آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

[SIZE=4]تابستان سختی پیش روی سوریه  

پست توسط jahadgar3 »

رئیس اسبق موساد: داعش بزرگترین خدمت را به ما کرد
رئیس اسبق موساد اعلام کرد که حزب الله هر روز با جنگیدن با داعش و از دست دادن نیروهایش در سوریه به امنیت اسرائیل کمک می کند.

تابستان سختی پیش روی سوریه است
مدیر دفتر صدا و سیما در دمشق گفت: از ۶ ماه پیش انتظار داشتیم شرایط سوریه بحرانی‌تر شود و بهار و تابستان سختی داشته باشد، زیرا از آن زمان آمریکا، ترکیه و اردن آموزش و ارسال تجهیزات به نیروهای جدید را دنبال می‌کردند.

پانوراما الشرق الوسط نوشت منابع عربی گزارش دادند قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس وعده داد جهانیان از تحولات چند روز آینده در سوریه شگفت زده خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط» اعلام کرد: قاسم سلیمانی گفت: در چند روز آینده جهانیان از آنچه ما با همکاری فرماندهان نظامی سوریه در حال آماده کردن مقدمات آن هستیم غافلگیر خواهد شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
صحت خبر بر عهده راوی

تصویر
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 9775 بار

Re: آخرين تحولات سوريه

پست توسط mpo »

تصویر

ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﯼ ﭘﯿﺸﺮﻭﯼ ﻫﺎﯼ ﮐﺮﺩﻫﺎ ﻭ ﻣﺘﺤﺪﺍﻧﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺗﻞ ﺍﺑﯿﺾ ، ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻄﺮ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎ ‏( ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮﯾﻦ ﺧﻄﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ‏) ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻞ ﺍﺑﯿﺾ ﺑﻪ ﺗﺪﻣﺮ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﻨﺪ .
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﮐﺮﺩ ﺣﺪﻭﺩ 25 ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ ﺑﺎ ﺳﻠﻮﮎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ .
ﺩﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﮔﺬﺷﺖ ﭘﯿﺸﺮﻭﯼ ﮐﺮﺩﻫﺎ ﺍﺯ ﺳﻤﺖ ﺷﺮﻕ ﺑﻪ ﻏﺮﺏ ‏( ﺍﺯ ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺱ ﺍﻟﻌﯿﻦ ﺑﻪ ﺗﻞ ﺍﺑﯿﺾ ‏) ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻮﺩﻩ .
ﺑﺎﯾﺪ ﺩﯾﺪ ﭼﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯿﺸﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﻮﮎ ﺑﺮﺳﻨﺪ.

ﭘﯽ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺍﺯ ﻣﻐﺰ ﻣﺘﻔﮑﺮ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺭﺳﻪ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﭼﻨﺪﺍﻧﯽ ﻧﮑﻨﯿﺪ ...ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮐﺮﺩﻧﺸﯿﻦ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻭﺻﻞ ﺑﺸﻦ .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

با این وضعیت فکر می کنمداعش برنامه های ویژه ای برای کردها داشته باشد که احتمالاً پای ترکیه را هم بطور مستقیم به میدان خواهد کشید! متصل شدن جبهه کردها در حسکه و کوبانی به این معنی است که برای تدارکات و پشتیبانی دیگر نیازی به حمایت و اجازه عبور از خاک ترکیه ندارند . از طرف دیگر داعش نیروهایی را که از حسکه عقب کشیده برده برای فتح شمال حلب که همانطور که جناب mpo گفتند اوضاع را تغییر می دهد . الان از یک طرف ارتش سوریه باید کاملاً آماده باشد تا در صورت قطعی شدن پیروزی داعش در شمال حلب ، در یک لحظه مناسب و با یک نیروی مناسب ، قبل از اینکه فاصله بین حلب و الزهرا توسط داعش پر شود ضربه را وارد کرده و راه را باز کند . از طرف دیگر در صورت مسلط شدن داعش بر شمال حلب ، حرکت بعدی اش بسیار حیاتی خواهد بود . در آن صورت آنها سه حالت برای اقدام در پیش خواهند داشت : 1) جبهه های شمال حلب را آرام کنند و مازاد نیروهایشان را به جبهه های دیگر بفرستند . 2) وارد درگیری با ارتش شوند و تلاش کنند به سمت شهر حلب رخنه کنند . 3) به مواضع کردها در عفرین حمله کنند . که اگر فکر اول کارم درست باشد احتمال شق سوم بیشتر است! چون اگر داعش به عفرین حمله کند احتمال همکاری ترکیه با کردها خیلی کم است و دولت ترکیه بعید است اجازه دهد نیروهای کرد مثل زمانی که به کوبانی می رفتند ، از طریق خاک ترکیه خودشان را به عفرین برسانند مگر آنکه تحت فشارهای بین المللی مجبور به این کار شود . اگر ترکیه با این کار موافقت کند و کردها به عرفین نیروی کمکی بفرستند در آن صورت جبهه هایشان متحد می شوند و دیگر هیچ چیزی نمی تواند مانع از تشکیل کردستان بزرگ شود! اگر هم ترکیه موافقت نکند که در آن صورت احتمالاً پ.ک.ک و پیشمرگه و ypg به ترکیه اعلام جنگ می دهند و باز هم همان چیزی می شود که داعشی ها و اربابانشان می خواهند!  
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

New Member
سپاس‌های ارسالی: 605 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط حسین فدا »

bamn نوشته شده:  به گزارش " خبرگزاری دانشجو " پایگاه خبری " پانوراما الشرق الاوسط " به نقل از سردار سلیمانی ادعا کرده که تحولات چند روز آینده سوریه دنیا را شگفت زده خواهد کرد! با توجه به شایعه بازدید سردار از مناطق جنگی استان لاذقیه ، به نظر می رسد سپاه قصد مداخله جدی تری در سوریه را دارد .  

با سلام.ضمن تشکر از زحمات دوستان خصوصا mpo و bamn و mitik. این روزنامه الشرق الاوسط که تو جده و لندن منتشرمیشه تا بحال خزعبلات خیلی گفته.اینهم روش.ما نباید فریب بخوریم چون خبر به مذاق ما خوش میاد زودی تو سایتا منشرکنیم.منظورم جناب bamn نیستند این همه سایتهای وزین اند که خبر غیر موثق میذارند.میشه قضیه اون آش نذری.از جناب bamn با اون تحلیلات خوبشون بعید بود.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد اگر فاسقى برايتان خبرى آورد نيك وارسى كنيد مبادا به نادانى گروهى را آسيب برسانيد و [بعد] از آنچه كرده ‏ايد پشيمان شويد
این همون روزنامه ای که مثلا تیتر میزنه :ادله جديدی درباره حمايت ايران از القاعده و جبهه النصره براي هدف قرار دادن کشورهاي خليج فارس در دست است.
حالا یا سیستم کاریش احمقانه است یا پشت پرده هدفی داره .(بنظر دومی)
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

bamn نوشته شده:  با عرض سلام مجدد .

چهارم ، جناب mpo ، شما آخرش نگفتید آن جریان چی بود؟
نکند قضیه اعدام های آمفی تئاتر پالمیر است؟
چون با همه سر و صدایی که راه انداخته ندیدم اینجا چیزی راجبش بنویسید؟!

سلام
بله ، ولی خبر دقیق تا زمانیکه داعش خبر و تصویر منتشر نکند قابل بیان نیست !!!
به همان دلیلی که قبلا بیان کردم... !!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

جناب حسین فدا ، بالاخره تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها! قبول دارم که منبع خبر موثق نیست و خودم هم نوشتم " ادعا " اما اگر خبر سفر سردار به لاذقیه صحیح باشد هیچ بعید نیست همچین چیزی هم گفته باشند ، هم برای افزایش روحیه ارتش سوریه در عملیات های آتی و هم برای سردرگم کردن تروریست ها! الان تروریست های شمال سوریه باید همه نیرویشان را برای جنگ با داعش در شمال حلب بسیج کنند اما با شنیدن همچین نقل قولی شک می کنند که نکند ارتش خیال عملیات دارد و آنوقت مجبورند نیروهایشان را قسمت کنند تا هم حواسشان به داعش باشد ، هم ارتش!!

جناب mpo ضمن تشکر ، گرفتم چی شد!
اما راستی ، درباره اون متنی که در خصوص نشانه های ظهور و تخمین سال 1407 نوشته بودید ؛ بنده باز هم می گویم که نباید به این گونه مطالب پر و بال داد . انشالله که آقا خیلی زودتر از اینها بیایند . کو تا سال 1407! هر کاری دلمان خواست می کنیم سال 1407 که شد توبه می کنیم و می نشینیم به دعا و عبادت و خواندن دعای فرج! مطمئن باشید هستند کسانی که همچین فکری به ذهنشان خطور می کند! از طرف دیگر تصور کنید مردمی را که دل به این پیشبینی ببندند و سال 1407 را سال ظهور بدانند آن هم با ادله محکمی که آورده اید . بعد سال 1407 بیایید و برود و هیچ اتفاقی نیافتند! یک مقدار از دین زدگی جامعه امروز غرب بخاطر این است که دو-سه قرن اخیر یک عده کشیش پیدا شدند که هرچند وقت یک بار یکیشان ادعا می کرد فلان تاریخ روز ظهور مسیح(ع) یا روز قیامت است و یک عده را هم گرد خودش جمع می کرد و آن تاریخ می آمد و می رفت و هیچ اتفاقی نمی افتاد! دوستان عزیز ، امامان و پیشوایان ما روایات و نشانه های ظهور را برای این بیان نکرده اند که ما هر اتفاقی افتاد بخواهیم برایشان تطبیق سازی کنیم و زمان ظهور آقا را تخمین بزنیم ، برای این بوده که بتوانیم آقا را از بین مدعیان دروغین تشخیص بدهیم!

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

ﺍﻋﺰﺍﻡ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺩﻟﺐ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﻝ ﺣﻠﺐ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ .
ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺯﯾﺮ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺎﺭﻭﺍﻥ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺟﯿﺶ ﺍﻻﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺷﻤﺎﻝ ﺣﻠﺐ ﻫﺴﺖ .
ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﮐﺮﺩﻫﺎﯼ ﻋﻔﺮﯾﻦ ﺑﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺍﻋﺰﺍﺯ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻭ ﺭﺍﯾﺰﻧﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ .
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎﯼ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﻭ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻏﺮﺑﯽ ﺻﻮﺭﺍﻥ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﺸﻦ ﻭﻟﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ 8 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﺪﻧﺪ .
ﻧﻘﺸﻪ ﯼ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺣﻠﺐ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻫﺴﺖ .

تصویر

ﺭﺳﻤﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﻋﺶ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺍﺩﻟﺐ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﮐﻮﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ
ﺗﺼﺎﻭﯾﺮﯼ ﺍﺯ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺩﺍﻋﺶ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻮند.
تصویر
تصویر
تصویر
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

ﺧﺒﺮ ﺍﺯ ﺣﺴﮑﻪ

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﻭﺍﻋﺶ ﺍﺯ ﺳﻤﺖ ﺩﺍﻭﻭﺩﯾﻪ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﺣﻤﻠﻪ ﺍﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻻﺣﺪﺍﺙ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﻭ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻧﺪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺭﻭ ﺗﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻭﻟﯽ ﺍﺭﺗﺶ ﺳﻮﺭﯾﻪ ﻭ ﺩﻓﺎﻉ ﻭﻃﻨﯽ ﺑﺸﺪﺕ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﭖ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﮐﻮﺑﺎﻧﺪﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺩﺍﻋﺶ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺷﺪﻧﺪ .
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺍﺭﺗﺶ ﻫﺴﺖ .
ﺧﺒﺮﻫﺎﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺩﺍﻋﺶ ﺑﻪ ﻭﺭﻭﺩﯼ ﺷﻬﺮ ﺣﺴﮑﻪ ﺷﺎﯾﻌﻪ ﻫﺴﺖ.

تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 605 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

حسین فدا

پست توسط حسین فدا »

Members
293 ارسال

اعظم سالاری، همسر سردار شهید عبدالله اسکندری، اظهار داشت: ما دختر خاله و پسر خاله بودیم و کمابیش همدیگر را می شناختیم، اما پس از ازدواج، شناختم هر روز از وی بیشتر شد و تفاوت های او را با بقیه بیشتر درک می کردم و فهمیدم که همسرم فردی وارسته و خدایی است و با بقیه فرق دارد. از همان زمان تصمیم گرفتم هر طوری که ایشان می‌خواهند باشم.

وی افزود: من در سن 16 سالگی ازدواج کردم و شهید اسکندری تنها یک هفته بعد از ازدواج راهی مناطق عملیاتی شدند. من نامه‌های ایشان را که از جبهه برایم می‌فرستاد، نگه داشته‌ام. نامه‌های بامحبت که همه را بایگانی کرده‌ام.

1050259_367.jpg

همسر شهید اسکندری با بیان این که ما در اول خرداد سال 60 ازدواج کردیم خاطرنشان کرد: سال گذشته بر اساس گفته همرزمانش در اول خرداد آسمانی شد و سالروز وصل و فراق ما یکی شد.

سالاری گفت: این روزها که تنها هستم، احساس می کنم که هنوز هم پس از 32 سال زندگی مشترک با عبدالله، کامل او را نشناختم.

وی بیان کرد: ایشان مدت ۸۴ ماه در جنگ و جبهه حضور داشتند و در این مدت ۹ بار مجروح شدند و ۲۵ درصد جانبازی داشتند، در عملیات خیبر فرمانده سپاه لار بودند. در عملیات بدر جانشین فرمانده گردان، در والفجر ۸ جانشین رئیس ستاد تیپ الهادی بودند و در عملیات‌های کربلای ۱، ۳، ۴، ۵و ۸ رئیس ستاد تیپ الهادی بود. شهید در عملیات والفجر ۱۰جانشین تیپ مهندسی و در عملیات بیت‌المقدس ۴ فرماندهی تیپ مهندسی را بر عهده داشتند. از دیگر مسئولیت‌های ایشان، فرماندهی مهندسی رزمی ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی(ع)، فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاه مدینه منوره، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت بود. همسرم در عرصه‌های سازندگی هم فعالیت داشتند که در احداث سد کرخه احداث جاده نیریز در استان فارس، طرح توسعه نیشکر، اجرای طرح‌های سد و بسیاری دیگر از فعالیت‌های جهادی سهیم بودند.

این همسر شهید همچنین ادامه داد: در مدت مسولیت ایشان در اداره کل بنیاد شهید فارس، هر پنج‌شنبه برنامه دیدار با خانواده شهدایشان داشت که من هم در این دیدار‌ها شرکت می‌کردم. ایشان من را همسر شهید معرفی می‌کردند و وقتی از ایشان می‌پرسیدم که چرا ؟در پاسخ من می‌گفتند: شما همسر شهید آینده هستید.

همسر شهید تاکید کرد: شهید اسکندری دغدغه زیادی نسبت به خانواده شهدا داشت و من در دوران مسولیت ایشان در بنیاد شهید فارس، تحول روحی بزرگی را در ایشان مشاهده کردم.

سالاری با تصریح بر این که شهادت ، نتیجه اخلاص وی بود تاکید کرد: اگر برای شهید هر اتفاق دیگری می افتاد، من شک میکردم، چرا که همیشه بالاترین مرتبه شهادت را برای او می دیدم.

وی با بیان این که ایشان به سختی مسولیتی را قبول می کردند بیان کرد: در صورتی که مسولیتی را می پذیرفت، با تمام توان کار میکرد و می گفت هیچگاه برای خودم تصمیم نگرفتم و آنجا که احساس تکلیف کردم وارد شدم.

همسر شهید اسکندری در پاسخ به خبرنگار ما که از بزرگ ترین دغدغه شهید پرسید اظهار داشت: من خودم یک بار این سوال را از شهید پرسیدم و او گفت بزرگترین دغدغه و ناراحتی من زمانی است که خانواده شهیدی به من مراجعه میکنند و در توان من نیست که خواسته آن ها را برآورده کنم.

1050261_782.jpg

سالاری در مورد سفر شهادت همسر خود به خبرنگار ما گفت: سال پیش پس از اعتکاف حال و هوای دیگری داشت و وقتی که گفت عازم سوریه است و به خاطر شرایط منطقه نمی خواهد کسی غیر از من و فرزندان از سفر ایشان بداند، فهمیدم این سفر با دیگر سفرها فرق دارد. من هیچ حرفی به نشانه اعتراض نزدم. چون اصولاً هرگز روی حرف‌ها و تصمیمات ایشان حرفی نمی‌زدم. من همسرم را کامل قبول داشتم.

وی تصریح کرد: زمانی که خبر شهادتش را دادند، خانواده اش هنوز نمی دانستند که ایشان به سوریه رفته اند، گرچه چند روز قبل از شهادت در آخرین تماس تلفنی گفته بود دیگر ایرادی ندارد که بگویی من سوریه ام.

همسر شهید اسکندری از حال و هوای آخرین بدرقه همسرش گفت و بیان داشت: در راه فرودگاه او مدام در حال ذکر گفتن بود و بی قرار رفتن. چند بار خواستم با او صحبت کنم، اما حال و هوایش عجیب بود و من ترجیح دادم او را از این حال در نیاورم. قول داد یک روز در میان به من تلفن بزند. و رفت. با رفتنش دل مرا هم با خود برد. دلشوره عجیبی داشتم که ناشناخته بود.

سالاری از حال و هوای خود و بچه ها با شنیدن خبر شهادت سردار و دیدن سر بر نیزه رفته او گفت و بیان داشت: سه شنبه آخرین تماس عبدالله با من بود. قبل آن با بچه ها صحبت کرده بود و طبق وعده یک روز در میان به من زنگ می زد. آخرین جمله ایشان را همیشه به یاد دارم، در همان تماس آخر به من گفت تصدقت شوم برایم دعا کن، اتفاقاً همرزمانش هم خندیدند. من با خنده گفتم: دوستانت می‌خندند !گفت اشکال ندارد بگذار بخندند. آخرین جمله ایشان به من همین بود؛«تصدقت شوم برایم دعا کن.»

وی می گوید: پنج شنبه یکی از دوستان سردار با پسرم تماس گرفته و خبر شهادت را به علیرضا داده بود. علیرضا سراسیمه به خانه آمد و در حیاط قدم می زد. گفتم چه شده؟ گفت یکی از دوستان تصادف کرده. گفتم دوست نیست پدرت است، تصدف نیست شهادت است؛ و او را آرام کردم و خواستم فعلا به دخترها چیزی نگوید.دو روز سکوت کردیم تا خبر تایید شد و آنوقت به آن ها گفتیم.

1050258_776.jpg

همسر شهید اسکندری از کمک گرفتن از حضرت زینب برای صبر می گوید و بیان می کند: همه فامیل جمع شده بودند، اما همهمه ای بینشان بود که اینترنت را قطع کنند. دلیل را جویا شدم و پس از اصرار گفتند: عکس های جسد در فضای مجازی پخش شده. همان شبی که خبر شهادت را داده بودند عکس ها را دیدیم. وقتی عکس سر بر نیزه عبدالله را دیدم به یاد سر امام حسین(ع) و صبر حضرت زینب(س) افتادم و و گفتم: یا حسین به فدای شما...یا حضرت زینب کمکم کن. و آنچنان آرام شدم که دیگران و بچه ها را هم من آرام می کردم که این صبر را هم از برکات حضرت زینب(س) می دانم.

خبرنگار ما از همسر شهید در مورد محل دفن و یادمان شهید می پرسد و همسر شهید با افتخار می گوید: حدود دو هفته بعد از شهادت دوستان عبدالله گفتند یا باید جسد را با تعدادی از اسرای تکفیری مبادله کنیم یا پول بدهیم و جسد را تحویل بگیریم. با شنیدن این حرف، دختر بزرگم به اتاقش رفت و پس از حدود یک ربع آمد و با اقتدار گفت: پدر ما برای مبارزه با آن کافران رفته بود. چطور پول بیت المال را به آن کافران بدهیم که پدر در راه مبارزه با آنان شهید شده و چطور اسرای آنان را آزاد کنیم؟ و اینگونه بود که جسدی از سردار به کشور باز نگشت.
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

تصویر

ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎﯼ ﺟﺒﻬﻪ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻧﺪ ﻗﺼﯿﺮ ﺩﺭ ﺟﻨﻮﺏ ﻏﺮﺑﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﻋﺎ ﺭﺍ ﺗﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪ .
ﺟﺒﻬﻪ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻣﺤﻮﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺟﻨﻮﺏ ﺍﺯ ﺳﻤﺖ ﺣﯿﻂ ﺑﻪ ﻗﺼﯿﺮ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﻤﺖ ﺷﻤﺎﻝ ﺍﺯ ﺑﮑﺎﺭ ﻭ ﺗﺴﯿﻞ ﺑﻪ ﺑﮑﺎﺭ ﻏﺮﺑﯽ ﻭ ﻋﯿﻦ ﺍﻟﺬﮐﺮ ﺑﻪ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﻭ ﻣﻘﺮﻫﺎﯼ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻟﻮﺍﺀ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﯾﺮﻣﻮﮎ ‏(ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺩﺍﻋﺶ ‏) ﺣﻤﻠﻪ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ .
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻟﻮﺍ ﺷﻬﺪﺍ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﻬﺎﯼ ﺟﺒﻬﻪ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﺍﺯ ﺭﻭﺳﺘﺎﯼ ﻗﺼﯿﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺳﺘﺎ ، ﻣﻮﺳﯽ ﺍﻟﺠﻬﻤﺎﻧﯽ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﯼ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺩﺭﻋﺎ ﺍﻟﺒﺪ ﺟﺒﻬﻪ ﺍﻟﻨﺼﺮﻩ ﺑﻪ ﻫﻼﮐﺖ ﺭﺳﯿﺪ .
ﺳﺪ ﺳﺤﻢ ﻫﻢ ﺷﺎﻫﺪ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯼ ﭘﺮﺍﮐﻨﺪﻩ ﺑﯿﻦ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻫﺴﺖ . ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻟﻮﺍ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﯾﺮﻣﻮﮎ ﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮﺭﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺣﺪﺱ ﻣﯿﺰﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻧﺒﺮﺩﻫﺎﯼ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﻭ ﺳﺨﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﺭﻣﻐﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻭﺭﺩ .
ﻫﺮﭼﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺻﻠﺢ ﻭ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺑﯿﻦ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﮔﺮﻭﻫﻬﺎ ﻣﯿﺎﻧﺠﮕﺮﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺟﻠﺴﺎﺗﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﯿﭻ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ .
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

تصاویری ﺍﺯ ﻫﺪﻑ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﻮﺍﺿﻊ ﺩﺍﻋﺶ ﺩﺭ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺎﺭﻉ ﺩﺭ ﺷﻤﺎﻝ ﺣﻠﺐ ﺗﻮﺳﻂ ﻟﺸﮑﺮ 13 ﺍﺭﺗﺶ ﺁﺯﺍﺩ .
ﭘﯿﺸﺮﻭﯾﻬﺎ ﺧﺎﺻﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ، ﻓﻘﻂ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺍﻋﺶ ﺭﻭﺳﺘﺎﯼ ﺍﻡ ﺍﻟﻘﺮﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺗﺼﺮﻑ ﺧﻮﺩﺵ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ .
ﺩﺭ ﮐﻞ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺷﻤﺎﻝ ﺣﻠﺐ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﺴﯿﻞ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﯿﺸﻨﺪ .
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﻦ ﮔﺎﻫﺎ ﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺗﯽ ﻫﻢ ﺑﯿﻦ ﻣﺴﻠﺤﯿﻦ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﻣﯿﺎﺩ . ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﺧﺒﺮﻫﺎ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺟﯿﺶ ﺍﻟﻔﺘﺢ ﺑﻪ ﻣﻘﺮﻫﺎﯼ ﺟﯿﺶ ﻣﺤﻤﺪ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ؛ ﺁﻧﻬﻢ ﺑﻪ ﺍﺗﻬﺎﻡ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺟﯿﺶ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﺎ ﺩﺍﻋﺶ !
ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﻋﺶ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﺗﺼﺮﻑ ﺷﺪﻩ ﯼ ﺻﻮﺭﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺭﻩ ﻫﺪﻑ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﺮﻭﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺻﻮﺭﺍﻥ ﻭ ﺣﻮﻣﻪ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﻪ !!
ﻣﺸﺨﺺ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻭﺍﻋﺶ ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﻓﻌﻪ ﯼ ﻗﺒﻞ ﻓﮑﺮ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺩﺭ ﺳﺮ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ .

ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﻟﺸﻐﻞ ﻇﺎﻟﻤﯿﻦ ﺑﺎﻟﻈﺎﻟﻤﯿﻦ

تصویر

تصویر
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎ ﺟﻨﻮﺏ ﺣﺴﮑﻪ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ .
ﺩﺍﻋﺶ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻻﺣﺪﺍﺙ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯼ ﺳﺨﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ .
ﺩﺍﻋﺶ ﺍﺯ 5 ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﭘﯿﺸﺮﻭﯼ ﻧﺸﺪﻩ .
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻫﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺻﺨﺮ ، ﺩﺍﻭﻭﺩﯾﻪ ﻭ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻻﺣﺪﺍﺙ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ .
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﯿﺪﺍﻥ ﭘﺎﻧﻮﺭﺍﻣﺎ ﺷﺎﻫﺪ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯼ ﺳﺨﻦ ﻫﺴﺖ، ﺩﺍﻋﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺣﺎﺟﺰ ﭘﺎﻧﻮﺭﻣﺎ ﻫﻢ ﺗﻼﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﺸﺪﻩ.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”