آخرين تحولات سوريه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 4787 بار
- سپاسهای دریافتی: 7078 بار
Re: آخرين تحولات سوريه
با سلام مجدد .
امروز چند تا سئوال دارم ، هر کدام از شما دوستان که می دانید لطفاً جواب بدهید ؛
1- ارتش سوریه از نظام خدمت وظیفه (اجباری) هم استفاده می کند یا فقط استخدامی است؟
2- آخرین اخبار از سه فرودگاه نظامی ابوظهور ، کورنس و تورا چه بوده؟ و آیا تورا به طور کامل در محاصره است یا جاده شیخ هلال- رقه تا فرودگاه باز است؟
3- مجموعه تاریخی الرصافه در جنوب رقه که در امتداد همان جاده است دست داعش است یا دست ارتش یا کلاً به امان خدا رها شده تا توسط سودجویان غارت شود؟
4- چرا ارتش هنگام پیشروی در محور خناسر-السفیرا دو منطقه فجدان و برج الرمان را آزاد نکرده؟
با تشکر .
1- ارتش سوریه از نظام خدمت وظیفه (اجباری) هم استفاده می کند یا فقط استخدامی است؟
2- آخرین اخبار از سه فرودگاه نظامی ابوظهور ، کورنس و تورا چه بوده؟ و آیا تورا به طور کامل در محاصره است یا جاده شیخ هلال- رقه تا فرودگاه باز است؟
3- مجموعه تاریخی الرصافه در جنوب رقه که در امتداد همان جاده است دست داعش است یا دست ارتش یا کلاً به امان خدا رها شده تا توسط سودجویان غارت شود؟
4- چرا ارتش هنگام پیشروی در محور خناسر-السفیرا دو منطقه فجدان و برج الرمان را آزاد نکرده؟
با تشکر .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
- سپاسهای ارسالی: 320 بار
- سپاسهای دریافتی: 5337 بار
مخالفین روستای نبعین رو گرفتن . توی درگیریهای نبعین اطراف دیده بانی 45 و واطراف شهرک کسب امروز ارتش 19 شهید داده به نقل از دید هبان حقوق مخالفین (البته این فقط منبع و به معنی تایید نهایی اون نیست ) حجم حملات هوایی راکتی و توپخانه ایی ارتش بیشتر شده
-
- سپاسهای ارسالی: 575 بار
- سپاسهای دریافتی: 594 بار
هلاکت مرد شماره 2 جبهه النصره
به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، سامی الاطرش،تروریست خطرناک لبنانی و متهم به انجام چندین اقدامات تروریستی در مناطق مختلف لبنان ازجمله عرسال وضاحیه بیروت در حین عمل جراحی در یکی از بیمارستانهای بعلبک به هلاکت رسید.
الاطرش در پی شلیک گلوله توسط نیروهای ارتش لبنان که در صدد دستگیری وی بودند، زخمی شد و پس از انتقال وی به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات جان باخت.
به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، سامی الاطرش،تروریست خطرناک لبنانی و متهم به انجام چندین اقدامات تروریستی در مناطق مختلف لبنان ازجمله عرسال وضاحیه بیروت در حین عمل جراحی در یکی از بیمارستانهای بعلبک به هلاکت رسید.
الاطرش در پی شلیک گلوله توسط نیروهای ارتش لبنان که در صدد دستگیری وی بودند، زخمی شد و پس از انتقال وی به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات جان باخت.
-
bamn نوشته شده:با سلام مجدد .
با تشکر .
شهرک کسبه هم کاملا در کنترل مخالفینه . اخبار سقوط کسبه و نبعین مال یکی تا دو روز پیش بود اما تا این مدت کاملا سقوط نکرده بودن ویا اخبارشون متناقض بود هر چند الان هم در حومه کسبه و منطقه نبعین درگیریها ادامه داره
--------------
ارتش سوریه از خدمت اجباری استفاده می کنه . در مناطقی که در کنترل خودش داره . برخی از ساکنان این مناطق هم از رفتن به خدمت اجتناب میکنند حالا یا میترسن ویا به این درگیری اعتقادی ندارن .از اون طرف هم افرادی هستن که در مناطق تحت کنترل مخالفینند اما در خدمت ارتش هستن حالا یا خودشون رو رسوندن یا قبلا بودن ویا آوره شدن
فرودگاه ابو ظهور هر یکی دوهفته بهش حمله میشه در محاصره زمینی قرار داره اما از طریق بالگرد و هواپیما تغذیه میشه . دو روز پیش هم تلوزیون سوریه یه گزارش ازداخل خود فرودگاه ارسال کرد
فرودگاه کویرس و طبقه هم همین طوره تعداد مدافعین توی این فرودگاهها زیاده و از لحاظ لجستیک و حتی نیرو تغذیه میشن این خودش سبب شده تصرفشون کار سختی باشه .
در باره مجموعه رصافه خبری ندارم اما اگه توی استان رقه باشه داعش میتونه بهش دسترسی داشته باشه . اگه هم دسترسی داشته باشه بعید میدونم بذاره کسی بهش نزدیک شه بجز خودشون .
دو منطقه یاد شده هم بروی نقشه ویکی پدیا سبز زده شده . ویکی پدیا صد درصد مورد تایید نیست ممکنه اشتباه زده باشه . اگه هم درست باشه اهمیت انچنانی نداشته ارتش بعد از باز کردن جاده خناصر نیرو خودش رو صرف منطق دورتر از حومه جاده نکرد مستقیم رفت به طرف السفیره تل عرن و تل حاصل . محیط خناصر هم یه محیط بیابونیه در بعضی نقاط ارتفاعی نداره که به اطراف نظارت داشته باشه انچنان هم جمعیت نداره
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 2625 بار
- سپاسهای دریافتی: 316 بار
این پیشنهاد را در انجمن دیگری هم ارایه کردم اینجا هم عنوان میکنم.
رژیم سوریه بعثی است و با حزب بعث عراق هم ارتباط خوبی داشته و بعثی ها با اینکه ما ازشون خوشمون نمیاد ولی فکر نمی کنم با تکفیریها زیاد خوب باشند و اگر از این پتانسیل استفاده کنیم شاید بتوانیم از ناسیونالیست های عربی یک جبهه بر علیه تروریستها تشکیل بدهیم باید یا بگیریم از تمام امکانات استفاده کنیم دوستانی که مطلع هستند لطفا پاسخگو باشند.
سپاس
رژیم سوریه بعثی است و با حزب بعث عراق هم ارتباط خوبی داشته و بعثی ها با اینکه ما ازشون خوشمون نمیاد ولی فکر نمی کنم با تکفیریها زیاد خوب باشند و اگر از این پتانسیل استفاده کنیم شاید بتوانیم از ناسیونالیست های عربی یک جبهه بر علیه تروریستها تشکیل بدهیم باید یا بگیریم از تمام امکانات استفاده کنیم دوستانی که مطلع هستند لطفا پاسخگو باشند.
سپاس

فردوسی
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
khashayar1 نوشته شده:این پیشنهاد را در انجمن دیگری هم ارایه کردم اینجا هم عنوان میکنم.
سپاس
یه جوری از حزب بعث سوریه صحبت می کنید که انگار اصلا از اوضاع خبر ندارین
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

-
در ادلب افراد مسلح به گفته خودشون یه حمله بزرگ به به هدف آزاد سازی شهرک شیعه نشین فوعه از امرزو انجام دادن درگیری شدید گزارش شده .حملات از شهرک اطراف این منطقه از جمله بنش صورت گرفته امروز در بنش هم نماز جمعه تعطیل دلیل ترس از گوله بارون بنش که احتمالا طی چند ساعت دیگه پذیرایی حملات هوایی و راکتی خواهد بود . یکی از دلایل این حمله میتونه کم کردن فشار از روی لاذقیه باشه اخباری بود از حرکت ستونهای ارتش از استان ادلب به سمت لاذقیه میخوان نیروهای ارتش رو همین جا نگه دارن یه شهرک هم هست به اسم رامی در اطراف اریحا بدشت مورد حملات توپخانه و خمپاره ایی قرار گرفته این مطنقه در کنترل مخالفینه افراد مسلح برای قطع کردن جاده لاذقیه برای عدم ارسال نیرو به لاذقیه حملاتی رو از این منطقه به پستهای ارتش داشتن
در حمص مخالفین حملاتی رو به اطراف شهر دارالکبیره داشتن شهر دست خودشونه اما نیروهای ارتش اطراف شهر حضور داره تقریبا دو روز یکبار هم شهر رو میکوبند و بعد یه سری درگیری توی این درگیری 8 کشته داده به اعتراف خودشون و بعد عقب نشنینی
در منطقه القلمون بعد از گرفتن راس العین یه سکوت حاکم شده اما واقعا وانجا خبری نیست؟؟ . دیروز فرمانده شورای نظامی قلمون به همراه 4 سرکرده دیگه طی یه حمله در منطقه فلیطه کشته میشن حمله هدفمند بوده . ده حمله هوایی به راس المعره در نزدیکی یبرود درگیریهای زمینی هم بین مخالفین و ارتش حزب الله شروع شده فلیطه و راس المعره دو شهرک ویا روستای بزرگ در کنار یبرود هستن حملات ادامه داره به این مناطق به لطف خدا اگر فشار ادامه داشته باشه طی چند روز آینده باید خبر پاکسازی این مناطق منتشر بشه
توی لاذقیه هم حملات توپخانه ایی ارتش شدیده . به گفته خودشون در اطراف کسب سمرا نبعین درگیریهای شدیده به گفته سوریها در خود نبعین درگیری هست مثل اینکه ارتش ودباره بخشهایی از اون رو گرفته ویا حداقل روش مشرفه
در منطقه کوه ترکمان در حومه شمال شرقی لاذقیه هم درگیریه کلا الان شمال لاذقیه یه نبرد تمام عیاره . مخالفین اگه بخوان پیشروی کنن باید تلفات زیاد رو هم بپذیرند . تا حلا چند بار در منطقه جبل ترکمان به موقعیت سولاس حمله کردن هر بار هم با تلفات بالا عقب نشستن ولی دو طرف مصمم هستن سولاس رو داشته باشن اینجا هم باید مراقب بود یه انتحاری نزنن
یه هیئت شرعی وابسته به النصره و جیش المجاهدین 50 نفر از نیروهای جند الشام رو در استنا حلب بازداشت کرده جرم: تکفیر کردن سایر مسلمانان و برنامه ریزی برای عملیات بر ضد نیروهای جیش الحر
[External Link Removed for Guests]
------------
نقشه کسب . نقشه برای دیروزه

+18
سرنوشت یه مجاهد لیبیایی
نیروهای ارتش در ارتفاعات مشرف به کسب .فکر کنم موشک کونکورس باشه
نیروهای کمکی ارسالی برای مخالفین در لاذقیه (منتسب ) + نفربر بی ام پی 1 ارتش منهدم شده در اطراف نقطه 45 به نظر میرسه برجکش رو برداشتن تا این که منهدم شده باشه . توی سوریه برجک این نفربر رو سوار وانت میکنند
مدافعان زندان حلب(به نقل از منبع ) . سه هفته ایی که ارتش تلاشی برای پیشروی نداشته
در حمص مخالفین حملاتی رو به اطراف شهر دارالکبیره داشتن شهر دست خودشونه اما نیروهای ارتش اطراف شهر حضور داره تقریبا دو روز یکبار هم شهر رو میکوبند و بعد یه سری درگیری توی این درگیری 8 کشته داده به اعتراف خودشون و بعد عقب نشنینی
در منطقه القلمون بعد از گرفتن راس العین یه سکوت حاکم شده اما واقعا وانجا خبری نیست؟؟ . دیروز فرمانده شورای نظامی قلمون به همراه 4 سرکرده دیگه طی یه حمله در منطقه فلیطه کشته میشن حمله هدفمند بوده . ده حمله هوایی به راس المعره در نزدیکی یبرود درگیریهای زمینی هم بین مخالفین و ارتش حزب الله شروع شده فلیطه و راس المعره دو شهرک ویا روستای بزرگ در کنار یبرود هستن حملات ادامه داره به این مناطق به لطف خدا اگر فشار ادامه داشته باشه طی چند روز آینده باید خبر پاکسازی این مناطق منتشر بشه
توی لاذقیه هم حملات توپخانه ایی ارتش شدیده . به گفته خودشون در اطراف کسب سمرا نبعین درگیریهای شدیده به گفته سوریها در خود نبعین درگیری هست مثل اینکه ارتش ودباره بخشهایی از اون رو گرفته ویا حداقل روش مشرفه
در منطقه کوه ترکمان در حومه شمال شرقی لاذقیه هم درگیریه کلا الان شمال لاذقیه یه نبرد تمام عیاره . مخالفین اگه بخوان پیشروی کنن باید تلفات زیاد رو هم بپذیرند . تا حلا چند بار در منطقه جبل ترکمان به موقعیت سولاس حمله کردن هر بار هم با تلفات بالا عقب نشستن ولی دو طرف مصمم هستن سولاس رو داشته باشن اینجا هم باید مراقب بود یه انتحاری نزنن
یه هیئت شرعی وابسته به النصره و جیش المجاهدین 50 نفر از نیروهای جند الشام رو در استنا حلب بازداشت کرده جرم: تکفیر کردن سایر مسلمانان و برنامه ریزی برای عملیات بر ضد نیروهای جیش الحر
------------
نقشه کسب . نقشه برای دیروزه

+18
سرنوشت یه مجاهد لیبیایی
نیروهای ارتش در ارتفاعات مشرف به کسب .فکر کنم موشک کونکورس باشه
نیروهای کمکی ارسالی برای مخالفین در لاذقیه (منتسب ) + نفربر بی ام پی 1 ارتش منهدم شده در اطراف نقطه 45 به نظر میرسه برجکش رو برداشتن تا این که منهدم شده باشه . توی سوریه برجک این نفربر رو سوار وانت میکنند
مدافعان زندان حلب(به نقل از منبع ) . سه هفته ایی که ارتش تلاشی برای پیشروی نداشته
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 2625 بار
- سپاسهای دریافتی: 316 بار
aliamous نوشته شده:یه جوری از حزب بعث سوریه صحبت می کنید که انگار اصلا از اوضاع خبر ندارین
دوست عزیز درست است خیلی مطلع نیستم و نمیگویم این حزب را دوست داشته باشیم.
ولی پیشنهادی دادم که از پتانسیلی استفاده کنیم.
مگر فلسطینی ها در زمان جنگ به کمک عراق نشتافتند ولی ما با آنها همکاری میکنیم.
زیرا گذشته گذشته و ما باید حتی از دشمنانمان هم همراهانی مفید بسازیم.
با این حال بگویم نه بعثی هستم و نه چیزی که شما فکر کنید فقط میدانم در دنیای امروز چیزی به نام دوست و دشمن وجود ندارد همه چیز بر اساس منافع مشترک تعیین میشه
اشتراک ما و حزب بعث میتواند در سوریه معنی پیدا کند.
اگر پیشنهاد من برای دوستان ناگوار است از مدیریت محترم خواهشمندم پست های بنده را پاک کنند.
سپاس
فردوسی
امام خمینی
امام خمینی
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
khashayar1 نوشته شده:این پیشنهاد را در انجمن دیگری هم ارایه کردم اینجا هم عنوان میکنم.
سپاس
سلام دوست عزيز
درست است حزب بعث هم در كشور سوريه و هم در دولت سابق عراق قدرت را در دست داشت ولي برحسب اتفاق اين دو حزب بعث با يكديگر كاملا در تضاد بودند و اين تضاد به بنيانگذار حزب بعث يعني ميشل عفلق بر ميگردد و اين امر يكي از دلايلي بود كه سوريه در جنگ ايران و عراق از ايران طرفداري كرد با اينكه حزب بعث يك حزب ناسيوناليستي عربي است
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
-
- محل اقامت: Isfahan
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
- تماس:
سپاس
ناسیونالیست عرب یعنی دشمنی با ایران در صورتی که اصلاً یکی از دلایل دشمنی با حکومت بشار اسد اینکه با ما ایرانی ها رابطه ی خوبی داره و اگر هم بخوان یه همچین جبهه ای تشکیل بدن مطمئناً یکی از شروطش قطع رابطه با ایرانه که اونم نمیتونن

دخترك برگشت
چه بزرگ شده بود
پرسيدم: پس كبريتهايت كو؟
پوزخندي زد!
گونه اش آتش بود، سرخ، زرد ...
گفتم: ميخواهم امشب با كبريتهاي تو، اين سرزمين را به آتش بكشم!!
دخترك نگاهي انداخت، تنم لرزيد ...
گفت: كبريتهايم را نخريدند!
سالهاست تن مي فروشم!
مي خري؟!
- سپاسهای ارسالی: 4905 بار
- سپاسهای دریافتی: 6798 بار
سپاس
قبلا تشکیل شده بخونید :
" گارد ملی عرب، یک جنبش مقاومت نظامی است که هماکنون در جمهوری عربی سوریه فعال است، متشکل از جوانانی از بسیاری از کشورهای عربی در اوریل 2013 تشکیل شد که هماکنون به استعداد 4 گردان به نامهای فرماندهان شهید این جنبش در سوریه( ودید حداد، حیدر الاملی، محمد برحمی و جولز جمال) فعال است و استعداد کلی ان، در حدود 50 گردان مقاومتی است."
گردهمایی در حمایت از ازادی فلسطین
گردهمایی شاخهی سیاسی جنبش در روز عید فطر
عوامل گردان محمد برحمی در قلمون دمشق
خوب، در خصوص اسامی اعلام شده چند تا نکته رو خدمت شما عرض بکنم که مثلا، محمد براحمی، یک شخصیت سکولار اهل تونس بود که پس از کنار گذاردن دیکتاتوری بنعلی، فرماندهی جنبش مردمی ناسیونال(!!) سوسیالیست رو به راه انداخت ولی به سرعت توسط اسلامگرا های تند رو به هلاکت رسید! یا ودید حداد که یک مسیحی شبهنظامی ال فلسطین بود که برای ازادی فلسطین تلاش میکرد که عملیات های دزدی هواپیماها در خلال سالهای 60 تا 70 را منتسب به او میدونن! جولز جمال، یک افسر نیروی دریایی سوریه بود که شجاعانه یک کشتی فرانسوی را در جریان جنگ سوئز در دفاع از مصر و اقتدار خلق عرب! غرق نمود! حیدر الاملی یک نظریه پرداز لبنانی بود که در سال 2007 فوت شد...
بنابراین، مشخصا این گروه برخلاف سایر اعضای مقاومت مثل گروههای عراقی یا حزبالله به دلایل مذهبی و برای دفاع از مستضعفان و مقدسات در سوریه نیست!...
همچنین بر خلاف دفاع وطنی و ارتش برای دفاع از خود کشور هم در اونجا نیست! میشه گفت ایدهی این افراد برای جنگیدن، بسیار جالب و بیشتر همون ملی گرایی هستش که باید دید چطوری حساب کردن که یه دولت عرب دیگه به جای دولت عربی بشار اسد، اقتدار کمتری برای ملت عرب داره!...
دلیل این دوستان، ضد امپریالیست و کلا دنیای غرب بودنشون هستش برای وجودشون! اونها، طرفدار افرادی مثل هوگو چاوز یا بشار اسد یا صدام حسین! هستند و همچنین عاشق حزبالله به دلیل پرچمداریش بر علیه اسرائیل و امریکا...(چرا با ایران اینا طرفدار نیستن!؟ اینایی که این رفقامون دوستشون دارن، غیر از صدام همه از ایران خط میگیرن!)...
گارد ملی عرب، در شبکه های اجتماعی با نامهایی مثل جوانان عرب ملیگرا فعالیت میکنن و بیشتر اعضای انها، از مصر، لبنان و غزه میباشند.
عملیات ها:
به نظر میرسه که گارد ملی عرب، در مناطق مختلفی از سوریه، با ارتش عربی و نیروهای دفاع وطنی همکاری میکنه که بسیاری از این همکاری ها، در حومهی دمشق و درعا و حمص و حلب صورت گرفته است. هرچند، به نظر میرسه که دمشق، مرکز اصلی تمرکز این نیروهاست که در عملیات های ارتش در قلمون شرکت داشته اند.
دیدار فرمانده گردان با عواملش در شهر دمشق
تصاویر منتصب به گردان ها در دمشق
عوامل جنبش احتمالا در دمشق
یکی از عوامل جنبش در حال عملیات در دمشق
بنا به دلایل امنیتی، شاخهی نظامی این جنبش تمایلی به اعلام و معرفی نیروها یا عملیات های خود ندارد که به نظر، کاری بسیار منطقی به نظر میرسه!...
کشته ها:
در خصوص کشته ها نیز همانند عملیات ها، اطلاعات چندانی در دست نیست...
شهید؟ در راه وحدت و شرف کشور سوریه، عامر عید عبدالله(ابو نصیر) کشته شده در قلمون
تصاویر دیگه، از شاخهی سیاسی این جنبش میباشه:
تظاهرات های ضد مرسی در مصر توسط عوامل شاخهی سیاسی جنبش
عوامل جنبش در دسامبر 2012 در غزه(امیدوارم اینا مال شاخهی سیاسی باشن نه نظامی!)...
متاسفانه از این گردان ها با این تعداد که البته احتمالا سر جمع تعداد واقعیشون 2-3 گردان به معنای واقعی نباشه، هیچ قیلم بخصوصی از عملیات هاشون نیست ولی به نظر میرسه که این نیروها هم هستن و دارن میجنگن و شاید، کم کم باعث بشن که افراد دیگهای هم به سمتشون کشیده بشه...
مطلب بالا برگرفته شده از سایت دوست گرامی جناب میثم هست
ترجمهی ازادی از مطلب وبلاگ برون موزز!