارتش جمهوری اسلامی ایران )

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

Re: رژه 29 فروردین 1392 ( روز ارتش جمهوری اسلامی ایران )

پست توسط ff1631 »

با درود خدمت تمامي دوستان انجمن يه سوال داشتم منظور گوينده رژه از موشك فكور همين موشكي هستش كه كپي فنيكس هستش و تصويرش تو تايپيك بالا هستش
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

Goebbels نوشته شده:حضور کامیون های KrAZ-5133VE در رژه ارتش تازگی داشت! البته پیشتر مدل KrAZ-6322 در رژه دیده شده بود!

KrAZ-5133VE

تصویر

[External Link Removed for Guests]

به دلیل شباهت زیاد مدل KrAZ-5133VE با مدل KrAZ-5233BE احتمال دارد که بنده اشتباه کرده باشم و کامیون موجود در تصویر مدل KrAZ-5233BE باشد! اثبات این موضوع به تصاویر با کیفیت نیاز دارد تا مدل کامیون از روی بدنه قابل رویت باشد!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

واقعا تشخیص بین این دو یعنی KrAZ-5133VE و KrAZ-5233BE سخته.ولی من یک تفاوتی که دیدم این بود که
KrAZ-5133VE ها در چراغ های دایره ای شکل دارن و KrAZ-5233BE ها چراغ های مستطیلی شکل.البته وقتی توی گوگل KrAZ-5233BE رو سرچ میکنم تعدادی از عکسها چراغ دایره ای و تعدادی مستطیلی شکل میان ولی
KrAZ-5233BE اصلی چراغ مستطیلی داره:
توی عکسهای رژه هم کامیون ها چراغ های دایره ای شکل دارن.یعنی KrAZ-5133VE هستن
البته توی ویکیپدیا توی لیست دارندگان انواع KrAZ که از روسیه خریداری کردن اسم ایران نبود ! و بازم البتـــه ویکیپدیا منبع قابل اعتمادی نیست.

[HR]
[HR]
شاید این کامیون هایی که ارتش و سپاه استفاده میکنن ساخت داخل باشن و فقط شکلشون شبیه KrAZ ها باشه.ولی چون رونمایی در کار نبوده به احتمال زیاد همون KrAZ هستن.

[HR]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

DR.MILAD نوشته شده:درباره اینکه پهپاد سریر همانی است که وعده رونماییش را در سوم خرداد داده بودن فعلا نمهتوان بطور قطع اظهار نظر کرد ولی با توجه به دلایل نچندان معتبر!!! نظر شخصی من اینه که این دو با هم متفاوت هستند دلایلم هم اینه که:1- معمولا تاخیر در رونمایی پروژه ها مشاهده شده ولی رونمایی پیش از موعد مقرر به ندرت اتفاق میافته 2- ادواتی که ساخته وزارت دفاع هستن معمولا در رژه ها رونمایی نمیشن و تجهیزاتی که در رژه ها برای اولین بار نمایش داده میشن یا ساخته جهاد خودکفایی ارتش و سپاه هستن یا عمده کارشون در این دومکان صورت گرفته ولی پهپاد وعده داده شده ساخت وزارت دفاع هست 3- هیچ سخنی از الحاق پهپاد مزبور به قرارگاه پدافند هوایی به میان نیامده است.

دقیقا همینها توی ذهن من هم بود اما فکر میکردم دارم اشتباه میکنم اما باز هم باید صبر کرد، تا 3 خرداد حدود یک ماه زمان مونده امیدوارم یک چیز دندون گیر رونمایی بشه هر چند با مشخصاتی که از پهپاد سریر منتشر شد حتی اگر همین پهپاد هم رونمایی بشه باز خیلی عالی، مشخصاتش واقعا فوق العادس از کشف نشدنش تا برد و طول عمر عملیاتی زیادش ......... اگر قرار بر رونمایی از همین پهپاد باشه دوست دارم یک کلیپ درست و حسابی ازش پخش بشه و جزئیات هواپیما هم بطور کامل اعلام بشه مثل برد هواپیما، ارتفاع پروازی، مولفه های رادارگریزی، چگونگی درگیری با هدف و ........ همچنین تعداد موشکهای اون هم به چهار عدد افزایش پیدا کنه

یک چیزی دیگری که در مورد این پهپاد با توجه به مشخصات اعلامی اون بنظرم رسید این بود که کاش مدلی از این پهپاد با توانایی هوا به سطح و قابلیت حمل موشکهایی همچون سدید هم توسعه داده میشد.

شاید این کامیون هایی که ارتش و سپاه استفاده میکنن ساخت داخل باشن و فقط شکلشون شبیه KrAZ ها باشه.ولی چون رونمایی در کار نبوده به احتمال زیاد همون KrAZ هستن.

و شاید هم منتاژ

متاسفانه عکسهای جناب گوبلز هم از آپلودسنتر حذف شدند ..... من فقط نصف عکسها رو باز کرده بودم که بقیه از دسترس خارج شد .......
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

[External Link Removed for Guests]     بقیه عکس ها رو از دست ندهید...[External Link Removed for Guests]  

عکاس: Alpha 4 
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط Bystander »

یک نفر در سایت ارتشی چنین پستی گذاشته بود که بنظرم جالب امد

بسم الله الکریم

ابتدا اینکه به نظر هنوز مشخص نیست این کدام پهپاد هست اما گفته شده بود که یکی از این پهپادها توانایی حمل موشک هوا به هوا را داره که احتمالا همون حازم باشه که در خدمت قرار گاه پدافند هست ...

نکته ای که لازم به ذکر هست نصب موشک حرارتی روی این پهپاد هست با توجه به اینکه این پهپاد از نوع ملخی هست نه جت ذاتا سرعت بالایی نداره برای درگیری با جنگنده ها یا موشک های کروز
اما نکته مهم مداومت پروزای بالا این پرنده ها است که فلسفه استفاده از چنین پرنده ای را مشخص میکنه ( اگر به تصاویر دقت کنید در جلو وعقب پرنده دو تا پروانه میبینید ...)

نظر بنده حقیر این هست که از این پرنده قرار هست با توجه به مزیت های ذاتی اون ( یعنی قیمت کم و مداومت پروازی بالا ) به عنوان یک لایه دفاعی انبوه و نامحسوس برای درگیر شدن یا دور کردن پرنده های دشمن اعم از هواگردها و موشک های کروز استفاده بشه

تصور کنید زیادی از این پهپادها به صورت استند بای و اتو پایلوت تحت یک الگوریتم خاص در یک منطقه پخش شده باشند ... اگر بخواهیم حالت پائین را در نظر بگیریم هر پرنده میتونه دایره ای به شعاع 5 کیلومتر را (که برد این نسل از موشک های حرارتی در حالت زمین به هواست ) پوشش بده ........ که این البته حالت خیلی دست کم و پائین هست

تصویر برای تقریب ذهنی .....

یعنی با یک هزینه کم میشه مساحت زیادی را برای دشمن نا امن کرد

==============
البته قیافه اش شبیه سم پاش هم باشه فرقی نمیکنه ! این پرنده ها قرار هست در خدمت پدافند باشند بنابراین اولویت مهم انها باید مداومت پروازی بالا ..قیمت ارزان و اپراتوری نگهداری ساده باشه تا بشه در تعداد بالا از انها استفاده کرد ....قرار نیست همه پرنده ها رادار گریز باشند !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 14428 بار
سپاس‌های دریافتی: 3461 بار

پست توسط reza4087 »

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

کسی از دوستان میدونه این تصویر چه سامانه ای است؟؟؟  [External Link Removed for Guests] 
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 242 بار

پست توسط talashcg125 »

Gava نوشته شده: کسی از دوستان میدونه این تصویر چه سامانه ای است؟؟؟  [External Link Removed for Guests] 

دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تیوب حاوی موشک اس 200 برای حمل و نقل باشه!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

این تصویری که جنابgava‏ قرار دادن خیلی جالبه و تا حالا من مشابه آن را ندیدم ولی شاید به سامانه باور-373 مربوط باشه. در رابطه با کامیونهای kraz‏ هم برند جلوی خودرو خیلی به برندی که جلوی خودروی ارس در روز رونمایی آن نصب شده بود و اگه اشتباه نکنم متعلق به خودروسازی زرین خودرو است شباهت دارد نظر دوستان چیه؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط Bystander »

DR.MILAD نوشته شده:ادر رابطه با کامیونهای kraz‏ هم برند جلوی خودرو خیلی به برندی که جلوی خودروی ارس در روز رونمایی آن نصب شده بود و اگه اشتباه نکنم متعلق به خودروسازی زرین خودرو است شباهت دارد نظر دوستان چیه؟؟؟

نمیدونم این عکس کمکی میکنه یا نه

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

با سلام خدمت دوستان عزیز،از دوستان کسی هست که نماهنگ مهد دلیران ارتش ایران حافظ قرآنی رو داشته باشه؟؟از کجا پیداش کنم؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”