تجهیز حزب الله لبنان به پانتسیر سام-5 یاخونت کورنت و....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

Re: تجهیز حزب الله لبنان به پانتسیر سام-5 یاخونت کورنت و....

پست توسط STIESTO »

جناب Goebbels در مورد رادار این سامانه دفاعی اگه مطلع هستید بیشتر توضیح دهید.

در این که آرایه فازی هست مشخصه با مکانیزم کاریش خوب معلومه اصلا نمیشه از داپلر ها استفاده کرد اما

آیا یهAESA با قابلیت LPI هست من عکسی از مجموعه پردازشی این سامانه ندیدم ولی اگه یه رادار آرایه فازی فعال معمولی باشه میشه اخلالش کرد اگه قرار باشه یه رادار آرایه فازی فعال کامل باشه باید یه خودرو واسه حمل کامپیوترها و اپراتورش جدا می بود گمون نمی کنم یه رادار آرایه فازی پر قدرت باشه
دوستان اطلاعات تکمیلی دارند قرار بدند

اگه یه رادار فعال با قابلیت هایی که همه می دونیم باشه جنگال خیلی سخته این دست رادارها قابلیت های مختلفی برای فرار از جنگال دارند مخصوصا ویژگی کنترل تک تک پارامترهای هر موج و ارسال تک موج ها های مختلف برای عدم مشخص شدن شرایط کاری واقعا سخته جمینگ این رادار.

در مورد اون نحوه جنگال بالا که توضیح دادم دوستمون پرسید میشه اخلال کرد منم گفتم بله به این نحو میشه و خودمم گفتم که بسیار سخته و بهتره از شلیک های متوالی استفاده بشه.

اینم بگم برای اخلال به روش بالا یه واحد مرکاوا مجهز به سیستم تروفی یه نفر هم می تونه این کارو انجام بده و وسایل مورد نیاز رو می تونه حمل کنه...
فقط مشکل همونی بود که عرض کردم خیلی خیلی سخته این کار چون باید نزدیک بشیم به تارگت
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”