آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

Re: آخرين تحولات سوريه

پست توسط Ghost Rider »

حسين لاويو نوشته شده:دوستان وقت بخیر دیروز یه پست گذاشتم مبنی بر ترسم نسبت به قدرت داعش و توانایی مورد تهدید قراردادن مرزای کشورمون ایران..منباب این موضوع قسمت شد امروز با یه دوست نازنین اشنا بشم که اگاه نسبت به مسایل منطقه بود و دستی هم بر اتیش درگیری سوریه داشت ..ایشون با دیدن نگرانی من موضوعی رو مطرح کردن که اگر غیرازایشون کسی میگفت امکان باورش برام سخت میشد و اصلا محال بود به خیالم بگنجه...
واون نفوذ ایران درگروهک داعش ..و حمایت همه جانبه از این گروهک..کلهم اینکه این گروه سگ اهلی خودمونه یجورایی و بعدش یه چندتا مثل زد مثل برگردوندن محبوبیت اسد و طرد شدن اپوزسیون ازاد سوریه و غلط کردن مخالفین اسد بعد از قدرت نمایی داعش...
البت من همیشه ادم بدبینی هستم و سخت میتونم چیزیرو که ندیدم باور کنم ..اونم گروهکی که از ریشه و بن باما اختلاف عقیده داره اما بقول این بنده خدا سیاست پدرومادر نداره...
نهایتا یجورایی ته دلم شاد شد از اینکه تو بدنه سیاست خارجیمون ادمای استراتژیستی هستن که میتونن شرایط بحرانی رو مدیریت کنن..الان عربستان از ترس داعش مثل سگ چوب خورده دنبال راه حله راجع به عراق هم چندوقتی بود این وهابیون موی دماغ نوری مالکی شده بودن و حالا مطمین هستم داعش تو عراق به دنبال منافع نوری قدم برمیداره...
نمیدونم درست و غلطش کدومه اما بد نیست بهش فکر کنیم
یاحق

به نظر من این قضیه درست نیست چون:
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما، و سیاست خارجی ما هم متاثر از اونه و به نظر من رهبری به هیچ وجه با این قضیه موافقت نمیکنه که عده ای یه مشت آدم بیگناه (اونم شیعه) رو به فجیع ترین وضع بکشن تا مثلا منافع ما حفظ بشه!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4786 بار
سپاس‌های دریافتی: 7078 بار

پست توسط bamn »

حسين لاويو نوشته شده:دوستان وقت بخیر دیروز یه پست گذاشتم مبنی بر ترسم نسبت به قدرت داعش و توانایی مورد تهدید قراردادن مرزای کشورمون ایران..منباب این موضوع قسمت شد امروز با یه دوست نازنین اشنا بشم که اگاه نسبت به مسایل منطقه بود و دستی هم بر اتیش درگیری سوریه داشت ..ایشون با دیدن نگرانی من موضوعی رو مطرح کردن که اگر غیرازایشون کسی میگفت امکان باورش برام سخت میشد و اصلا محال بود به خیالم بگنجه...
واون نفوذ ایران درگروهک داعش ..و حمایت همه جانبه از این گروهک..کلهم اینکه این گروه سگ اهلی خودمونه یجورایی و بعدش یه چندتا مثل زد مثل برگردوندن محبوبیت اسد و طرد شدن اپوزسیون ازاد سوریه و غلط کردن مخالفین اسد بعد از قدرت نمایی داعش...
البت من همیشه ادم بدبینی هستم و سخت میتونم چیزیرو که ندیدم باور کنم ..اونم گروهکی که از ریشه و بن باما اختلاف عقیده داره اما بقول این بنده خدا سیاست پدرومادر نداره...
نهایتا یجورایی ته دلم شاد شد از اینکه تو بدنه سیاست خارجیمون ادمای استراتژیستی هستن که میتونن شرایط بحرانی رو مدیریت کنن..الان عربستان از ترس داعش مثل سگ چوب خورده دنبال راه حله راجع به عراق هم چندوقتی بود این وهابیون موی دماغ نوری مالکی شده بودن و حالا مطمین هستم داعش تو عراق به دنبال منافع نوری قدم برمیداره...
یاحق

دوست عزیز ، متاسفانه از این کارشناسنماها توی این مملکت کم نیستند! کسانی که سال 66 مردم رو از رفتن به جبهه منع می کردند و می گفتند امام می خواهد جنگ را تمام کند اما سپاه لجبازی می کند!!! ... کسانی که می گفتند انقلاب اسلامی در واقع با پشتیبانی آمریکا پیروز شد تا دست انگلیس و شوروی را از ایران کوتاه کند!!! ... کسانی که در زمان انتخابات سال قبل ولایتی را گزینه رهبری برای ریاست جمهوری می دانستند!!! ...

اگر دشمن احمق است تقصیر ماست یا خواست خداست؟! دشمنان امام حسین(ع) احمق بودند و با به شهادت رساندن ایشان و یارانشان حقانیت شیعه را به اثبات رساندند . حالا هم یک عده احمق وهابی و تکفیری پیدا شده اند که در سوریه و عراق دست به جنایت می زنند و با این جنایات نتنها وجدان های نیمه بیدار عده ای از برادران اهل سنت را بیدار می کنند بلکه وجدان های به خواب رفته برخی از شیعیان را هم از خواب می پرانند!

عربستان ، قطر ، امارات ، اردن ، آمریکا ، انگلیس و ... هر خالی که می خواهند جلوی تریبونشان ببندند! همه می دانند که تجزیه و جدا شدن استان های سنی نشین عراق از این کشور و قطع ارتباط زمینی شیعیان در غرب و شرق خاورمیانه خواست و آرزوی چه کسانی است!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1171 بار
سپاس‌های دریافتی: 365 بار

پست توسط mo6489 »

mo6489 نوشته شده:
یاحق

بذار خیالت رو من راحت کنم! هر کی اینو بهت گفته چرت و پرت گفته! ما از کسانی که میخوام حرم اهل بیت رو نابود کنن و همینطور در سوریه کردن این کارو به هیچ عنوان در حد صفر درصد هم امکان نداره ازشون حمایت کنیم، کسانی که سر مردم شیعه رو گوش تا گوش میبرن، مطمئن باش مورد حمایت هیچ حزب و جناحی در ایران نیست، شما اینقدر دهن بین نباش! در ضمن بهتر بزار داعش بیاد طرف ایران اگه جرات داره، شما از حالا ترسیدی؟؟!! همش امام زمان امام زمان میکنیم! میگیم بیاد بعد حالا همه میخوان هنوز هیچی نشده برن تو سوراخ موش قایم شن!!! پس الکی نیست امام زمان نمیاد چون حتی 3013 نفر هم پیرو واقعی نداره! میرم تو خبرگذاری فارس یه عده بچه خورده همش امام زمان امام زمان میکنن و کرکری میخونن ادعای جهادشون میشه! بعد تا خبر نزدیک شدن داعش به مرزهای ایران اومده همشون زرد کردن!!! از نظر گذاشتنشون معلومه! اینجوری از امام زمان میخواید حمایت کنید!!! اگه مال این حرفا نیستید حداقل کرکری الکی نخونید و خاموش شید که آبروی هرچی مسلمونه بردید!!!
اگه اهل دفاع و جنگیدن نیستید بکشید کنار لطفا بذارید باد بیاد! کرکری الکی نخونید... کسانی که جرات دارن و میهن پرستن خودشون بدون ادعا و کرکری جلو میان و دفاع میکنن ما کاری به امثال جبهه پایداری ها و امثالشون که فقط در زبان کرکری میخونن و موقع عمل هیچ پشمی نیستن و فرار میکنن احتیاجی نداریم...
پ.ن: منظورم شما نبودی کلی گفتم! خبر گذاری تحت سانسور فارس که فقط ادعای الکی داره نظرمو منتشر نکرد!

در ضمن مدیر محترم دیکتاتور نباش لطفا و نظرمو سانسور نکن و منتشر کن مرسی

در ضمن ببخشید اگه تند حرف زدم! غلط املایی هم زیاد داشتم چون عصبانی بودم... یکی همون 313 نفر بود که زدم 3013...
البته بازم گفتم که منظورم شما که نقل قول گرفتم نبودی کلی گفتم برادر...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1171 بار
سپاس‌های دریافتی: 365 بار

پست توسط mo6489 »

ak_47 نوشته شده:
poolaad نوشته شده:این نکبت که امروز تو موصل و صلاح الدین بود؟

منم یه عکس از تو مرز سوریه و عراق بودنش دیدم که داشت غنائمی که از ارتش بعثی موصل هدیه گرفته بود رو بررسی می کرد ولی خیلی از خبر گذاری های عربی این خبر رو زده بودند.

امیدوارم خبر به درک رفتنش درست باشه.

نه! متاسفانه این حرام زاده زنده هست! اما به امید خدا در آینده نزدیک به درک واصل شه...
از بین نیروهای داعش که از خیلی نقاط دنیا به این گروه پیوستن همه مدل نژاد و ملیتی وجود داره اما خطرناک ترین ها چچنی ها هستن، به دلیل اینکه اکثر این چچنی ها در زمان شوروی سابق افسر ارتش روسیه بودن و الان که اسلامگرای افراطی(تکفیری) هستن و به داعش یا النصره پیوستن اطلاعات نظامی بالا و مدریت جنگی و استراتژی رو خوب بلدن، در ضمن سرسخت ترین و خشن ترین یا به قول معروف سگ سلفی های گروه های القائده و شبهه القائده چچنی ها هستن! برای همین مدیریت و فرماندهی جنگ در دیرالزور سوریه با النصره و همینطور حمله به عراق به ابوالعمر چچنی یا به عربی همون شیشانی توسط داعش سپرده شد که نتایج موفقیت آمیزی در این دو ماهه هم در سوریه و هم عراق براشون داشت، از بین مشهورترین و خشن ترین چچنی ها سه نفر بودن که یکیشون مسلم چچنی ملقب به جلاد(سر نزدیک به 500 نفر رو در سوریه زد!) یکی دیگشون سیف الله چچنی ملقب به یدالله(دست خدا!) و دیگریشون ابوالعمر چچنی هست که بعد ها به داعش پیوست، دو نفر دیگه به درک واصل شدن ولی ابوعمر هنوز زنده هست و داره جولان میده! ولی مطمئنا عدالت خدا و نتیجه گناهانشو به زودی میبینه انشاالله...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 229 بار
سپاس‌های دریافتی: 230 بار

پست توسط حسين لاويو »

موندیم بخدا چچنی ها؟؟؟؟ اونا خودشون یه عمری مبارزه در لوای اسقلال کشورشون داشتن ..حالا میان اینجوری بلا سر یه کشور دیگه میارن..اونم چی در لوای اسلام و وهابیت !!!
یادمه وقتی میخوندیم روسیه دمار چچن رو دراورد دلمون میسوخت..اما الان میخوام لهشون کنه..که ابروی اسلام رو این چچنیها به بازی گرفتن...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

پست توسط abdolmahdi »

سلام عليكم

به گزارش نما به نقل از خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه، نیروهای ارتش سوریه امروز توانستند شهرهای کسب در ریف لاذقیه و ام شرشوح و مزارع اطراف آن در ریف حمص را از تروریست ها بازپس بگیرند.

واحدهای ارتش سوریه پس از ورود به كسب، در حال تامین امنیت منطقه اطراف آن هستند.
بخشی از نیروهای ارتش سوریه نیز برای تامین امنیت و پاك‌سازی گذرگاه مرزی كسب به سمت این گذرگاه حركت كردند.

از طرفی دیگر، ارتش سوریه در حال پاك‌سازی و تفتیش مناطق مختلف كسب است.
نیروهای ارتش سوریه همچنین در حال پیشروی به سمت كوه‌های «النسر» و «الحمرا» هستند.

این نیروها پیش از آزادی كسب، روستای «النبعین» را نیز از كنترل گروه‌های مسلح خارج كرده بودند.
مخالفان سوری پیش از این اعلام كردند كه گروه‌های مسلح با پیشروی ارتش سوریه به سمت كسب از این شهر فرار كرده و به سمت مرزهای سوریه و تركیه رفتند.
مخالفان افزودند كه گروه‌های مسلح به سمت منطقه مرزی «ربیعه» فرار كردند.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, یکی از دلایلش همین کارای روسیه هست که باعث شکل گیری این جریانان در چچن شد
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6866 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط امام قلي خان »

خبری نیست یا دوستان درگیره کارند؟به هر حال نبود بعصی از دوستان خیلی تاثیرمنفی گذاشته.ان شا الله که سلامت باشند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4786 بار
سپاس‌های دریافتی: 7078 بار

پست توسط bamn »

امام قلي خان نوشته شده:خبری نیست یا دوستان درگیره کارند؟به هر حال نبود بعصی از دوستان خیلی تاثیرمنفی گذاشته.ان شا الله که سلامت باشند.

مگه خبر ندارید؟! یک عده از دوستان رفتن عراق برای نبرد با داعش ، بقیه هم شب تا صبح پای تلوزیون فوتبال نگاه می کنند ، دیگه وقتی برای اینترنت نمی مونه!!! بنده هم مثل شما منتظرشان هستم چون به اخبار دست اول و اورژینال دسترسی ندارم و اخبار سوریه را بیشتر از همینجا پیگیری می کنم .

حالا تا جایی که جسته و گریخته شنیده ام ارتش در استان درعا پیشروی داشته اما در سایر استان ها خطوط جبهه نسبت به آخرین اخبار تغییر قابل ذکری نداشته ، البته عملیات ارتش در جنوب حلب و ملیحه ظاهراً ادامه داره .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 320 بار
سپاس‌های دریافتی: 5337 بار

پست توسط سرلشکر آبشناسان »

حمله انتحاری به روستای علوی نشین الحره در استان حماه در نزدیکی شهرک سقیلبیه . تا کنون در این حمله 38 نفر که عموما غیر نظامی بودن کشته شدن . حمله در نزدیکی پست ارتش در روستا و در تاریکی شب رخ داده

تسلط ارتش سوریه بر ارتفاع السلسال در شمال منطقه جبورین حمص . این منطقه در نزدیکی شهرک ام شرشوح واقعه شده . قسمت غربی(غرب شهرک نه) شهرک ام شرشوح هم شاهد حملات هوایی و زمینی ارتش بوده

دفع حمله مخالفین به مناطق اطراف زندان مرکزی حلب

حملات ارتش به شهرک عتمان در نزدیکی شهر درعا خبرگزلاری رسمی سوریه از پیشروی ارتش درا ین شهرک سخن گفته .این شهرک در سر راه دمشق درعا قرار داره بخشهای نسبتا زیادی از اون تحت کنترل ارتش و مابقی تحت کنترل مخالفینه . مخالفین ماهست یا بهرته بگیم بیش از یکسال که تلاش داره این شهرک رو تصرف کنند چرا؟ چون با تصرف این شهرک ارتباط درعا با سایر مناطق تحت کنترل ارتش قطع میشه

دفع حمله مخالفین به اطراف دو شهرک راس المعره و فلیطا . یه خودرو انتحاری یکی از پست های ارتش لبنان در منطقه بقاع حمله کرده

ترور یکی از قاضی های سابق دولت اسلامی عراق و شام در غوطه شرقی دمشق . این شخص وقتی که به دیدار خونواده خودش در زملکا رفته ترور شده . جیش السلام دولت تکفیری عراق و شام رو عامل این کار دونسته

-----------

حمله انتحاری به روستای الحره حماه

[External Link Removed for Guests]

تصویر

میگ های 29 سوریها

تصویر

نقشه ایی از محورها تحرک اخیر مخالفین در القلمون

تروریستهای کشته شده در حلب

تصویر

شکار نفربر ارتش توسط موشک کونکورس در عزان حلب

تصویر
Captain II
Captain II

نقشه نظامی درگیری ها در ملیحه و مناطق اطراف آن

تصویر
Captain II
Captain II

داعش در درگیری با سایر مخالفین یه شهر دو شهرک رو در حد فاصل شهرهای المیادین و دیرالزور رو تصرف کرده . شهرموحسن وشهرکهای البوعمر(العبد) و ابولیل .این مناطق جز خط شامیه رود فرات هستن

با اینکار داعش شرق شهر دیرالزور نسبی به کنترل خودش در اورده . جاده بین فرودگاه دیرالزور و المیادین رو قطع کردن و احتمالا به ازاد راه دیرالزور والمیادین دسترسی داشته باشن

فرمانده تیپ ابو محمد در این منطقه به دست داعش اعدام شد. این شخص از افسران فراری ارتش بوده

با خود فرودگاه دیرالزور هم فاصله چندانی ندارن الان تنها منطقه الجبیله حد فاصل داعش تا مناطق تحت کنترل ارتش در نزدیکی فرودگاه است .داعش اگه بتونه این مناطق رو نگه داره بعدش چه کار میکنه به فرودگاه حمله میکنه .سعی در محاصره کردن شهر دیرالزور داره و یا میره سراغ المیادین و..؟

نیروهای ارتش روستای عدنانیه در حومه جنوب شرقی حلب رو بعد از سقوط دوباره باز پس گرفتن در این درگیریها مخالفین به کشته شدن حداقل 10 نیروی خودشون اذعان داشتن . همچنین در کمین ارتش در منطقه عزان 7 فرد مسلح کشته شدن

توی ملیحه شمار حملات راکتی سنگین امروز به 8 تا رسیده دیرزو مخالفین از 25 حمله هوایی ارتش صحبت کرده بخشی زیادی از درگیری در نزدیکی مسجد دالاتی الملیحه بوده

داعش یه خبرنگار دانمارکی 25 ساله رو در سوریه به گروگان گرفته

--------

نقشه سه منطقه تصرف شده توسط داعش

تصویر

خبرنگار دانمارکی ربوده شده توسط داعش

تصویر

ترور یکی از جدا شدگان داعش در غوطه شرقی

تصویر

تروریستها شکار شده در نزدیکی شهر السعن تابع منطقه السلمیه حماه