ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺩﺭ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺩﯾﺮﺍﻟﻌﺼﺎﻓﯿﺮ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﯽ ﺷﻪ

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
bamn نوشته شده: با عرض سلام مجدد و تشکر مجددتر از جناب mpo .
چند تا سئوال دارم . اگر می شود پیگیری کنید و جواب بدهید .
1- پریروز الجزیره تصاویری پخش کرد از درگیری شدید بین داعش و احرار الشام در جایی به نام جبل محسن در ریف جنوبی حمص . اینجا دقیقاً کجاست؟
2- جاده مرزی بین گذرگاه نصیب و استان سویدا ، بعد از اینکه تروریست ها به گذرگاه نزدیک شدند آزاد شده یا قبل از آن هم در اختیار ارتش بوده اما در نقشه ها مشخص نشده بوده است؟
3- منطقه بین خناصر-ابوظهور-صبوره از نظر جغرافیایی چطور منطقه ای است و چرا ارتش برای پاکسازی این منطقه که هم باعث شکسته شدن محاصره فرودگاه ابوظهور می شود و هم طول جبهه های ارتش را در جنوب حلب کاهش می دهد اقدامی نمی کند؟
4- نیمی از جاده حلب-الباب طبق نقشه ویکیپدیا در اختیار ارتش است و یک سال قبل که طی یک حمله غافلگیرانه و آسان به تصرف ارتش درآمد را یادم هست اما هیچ وقت جایی نخوانده ام که ارتش آن را از دست داده باشد ، پس چرا در نقشه بزرگی که چند روز قبل منتشر کردید این جاده جزو متصرفات ارتش لحاظ نشده بود؟
5- مدافعان فرودگاه ابوظهور طی هفته های اخیر با تصرف تعدادی از روستاهای اطراف فرودگاه یک سپر امنیتی به دور آن ایجاد کرده بودند اما طبق نقشه ویکیپدیا این روستاها مجدداً سقوط کرده و مدافعان به داخل فرودگاه عقب نشینی کرده اند . آیا شما این را تایید می کنید؟
در ضمن بین خودمان باشد ، بنده فکر نمی کنم ارتش و نیروهای شیعه این همه راه حلب را دور زده باشند که در ملاح به کاستیلو حمله کنند! فکر می کنم آنها می خواهند بعد از سرگرم کردن تروریست ها به دفاع کردن از خط کاستیلو در ملاح ، به شرق حریتان حمله کنند و عملیات شکستن خط محاصره نبل و الزهرا را آغاز نمایند! اگر منطقه بین ملاح و الزهرا آزاد شود ، خطوط تدارکاتی حلب هم طولانی تر می شود و از مسیر ادلب که دست النصره است می گذرد و باعث تشدید اختلافات خواهد شد (امیدوارم!) ، بعد هم وقتی ارتش مسیر کاستیلو را ببندد ، آنقدر در عمق قرار می گیرد که نمی شود با یک ضد حمله آن را باز کرد!