bamn نوشته شده:ممکنه بعضی ها از شکست های ارتش سوریه خوشحال باشند و بگویند تسلط تروریست ها بر فلان شهرها و مناطق از علائم ظهور است . اما آن بعضی ها بدانند اگر علائم ظهور هم باشند و آقا بیایند ، به عرض ارادت کسانی که از کشته شدن خواهران و برادران دینی شان به بهانه نزدیک بودن ظهور آقا خوشحال هستند ، توجهی نخواهند کرد و حکمشان را برابر با حکم آن کسانی خواهند دانست که امر به معروف و نهی از منکر را ترک کرده و به امام حسین(ع) یاری نرساندند .
اینا رو خود آقا بهت گفته؟!
کارت به جایی رسیده که بجای امام معصوم هم فتوی صادر میکنی؟
در ضمن اسد برادر دینی من نیست. بشار اصلا مسلمون نیست. کسی که زنش با دامن کوتاه جلوی همه جا ظاهر میشه مسلمون نیست. اینو گفتم از خواب غفلت بیدار بشی. یزید هم عرق خور و نامسلمون بود ولی طرفدارهاش توجهی نداشتن. اسد هم نامسلمونه و طرفدارهاش توجهی ندارن. تازه ادعشون هم میشه. خیلی خنده داره والا
من جایی ندیدم که همسران پیامبر و یا امامان دامن کوتاه جلوی سربازهای ارتش بپوشند. که اسد رو با امام حسین مقایسه میکنی.
برو خجالت بکش. اسد رو با امامان معصوم مقایسه نکن
یه سرچ بکن ببین علوی های سوریه دینشون چه جوریه. چه آیینی دارن. بعد بگو برادران دینی
هر وقت تونستی یه روایت پیدا کنی که (استغفر اله) پیامبر هم مثل اسد زنش بی حجاب بود و ... اون وقت اسد برادر دینی من میشه