آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

Re: آخرين تحولات سوريه

پست توسط Ali$amir »

سلام دوستان
همیشه به تحولات منطقه که شما عزیزان زحمت خبر و توضیح و تفسیرش می کشید سر میزنم و مطالعه میکنم
چیزی برای گفتن ندارم
فقط بخاطر دوست گرامی و عزیز جناب mpo این کامنت میذارم
خواستم ازتون تشکر کنم و آرزوی موفقیت دارم براتون
إن شاء الله خدا پشت و پناهتون
مایه افتخار ما هستید برادرتصویر
تصویر
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 109 بار
سپاس‌های دریافتی: 956 بار

پست توسط Chaparral »

درود ...

برای شما و برادرتون و البته همه قهرمانان گمنام وطن ، آرزوی سلامتی و پیروزی و موفقیت میکنم .
به امید پروردگار هر چه زودتر برگردید و از خاطراتتون بنویسید برامون .

نمی دونم از کاربران ، کسی شما رو در خارج از این دنیای مجازی ، میشناسه و با شما در ارتباط هست یا نه . ای کاش باشه و از شما بی خبر نمونیم ...

در پناه ایزد یگانه باشید !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4788 بار
سپاس‌های دریافتی: 7078 بار

پست توسط bamn »

اینطور که نقشه ویکیپدیا نشان می دهد ، عملیات تروریست ها به سمت فرودگاه ثعله ادامه پیدا کرده و درگیری ها به روستای الداره و حاشیه غربی فرودگاه کشیده شده است . فرودگاه خلخله هم که در برابر داعشی ها وضعیت چندان مطلوبی ندارد . اگر این دو فرودگاه سقوط کنند شهر درعا پوشش هوایی اش را از دست می دهد و خیلی زود به سرنوشت ادلب دچار خواهد شد .  
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 266 بار
سپاس‌های دریافتی: 1105 بار

پست توسط reza4231 »

دوست عزیز جناب mpo
بقدری از شنیدن این خبر اندوهگین هستم که نمیتوانم باور کنم دیگر آن پست های پر از شور و حرارت شما رو نمیبینم افسوس که نشد بیشتر از قلم خودمانی و شیرین شما بهره مند شویم لیکن راهیست که برگزیده اید و من شجاعت شما و برادرتان و تمام برادران عزیزم که برای دفاع از مظلومان و مستضعفان و حق و حقیقت قدم بر راهی سخت و دشوار گذاشته اید میستایم وبدان رشک میبرم
خداوند متعال بحق آقا امام زمان(عج) همه دلاوران مقاومت سوریه و خاصه شما و برادرتان را حفظ کند راهتان هموار و پیروزی هایتان مستدام باد
نصر من الله و فتح قریب
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 568 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط tondar »

mpo نوشته شده:سلام دوستان
یه خبر بد برای شما دارم و یه خبر خوب برای خودم

خب خدا رو شکر کارهای منم جور شد و فردا عازم میشم برای سوریه
تا به برادرم ملحق بشم .
از اونجایی که دیگه نیستم تا خبر های تحولات منطقه رو قرار بدم برای دوستان این خبر بدیه.
دوستان اگر خوبی ،بدی دیدید از ما ، حلال کنید
و اکانت mpo هم تا زمانی که برگردم ( به امید خدا) غیر فعال و آفلاین خواهد بود.
فقط از دوستان میخوام نزارن آتیش این خونه خاموش بشه

*** برای دوست عزیزم bamn ، درخصوص اون خبر (ع خ ، ب ک ) هم اسم تعدادی از بچه هاست که نتونستن از ... عقب نشینی کنن***

موفق باشید

خداوند پشت و پناه شما و برادرتان و دیگر رزمندگان باشد ان شاا... ورود شما به سوریه ، با پیروزیهای بزرگ و مقتدر علیه کفار و جنایتکاران همزمان باشد. چنانچه امکان پذیر باشد ما را از احوال خودتان و جبهه بیخبر نگذارید. التماس دعا
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 9775 بار

پست توسط mpo »

سلام دوستان
از این همه لطف و توجه ی که به بنده دارید احساس شرمندگی می کنم.
تا زمانی که تبلت و اینترنت در دسترسم باشه خبر ها رو در این تاپیک قرار می دهم (( حتی از سوریه ، اگر مشکلی نباشه و ( بچه های بالا ) اجازه بدهند))

پی نوشت : تمامی پست ها و تصاویری که طی این مدت در تاپیک های مختلف آخرین تحولات سوریه و عراق و یمن و ... قرار دادم به وسیله گوشی یا تبلتم بود ( به غیر از نقشه ها که با کامپیوتر ).

و اما سوریه ...

سوریها تلفات خودشون در درگیریهای تیپ 52 رو 4 شهید و 60 زخمی اعلام کردن خبر کشته شدن فرمانده تیپ هم رد شده
تروریستها هم اسامی 25 هلاک شده خودشون رو اعلام کردن
سوریها دو روز قبل از حملات به تیپ 52 یه ستون زرهی به سویدا ارسال کردن . حالا سویدا از دو سمت مورد تهدیده یکی داعشی ها و یکی النصره و سایر تکفیریها / دروزیها هم توی این پنج سال نشون دادن دلی خوشی از تکفیرها و ارتش ازادی ها ندارن و بیشتر میلشون به سمت دولته از دو ماه پیش هم نیروهای دفاع وطنی در سویدا شکل بهتر ومنسجم تری گرفتن / خوبی سویدا اینه که تقربا یکدست و دروزی هستن و پشت همو کمتر خالی مکنند اما یه بدی هم دارن تا دشمن نیاد سراغشون کاری با کسی ندارن البته این 100درصدی نیست
یکی از برنامه های داعشی ها حرکت به سمت سویدا . حمص و دمشق دو تا منطقه مهم هستن ارتش و مقاومت درش حضور داره و با این دشمن تراشیهای داعش کارشون در این مناطق سخته.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط محمد زادخوش »

سلام خدمت برادر عزیز اقای MPOخواهشا پیامهای خصوصی تو چک کن
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط hosein_rs »

tondar نوشته شده:
mpo نوشته شده:سلام دوستان
یه خبر بد برای شما دارم و یه خبر خوب برای خودم

خب خدا رو شکر کارهای منم جور شد و فردا عازم میشم برای سوریه
تا به برادرم ملحق بشم .
از اونجایی که دیگه نیستم تا خبر های تحولات منطقه رو قرار بدم برای دوستان این خبر بدیه.
دوستان اگر خوبی ،بدی دیدید از ما ، حلال کنید
و اکانت mpo هم تا زمانی که برگردم ( به امید خدا) غیر فعال و آفلاین خواهد بود.
فقط از دوستان میخوام نزارن آتیش این خونه خاموش بشه

*** برای دوست عزیزم bamn ، درخصوص اون خبر (ع خ ، ب ک ) هم اسم تعدادی از بچه هاست که نتونستن از ... عقب نشینی کنن***

موفق باشید

خداوند پشت و پناه شما و برادرتان و دیگر رزمندگان باشد ان شاا... ورود شما به سوریه ، با پیروزیهای بزرگ و مقتدر علیه کفار و جنایتکاران همزمان باشد. چنانچه امکان پذیر باشد ما را از احوال خودتان و جبهه بیخبر نگذارید. التماس دعا

سلام
جناب
mpo
مارو بی خبر نزارید
چجوری باید مثل شما اعزام شد؟
یکی توضیح بده
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

پیشروی داعش در ریف حلب شمالی؛ دانشکده پیاده نظام در محاصره
طی چند روز گذشته داعش در ادامه پیشروی های خودش موفق شد روستاهای حلیصه و وحشیه در اطراف دانشکده پیاده نظام(مدرسه مشاه) در شمال شرق حلب رو تصرف و حلقه محاصره رو بر مزدوران ارتش آزاد تنگ تر کنه.
داعش با تصرف روستای وحشیه خط امداد ارتش آزاد رو از سمت تل قراح و تل سوسیان به دانشکده پیاده نظام در تیررس گرفته و امکان نقل و انتقال نیرو و مهمات به این دانشکده وجود نداره.
دانشکده پیاده نظام (مدرسه مشاه) : این مقر نظامی یکی از پایگاه های ارتش سوریه در ریف حلب شمالی بود که در دسامبر 2012 طی نبرد موسوم به "ثوار الخنادق" پس از دو هفته محاصره به تصرف مزدوران ارتش آزاد در اومد، خیانت معاون فرمانده دانشکده مهمترین دلیل سقوطش بود. فرمانده عملیات مسلحین برای تصرف دانشکده پیاده نظام، سرهنگ فراری یوسف جادر(ابو فرات) یکی از سرکردگان تیپ توحید بود که طی نبردها کشته شد و مسلحین هم نام دانشکده رو به نام او "دانشکده یوسف جادر" تغییر نام دادند.
پس از پیوستن تیپ توحید به "جبهه اسلامی" و سپس تغییر نامش به "جبهه شامیه" دانشکده پیاده نظام(مدرسه مشاه) به یکی از مهمترین مقرهای فرماندهی مسلحین در ریف حلب شمالی تبدیل شد. در همین مکان هم بود که عبدالقادر صالح(حجی مارع) فرمانده تیپ توحید در حملات هوایی ارتش سوریه به هلاکت رسید.
در حال حاضر مزدوران ارتش آزاد بین داعش در شمال و ارتش سوریه در جنوب تحت محاصره مرگباری قرار دارند و هر آن احتمال حمله داعش به دانشکده پیاده نظام و تصرفش وجود داره که این میتونه راه داعش رو برای تصرف مناطق استراتژیک تری در ریف حلب شمالی نظیر مارع و اعزاز هموار کنه.

تصویر
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

نقشه ی بروز شده ی درگیریهای شمال حلب
داعش تلاش میکنه تا با پیشروی به سمت کارخانه ی سیمان و تل قراح ، مدرسه نظامی مشاه رو محاصره کنه .
البته حمله ی امروز دواعش به سمت کارخانه سیمان توسط نیروهای جبهه شامیه دفع شد .
ولی مسلحین حاضر در مدرسه نظامی مشاه هر لحظه ممکنه در محاصره کامل داعش قرار بگیرند .
این روزها صحنه ی نبردهای سوریه در سمال و جنوب این کشور شاهد تغییرات سرنوشت ساز بسیار هست .
حواستون باشه .

تصویر
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

یک روز پس از تصرف تیپ 52 در ریف درعا شرقی، مسلحین امروز اولین آبادی ریف سویدا غربی یعنی روستای سکاکا در دو کیلومتری غرب فرودگاه نظامی ثعله رو تصرف کردند و به دروازه های این فرودگاه رسیدند. درگیری های شدید در اطراف روستای الداره و فرودگاه نظامی ثعله ادامه داره.

تصویر
Captain I
Captain I

پست توسط mpo »

«تحصن همدلی با شیعیان مظلوم دو شهر فوعه وکفریا در کشور سوریه»

مجمع دانشجویان سوری مقیم ایران از اهالی دو شهرک فوعه وکفریا از همه شما عزیزان دعوت میکند در تجمع روز ۲۱ خرداد مقابل دفتر سازمان ملل متحد در تهران حضور به هم رسانید؛
تا شاید با کمک و یاری هم از وقوع فاجعه انسانی برای چهل هزار شهروند شیعه که از ماه پیش در محاصره تروریست‌های تکفیری هستند٬ جلوگیری کنیم..

با مجوز وزارت کشور

مکان : مقابل دفتر سازمان ملل - تهران - خیابان پاسداران
زمان : فردا پنجشنبه 21 خرداد ساعت 10 صبح
برای آگاهی دادن درباره اوضاع اسف بار این دو منطقه و رفع محاصره ظالمانه دشمنان اسلام از این دو شهر شیعه نشین به همراهی و حضور شما نیاز داریم .
لطفا پیام رو share کنید .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”