این تصاویر رو از روی یه کلیپ گرفتم . کیفت ندارن اما از هیچی که بهتره
حمله به زندان مرکزی حلب / حمله انتحاری + هجوم تکفیریها

------------
درگیری ها در تدمر نیست بلکه در شهر السخنه در نزدکی تدمر است . افراد مسلح حمله شدیدی رو به شهر داشتن و تا حالا نتونستن وارد شهر بشن رسانه های حامی تروریستها هم توهم زدن گفتن 90 درصد شهر رو گرفتن این درحالی است که دیده بان حقوق بشر از ادامه درگیری ها دراطراف شهر سخن میگه . العالم و پرس تی وی از کشته شدن دهها و 100 فرد مسلح در السخنه خبر دادن . حتی العالم هم تصاویر کشته ها رو نشون داد . گشتم کلیپ العالم رو پیدا نکردم اما کلیپ دیگه ای رو پیدا کردم که احتمال مربوط به اجساد کشته شدگان افراد مسلح در السخنه باشه . تقریبا با کلیپ العالم یکی است اما بااین تفاوت که تمام اجساد داخل کانل ریخته شدن . عکسها ی هر چند بی کیفیت تهیه کردم شاید امشب در سایت قرارشون بدم
-------------------
قبلا سلاح از القصیر و تلکلخ برای این مناطق می اومد . البته بنده دقیقا نمی دونم اما احتمالا بخشی از حلب و بخشی از خود مناطق مرزی حمص با لبنان بیاد . . راهای اصلی که دست ارتشه مگر از راههای فرعی و دورافتاده یا بصورت جاسازی اون هم در حجم نچندان زیاد . البته این مناطق با شروع درگیری ها به انبار های مهمات تبدیل شدن
--------------
درباره علت عدم حمله هم باید عرض کنم و مناطق مهم تر از این دو شهر هستند مانندریف دمشق یا دیروالزور و یا خود شهر حمص
خود این دو شهر هم الان تبدیل به دو تا دژ شدن ارتش نیروی زیادی می خواد در ضمن باید دو تا شهر رو با خاک یکسان کنه چون کسانی توی شهر هستن که تا آخرین تیرشون می جنگند
این دو شهر هم درصدی از ساکنانش درکنار تروریستها وافراد مسلح هستند کلا در اون منطقه تعدادی روستای سنی و تعدادی روستای علوی وجود داره که در کنار هم هستند متاسفانه با این فتنه در برابر هم قرار گرفتن توی روستا الحصان حداقل 20 غیر نظامی علویه رو کشتن حالا هم در روستا علوی نشین کفر نان که نزدیک این دوشهر هست درگیری ادامه داره حمله از طرف افراد مسلح بوده یکی از پستهای ارتش روی گرفتن اما مثل اینکخه نتونستن وارد روستا بشن . ارتش در خود شهر حمص هم از حجم حملاتش کاسته چون فعلا نیازی نیست باید به مناطق مهمتر بپردازه . مهم القصیر وتلکلخ بودن در مرز و بعد منطقه خالدیه در قلب حمص که پاکسازی شده.