یک چیز در مایه اشتباه سال 88 خودمان اما خیلی فجیع تر ... خود من یک زمان سال 88 نسبت به خیلی ها انتظار شدت برخورد داشتم، اما مطمئنا اگر مثلا اون دوره با مخالفین نظام برخورد شدیدتر ( منظورم شدیدتر است و گرنه شدتش کم نبود) می شد، هیچ بعید نبود ایران به سرنوشتی مشابه (قطعا متناسب با فضا و خصوصیات جامعه ایران) دچار شود و شاهد حضور انبوه بیگانگان در کشور بودیم.
بنابراین، هر چند نظرمون مخالف هم هست، اما این حرف که ریشه همه این مشکلات در دیکتاتوری حکومت سوریه یا به قول من تاخیر اسد در رضایت دادن به اصلاحات است. هر چند از نظر من اونقدرها هم دیر نشد و اسد خیلی زود به جبران پرداخت و به همین دلیل هم توطئه (روزهای اول مسخره میکردند این کلمه را در مورد سوریه!) دول غربی تا به حال نتیجه نداده، چون اون مردم که برای اصلاح ساختار تو خیابان ها بودند بعد از این حوادث، اصلاحات را که فراموش کردند هیچ طرفدار همین اسد هم شده اند.
به قول یک مطلب در الجزیره،
گفته شده بود ایران معتقد است جنگ را صدام با اختیار خودش راه ننداخته و این آمریکا بوده که صدام را وسوسه کرده است، در حالی که اینطور نیست چون صدام قبل از انقلاب نیز در مورد خوزستان صحبت کرده بوده است. اما نکته جالب و مرتطبش با بحث ما : آمریکا اگر قصد دخالت داشت زمان شاه این جنگ را راه می انداخت تا در ایران انقلاب نشود و شاه بر حکومت خودش باقی بماند !
باید اعتراف کرد، حق با الجزیره است، و احسنت به ذهن این تحلیل گر، هر چند قسمت اول را اشتباه یا جناح دار گفته است، اما قسمت دومش درست است، الان نمونه عینیش در سوریه اتفاق افتاد، مردم طرفدار کسی شدند که داشتند علیه اون انقلاب می کردند !
من که 2 سال پیش گفتم هیچ خبری نخواهد شد، هنوز هم با اطمینان میگم، اگر اتفاق عجیب و غریبی در خاورمیانه قرار باشد بیوفتد در عربستان خواهد بود. تو همین سنترال چقدر قبل تر که اصلا خبری از شلوغی در مصر نبود من در موردش همین پیش بینی را کرده بوم. حالا پیش بینی درصد آرای انتخابات را بگین طرف خودش تو کار دست داشته، مصر که دیگه دست ما نیست داداش! کافیه انسان واقع بین باشد، سوریه هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد، و بیگانگان دست از پا درازتر ناچار به ترک این کشور هستند.