bamn نوشته شده:mo6489 نوشته شده:... البته متاسفانه گاگول در ایران کم نداریم!! کسانی که با چشم و گوش بسته خیلی ها پای همین خبرگزاری فارس میشینن و خبر دروغ و تخیلی!! میخونن و به به و چه چه میکنن و کامنت میگذارن!!! نمیگن با خودشون اگه واقعا اینطوریه که مثلا در مورد جنگ داخلی سوریه و عراق باید همون اوایل شروع با پیروزی ارتش به پایان میرسید!!
واقعا انسان چشم و گوش و عقلی رو که خدا بهش داده گهگاهی مورد استفاده قرار بده بد نیست!!! نه اینکه هرچه دوست داره ولو دروغ باشه به واقعیت ترجیح بده!!!
بعدا من میگم این اعضای منتصب به جبهه پایداری اینطوری هستن و دروغگو هستن و مردم رو گاگول فرض کردن میگن چرا میگی؟!!!
با اینکه فارس به ارگان ما نزدیک هست ولی من به جای خبرگزاری بهش داستانسرا میگم!!! گرداننده این خبرگزاری با گرایش و اعضای نزدیک به جبهه پایداری هست، و رئیس صدا و سیما هم همینطور!! اون هم از همین گروه سیاسی ریاکار هستن...
من هم از اصلاح طلبان بدم میاد و هم از اصولگراها، از سعید جلیلی واقعا خوشم میومد، انسان مخلص، شریف و فداکاری بود و عضو جبهه پایداری هم نبود ولی با کاندید شدنش این جبهه پایداری ها پشتش دراومدن خودشونو بهش چسبوندن و کاندید خود معرفیش کردن و من متوجه شدم که با انتخاب جلیلی اوضاع خراب میشه چون این پایداری ها دوباره خودشون رو وسط میندازن!! همینطور که به احمدی نژاد چسبیدن و به مرور خرابش کردن...
متاسفانه همه جا نفوذ دارن و بچه هایی که تو حفاظت اطلاعات یا سایر ارگان های اطلاعاتی هستن میدونن من چی میگم!! این گروه سیاسی چه در مجلس و خارج مجلس با وجود ادعاهاشون به حزب اللهی بودن بسیار ریاکار هستن و بچه ها میدونن چه فساد های مالی و رانت های اقتصادی دارن و برای اهدافشون به دروغ خودشون رو حزب اللهی نشون میدن...
افراط گرایی در هر چیزی موجب مرض هست! کسانی که دنبال اتحاد بین مسلمانان باشن مومن واقعی هستن نه کسایی که به اختلافات دامن میزنن... چه شیعه چه سنی و چه هر دین دیگه ای! افراط گرایی در هر دینی با وهابیت فرقی نداره...
دوست عزیز ، بنده مثل شما با نیروهای مخلص اطلاعاتی دم خور و همکلام نیستم که بدانم پشت پرده چه خبر است؟! بنده و امثال بنده فقط ظاهر قضیه را می بینیم و ظاهر قضیه از نظر بنده این است که دولت آقای احمدی نژاد تا وقتی خوب کار می کرد که جبهه پایداری را داشت (البته آن زمان هنوز چیزی به نام جبهه پایداری نداشتیم) و وقتی اوضاع خراب شد که اینها را کنار گذاشت . بنده یک فروشنده محصولات فرهنگی هستم و از دید شغل خودم که نگاه می کنم دوره آقای صفار هرندی شغل ما نظم و نظام و سازماندهی پیدا کرد و بسیاری از مشکلاتش حل شد اما دوره وزارت آقای حسینی نتنها خیلی از این مشکلات برگشت بلکه بویژه در یک سال پایانی وزارت ایشان ، مشکلات جدید و اعجاب آوری هم به بازار ما اضافه شد که بیانش مثنوی هفتاد من است!
در کل بنده این را می خواهم بگویم که این آقایان هرکس باشند و پشت صحنه هر چی که بگویند ، روی صحنه حرف هایی که می زنند بنده بیشتر به آنها متمایل هستم تا جناح های دیگر و از رایی هم که به آقای جلیلی و جبهه پایداری داده ام پشیمان نیستم چون می بینم تقریباً همه هشدارهایی که این جبهه در خصوص آفات به قدرت برگشتن اصلاح طلبان در زمان انتخابات داده بود به واقعیت بدل شده اند!
در مورد خالی بندی و دور از واقع بودن برخی اخبار خبرگزاری فارس و رجانیوز هم نظر شما را قبول دارم اما مطمئن باشید که فقط اینها نیستند! بنده یکی-دو سالی مخاطب سایت تابناک هم بودم اما از شدت خالی بندی و دروغ پردازی کلاً آن سایت را کنار گذاشتم!
البته دوست عزیز بنده منظورم شما نبودی! نمیدونم چرا مخاطب حرف من رو خودت فرض کردی!؟ بنده منظورم از دوستان و همکاران خودم بود که با وجود اینکه میدونن باز هم از بعضی از این اشخاص حمایت میکنن، توجیه شون اینه که خوب هم اونطرفی ها دزدی میکنن و هم اینطرفی ها پس این به اون در!! من نمیدونم این چطور توجیه هست، مگه بقیه دزد باشن طرف خودی هم دزدی کنه باید گفت چون همه دزدی میکنن ما هم عیبی نداره دزدی کنیم!!
در ضمن ظاهر قضیه مهم نیست!! پایداری ها تا لحظه آخر از احمدی نژاد پشتیبانی کردن و سودشو هم بردن!! اونطور نیست که فکر میکنی در ظاهر چند سال آخر مخالفش شدن...
من وقتی میگم فلان حزب یا جبهه منظورم همه شون نیست! مثل اصلاح طلبان که وقتی میگیم فلان مشکل رو دارن حالا به این معنی نیست که همشون مشکل دارن، خوب تعدادی خوب هم بینشون هست، بین پایداری ها و امثال این طرز فکر هم همینطوره، فقط اونایی که تو مجلس هستن نیستن و تعدادشون خیلی زیادتر از این حرف هاست، مطمئنا خوب هم دارن و به قول معروف 5 انگشت دست یک شکل نمیشه، به عنوان مثال همین آقایی که الان وزیر دادگستری دولت یازدهم هست، از پایداری هاست و انسان فوق العاده و مخلصی هست، همیشه تمام تلاشش رو برای مبارزه با فساد در هر پستی داشته و داره، یا همین آقای صفار هرندی هم انسان انقلابی و درستکاریه و شما درست مثال زدی... یا مثلا بین اصلاح طلبان آقای خباز انسان مومن و درست کاری هست، و بعضی های دیگه که نمیخوام اسم بیارم از جناح های مختلف، اما متاسفانه از خوب ها بگذریم اکثر احزاب و فعالان سیاسی گروه ها چه اصولگرا چه پایداری چه اصلاح طلب فساد دارن و فقط در کار باند بازیشون هستن، متاسفانه خوب هارو هم میخوان خراب کنن و بهش مثل کنه میچسبن!!!
نمونه همین آقای روحانی هست! آقای روحانی بر خلاف مسائلی که راجب بهش در زمان مذاکرات هسته ای ده دوازده سال قبل میگن، به دور از حزب بازی و غیره، انسان بسیار شریفی هست و مقام معظم رهبری بسیار بسیار به ایشان اعتماد داره، آقای روحانی در پست قبلیش هم هر موقع درخواستی از رهبر داشته ایشون به خاطر اعتمادی که بهش داره و میشناسش بلافاصله قبول کرده، شاید بگم مقام معظم رهبری به هیچکس تا حالا به اندازه آقای روحانی اعتماد نداشته! ولی متاسفانه تا آقای روحانی رئیس جمهور شد دوباره همه گروه ها احزاب مثل کنه بهش چسبیدن و میخوان ازش بهره برداری کنن! چه اصلاح طلب چه اصولگرا و پایداری و غیره از همون اول یا خواستن به نفع خودشون مصادرش کنن و یا خواستن ازش امتیاز بگیرن یا اهدافشون رو از طریقش عملی کنن، از همین پایداری ها که همه فکر میکنن خوبن! به عنوان مثال کوچک زاده نماینده مجلس قبل از معرفی وزرا گفت اگه بنده رو وزیر کشاورزی یا وزیر نفت کنی یا از بقیه همکاران استفاده کنی جبهه پایداری از شما حمایت میکنه!! آقای روحانی قبول نکرد و سنگ دشمنی از اون موقع بینشون زده شد...
منظور من از فساد گروه ها و احزاب همینه!! همه احزاب به فکر منافع شخصی و حزبی هستن و دلشون فقط به حال جیب خودشون میسوزه!!! البته خود آقای روحانی هم اینو متوجه شده و به تازگی تا اونجا که من خبر دارم شروع به پاکسازی کرده و به مرور از شر اصلاح طلبان و اصولگرا ها داره خلاص میکنه خودش رو، البته ممکنه چند سال طول بکشه!! ولی آقای روحانی فهمیده که برای مبارزه واقعی با فساد باید از همه احزاب و گروه ها دور بشه...
من به مبارزه واقعی با فساد و رانت و... برای اولین بار بین همه دولت ها به آقای روحانی امیدوارم، البته اگه بذارنش!!! در کنار آقای روحانی ، معاون اولش، دبیر مبارزه با مفاسد اقتصادی نهاد ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات ، وزیر دادگستری و تا حدودی قوه قضاییه و بعضی نمایندگان مجلس با پشتیبانی مقام معظم رهبری دارن در کنار هم برای مبازره با مفاسد اقتصادی تلاش میکنن که امیدوارم به نتیجه برسه و موفق بشن...
تا با مفاسد اقتصادی به طور سیستماتیک و اساسی مبارزه نشه نظام به موفقیت نهایی نمیرسه...
متاسفانه باید بگم در آخرین بررسی های دقیق ابعاد گسترده فساد دیگری داره مشخص میشه که هنوز رسانه ای نشده، قضیه اونقدر بزرگه که مغز انسان سوت میکشه!!! شاید بزرگترین فساد مالی در دنیا باشه!!! تا حالا مبلغ 71 هزار میلیارد تومانش مشخص شده که ممکنه با بررسی های بیشتر، مبلغ بزرگتر از این هم باشه!!! بین 22 تا 25 میلیارد دلار ارز که بین سال 89 تا 90 در اوایل شکل گیری بحران ارز در کشور این مبلغ به دستور هیات وزیران و با مصوبه شورای پول و اعتبار برای مداخله گری ارزی و جلوگیری از نوسان ارز و واردات کالاهای اساسی از منابع بانک مرکزی اختصاص داده شد و این ثروت ملی هنگفت به اسم اشخاص و شرکت هایی که وجود خارجی نداشتن!!! و دروغین بودن داده شد و هیچ کالایی هم وارد کشور نشد!!! هیچ منفعتی نداشت و هنوز دقیقا معلوم نیست که این پول رو به کجا بردن!! دیوان محاسبات هم تصدیق کرده این مساله رو،
امضای وزیر اقتصاد هم پای اون برگه برای تخصیص این مبلغ بوده! داره مشخص میشه مشکلات اقتصادی این چند سال به خاطر تحریم ها به هیچ وجه نبوده بلکه به خاطر فساد داخلی بین وزرا و مدیران ارشد و میانی دولتی بوده!!! اگه همین پول که به خارج از کشور منتقل و معلوم نیست جه شده، به جای دزدی و به هدر رفتنش یه همین دولت سوریه و حزب الله اختصاص داده میشد!!! شاید اصلا جنگ داخلی بوجود نمیومد!!!
18 میلیارد دلار دیگه شمش طلا و ارز هم در سال 88 بوسیله نزدیکان همین دولت داشت از کشور خارج میشد که دولت ترکیه کشف و ضبتش کرد و به ایران هم بازگردانی نشد! فساد 3 هزار میلیاردی بانکی و 9 هزار میلیاردی بابک زنجانی رو هم داریم!!! فساد هنگفت در تامین اجتماعی و خیلی فساد های دیگه هم هستن!!! روی هم تا حالا بالای 250 هزار میلیارد فساد در این چند ساله دولت نهم و دهم کشف شده و خیلی هاش رسانه ای نشده و به دلیل برخی مصلحت ها هم که رهبر هم تاکید داشته ممکنه هیچوقت رسانه ای نشه اما قطعا پیگیریش به دور از کار رسانه ای ادامه داره! البته قطعا با بررسی های بیشتر خیلی پول های بیشتری هم به غارت رفته، اونم در دوره ای که درآمد های نفتی بسیار هنگفت بود، طبیعیه که مشکلات بزرگ اقتصادی و رکود و بیکاری جوانان داریم چون این ثروت های ملی هنگفت در این چند سال به هدر رفت و غارت شد... متاسفانه باز هم عده ای با نفوذ از محاکمه بعضی اشخاص و اعضای دولت قبل و مدیران بانکی جلوگیری میکنن یا مسئله رو به تاخیر میندازن!!! این افراد با رسانه هاشون فرافکنی تهمت پراکنی میکنن و سعی میکنن آقای روحانی و قوه قضاییه رو از پیگیری منصرف کنن...
اما عدالت خدا قطعی هست و کلیت جمهوری اسلامی هم به سمت احقاق حقوق مظلومین حرکت میکنه و رهبری فرزانه هم داریم که قطعا حقوق کشور و ملت رو از خائنین و مفسدین میگیره، انشالله...