reza4231 نوشته شده:مهین هم سقوط کرد!!!
تروریستهای داعش بعد از تصرف شهرک قریتین در چند ماه گذشته و حملات جسته و گریخته به مهین واقع در جنوب غرب حمص ،امروز یکشنبه بالاخره موفق شدند این شهرک راهبردی و مهم رو تصرف کنند . اونطوری که اخبار به گوش ما رسیده نیروهای مدافع سوری مقاومت چندانی نکرده و بهتره بگیم پا به فرار گذاشته اند.اکنون داعش دو قدمی قلمونه!! اگه داعش موفق به ادامه پیشروی بشه و به قلمون برسه با یک تیر دو نشون میزنه ، اول اینکه نیروهاش تو قلمون رو از محاصره خارج میکنه و دوم اینکه ارتباط شمال و جنوب سوریه رو قطع میکنه و عملا کشور رو به دو نیم تقسیم میکنه.
واقعا راز این داعش چیه که هم دو ابرقدرت شرق و غرب ، هم سوریه و هم عراق و ایران و هم ترکیه و کشورهای حوضه خلیج فارس و هم حتی نیروهای کرد و تروریستهای دیگه باهاش میجنگن و از پا در نمیاد که هیچ ! پیشروی هم میکنه! واقعا خنده داره!!!
سلام. من نظر شخصی خودم رو میگم و هیچ اصراری هم به درست بودنش ندارم.... دلیل کلیش اینه که همه اونهایی که به نوعی با مسئله داعش درگیر هستند به موضوع به شکل یک دو قطبی فرصت/تهدید نگاه میکنند و به نظرم هدف همه بازیگران نه از بین بردن داعش که مهار داعش و هدایتش در جهتیه که این دوقطبی به یک فرصت تبدیل شه نه تهدید.
همه ما میدونیم داعش زاییده اتاقهای فکر و سرویسهای مخفی دولتهای قدرتمند غربی و اسراییل است، هم اونهایی که تو تاریکی ایستادند و حتی سیاستهای کلی دولتهای آمریکایی و اروپایی رو برای دهه های بعدی تعیین میکنند. این وسط یه مشت هم بازیگر منطقه ای هستند که مثل عربها خپل خلیج فارس و دولت ابله ترکیه بدون اینکه بدونند دارند آب به آسیاب بدبختی خودشون و البته ما میریزند!!!! بنظرم همین سرویسهای مخفی به این نتیجه رسیدند که برای تامین مناقعشون در قرن پیش رو باید جغراقیای سیاسی منطقه رو به کل عوض کنند و برای این کار چه ابزاری بهتر از داعش.
حتی در داخل کشور ما هم کسانی هستند که با خودشون میگن بهترین فرصت برای نفوذ نظامی و سیاسی بیشتر در منطقه و خارج شدن از حالت یک قدرت منطقه ای بالقوه و ایزوله به یک قدرت منطقه ای بالفعل و پویا همین نیاز همسایه های ما به کمک ما برای مبارزه با داعش است. بدون داعش ما چطور میخواستیم حضورمون در جولان و بازکردن جبهه بر علیه اسراییل ملعون رو توجیه کنیم؟؟ بدون داعش حزب الله چطور میتونست گسترش حضورش در جغرافیای منطقه رو برای لبنانی ها توضیح بده؟ آیا ایجاد نیروهایی شبیه حزب الله لبنان در عراق و سوریه در نهایت یک فرصت استراتژیک برای مبارزه با اسراییل نیست؟ نقرین به چنگ، نفرین به جنگ و باز هم نفرین به جنگ ولی دقت کنیم که چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد برای اولین بار بعد از اسلام و فروپاشی امراطوری پارسی قدرت نظامی ایران از مرزهای شرقی افغانستان تا ساحل مدیترانه وجود واقعی و قابل لمس داره و در هر معادله ای تاثیر گذاره.... بدون شک این همت سرداران بزرگ این کشور بوده که این تهدید رو با همه زشتیش به همچین فرصتی تبدیل کردند...(البته هنوز خیلی مونده تا بخوایم یک قضاوت واقع بینانه داشته باشیم). تا وقتی طرفهای غربی به اهدافشون نرسندو یا به این نتیجه نرسند که نمیتونند به اهدافشون برسند من فکر نمیکنم قائله داعش و امثال اون برطرف بشه!! اولین نشانه ها رو از اینکه بلاخره ایران و روسیه رو هم به نشست سوریه دعوت کردند میشه دید... دارند محک میزنند که میتونند ادامه بدند یا ته؟؟؟؟
من نظر خودم رو گفتم شاید از بیخ غلط باشه!!!