نیروهای ارتش سوریه از صبح امروز حملات شدید راکتی وتوپخانه ایی به ﻫﻤﺮاﻩ حملات زمینی رو به سهل الغاب شروع کردن .تمروز حملات راکتی و پیاده بروی تل جزرم وقاهره بوده برخی از منابع از سقوط تل جرزم ومنابع سوری از پیشروی قابل توجه به سمت این منطقه خبر دادن
در شمال درعا هم مخالفین نبرد آزاد سازی روستای جدیه و گردان توپخانه اون رو شروع کردن
تقع منطقة الغندورة على الطريق الواصل بين منطقتي جرابلس والراعي، ويقطن هذه المنطقة قرابة 23000 نسمة، كما وتشتهر المنطقة بالزراعة والتجارة، ويتبع لها عدة قرى من أهمها قرية (قبة التركمان) البالغ عدد سكانها حوالي 2000 نسمة، بالإضافة إلى عدد من القرى الأخرى.
أصبحت هذه المنطقة تحت سلطان الخلافة في ربيع الأول 1435 هـ، بعد أن من الله على جنود الدولة الإسلامية بفتحها وتحكيم شرع الله فيها.
ولا يختلف حالها عن حال بقية مناطق الريف الشرقي، حيث أُنشأ فيها مركز للدعوة يهتم بتعليم المسلمين أمور دينهم ويحثهم على طاعة الله والتقرب إليه، كما أنشأ أيضاً مركز للخدمات يسعى إلى تقديم الخدمات التي يحتاجها المسلمون في المنطقة.
ترجمه:
منطقه غندوره واقع د مسیر مواصلاتی بین دو منطقه ی جرابلس و راعی/ که در آن23000هزار نفر زندگی میکنند/این منطقه به کشاورزیو تجارت شهرت دارد/و در اطراف این منطقه روستهای مهمی وجود دارن من جمله روستای قبه ترکمان که بالغ بر 2000نفر جمعیت دارد/و البته رستاهای اینچنینی دیگری نیز در منطقه وجود دارد/
این منطقه در ربیع الاول سال1435هجری قمری تحت تسلط خلافت درامد و بعد فتح ان توسط لشکر خدا!!! شرع الهی در ان بنا نهاده شد (اره جان عمه ات)
اوضاع این منطقه هم بمانند دیگر مناطق ریف شرقی حلب است از این جهت که مراکز دعوت به فراگیری تعالیم اسلامی که کار ان اموزش امور دینی است در ان ایجاد شده است
کما اینکه خلافت اسلامی مراکزی را برای رسیدگی به احتیاجات مسلمین ایجاد کرده است/
0