آخرين تحولات سوريه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
Re: سرکرده جبهه النصره به هلاکت رسید
[quote="Goebbels"]باز هم جفنگ نیوز های داخلی به نقل از جفنگ نیوز های خارجی (سوری و ......) شروع به خبر سازی کردند!
به سمت یک خودروی ارتش صهیونیستی شلیک شده و خودرو صرفا آسیب دیده و سرنشینان آن زخمی شده اند!
تا چه زمانی قرار است بی عرضگی های ارتش سوریه با خبر سازی های دروغ پوشش داده شود خدا میداند!
آن از جریان پخش اعلامیه بر روی تلاویو! آن از جریان ساقط کردن جنگنده اسرائیلی و حالا ........
دوست عزیز انگار پیروزی های اخیر خیلی ناراحتتون کرده
زدن اف 16 ترکیه هم فکر کنم به نظر جنابعالی تبلیغات بوده
عزیزم این نوع حرف ها یکمی بوی نه تنها خود باختگی بلکه بی اصالتی میده
ظاهرا مرغ همسایه غاز که چه عرض کنم اف 22 است
به سمت یک خودروی ارتش صهیونیستی شلیک شده و خودرو صرفا آسیب دیده و سرنشینان آن زخمی شده اند!
تا چه زمانی قرار است بی عرضگی های ارتش سوریه با خبر سازی های دروغ پوشش داده شود خدا میداند!
آن از جریان پخش اعلامیه بر روی تلاویو! آن از جریان ساقط کردن جنگنده اسرائیلی و حالا ........
- سپاسهای ارسالی: 1253 بار
- سپاسهای دریافتی: 7310 بار
بنده هیچگاه دوست بی ادبی همچون جنابعالی و همفکران بی ادبتان نیستم!

برای اطلاع جنابعالی عرض میکنم که بنده دیدگاه خودم در مورد رژیم اسد و مخالفین جنایتکارش رو مدت ها قبل مطرح کردم نه تنها در سنترال بلکه در بسیاری از انجمن های دیگر!
از نظر بنده هم دیکتاتوری اسد باطل است و هم مخافین مسلحش! و جنایات صورت گرفته در سوریه حاصل اقدامات این دو گروه قدرت طلب است!هر کدام به نوعی! پس بنده هیچگاه طرفدار مخالفان آن هم مسلح اسد نبوده ام که از شکست آن ها ناراحت شوم پس این صحبت شما مردود است!

بهتر است پیش از ارسال پست کمی ، فقط کمی مطالعه کنید!

اف 16 ترکیه توسط سوریه سرنگون نشده بلکه یک فروند اف 4 ترکیه سرنگون شده که البته در این سرنگونی هم باید از برادران روسی و ناوگان دریایی ایشان که در محل سرنگونی حضور داشتند سپاسگزار باشیم! وگرنه سابقه پدافند سوریه کاملا مشخص است!
در ضمن صحبت بنده در مورد اسرائیل بود! پاسخ شما هم باید در مورد اسرائیل باشد! این رژیم ثابت کرده هر وقت که دلش بخواهد هر نقطه ای را که بخواهد در سوریه بمباران میکند! بدون کوچکترین تلفاتی! و این از بی عرضگی ارتش سوریه است!

صحبتی فاقد عقلانیت! نیازی به پاسخ بیشتر نمیبینم!
مرغ همسایه غاز نیست ارتش سوریه بی عرضه است! پیروزی های اخیر نیز به هیچ وجه برای ارتش سوریه نیست!

با آمدن مجاهدین حزب الله بود که ورق برگشت! پیروزی در القصیر نیز به بر و بچه های حزب الله تعلق دارد که شهید دادند و پیشروی کردن!
در ضمن همان غاز های اسرائیلی (!) تا به حال چندین بار آبروی پدافند و ارتش سوریه را برده اند!
در آخر باید گفت مدیری که چنین پست توهین آمیزی را تایید کرده است باید کلای خودش را بگذارد بالاتر!
- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
سلام جناب گوبلز
در اون موقع که این اتفاق یعنی سرنگونی جنگنده اف 4 ترکیه اتفاق افتاد بنده مطالبی که طی 1 الی 2 هفته درباره این اتفاق پخش شد رو خوندم ولی در اون مطالب ندیدم که از ناوگان روسی حرفی به میان آمده باشد.
البته نمیگم اصلا امکان پذیر نیست و ... منظور اینه که چنین مطلبی ندیدم و الان هم یک گشت کوچکی(نت فارسی) زدم ولی در این باره چیزی پیدا نکردم.اگر لینک در رابطه با این مطلب رو دارین لطفا قرار بدین.کنجکاو شدم.
ممنون
یک سوال هم الان برای من پیش آمد،اینکه اون موقع گفته شد که سیستم رمزگذاری شده دوست از دشمن جنگنده پناهنده شده میگ 21 سوری که به اردن پناهنده شده بود برداشته شده و توسط یک جنگنده اسرائیلی بلافاصله به ترکیه منتقل میشود تا بر روی دو فروند فانتوم این کشور نصب شود.
این جریان از نظر شما چقدر صحت دارد ؟ اگر از نظر شما صحت ندارد لطفا دلایلتون رو هم بیان کنید.
باز هم ممنون
در اون موقع که این اتفاق یعنی سرنگونی جنگنده اف 4 ترکیه اتفاق افتاد بنده مطالبی که طی 1 الی 2 هفته درباره این اتفاق پخش شد رو خوندم ولی در اون مطالب ندیدم که از ناوگان روسی حرفی به میان آمده باشد.
البته نمیگم اصلا امکان پذیر نیست و ... منظور اینه که چنین مطلبی ندیدم و الان هم یک گشت کوچکی(نت فارسی) زدم ولی در این باره چیزی پیدا نکردم.اگر لینک در رابطه با این مطلب رو دارین لطفا قرار بدین.کنجکاو شدم.
ممنون

یک سوال هم الان برای من پیش آمد،اینکه اون موقع گفته شد که سیستم رمزگذاری شده دوست از دشمن جنگنده پناهنده شده میگ 21 سوری که به اردن پناهنده شده بود برداشته شده و توسط یک جنگنده اسرائیلی بلافاصله به ترکیه منتقل میشود تا بر روی دو فروند فانتوم این کشور نصب شود.
این جریان از نظر شما چقدر صحت دارد ؟ اگر از نظر شما صحت ندارد لطفا دلایلتون رو هم بیان کنید.
باز هم ممنون

آخرین ويرايش توسط 1 on onbekende, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 188 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
یک شهید سنی مذهب از حرب الله در سوریه
نصرالله: حزبالله یک جنبش اسلامی و ملتزم به اسلام است. حزبالله متشکل از عدهای مردم است که به مکتب اهل بیت ایمان دارند آنها شیعیان هستند اما عملکرد این جریان برای تمام لبنان اعم از مسلمانان و مسیحیان است.
حزبالله از امت و ملتهای منطقه دفاع میکند، این اتهام یک اتهام نادرست است چرا که حزب الله در تاریخ خود حامی امت اسلامی است.
سوال: آیا به طور عملیاتی همه مردم لبنان اعم از مسیحی و دیگر ادیان در حزبالله مشارکت و حضور دارند یا اجازه فعالیت در این حزب را ندارند؟
نصرالله: حزبالله در لبنان دارای یک سازماندهی و جریان است. در درون سازمان حزب الله جز شیعه وجود ندارد چرا که این یک حزب عقیدتی است. در سازماندهی حزبالله این قاعده استوار شد که اعضای آن شیعه باشند، اما سازمانهای دیگری وجود دارند که حزبالله با آنها همکاری دارد. توافق بر سر اینکه اسرائیل دشمن ماست در تشکلهای گوناگون وجود دارد که با آنها یک جبهه را تشکیل میدهیم.
به نظر من هم این پیروزی اخیر متعلق به حزب الله است . البته ارتش سوریه هم حضور داره و از هوا و زمین حمایت میکنه .
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 263 بار
- سپاسهای دریافتی: 1222 بار
- تماس:
سینا جان به نظرت با قول خودت رژیم اسد باید چی کار کرد؟ هر رژیمی می ره یه چیزی باید جاش بیاد دیگه!
کسانی که دارن تو سوریه می جنگن...مذاکره و انتخابات و دموکراسی و آزادی می فهمن؟
اصلا چیزی به نام ارتش آزاد تو سوریه نیست....اکثر نظامی هایی که از ارتش سوریه جدا شدن به کشورهای اطراف رفتن و پناهنده هستن....نمی جنگن!
100 درصد کسانی که تو سوریه می جنگن القاعده هستن.اومدن تو سوریه یا شام به قول خودشون خلافت اموی رو دوباره احیا کنن و دولت رافضی صفوی رو ساقط...خوب چی کار باید کرد؟لطفا راه حل ارائه بدید....این معارضانی که در خارج تو هتل ها از این کشور به اون کشور می رن اجلاس می زارن اصلا هیچ نفوذی بر این کسانی که تو سوریه می جنگن ندارن...
شهر الرقه در شرق سوریه که القاعده کاملا توش حاکم شده:

دو تا فیلم هم از جنایاتشون ببینید در همین استانی که توش حاکم هستن:
[External Link Removed for Guests]
کسانی که دارن تو سوریه می جنگن...مذاکره و انتخابات و دموکراسی و آزادی می فهمن؟
اصلا چیزی به نام ارتش آزاد تو سوریه نیست....اکثر نظامی هایی که از ارتش سوریه جدا شدن به کشورهای اطراف رفتن و پناهنده هستن....نمی جنگن!
100 درصد کسانی که تو سوریه می جنگن القاعده هستن.اومدن تو سوریه یا شام به قول خودشون خلافت اموی رو دوباره احیا کنن و دولت رافضی صفوی رو ساقط...خوب چی کار باید کرد؟لطفا راه حل ارائه بدید....این معارضانی که در خارج تو هتل ها از این کشور به اون کشور می رن اجلاس می زارن اصلا هیچ نفوذی بر این کسانی که تو سوریه می جنگن ندارن...
شهر الرقه در شرق سوریه که القاعده کاملا توش حاکم شده:

hikmat313.blogfa.com
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
!MOS نوشته شده:اصلا چیزی به نام ارتش آزاد تو سوریه نیست....اکثر نظامی هایی که از ارتش سوریه جدا شدن به کشورهای اطراف رفتن و پناهنده هستن....نمی جنگن!
100 درصد کسانی که تو سوریه می جنگن القاعده هستن.
دقیقاً همینطوره مثلاً باید ازشون پرسید سرتیپ مناف طلاس که پارسال از گارد ریاست جمهوری جدا شد و از دوستان قدیم بشار اسد بود الان کجاست و چکار می کنه؟
البته 100 درصدی که گفتید 100 درصد نیست! نزدیک به 100 درصد درسته!

!MOS نوشته شده:شهر الرقه در شرق سوریه که القاعده کاملا توش حاکم شده:
تصاویری که خودشان از شهر الرقه نشان می دهند بیشتر تبلیغ برای بشار اسد هست!!! مگر بشار اسد جانی و وحشی و ... نبود پس چرا برای انتقام هم که شده حملات هوایی به این شهر نمیکند؟
البته متأسفانه مدت زیادی هست که شهر الرقه دست مخالفین هست و درسته که مردمی براشون باقی نمونده و آواره شدن و پشتوانه مردمی خاصی در این شهر ندارند ولی احتمالاً به ساخت استحکامات نظامی در این شهر مشغول هستند و در آینده سوریه برای بازپس گیری این شهر با سختی زیادی روبرو خواهد بود.
-
- سپاسهای ارسالی: 538 بار
- سپاسهای دریافتی: 166 بار
Bystander نوشته شده:کسی میتونه نوشته های رو پارچه ها و بنرها رو ترجمه کنه؟ ببینیم مرامشون چیه و چی نوشتن
توی این بنر ها اعلام کردن که این منطقه با توجه به احکام شرعی اداره میشه
توی یکی هم گفتن که حکومت مدنی با شریعت خداوند در تعارضه
توی یکی دیگه یه گفته ای رو از خلیفه دوم نقل کردن
- سپاسهای ارسالی: 1253 بار
- سپاسهای دریافتی: 7310 بار
سلام جناب گوبلز
ممنون
باز هم ممنون
سلام
دوست من!
پیش از هر چیز باید عرض کنم که اصلا صحبت بنده ترکیه نیست! حمله اسرائیل با سوریه و برخورد ارتش این کشور با صهیونیست ها است! بر فرض که اف 4 را سوری ها زده باشند! شاهکار نکرده اند! آن هم یک هواپیمای شناسایی را!
پدافند سوریه تجربیات فاجعه باری دارد که با یک بار تجربه مقابله با هواپیمایی قدیمی و آن هم شناسایی چیزی عوض نمیشود!
همواره در صحبت های خودم به شما منابعی ارائه داده ام! اما اینبار صرفا سرنخ هایی به شما میدهم! هواپیمای ترک در مرز آبی منطقه البدروسیه در لاذقیه سقوط کرده اند! به صورتی کاملا اتفاقای روسیه در نزدیکی این منطقه پایگاه دریایی دارد و به صورتی باز هم اتفاقی روس ها ناو های جنگی خود را در سواحل این منطقه از سوریه مستقر کرده اند! دیگر باقی ماجرا مشخص است! این را بگذارید در کنار تجربیات موفق پدافند سوریه ! ! ! !
بنده از اسرائیل صحبت میکنم و دیگری از ترکیه میگوید! ! !
هواپیما های ترک بارها حریم هوایی سوریه را شکسته اند ولی واکنشی نبوده است! آن هم در مرز های خاکی نه آبی!
اما در مورد سناریوی مطرح شده از سوی برخی رسانه های داخلی نیز همین بس که اشتباهات فاحشی دارد!
گفته شده است که :
سرانجام میگ-21 فرود آمد. کارشناسان اسرائیلی بلافاصله سیستم رمز مخصوص هواپیما را جدا کردند و با خود با تلآویو بردند. مشابه آن را با یک جنگنده اسرائیلی که در پایگاه انجرلیک ترکیه فرود آمد، برای ترکیه ارسال کردند. این سیستم روی 2 جنگنده ترکیه نصب شد. طبق برنامهزمانبندی شده، زمان اعلام آغاز عملیات دو جنگنده کاملا مسلح ترکیه در آسمان سوریه برای بمباران چندین نقطه نظامی سوریه فرا رسید. دو جنگنده [اف-4] ترکیه وارد آسمان سوریه در منطقه البدروسیه در لاذقیه شدند. ارتفاع خود را با سطح دریا تا حد امکان کم کردند تا با چشم غیرمسلح شناسایی نشوند. رادار سوریه آنان را دو هواپیمای سوری نشان میدهد.
بلافاصله؟! مهندسی معکوس دو سیستم تشخیص دوست از دشمن شرقی و تولید دو نمونه از آن؟! به همین راحتی و بلافاصله؟! باید فاصله زمانی پناهنده شدن جنگنده سوری و ساقط شدن جنگنده ترک مشخص شود!
در حالی گفته شده جنگنده ها مسلح بوده اند (رزمی) که پیشتر ، رسانه های داخلی به شناسایی بودن آن اشاره داشته اند! پس جنگنده ها رزمی نبوده اند!
از نظر فنی ساخت سیستم IFF مشابه امکان پذیر است اما نیاز به زمان مشخصی دارد! البته اعمال تغییر در سیستم های IFF سامانه های پدافندی سوریه نیز امکان پذیر است آن هم در زمان مشخص! باید دید فاصله زمانی بین پناهنده شدن میگ 21 سوری و سقوط اف 4 ترکیه چقدر است؟! با توجه به آن ساخت سامانه تشخیص دوست از دشمن مشابه امکان پذیر خواهد بود! ساخت سیستم IFF منطبق با در اختیار داشتن یک نمونه مشابه هم به سرعت امکان پذیر نیست و نیاز به وقت قابل توجهی دارد!
سینا جان به نظرت با قول خودت رژیم اسد باید چی کار کرد؟ هر رژیمی می ره یه چیزی باید جاش بیاد دیگه!
شما حق ندارید بنده رو به اسم کوچکم مورد خطاب قرار بدهید! دوست من نیستید و این صحبت :
بنده هیچگاه دوست بی ادبی همچون جنابعالی و همفکران بی ادبتان نیستم!
در مورد شما که از بی ادبی یک بی ادب حمایت میکنید صدق میکند! هر وقت ادب داشتید بنده را مورد خطاب قرار بدهید و پاسخ سوالات خودتان را نیز دریافت کنید!
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 242 بار
جناب نوریخانی با صحبتاتون موافقم ولی اصلا از غرور بیجاتون خوشم نمیاد.
- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
پیش از هر چیز باید عرض کنم که اصلا صحبت بنده ترکیه نیست! حمله اسرائیل با سوریه و برخورد ارتش این کشور با صهیونیست ها است!
بنده از اسرائیل صحبت میکنم و دیگری از ترکیه میگوید! ! !
بنده هم متوجه صحبت های شما شدم و منظورم هم این نبود که صحبت شما ترکیه است.من یک موضوع جداگانه رو شروع کردم در مورد یک اتفاق نسبتا قدیمی.
[HR]
در مورد اشتباهات رسانه ها و پدافند سوریه با شما موافقم.
دقیقا همین اشتباهات فاحش این سناریو هست که آدم رو در مورد صحت این سناریو دچار شک و تردید میکنه.
ساخت و نصب بلافاصله و 2 جنگنده مسلح و ...
ارتش های عربی هنوز هم کاملا به صورت کلاسیک میجنگن.یعنی از این تاکتیک جدا نشدن.یعنی جنگ در شهرها و جنگ های نامنظم خارج از توانشون هست.به عبارتی انعطاف پذیر نیستن.به همین دلیل در اوایل و حتی در همین اواخر دچار تلفات سنگینی شدن و ضربات سختی خوردن.در مورد پدافند هم تقریبا همینطوره.یعنی توانایی مقابله با یک حمله غافلگیر کننده و غیر منتظره را ندارند و دچار اشتباه و سردرگمی میشوند و در نهایت نمیتونن حمله رو دفع کنند.در دفاع مقدس هم عراق تقریبا چنین سیستمی داشت.متاسفانه شیوه جنگ های کلاسیک( آخر کلاسیک ! )هنوز در ارتش اعراب به صورت بسیار گسترده استفاده میشه.این نوع تاکتیک ها توسط تاکتیک های جنگ نامنظم که از شیوه های مدرن نبرد است به راحتی دفع میشن.یعنی همونی که در سوریه اتفاق افتاد.یا در جنگ 33 روزه و...
ارتش های نوین علاوه بر داشتن تجهیزات با تعداد بالا و با کیفیت بالا باید انعطاف پذیر باشن و بتونن شرایط بحرانی رو کنترل کنن.ارتش سوریه مورد اول یعنی کمیت رو کاملا داره (چندین هزار توپ پدافندی و...)از نظر کیفیت هم در رتبه پایینی نیستن و در حد معمولی هستن(با اینکه میتونستن بهتر باشن،سوریه در تحریم تسلیحاتی نیست و انبارهای تسلیحاتی روسیه و چین و ایران به روی سوریه باز هستن) ولی در انعطاف پذیری تقریبا 0 هستن.از نظر بنده دلایل شکست های پی در پی ارتش سوریه و خوردن ضربات سنگین از هوا و زمین به خاطر همین هست.
ممنون

-
- سپاسهای ارسالی: 5628 بار
- سپاسهای دریافتی: 782 بار
talashcg125 نوشته شده:جناب نوریخانی با صحبتاتون موافقم ولی اصلا از غرور بیجاتون خوشم نمیاد.
بنده هم با شما موافقم .
درسته حرفی که علیه ایشون زده شده بود توسط یکی از اعضا ، حرف سنگینی بود ولی جناب گوبلز این دلیل نمیشه همیشه به اینصورت برخورد کنید .
در چندین برخورد که از شما دیدم ، به سواد علمیتون ایمان پیدا کردم ولی اول از همه چیز اخلاق قرار داره ، قصدم نصیحت نیست چون در حد این مسائل نیستم و بگذارید به پای دلسوزی .
درخت هرچه پربار تر ، افتاده تر
در پناه حق
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود.
پیامبر اکرم(ص)
پیامبر اکرم(ص)