ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺩﺭ ﻗﺮﻗﻮﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ .
همانطور که گفتم درگیری های این چند روز به حدی بوده که حتی خود سهیل حسن هم اسلحه بدست بوده و طی درگیری ها از ناحیه سر و دست مجروح شده ولی همچنان پای کاره .

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
bamn نوشته شده: با عرض سلام مجدد و تشکر دوباره از همه دوستان (بخصوص از بچه های اکانت mpo و آرزوی سلامتی برای برادران mpo ، بویژه برادر بزرگتر که انشالله بعد از بهبود ما را از نقطه نظرات خودشان در خصوص اوضاع میدانی سوریه آگاه خواهند نمود)
غرض از مزاحمت ، فقط خواستم برای بار صدم بگویم ارتش سوریه هرچه می کشد از استراتژی غلط است! والا بنده که نه سواد نظامی دارم و نه هیچ وقت در موقعیت جنگی قرار داشته ام ، هر چی در این دو-سه ساله گفتم و هشدار دادم ، می بینم که محقق شده است!
در ادلب و بویژه سهل الغاب بزرگترین اشتباه ارتش سوریه این بوده که سعی نکرد مواضع استراتژیک دفاعی را اشغال و تثبیت کند . هر بار که تروریست ها دست به حمله زده اند خیلی سریع این مواضع تخلیه شده و نیروهای ارتش به سمت دشت و جاده اصلی عقب کشیده اند که یک وقت به محاصره نیافتند و بعد که دوباره برای تصرف همان مواضع دست به حمله می زنند باید کلی تلفات بدهند و خودشان را خسته کنند و ... همین الان حرکت ارتش برای بازپس گیری قرقور چه اهمیتی می تواند داشته باشد؟ اگر نیرو و پشتیبانی قوی داشته باشند و بعد از قرقور بلافاصله به سمت غرب پیچیده و کار سرمانیه را یکسره کنند بله ، اما با این وضعیت و ضعف امکانات مطمئناً نه عملی است و نه همچین طرحی دارند ، فقط می خواهند یک بار دیگر بروند سمت فریکه و باز هم تلفات بدهند!
در حمص ، همین چند هفته قبل بود که بنده گفتم عملیات در تدمر با خطوط طولانی و بازی که پشت سرشان دارند بسیار خطرناک و پر ریسک است و اکانت mpo پاسخ دادند که این مناطق کاملاً با خطوط دفاعی چند لایه و میادین مین پوشش داده شده . خب بله ، اما اصل قضیه یعنی حضور داعش استوار است! و وقتی حضور داشته باشند آنقدر به اینطرف و آن طرف سیخونک می زنند تا یک نقطه ضعف و شکاف پیدا کنند و شکاف هم پیدا کردند و زدند به قریتین . حالا نتنها خطوط پشتیبانی تدمر طولانی تر و ضربه پذیر تر شده بلکه کلاً ارتباط شمال و جنوب سوریه در خطر قرار گرفته است! و شهر بعدی قرتین کدام شهر است؟ مهین! (بنده که دیروز پای کامپیوتر نبودم اما اینطور که اکانت mpo اشاره کرده اند دامنه درگیری ها به آنجا هم کشیده شده) اگر دوستان یادشان نیست یا در تعقیب اخبار سوریه تا این حد قدیمی نیستند یادآوری می کنم مهین همان جایی است که وقتی ارتش سوریه تازه عملیات شکستن محاصره حلب را آغاز کرده بود و تروریست های منطقه قلمون فضا را برای عرض اندام مهیا دیده بودند ، تا آنجا پیشروی کردند! حالا از تروریست های قلمون چیز زیادی باقی نمانده اما بعد از دو سال مهین یک بار دیگر میدان جنگ است و این بار تهدید از سمت شرق آمده ، نه غرب! این شما را یاد چه چیزی می اندازد؟ بنده که یاد اژدهای هفت سری می افتدم که اگر فقط سرهایش را قطع کنی بجای هر کدام دو سر دیگر می روید!
و برای همین است که می گویم ارتش سوریه باید حتماً در استراتژی عملیاتی خود تجدید نظر کند وگرنه با ادامه این روند همان خواهد شد که چند ماه قبل گفتم تا آخر سال بجز لاذقیه و طرطوس و شاید بخش هایی از دمشق ، چیز دیگری دست دولت نخواهد ماند!
mpo نوشته شده:سلام
مدتی است که قصد داریم تا تاپیکی تحت عنوان " اخبار فوق سری " از حوادثی که قرار است در منطقه و جهان به وقوع بپیوندند و در هیچ رسانه به آن حتی اشاره ای نشده است ایجاد کنیم ، ولی بیان این گونه اخبار قبل از واقع شدنشان این سوال را در ذهن مخاطب یا خواننده بر می انگیزد که حتما نویسندگان این مطالب با سرویس های اطلاعاتی یا گروه های خاص در ارتباط هستند ، در صورتی که اینگونه نیست.
خیلی از اخبار ما به گونه ای " اخبار در گوشی " هستند.
شاید برای شما جالب باشد که یکی از منابع ما ( در صورت ایجاد تاپیک مذکور که موافقت برادران mpo لازمه ی آن است) مجتهد فعال اینترنتی و افشا کننده اخبار پشت پرده آل سعود است.
این قضیه به حدی جدی است که میتواند این سایت را به منبعی رسمی در خصوص اخبار و حوادث پیش رو در رسانه های خبری و اطلاعاتی جهان مبدل سازد.
اما انتشار این اخبار خطراتی را هم برای ما و هم برای سایت سنترال دارد ، که همین موضوع لزوم انجام کار به صورت حساب شده را الزامی می کند.
دوستان اگر پیشنهادی در خصوص این موضوع دارید خوشحال میشیم ارائه بدید.
در مورد برادر بزرگ mpo هم ایشون به ایران منتقل شده اند و در یکی از بیمارستان های نظامی تهران بستری شده اند.
حال عمومیشون خوب هست ولی نیاز به چندین عمل برای تخلیه ترکش ها از بدن دارند.