آخرين تحولات سوريه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 450 بار
- سپاسهای دریافتی: 5715 بار
Re: آخرين تحولات سوريه
سی ان ان: نجات خلبان روس از توان فزاینده عملیاتی ایران حکایت دارد/ ستایش سردار سلیمانی از عملیات
خبرنگار سی ان ان در این خصوص گفت: اگر حضور ایران در فرایند عملیات نجات خلبان روس درست باشد، این مسئله از توان فزاینده عملیاتی ایران در تحولات داخل سوریه حکایت دارد.
"باربارا استار،" خبرنگار این شبکه در پنتاگون درباره گزارش رسانه های ایرانی درباره حضور نیروهای ایرانی و حتی حزب الله در عملیات نجات خلبان روس گفت: آنچه توجه همه را به خود جلب کرده این مسئله است که ژنرال قاسم سلیمانی که از قدرتمندترین شخصیت های سپاه ایران به شمار می رود این عملیات را ستوده است. ما در حال حاضر نمی دانیم که آیا وی در محل حضور دارد یا خیر. به طور معمول فردی با درجه وی در چنین محل هایی حضور پیدا نمی کند. با این حال وی طی ماههای اخیر دایما در حال رفت و برگشت به سوریه بوده است. بنابراین آمریکا این مسئله را محتاطانه زیر نظر دارد زیرا آنها تردیدهای بسیار کمی درباره حضور سردار سلیمانی در منطقه دارند و اگر این مسئله درست باشد از افزایش توان فزاینده ای در تحولات داخل سوریه حکایت دارد.
باربارا استار گفت: اگر چه صحبت های زیادی درباره همکاری روسیه و فرانسه در سوریه ضد اهداف داعش شده است؛ اما به نظر می رسد که همچنان دو طرف راه درازی در پیش دارند. در حال حاضر شاهد بیانیه های مسئولان سیاسی از جمله وزرای دفاع و خارجه هستیم. با این حال این بیانیه های سیاسی باید با عمل همراه شود.
خبرنگار سی ان ان در این خصوص گفت: اگر حضور ایران در فرایند عملیات نجات خلبان روس درست باشد، این مسئله از توان فزاینده عملیاتی ایران در تحولات داخل سوریه حکایت دارد.
"باربارا استار،" خبرنگار این شبکه در پنتاگون درباره گزارش رسانه های ایرانی درباره حضور نیروهای ایرانی و حتی حزب الله در عملیات نجات خلبان روس گفت: آنچه توجه همه را به خود جلب کرده این مسئله است که ژنرال قاسم سلیمانی که از قدرتمندترین شخصیت های سپاه ایران به شمار می رود این عملیات را ستوده است. ما در حال حاضر نمی دانیم که آیا وی در محل حضور دارد یا خیر. به طور معمول فردی با درجه وی در چنین محل هایی حضور پیدا نمی کند. با این حال وی طی ماههای اخیر دایما در حال رفت و برگشت به سوریه بوده است. بنابراین آمریکا این مسئله را محتاطانه زیر نظر دارد زیرا آنها تردیدهای بسیار کمی درباره حضور سردار سلیمانی در منطقه دارند و اگر این مسئله درست باشد از افزایش توان فزاینده ای در تحولات داخل سوریه حکایت دارد.
باربارا استار گفت: اگر چه صحبت های زیادی درباره همکاری روسیه و فرانسه در سوریه ضد اهداف داعش شده است؛ اما به نظر می رسد که همچنان دو طرف راه درازی در پیش دارند. در حال حاضر شاهد بیانیه های مسئولان سیاسی از جمله وزرای دفاع و خارجه هستیم. با این حال این بیانیه های سیاسی باید با عمل همراه شود.
سوریه از یمن میگذرد « اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن » « لعنة الله علی عدوک یا علی »
آدرس کاتال تلگرامی اینجانب جنگ افزار پلاس با 14هزار عضو
warandgun@
[External Link Removed for Guests]
warandgun@
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6704 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
abdolmahdi نوشته شده:سلام علیکم
لطفا کلیک بفرمائید.
البته به این راحتیا هم نیست ! هر چی هواپیما به ذهنشون رسیده گفتن که میزنه ! به خصوص در مورد اف 22 و بی 2 توان رهگیری به شدت کم میشه و البته باید توان جنگ الکترونیک تسلیحات ضد پدافند اهداف کاذب و ... در نظر گرفت
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 266 بار
- سپاسهای دریافتی: 1105 بار
سلام خدمت شما دوست عزيزم جناب bamn !
برادر شرمنده نتوانستم زودتر پاسخگو باشم ! بله به احتمال يقين تصوير با لينك ويدئو يكيست اما دقت به نشانه هاي تصاوير مثل سايت هدفگيري ليزري و زره كنتاكت ٥ در تي ٩٠ بودن تانك شكي نيست ، حتي ميتوانيد با تصوير پائين آن كاملا مقايسه كنيد . اما با توجه به مطلبي كه شما فرموديد مساله بسيار جاي شك و شبهه پيدا كرده است. انشالله در اسرع زمان صحت مطلب مورد نظر را بررسي خواهم كرد .
با تشكر از دقت و حسن نظر جنابعلي ايام بكامتان.!
برادر شرمنده نتوانستم زودتر پاسخگو باشم ! بله به احتمال يقين تصوير با لينك ويدئو يكيست اما دقت به نشانه هاي تصاوير مثل سايت هدفگيري ليزري و زره كنتاكت ٥ در تي ٩٠ بودن تانك شكي نيست ، حتي ميتوانيد با تصوير پائين آن كاملا مقايسه كنيد . اما با توجه به مطلبي كه شما فرموديد مساله بسيار جاي شك و شبهه پيدا كرده است. انشالله در اسرع زمان صحت مطلب مورد نظر را بررسي خواهم كرد .
- سپاسهای ارسالی: 4784 بار
- سپاسهای دریافتی: 7063 بار
reza4231 نوشته شده:سلام خدمت شما دوست عزيزم جناب bamn !
بنده هم از شما بابت پاسختان سپاسگذارم . راستش خیلی در سایت آپارات جستجو کردم تا فیلم را پیدا کنم ، اما همانطور که گفتم دو سالی گذشته است . این کلیپ یکی از اولین کلیپ هایی بود که از سایت آپارات درباره جنگ سوریه دانلود کردم . تقریباً یک دقیقه ابتدایی کلیپ مانور تانک هاست در داریا که حتی توانستم فریم مورد استفاده در عکس شما را هم پیدا کنم و چند دقیقه بعدی کلیپ به دو نبرد دیگر اختصاص دارد که آرم های تروریست ها با عناوین "معرکه عامود / حوران " و " الیادوده " ، بالایشان به چشم می خورد . البته تقریباً همان زمان کلیپ دیگری هم دانلود کردم که عبارت " المجلس المحلی لمدینه داریا " بالایش دیده می شود و تانک هایی مشابه تانک های کلیپ اول در یک خیابان اصلی زیر آتش سنگین تروریست ها در حال پیشروی و شلیک می باشند . بنده از نظر تخصصی هیچ شناختی روی مدل های تانک ندارم اما اگر شما می گویید اینها حتماً T-90 هستند و نه مدل های دو-سه شماره پایین تر ، پس باید گفت ارتش سوریه خیلی وقت است از این تانک ها دارد استفاده می کند اما بطور رسمی آن را تایید نکرده بوده است!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
- سپاسهای ارسالی: 595 بار
- سپاسهای دریافتی: 10288 بار
سلام علیکم و رحمه ا...
این هم تصویری از اسب بارکش روسیه در انجام حملات هوائی برفراز خاک سوریه با اطلاعات کامل
این هم تصویری از اسب بارکش روسیه در انجام حملات هوائی برفراز خاک سوریه با اطلاعات کامل
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
- محل اقامت: داهات
- سپاسهای ارسالی: 6318 بار
- سپاسهای دریافتی: 841 بار
- تماس:
بسم رب الشهدا
در روز اربعین حسینی امروز چهارشنبه ۹۴/۹/۱۱. پیکر مطهرش تشییع و به خاک سپرده شد
در روز اربعین حسینی امروز چهارشنبه ۹۴/۹/۱۱. پیکر مطهرش تشییع و به خاک سپرده شد
آخرین ويرايش توسط 1 on Ali$amir, ويرايش شده در 0.
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
-
ارتش سوریه در ادامه ی پیشروی ها و افزایش کمربند ایمنی در اطراف فرودگاه کویرس ، موفق شد کارخانجات و سیلوهای گندم در جنوب فرودگاه رو پاکسازی کنه .
اگر سوری ها موفق بشن رسم العبد و یا تل احمر رو آزاد کنند مطمئنا دواعش از ام ارکیله و مناطق جنوبی تر هم عقب نشینی میکنند
سوریه از یمن میگذرد « اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن » « لعنة الله علی عدوک یا علی »
warandgun@
warandgun@
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
abdolmahdi نوشته شده:سلام علیکم و رحمه ا...
با سلام
ممنون از اطلاعات خوب شما تنها یک سوال داشتم آیا شعاع پروازی گفته شده برای سوخو 24 صحیح است؟
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
-
نیروهای ارتش سوریه از صبح امروز حملات شدید راکتی وتوپخانه ایی به ﻫﻤﺮاﻩ حملات زمینی رو به سهل الغاب شروع کردن .تمروز حملات راکتی و پیاده بروی تل جزرم وقاهره بوده برخی از منابع از سقوط تل جرزم ومنابع سوری از پیشروی قابل توجه به سمت این منطقه خبر دادن
در شمال درعا هم مخالفین نبرد آزاد سازی روستای جدیه و گردان توپخانه اون رو شروع کردن
تقع منطقة الغندورة على الطريق الواصل بين منطقتي جرابلس والراعي، ويقطن هذه المنطقة قرابة 23000 نسمة، كما وتشتهر المنطقة بالزراعة والتجارة، ويتبع لها عدة قرى من أهمها قرية (قبة التركمان) البالغ عدد سكانها حوالي 2000 نسمة، بالإضافة إلى عدد من القرى الأخرى.
أصبحت هذه المنطقة تحت سلطان الخلافة في ربيع الأول 1435 هـ، بعد أن من الله على جنود الدولة الإسلامية بفتحها وتحكيم شرع الله فيها.
ولا يختلف حالها عن حال بقية مناطق الريف الشرقي، حيث أُنشأ فيها مركز للدعوة يهتم بتعليم المسلمين أمور دينهم ويحثهم على طاعة الله والتقرب إليه، كما أنشأ أيضاً مركز للخدمات يسعى إلى تقديم الخدمات التي يحتاجها المسلمون في المنطقة.
ترجمه:
منطقه غندوره واقع د مسیر مواصلاتی بین دو منطقه ی جرابلس و راعی/ که در آن23000هزار نفر زندگی میکنند/این منطقه به کشاورزیو تجارت شهرت دارد/و در اطراف این منطقه روستهای مهمی وجود دارن من جمله روستای قبه ترکمان که بالغ بر 2000نفر جمعیت دارد/و البته رستاهای اینچنینی دیگری نیز در منطقه وجود دارد/
این منطقه در ربیع الاول سال1435هجری قمری تحت تسلط خلافت درامد و بعد فتح ان توسط لشکر خدا!!! شرع الهی در ان بنا نهاده شد (اره جان عمه ات)
اوضاع این منطقه هم بمانند دیگر مناطق ریف شرقی حلب است از این جهت که مراکز دعوت به فراگیری تعالیم اسلامی که کار ان اموزش امور دینی است در ان ایجاد شده است
کما اینکه خلافت اسلامی مراکزی را برای رسیدگی به احتیاجات مسلمین ایجاد کرده است/
0
در شمال درعا هم مخالفین نبرد آزاد سازی روستای جدیه و گردان توپخانه اون رو شروع کردن
تقع منطقة الغندورة على الطريق الواصل بين منطقتي جرابلس والراعي، ويقطن هذه المنطقة قرابة 23000 نسمة، كما وتشتهر المنطقة بالزراعة والتجارة، ويتبع لها عدة قرى من أهمها قرية (قبة التركمان) البالغ عدد سكانها حوالي 2000 نسمة، بالإضافة إلى عدد من القرى الأخرى.
أصبحت هذه المنطقة تحت سلطان الخلافة في ربيع الأول 1435 هـ، بعد أن من الله على جنود الدولة الإسلامية بفتحها وتحكيم شرع الله فيها.
ولا يختلف حالها عن حال بقية مناطق الريف الشرقي، حيث أُنشأ فيها مركز للدعوة يهتم بتعليم المسلمين أمور دينهم ويحثهم على طاعة الله والتقرب إليه، كما أنشأ أيضاً مركز للخدمات يسعى إلى تقديم الخدمات التي يحتاجها المسلمون في المنطقة.
ترجمه:
منطقه غندوره واقع د مسیر مواصلاتی بین دو منطقه ی جرابلس و راعی/ که در آن23000هزار نفر زندگی میکنند/این منطقه به کشاورزیو تجارت شهرت دارد/و در اطراف این منطقه روستهای مهمی وجود دارن من جمله روستای قبه ترکمان که بالغ بر 2000نفر جمعیت دارد/و البته رستاهای اینچنینی دیگری نیز در منطقه وجود دارد/
این منطقه در ربیع الاول سال1435هجری قمری تحت تسلط خلافت درامد و بعد فتح ان توسط لشکر خدا!!! شرع الهی در ان بنا نهاده شد (اره جان عمه ات)
اوضاع این منطقه هم بمانند دیگر مناطق ریف شرقی حلب است از این جهت که مراکز دعوت به فراگیری تعالیم اسلامی که کار ان اموزش امور دینی است در ان ایجاد شده است
کما اینکه خلافت اسلامی مراکزی را برای رسیدگی به احتیاجات مسلمین ایجاد کرده است/
0
warandgun@
warandgun@
-
- سپاسهای ارسالی: 3003 بار
- سپاسهای دریافتی: 602 بار
دوستان امروز یکی از کانالهای خبری ک خبرهای مقاومت رو پوشش میده از قول یکی از مقامات ارشد سوری مبنی بر اعزام دو اسکادران جنگنده از ایران به پایگاه تازه تاسیس در حمص خبر دادن ولی نگفتن که ارتشه یا سپاه کسی از بچه های اینجا چیزی شندیده
- محل اقامت: بوشهر
- سپاسهای ارسالی: 517 بار
- سپاسهای دریافتی: 364 بار
- تماس:
اولین شهید مدافع حرم استان بوشهر.شهید محمد احمدی جوان بعد از بک ماه در حالت کما در بیمارستان بقیه ال.. تهران شهید شد.
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!