حسين لاويو نوشته شده:دوستان وقت بخیر دیروز یه پست گذاشتم مبنی بر ترسم نسبت به قدرت داعش و توانایی مورد تهدید قراردادن مرزای کشورمون ایران..منباب این موضوع قسمت شد امروز با یه دوست نازنین اشنا بشم که اگاه نسبت به مسایل منطقه بود و دستی هم بر اتیش درگیری سوریه داشت ..ایشون با دیدن نگرانی من موضوعی رو مطرح کردن که اگر غیرازایشون کسی میگفت امکان باورش برام سخت میشد و اصلا محال بود به خیالم بگنجه...
واون نفوذ ایران درگروهک داعش ..و حمایت همه جانبه از این گروهک..کلهم اینکه این گروه سگ اهلی خودمونه یجورایی و بعدش یه چندتا مثل زد مثل برگردوندن محبوبیت اسد و طرد شدن اپوزسیون ازاد سوریه و غلط کردن مخالفین اسد بعد از قدرت نمایی داعش...
البت من همیشه ادم بدبینی هستم و سخت میتونم چیزیرو که ندیدم باور کنم ..اونم گروهکی که از ریشه و بن باما اختلاف عقیده داره اما بقول این بنده خدا سیاست پدرومادر نداره...
نهایتا یجورایی ته دلم شاد شد از اینکه تو بدنه سیاست خارجیمون ادمای استراتژیستی هستن که میتونن شرایط بحرانی رو مدیریت کنن..الان عربستان از ترس داعش مثل سگ چوب خورده دنبال راه حله راجع به عراق هم چندوقتی بود این وهابیون موی دماغ نوری مالکی شده بودن و حالا مطمین هستم داعش تو عراق به دنبال منافع نوری قدم برمیداره...
نمیدونم درست و غلطش کدومه اما بد نیست بهش فکر کنیم
یاحق
به نظر من این قضیه درست نیست چون:
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما، و سیاست خارجی ما هم متاثر از اونه و به نظر من رهبری به هیچ وجه با این قضیه موافقت نمیکنه که عده ای یه مشت آدم بیگناه (اونم شیعه) رو به فجیع ترین وضع بکشن تا مثلا منافع ما حفظ بشه!