آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: سرکرده جبهه النصره به هلاکت رسید

پست توسط Solver »

با Mohammad 1985, است. رفتار اشتباه اسد و تاخیرش در زیر بار اصلاحات رفتن فضا را مناسب کرد تا اونها که دنبال فرصت بودند پولشان و سلاحشان و برخی هم خودشان سرازیر به سوریه بشوند ...

یک چیز در مایه اشتباه سال 88 خودمان اما خیلی فجیع تر ... خود من یک زمان سال 88 نسبت به خیلی ها انتظار شدت برخورد داشتم، اما مطمئنا اگر مثلا اون دوره با مخالفین نظام برخورد شدیدتر ( منظورم شدیدتر است و گرنه شدتش کم نبود) می شد، هیچ بعید نبود ایران به سرنوشتی مشابه (قطعا متناسب با فضا و خصوصیات جامعه ایران) دچار شود و شاهد حضور انبوه بیگانگان در کشور بودیم.

بنابراین، هر چند نظرمون مخالف هم هست، اما این حرف که ریشه همه این مشکلات در دیکتاتوری حکومت سوریه یا به قول من تاخیر اسد در رضایت دادن به اصلاحات است. هر چند از نظر من اونقدرها هم دیر نشد و اسد خیلی زود به جبران پرداخت و به همین دلیل هم توطئه (روزهای اول مسخره میکردند این کلمه را در مورد سوریه!) دول غربی تا به حال نتیجه نداده، چون اون مردم که برای اصلاح ساختار تو خیابان ها بودند بعد از این حوادث، اصلاحات را که فراموش کردند هیچ طرفدار همین اسد هم شده اند.

به قول یک مطلب در الجزیره،
گفته شده بود ایران معتقد است جنگ را صدام با اختیار خودش راه ننداخته و این آمریکا بوده که صدام را وسوسه کرده است، در حالی که اینطور نیست چون صدام قبل از انقلاب نیز در مورد خوزستان صحبت کرده بوده است. اما نکته جالب و مرتطبش با بحث ما : آمریکا اگر قصد دخالت داشت زمان شاه این جنگ را راه می انداخت تا در ایران انقلاب نشود و شاه بر حکومت خودش باقی بماند !

باید اعتراف کرد، حق با الجزیره است، و احسنت به ذهن این تحلیل گر، هر چند قسمت اول را اشتباه یا جناح دار گفته است، اما قسمت دومش درست است، الان نمونه عینیش در سوریه اتفاق افتاد، مردم طرفدار کسی شدند که داشتند علیه اون انقلاب می کردند !

من که 2 سال پیش گفتم هیچ خبری نخواهد شد، هنوز هم با اطمینان میگم، اگر اتفاق عجیب و غریبی در خاورمیانه قرار باشد بیوفتد در عربستان خواهد بود. تو همین سنترال چقدر قبل تر که اصلا خبری از شلوغی در مصر نبود من در موردش همین پیش بینی را کرده بوم. حالا پیش بینی درصد آرای انتخابات را بگین طرف خودش تو کار دست داشته، مصر که دیگه دست ما نیست داداش! کافیه انسان واقع بین باشد، سوریه هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد، و بیگانگان دست از پا درازتر ناچار به ترک این کشور هستند. تصویر

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

دوستان اتفاقات سوریه فراتر از اصلاحات و این حرف هاست!

لطفا فیلم زیر رو ببینید:
[External Link Removed for Guests]

اگر آنلاین دیدن امکانش رو ندارید دانلود کنید حجمش ۱۶۰ مگ هست

کسی اگر میتونه دانلود و حجمش رو کم کنه !

حتما حتما بیبینیدش
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

دخلشون داره میاد....
++++++18
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تصویر

تصویر

تصویر

برید به جهنم خوک های کثیف تکفیری
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

!MOS نوشته شده:دوستان اتفاقات سوریه فراتر از اصلاحات و این حرف هاست!

لطفا فیلم زیر رو ببینید:

اگر آنلاین دیدن امکانش رو ندارید دانلود کنید حجمش ۱۶۰ مگ هست

کسی اگر میتونه دانلود و حجمش رو کم کنه !

حتما حتما بیبینیدش

بی زحمت یه اشاره ای کنید که محتوای فایل چیه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

گفت گوی ویژه خبری با حضور دکتر مسعود اسد اللهی (فکر کنم سفیر سابق ایران تو لبنان باشه مطمئن نیستم)
توش درباره نقش سپاه و اوضاع سوریه صحبت می کنه. !
اطلاعات میدانی میده درباره طرح خطرناک تقسیم سوریه و...
اینقدر جذاب هست این گفت وگو که من سه بار دیدمش!! تمام مناطقی که توی گفت وگو نام می بره رو رفتم تو گوگل ارث دیدم !
شما هم بد نیست این کار رو بکنید...اخبار میگه اینجا آزاد شد یا درگیری هست بفهمید چه خبره....مرقد حضرت زینب و حضرت رقیه و حضرت سکینه رو برید رو نقشه پیدا کنید!
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

شهدای جدید حزب الله

تصویر

تصویر

تصویر
تصویر

تصویر

تصویر
hikmat313.blogfa.com

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

! , عزیز سپاه رو من باور نمی کنم دخالت داشته باشه و فراموش هم نکنید که همیشه شکست ، یتیم هست و پیروزی صدتا پدر و مادر داره!
پس در شرایطی که اوضاع به نفع سوریه هست و ارتش سوریه پیروزیهای مؤثری بدست می آره تعجب نداره که سپاه ما هم بیاید و خود را صاحب بخشی از این پیروزی ها بداند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

عزیزم شما فیلم گفت و گو رو دیدی؟....
توش میگه دمشق محاصره شده بود....منطقه شرقی دمشق...جاده فرودگاه بین المللی دمشق ..=غوطه الشرقیه الدمشق دست تروریست ها بود...نصف حلب رو گرفتن...شرق سوریه امارت اسلامی برقرار کردن...
تاکتیک های ارتش سوریه کلاسیک بود..ایران بود که لجان شعبیه یا همون نیروهای مردمی رو ایجاد کرد...آموزش داد...تا 2 ماه پیش کاملا به سقوط نظام امیدوار بودن....یه دفعه ورق برگشت...
چه باور کنی چه نکنی مستشار های سپاه نبودن الان اوضاع اینجوری نبود که آمریکا برای مذاکره اصرار کنه...

شاهد از غیب:
اردوغان همین امروز گفت دخالت حزب الله تو سوریه دخالت خارجی هست و علاوه بر حزب الله نیروهای دیگری هم هستن که کنار ارتش سوریه می جنگند! :grin: ...گفته همین قدرت های منطقه ای که کنار ارتش سوریه می جنگند ما رو متههم به دخالت در سوریه می کنن
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

پست توسط babak1985 »

!MOS نوشته شده:
اینم یه ویدئو از این مبارزان القاعده در راه آزادی تصویر سوریه که تو القصیر محاصره شدن....یک سرباز ارتش سوریه شهید کردن پیکرش را آوردن به جای نیروی حزب الله جا زدن براش وصیت نامه هم نوشتن!
جان من قیافه ها رو نگاه کنید!

با سلام

ترس رو چشماشون میبینید

همین ویدئو اوضاع اون منطقه رو روشن میکنه

اخر کارشونه تصویر
دشمن رو باید از دور دید
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

دوستان موضوع حوادث سوریه بحثی هست که با احتیاط باید واردش شد و از هر گونه احساسات خودداری کرد.متاسفانه شورشیان مسلح از هر قشر و گرایشی هستند جدا از بحث تکفیری ها و یزیدی ها خیلی از این کشته شده ها هم کسانی بودند که قربانی جهل و بی اطلاعی خودشون شدند انسان های بدی نبودند و مطمئن بودند که راههی که در اون کشته میشن راه درست هست مانند خوارج که شب ها تا صبح نماز میخواندند و پیشانیشون از شدت عبادت و سجده پینه بسته بود.. سید حسن در سخنرانی اخیر خودش گفت که کسانی که در دفاع از حرم حضرت زینب شهید میشوند در واقع شهدایی هستند که در راه جلوگیری از فتنه به شهادت رسیدند . پس انگیزه ای هست که قصد داره این جنگ رو تبدیل به یک فتنه برا درگیری بین مسلمانان بکنه .عامل این جنگ و خونریزی ها هم در درجه اول آمریکا و اسراییل و همچنین کشور های مهد دموکراسی و حقوق بشر (عربستان سعودی و قطر ) که با صادر کردن وهابیت و تروریست و همچنین با تجهیز اونها کل کشورهای منطقه رو بی ثبات کردند. عامل بعدی جهل و بی خردیه ادم هاست و اگر نه حجربن عدی و جعفر طیار که نسبتی با بشار اسد نداشتند! ما هم باید مواظب حرفها و گفته ها و رفتار خودمون باشیم تا خدای ناکرده تو زمین دشمن بازی نکنیم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به همگی

!  عزیز

اگر منظورتان همکاری های اطلاعاتی و مشاوره دادن باشد، می پذیرم که کشورمان چنین همکاری هایی با سوریه دارد. ولی اگر ادعای دخالت نظامی و فرستادن سرباز از ایران به سوریه را مطرح بکنید، این را نمی پذیرم بلکه این ادعا را آب به آسیاب دشمن ریختن می دانم و به شدت توصیه می کنم از چنین ادعاهایی پرهیز شود. اگر این مطالب بی اساس در ذهن مردم منطقه و مردم سوریه جا بیفتند(که دشمن هم اتفاقاً همین را می خواهد)، در آینده همیشه به مردم سوریه و افکار عمومی دنیا این گونه القاء خواهد شد که حکومت سوریه با دخالت نظامی و توپ و تفنگ بیگانگان استوار ماند و بنابراین طرفدار داخلی و مشروعیت ندارد.

یک نفر نیست بگوید سوریه خودش کارخانه تولید و انبارهای سلاح دارد و اصلاً نیازی به فشنگ و تفنگ ما ندارد! بلکه برعکس؛ این گروه های معارض و گروه های تروریستی هستند که به سلاح دسترسی ندارند و نیاز به پشتوانه خارجی دارند. به طرز گستاخانه ای حقیقت را دروغ و دروغ را حقیقت جلوه می دهند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

فرار تروریستها با لباس زنانه

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”