دوست عزیز ، شما چقدر خوبید ، خوش صحبت و منطقی هستید . کاملاً حق با شماست . بنده حاضرم خرج سفرتان را بدهم که بروید به شهرهای تحت کنترل داعش و برایشان سخنرانی کنید . فقط امیدوارم داعشی های عزیز هم به اندازه شما منطقی باشند و بخاطر اینکه بعد از بسم ا... سخنرانی تان نمی گویید "اشهد ان ابوبکر البغدادی خلیفه الله" شما را در جا سر نبرند!
دوست عزیز شما یکجوری صحبت می کنید انگار اصلاً در جریان اخبار نیستید! درسته که کار فرهنگی و تبلیغی هم واجب است اما همین الان که شما دارید این حرفها را می زنید داعشی های عزیز و منطقی دور تا دور شهرک آمرلی استان صلاح الدین عراق نشسته اند و در حال تیز کردن ساتورهایشان هستند تا راحت تر سر 20 هزار شیعه ترکمن این شهرک را ببرند!
ظهرتون بخیر..
قبل از هر چیز من نگفتم ادم خوبی هستم .. !(شاید از داعشی ها هم بدتر باشم ! مگه اینکه خدا رحم کنه)
--
نکته بعدی دوست عزیز، من اصول کلی رو گفتم .. اگر یک بار دیگه مرورش کنید متوجه منظورم میشید ..
--
در رابطه با سوریه ، همانجور که مستحضر هستید،ما اطلاعات خاصی از اوضاع درونی و عقاید خود مردم اونجا نداریم .. ولی از بعضی خبرهای که به بیرون درز میکنه،مشخصه مناطقی که در اشغال گروهای مخالف است(مثل درعا،ادلب،حلب،رقه،دیرالزور) چندان بی میل به حکومت گروه مخالف(حاکم سوریه) خودشون نیستن .. !! (البته ممکنه دروغه باشه،و برای توجیه حضور خودشون باشه،ولی میبیند که چقدر سرسختانه در ان مناطق هستن و به زور تسلیم میشن)
خوب همین یک عامل اگر درست باشه،تقریبا نمیشه کار خاصی کرد،و حکومت سوریه باید به دنبال ریشه این اشکال بگرده ... و این مشکل هم قطعا با کمک مردم خودشون قابل حله
قطعا داعش و النصره و ... مکر زدن و از موقعیت سوء استفاده کردن،اگر حاکمیت سوریه بتونه از دوباره اتحاد و هم دلی رو بین مردمش برقرار کنه،(و اعتمادشون رو جلب کنه) این گروه ها هم به سرعت از سوریه خارج میشوند ..
--
زیاد وارد جزییات نمی شم،(چون اگر وارد بشیم،مثل کلاف سر در گم میشه و از حوصله این تاپیک هم خارج میشه ..)، روی اصول کلی صحبت کنیم بهتره و راه گشاتر خواهد بود .
باتشکر از شما.