آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

Re: آخرين تحولات سوريه

پست توسط amir.44 »

bamn نوشته شده:ممکنه بعضی ها از شکست های ارتش سوریه خوشحال باشند و بگویند تسلط تروریست ها بر فلان شهرها و مناطق از علائم ظهور است . اما آن بعضی ها بدانند اگر علائم ظهور هم باشند و آقا بیایند ، به عرض ارادت کسانی که از کشته شدن خواهران و برادران دینی شان به بهانه نزدیک بودن ظهور آقا خوشحال هستند ، توجهی نخواهند کرد و حکمشان را برابر با حکم آن کسانی خواهند دانست که امر به معروف و نهی از منکر را ترک کرده و به امام حسین(ع) یاری نرساندند .

اینا رو خود آقا بهت گفته؟!
کارت به جایی رسیده که بجای امام معصوم هم فتوی صادر میکنی؟
در ضمن اسد برادر دینی من نیست. بشار اصلا مسلمون نیست. کسی که زنش با دامن کوتاه جلوی همه جا ظاهر میشه مسلمون نیست. اینو گفتم از خواب غفلت بیدار بشی. یزید هم عرق خور و نامسلمون بود ولی طرفدارهاش توجهی نداشتن. اسد هم نامسلمونه و طرفدارهاش توجهی ندارن. تازه ادعشون هم میشه. خیلی خنده داره والا
من جایی ندیدم که همسران پیامبر و یا امامان دامن کوتاه جلوی سربازهای ارتش بپوشند. که اسد رو با امام حسین مقایسه میکنی.
برو خجالت بکش. اسد رو با امامان معصوم مقایسه نکن
یه سرچ بکن ببین علوی های سوریه دینشون چه جوریه. چه آیینی دارن. بعد بگو برادران دینی
هر وقت تونستی یه روایت پیدا کنی که (استغفر اله) پیامبر هم مثل اسد زنش بی حجاب بود و ... اون وقت اسد برادر دینی من میشه
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 308 بار

پست توسط Null Observer »

با بررسی که کردم سقوط 100 درصدی ادلب هنوز محل تردیده. و لااقل در برخی محلات درگیری هست.
فراموش نکنید ما با یک جنگ روانی هم روبرو هستیم که معمولاً قویتر از جنگ میدانی است.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

amir.44 نوشته شده:
bamn نوشته شده:ممکنه بعضی ها از شکست های ارتش سوریه خوشحال باشند و بگویند تسلط تروریست ها بر فلان شهرها و مناطق از علائم ظهور است . اما آن بعضی ها بدانند اگر علائم ظهور هم باشند و آقا بیایند ، به عرض ارادت کسانی که از کشته شدن خواهران و برادران دینی شان به بهانه نزدیک بودن ظهور آقا خوشحال هستند ، توجهی نخواهند کرد و حکمشان را برابر با حکم آن کسانی خواهند دانست که امر به معروف و نهی از منکر را ترک کرده و به امام حسین(ع) یاری نرساندند .

در ضمن اسد برادر دینی من نیست. بشار اصلا مسلمون نیست. کسی که زنش با دامن کوتاه جلوی همه جا ظاهر میشه مسلمون نیست. اینو گفتم از خواب غفلت بیدار بشی. یزید هم عرق خور و نامسلمون بود ولی طرفدارهاش توجهی نداشتن. اسد هم نامسلمونه و طرفدارهاش توجهی ندارن. تازه ادعشون هم میشه. خیلی خنده داره والا
من جایی ندیدم که همسران پیامبر و یا امامان دامن کوتاه جلوی سربازهای ارتش بپوشند. که اسد رو با امام حسین مقایسه میکنی.
یه سرچ بکن ببین علوی های سوریه دینشون چه جوریه. چه آیینی دارن. بعد بگو برادران دینی
هر وقت تونستی یه روایت پیدا کنی که (استغفر اله) پیامبر هم مثل اسد زنش بی حجاب بود و ... اون وقت اسد برادر دینی من میشه

عزیزم تو برو به داعش بپیوند، آره خانمهای سرتاپا محجبه داعش واقعاً خیلی گل به سر امنیت و ثبات منطقه زدن!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

پست توسط mosiuo »

amir.44 نوشته شده:

شنیدم 70 درصد نیروهای خاجی عضو داعش و النصره مسلمونای چچنی هستن که نماز شبشون ترک نمیشه و بیشتر برای انتقام از روسیه دارن سر مردم سوریه رو میبرن .من که نماز شب نمیخونم شما رو نمیدونم. فکر نکنم دامن کوتاه دلیلی باشه که بشه سر یه ادم رو برید.بحث دفاع از سوریه و کمک به اونا علاوه بر موضوع انسانی بیشتر جنبه سیاسی و نظامی و امنیت ملی داره.وگر نه تو میتونی قسم بخوری که از دختر بچه ای که تو روستاهای سوریه سرش بریده میشه مسلمون تری.بیخیالش
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4787 بار
سپاس‌های دریافتی: 7078 بار

پست توسط bamn »

amir.44 نوشته شده:

دوست عزیز ، "خواهران و برادران دینی" یعنی مسلمان . شیعه و سنی فرقی نمی کنه . فرقش فقط توی تروریست های وهابی است . علوی ها هم یک فرقه از شیعه هستند که طی دوران حاکمیت عثمانی برای اینکه به بقای خود ادامه بدهند تقیه می کردند و همین تقیه انحرافاتی وارد مذهبشان کرده . اما سوریه شیعه 12 امامی هم کم ندارد . همین فوعه ، کفریا ، الزهرا و نوبل که در محاصره هستند شیعه 12 امامی اند . با این وجود خون خیلی از غیر شیعیان هم در ادلب ریخته خواهد شد . خون کسانی که همسایگانشان از روی کینه های شخصی پیش دادگاه های شرعی تروریست ها شهادت خواهند داد که طرفدار و جاسوس نظام هستند . بنده هم نه با آقا ارتباطی دارم و نه لایق این ارتباط هستم . شما از هر روحانی که دلت می خواهد در این باره پرس و جو کن ببین چه می گوید ، فقط قبلش مطمئن شو که آن روحانی مرید انجمن حجتیه نباشد .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط amir.44 »

عزیزم تو برو به داعش بپیوند، آره خانمهای سرتاپا محجبه داعش واقعاً خیلی گل به سر امنیت و ثبات منطقه زدن!

معلومه که جوابی نداری بدی. حرف حق جواب نداره
مشکل شما ها و داعشی ها اینه که ادعای اسلام دارید ولی بویی از اسلام واقعی نبردید
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 9775 بار

پست توسط mpo »

amir.44 نوشته شده:

معلومه که جوابی نداری بدی. حرف حق جواب نداره
مشکل شما ها و داعشی ها اینه که ادعای اسلام دارید ولی بویی از اسلام واقعی نبردید

میشه شما دقیقا بگین چه کسانی دقیقا بویی از اسلام واقعی بردنه!!!؟؟؟
وهابی ها ، داعش ،النصره، سلفی ها لیبی و مصر ،طالبان افغانستان وپاکستان، یا شیعیان ایران و عراق یا شیعیان یمن که خود پیامبر گفته که معتقد ترین مسلمانان یمنی ها هستن و زمان ظهور از یاران اصلی هستن
هیچ وقت ایران برای بشار اسد وارد سوریه نشد
سوریه خط مقدم نبرد ما با تکفیری های آل سعود و اسرائیل و آمریکاست ،هدف این بود سوریه رو بگیرن بعدش هم عراق، بعد همه ی تکفیری ها رو بفرستن پشت مرز ایران و مستقیما ایران رو با این ها مشغول کنن
بحث طولانیه و لزومی نمی بینم بخوام توضیح تکراری بگم
به قولی کسی که خودش رو به خواب زده باشه نمیشه بیدارش کرد

متاسفانه جنگ با وهابیت و تفکر وهابیت مدتی است که از فاز فیزیکی و نبرد زمینی خارج شده و وارد عرصه رسانه بخصوص اینترنت شده است
نمونه اش 10 هزار اروپایی که با همین شیوه جذب داعش شده اند و در عراق و سوریه و لیبی بیگناهان رو سر میبرن و خودشون رو منفجر میکنن
من از دوستان میخوام به جای بحث کردن به موارد حاشیه ای و جدل با یکدیگر،برای مقابله با این نوع تفکر هدف رو روی اصل مطلب بگذارید
از طرف مقابل بخواهید تا مواضع شفاف بگیرد.
آخرین ويرايش توسط 1 on mpo, ويرايش شده در 0.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط MRSTAR »

با عرض ارادت خدمت دوستان

و ممنون از عزیزانی که زحمت میکشن و اخبار روز رو در این جا قرار میدن یه توصیه به دوستان دارم اینکه لطف کنن به مطالب انحرافی جواب ندن تا طرف خودش کم بیاره بره یه جای دیگه رو شلوغ کنه و تاپیک به انحراف نره مطالب در وب و ... در مورد اینکه هر آدم عاقلی لزوم دفاع از سوریه عراق و لبنان رو بفهمه کافی و به اندازه لازم قابل فهمه مگه اینکه طرف مغرض باشه و یا ...

لطفا به این جور مطالب پاسخ ندین ممنون
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

ﮔﺮﻭﻫﯽ ﺍﺯ ﻣﺠﺎﻫﺪﺍﻥ ﺍﻓﻐﺎﻧﺴﺘﺎﻧﯽ ﻋﻀﻮ ﻓﺎﻃﻤﯿﻮﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺰﺭﺍﻧﺪﻥ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺯﺭﻫﯽ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺯﺭﻫﯽ ﺗﯿﭗ ﻓﺎﻃﻤﯿﻮﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺩﺍﺩﻧﺪ .
ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺗﯿﭗ ﻓﺎﻃﻤﯿﻮﻥ ﺑﻪ ﻟﺸﮑﺮ ﻓﺎﻃﻤﯿﻮﻥ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ .

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

پست توسط mosiuo »

جناب mpo اگه مقدور هست یه نقشه از کل کشور سوریه در اخرین وضعیتش بزارید تا مشخص بشه چند درصد در اختیار چه جبهه هایی هست.نقشه های که میزارید مربوط به یه نقطه و جبهه خاص هست.اخبار ضد و نقیص در باره وضعیت سوریه زیاد گفته میشه و شخصا موندم که اوضاع خیلی خرابه و یا این که اوضاع به نفع ارتش سوریه پیش میره!!!
با تشکر
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

MRSTAR نوشته شده:علت شکست های ارتش سوریه چیه ؟ مگه پشتیبانی هوایی ندارن ؟ حزب الله و فاطمیون چکار میکنن ؟ مگه مشاوران ایرانی مثل عراق اونجا فعال نیستن ؟ میتونین توضیح بدین ممنون

اما بعد ...

ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ سقوط ﺍﺩﻟﺐ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻫﺴﺖ ﺟﻤﻌﯿﺘﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺩﻟﺐ ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺘﻬﺎﯼ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﺭﺗﺶ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ
ﻣﻄﻠﺐ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﺘﻬﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ .
ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺷﻬﺮ ﺍﺩﻟﺐ ﺳﮑﻮﻧﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﭼﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﯼ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺍﺷﺖ !!
**
ﯾﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻣﻄﻠﺐ هست ، ﻣﯿﺨﺎﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ .

ﺍﻭﻝ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺍﺩﻟﺐ ، ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭﻡ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺩﻟﺐ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﺎﻓﺖ ﺟﻤﻌﯿﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﻧﻮﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﺳﻨﯽ ﻣﺘﻌﺼﺐ ﺍﻓﺮﺍﻃﯽ ﻫﺴﺘﻦ ، ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺩﻟﺐ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻬﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻌﺮﻩ ﻧﻌﻤﺎﻥ ، ﺣﺎﺭﻡ ، ﺟﺴﺮﺍﻟﺸﻌﻮﺭ ،ﺍﺭﯾﺤﺎ .
ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺍﺵ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﺮﮐﯿﻪ حدود ﭼﻬﻞ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮه ، ﺷﻬﺮ ﺍﺩﻟﺐ ﺧﻮﺩﺵ ﺣﺪﻭﺩ ﺻﺪﻭﭘﻨﺞ ﻫﺰﺍﺭ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺩﺍﺭﻩ ، ﺍﻣﺎ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﺳﻘﻮﻁ ﮐﺮﺩ . ببینید ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺻﺤﻨﻪ ﻧﺒﺮﺩ ﺻﺤﻨﻪ ﻭاقعیست ﻭ ﭘﺸﺖ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻧﺸﯿﻨﯽ نیست ، ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺍﺩﻟﺐ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺵ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﮕﻢ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺷﻬﺮﯼ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺸﺎﺭ ﺍﻻﺳﺪ ﻗﯿﺎﻡ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻧﻤﺎﺩ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺷﺪ . ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺍﻧﺒﻮﻩ ﻧﻪ ﮐﻢ .
ﺧﻮﺏ ﻫﻤﻮﻥ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﺷﻬﺮ ﺳﺎﮐﻨﻪ ،ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺩﻟﺐ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺭﺗﺶ ﺣﺎﺟﺰﻫﺎﺭﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ. ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﺰﺧﺮﻓﯽ ﺩﺍﺭﻩ، ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﻪ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻣﺘﺨﺎﺻﻢ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﺍﻃﻼﻉ ﻣﯿﺪﺍﺩﻥ ﻭ ﺍﻻ ﭘﻨﺞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺻﺪﻭﭘﻨﺞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﺳﻼﺡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﻦ ﮐﻪ ﺷﻬﺮ ﺳﻘﻮﻁ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩ .

ﻋﺎﻣﻞ ﺩﻭﻡ ﺳﻘﻮﻁ ﺍﺩﻟﺐ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮﻣﺮﺩﻡ ﺍﺵ ، ﻭﺟﻮﺩ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﺩﻟﺒﯽ ﻫﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺣﺮﺍﺭ ﺍﻟﺸﺎﻡ ﺍﻭﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ است . ﺁﺷﻨﺎ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻭ ﮐﻮﯼ ﻭ ﺑﺮﺯﻥ ﺷﻬﺮﺷﻮﻥ ﻫﺴﺘﻦ .
ﻋﺎﻣﻞ ﺳﻮﻡ ﺳﻘﻮﻁ ﺷﻬﺮ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﺘﺨﺎﺻﻤﯿﻦ ﺑﻮﺩ،ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮐﺸﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺘﺨﺎﺻﻤﯿﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺭﮐﻮﺭﺩیه ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩﺷﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩﻩ کم ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮐﻪ
ﻋﺎﻣﻞ چهارمﺗﻮ ﺳﻘﻮﻁ ﺷﻬﺮ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺑﻪ ﺗﺮﮐﯿﻪ هست، ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﯽ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺟﻨﮓ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ، ﻣﻄﻠﺐ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ هست ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﮔﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻨﯿﻢ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﺭﺗﺶ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﯽ ﻋﺮﺿﮕﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﻢ ﺩﺭﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺷﻮﻥ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﺑﻮﺩ .

ﻣﻄﻠﺐ ﺩﻭﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻘﻮﻁ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺭﻭﯼ ﺷﻬﺮﻫﺎﯼ ﺷﯿﻌﻪ ﭼﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ ، ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎ ﺣﺘﻤﺎ ﺗﺪﺑﯿﺮﯼ ﻃﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ، ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺗﺸﯽ ﻫﺎ ﯾﻪ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﻣﯿﺰﺩﻥ ﺗﻮ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﻓﻮﻋﻪ ﻭ ﮐﻔﺮﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﻤﻞ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ ، ﺑﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺟﻮﯼ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺗﺎ ﭼﻨﺪﺭﻭﺯ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻫﻮﺍ ﺍﺑﺮﯼ نیست، ﺍﮔﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺟﻨﮕﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﺑﺘﻮﻧﻦ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﺭﻭ با ﺷﺨﻢ ﺯﺩﻥ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺳﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﻓﻮﻋﻪ ﻭ ﮐﻔﺮﯾﺎ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ .
آخرین ويرايش توسط 1 on mpo, ويرايش شده در 0.
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

تصویر

ﺍﺩﻟﺐ
ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺍﺳﻘﺮﺍﺭ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﻭ ﺟﻨﻮﺏ ﺍﺩﻟﺐ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺯﯾﺮ ﻫﺴﺖ .
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺣﺎﺟﺰ ﺍﺭﺗﺶ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﻣﺴﻄﻮﻣﻪ ﺷﺎﻫﺪ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯾﯽ ﺑﯿﻦ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﺑﻮﺩ .
ﺑﺎﻟﻄﺒﻊ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﻫﻢ ﺩﻭ ﺷﻬﺮ ﺷﯿﻌﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﮐﻔﺮﯾﺎ ﻭ ﻓﻮﻋﻪ ﺩﺭ ﻣﺤﺎﺻﺮﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ .
ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﻤﻼﺕ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺷﻬﺮﮎ ﻧﯿﺴﺖ .
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯿﺪﻭﻭﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﻗﻀﯿﻪ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺷﻬﺮﮎ ﺑﺎ ﺷﻬﺮ ﺍﺩﻟﺐ ﻓﺮﻕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ؛ ﻗﺒﻼ ﻃﻌﻢ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺷﯿﻌﯽ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﮐﻬﺎﯼ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻭ ﭘﺎﯾﺪﺍﺭ ﻧﺒﻞ ﻭ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍ ﭼﺸﯿﺪﻧﺪ.
ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺒﻞ ﻭ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﻧﺎﻫﻤﻮﺍﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﻭﺿﻌﺶ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﮐﻔﺮﯾﺎ ﻭ ﻓﻮﻋﻪ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ، ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺍﻓﻌﺎﻥ ﺳﺨﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”