سلام .
به لیستِ درآمدهای سالانه ی دولت اینها رو هم اضافه کنید :
دهها میلیارد دلار کالای قاچاچ که توقیف میشه ( لوازم خانگی - لوازم آرایش - پوشاک - مواد مخدر - دارو - دخانیات و خودرو - موتورسیکلت - سلاح - مهمات - ارز و غیره ) .
میلیاردها دلار اموالِ منقول و غیر منقولِ سرگردان و مجهول الوارث و بی وارث که دولت اونها رو تصاحب میکنه ( پول نقد - طلا - زمین - خانه - مغازه - کارخانه - باغ و ماشین غیره ) .
دهها میلیارد تومن هدایایِ مردمِ نیکو که صرف ساخت مدارس دولتی و امکاکن ورزشی و تفریحی و مسجد و غیره میشه .
بودجه ی چند ارتش از درآمدهای ایران تامین میشه ؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4736 بار
- سپاسهای دریافتی: 8761 بار
Re: بودجه ی چند ارتش از درآمدهای ایران تامین میشه ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
- سپاسهای ارسالی: 121 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
Re: بودجه ی چند ارتش از درآمدهای ایران تامین میشه ؟
این سخنان من تنها شامل برخی از همزبانان با مغز غربی بوده و شامل ایرانیان مسئولیت پذیر هموطن نمیباشد .
باید اعتراف کنم علاوتا اینارو هم به لیستات اضافه کن
در آمدهای ناشی از حماقت و بی مغزی خارج نشینان که هیچگونه تعلقی به سرزمین مادریشان ندارند و فقط بلدند از دور بنشینند و یک مشت اراجیف تحویل بدهند و خودرا دلسوز این مملکت جا بزنند.
اصولا برخی از ایرانیان غر غر السلطنه جند جنسه و چند تبعه واقعا روی دشمن رو در تجاوز به این آب و خاک سفید کرده اند .حال به آنها میگویم :
بجای اینکه توی لس آنجلس بشینی و از وضع کشور انتقاد کنی آستینتو بالا بزن و بیا داخل مملکتت و کمک کن تا مدیریتها درست انجام بشه و جلوی بخوربخورها گرفته بشه و اگه جرئتشو داری مانند خیلی از انقلابیون زمان رضا خالی بند حتی با تحمل حبس و یا دادن جانت حرفت رو بگوش ملتت برسون ( با حضورت در داخل کشور ). این رو که بری و پشت کسانی که پلیدند و نمیخواهند سر به تن ایران باشه قائم بشی و ازشون کمک بخوای و بخوای با حمله به کشورت تو را (که اگر سر کار بیائی دست بقول خودت بخورهای امروز رو از پشت میبندی و هزار برابر گند و کثافت بیشتر به این مملکت میزنی ) سر کار بیاره ، که نشد میهن پرستی !
اینو ننه بیسواد خدابیامرز منم بلد بود همش بشینه و غر بزنه .
اینا بلد نیستند ؟ بخور بخورند ؟ و صد تا حرف دیگه ! خوب ، تو برای سربلندی و پیشرفت مملکتت چیکار کردی ؟ برای اینکه به کره و ترکیه برسی اول باید خودت رو اصلاح کنی. باید بیای داخل کشورت و اونی را که فکر میکنی به خیر مردم کشورته ( نه آنکه فقط به خیر خودت باشه و ملت برند به جهنم ) با کار و تلاش شبانه روزیت و بدون یک ذره چشمداشت مادی و معنوی ، انجام بدی . آنوقته که انتقاداتت با معنی و بجا محسوب میشه .
حال یه خورده چرتکه رو برگردون حسابهای خیانت خودت ( که البته میدونم فکر میکنی اصلا خیانتی نکردی ولی اکثریت مردم کشورم نظرشون چیز دیگه ایه ) رو به این ملت و مملکت بنداز رو دایره و کمی هم مشغول انتقاد از خودت باش . آیا واقعا تا حالا اینکارو کردی ؟ فکر نکنم . چون آنقدر غرق دفاع از خوشیها و خوشبختیهای خودت هستی که کلا یادت رفته هشتاد ملیون هموطن دیگر داری که در داخل کشور با همه دردها و عذابها و رنجها حتی حاضر نیستند یک تار موی کثیف این کشور را بدهند تا اربابان شما مشت مشت دلار بی پشتوانه ( کاغذ پاره کلاهبرداری از سایر ملتها ) بهشون تحویل بده . اون کره ای رو هم که میگی پیشرفت کرده هنگام شروع اصلا بفکر یه من تومنش نبود و تنها به فکر پیشرفت کشورش بود و اگه بهش میگفتی دو دقیقه کارتو تعطیل کن و یه چائی بخور میگفت فعلا کشورم و هموطنانم به کار من نیاز دارند و من وقت این کارها رو ندارم ، نه مثل من و تو موقع کار بجای فکر کردن به اینکه چطور میتونم کارمو بهتر و مفید تر انجام بدم بفکر این باشم که کی جمعه میشه و یا چکار کنم فردا بدون کسر از حقوقم سر کار نیام و کارتمو کس دیگه بزنه و من فردا رو خوش بگذرونم !
عزیز دل از ماست که بر ماست .یعنی بقول قدیمیا کرم از خود درخته . حالا هی بشین و خودتو با ایکس و کی مقایسه کن و از بالا دستیا که اونام از جنس ما هستند انتقاد کن .
چاه نکن بهر کسی _ اول خودت دوم کسی
باید اعتراف کنم علاوتا اینارو هم به لیستات اضافه کن
در آمدهای ناشی از حماقت و بی مغزی خارج نشینان که هیچگونه تعلقی به سرزمین مادریشان ندارند و فقط بلدند از دور بنشینند و یک مشت اراجیف تحویل بدهند و خودرا دلسوز این مملکت جا بزنند.
اصولا برخی از ایرانیان غر غر السلطنه جند جنسه و چند تبعه واقعا روی دشمن رو در تجاوز به این آب و خاک سفید کرده اند .حال به آنها میگویم :
بجای اینکه توی لس آنجلس بشینی و از وضع کشور انتقاد کنی آستینتو بالا بزن و بیا داخل مملکتت و کمک کن تا مدیریتها درست انجام بشه و جلوی بخوربخورها گرفته بشه و اگه جرئتشو داری مانند خیلی از انقلابیون زمان رضا خالی بند حتی با تحمل حبس و یا دادن جانت حرفت رو بگوش ملتت برسون ( با حضورت در داخل کشور ). این رو که بری و پشت کسانی که پلیدند و نمیخواهند سر به تن ایران باشه قائم بشی و ازشون کمک بخوای و بخوای با حمله به کشورت تو را (که اگر سر کار بیائی دست بقول خودت بخورهای امروز رو از پشت میبندی و هزار برابر گند و کثافت بیشتر به این مملکت میزنی ) سر کار بیاره ، که نشد میهن پرستی !
اینو ننه بیسواد خدابیامرز منم بلد بود همش بشینه و غر بزنه .
اینا بلد نیستند ؟ بخور بخورند ؟ و صد تا حرف دیگه ! خوب ، تو برای سربلندی و پیشرفت مملکتت چیکار کردی ؟ برای اینکه به کره و ترکیه برسی اول باید خودت رو اصلاح کنی. باید بیای داخل کشورت و اونی را که فکر میکنی به خیر مردم کشورته ( نه آنکه فقط به خیر خودت باشه و ملت برند به جهنم ) با کار و تلاش شبانه روزیت و بدون یک ذره چشمداشت مادی و معنوی ، انجام بدی . آنوقته که انتقاداتت با معنی و بجا محسوب میشه .
حال یه خورده چرتکه رو برگردون حسابهای خیانت خودت ( که البته میدونم فکر میکنی اصلا خیانتی نکردی ولی اکثریت مردم کشورم نظرشون چیز دیگه ایه ) رو به این ملت و مملکت بنداز رو دایره و کمی هم مشغول انتقاد از خودت باش . آیا واقعا تا حالا اینکارو کردی ؟ فکر نکنم . چون آنقدر غرق دفاع از خوشیها و خوشبختیهای خودت هستی که کلا یادت رفته هشتاد ملیون هموطن دیگر داری که در داخل کشور با همه دردها و عذابها و رنجها حتی حاضر نیستند یک تار موی کثیف این کشور را بدهند تا اربابان شما مشت مشت دلار بی پشتوانه ( کاغذ پاره کلاهبرداری از سایر ملتها ) بهشون تحویل بده . اون کره ای رو هم که میگی پیشرفت کرده هنگام شروع اصلا بفکر یه من تومنش نبود و تنها به فکر پیشرفت کشورش بود و اگه بهش میگفتی دو دقیقه کارتو تعطیل کن و یه چائی بخور میگفت فعلا کشورم و هموطنانم به کار من نیاز دارند و من وقت این کارها رو ندارم ، نه مثل من و تو موقع کار بجای فکر کردن به اینکه چطور میتونم کارمو بهتر و مفید تر انجام بدم بفکر این باشم که کی جمعه میشه و یا چکار کنم فردا بدون کسر از حقوقم سر کار نیام و کارتمو کس دیگه بزنه و من فردا رو خوش بگذرونم !
عزیز دل از ماست که بر ماست .یعنی بقول قدیمیا کرم از خود درخته . حالا هی بشین و خودتو با ایکس و کی مقایسه کن و از بالا دستیا که اونام از جنس ما هستند انتقاد کن .
چاه نکن بهر کسی _ اول خودت دوم کسی
مرد آنست که در کشاکش دهر _ سنگ زیرین آسیا باشد