آخرين تحولات سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 450 بار
سپاس‌های دریافتی: 5715 بار

Re: آخرين تحولات سوريه

پست توسط iron_man63 »

محمود رضا امینی" کارشناس امور خاورمیانه در مصاحبه با خبرنگار بین الملل خبرگزاری تسنیم در مورد آخرین تحولات سوریه و همچنین وضعیت میدانی که در حال حاضر با توجه به پیشروی ارتش سوریه در استان حلب و همچنین رقه، که پایتخت داعش به شمار می آید،وجود دارد گفت‌وگو کرد.

تصویر
پیشروی ارتش سوریه در رقه توطئه آمریکا برای تجزیه سوریه را خنثی می کند

وی در این مصاحبه گفت: واقعیت این است که رقه عملا راه را به سوی شکاف داعش باز میکند و فشاری که ارتش سوریه در رقه آورده میتواند عملا چند نتیجه را دربر داشته باشد یکی به واقع شکست واقعی داعش و جلوگیری از نقشه تجزیه سوریه که آمریکایی ها هم دنبال آن بودند و تلاششان آن بود که بلاخره به هر ترتیبی است بتوانند روی این مسیر کار بکنند البته در حلب، جناح های مختلف درگیر هستند و به هر حال نقطه ی کلیدی فعالیت های عملیاتی است، اما آنچه که مسلم است در حال حاضر تمام تلاش ارتش سوریه این است که بتواند عملیات مفیدی انجام بدهد که از نفوذ و پیشروی داعش و هم از توطئه ی تضعیف شدن سوریه جلوگیری کند.
در عین حال کمک های برخی از جناح ها یا کشورهای بیرونی هم به داعش مشهود است و همچنان در حال حمایت های تسلیحاتی و از طرفی هم حمایت های اطلاعاتی هستند.

این کارشناس امور خاورمیانه در ادامه درباره حمایت آمریکا از نیروهای کرد در شمال سوریه برای به سیطره در آوردن استان رقه سوریه گفت: واقعیت این است که آمریکا دنبال تجزیه در سوریه است و اگرچه در حال حاضر حمایت آمریکا از کردها و همراهی و هم نظری کردها و ارتش سوریه در مقابل داعش به نظر می رسد که ظاهرا یک روند مثبتی است اما به هر حال همه ی کنشگران در این عرصه ماهیت این حمایت ها در فضای سیاسی را متوجه می شوند. لذا آمریکا به دنبال ایجاد یک فضای مناسب برای کردها است که بتواند آنها را به صورت یک فرایند مستقل زیر نظر خود حمایت کرده و بعدها به عنوان یک پایگاه قدرت از درون جغرافیای سوریه نقش خودش را ایفا بکند.

هدف محور مقاومت و روسیه حفظ حاکمیت در سوریه است

امینی درباره نقش روسیه در تحولات سوریه گفت: واقعیت این است که در حال حاضر بیشترین کمک روسیه از طریق هوا اتفاق می افتد و به عبارتی پشتیبانی هوایی را روسیه دارد. اگرچه در برخی نقاط آتش توپ خانه هم کمک می کند اما نیروهای حزب الله با هماهنگی و سازماندهی که دارند و تربیتی هم که شده اند، به اضافه ی مستشارهای همراهی که به آنها دارند کمک می کنند وضعیت مناسبی در فضای زمین دارند و توانستند عملیات های زمینی و همه ی کنش های زمینی را به خوبی در پیشگام حرکت ارتش سوریه انجام بدهند. در عین حال ما باید بپذیریم که اگر نیروهای حزب الله و مقاومت و مستشارهای حاضر در سوریه نبودند شاید ارتش سوریه هم از فرصت های لازم برخوردار نمی شد. این انسجام توانسته است یک اتفاق خوبی را در زمین رخ بدهد و از طرفی هم پشتیبانی های هوایی روسیه کمک کرده به این مسیر تا بتوانند نتایج خودشان را ببینند.
  سوریه از یمن میگذرد « اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن » « لعنة الله علی عدوک یا علی »  
آدرس کاتال تلگرامی اینجانب جنگ افزار پلاس با 14هزار عضو
warandgun@
[External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

عکس هایی از پیشروی نیروهای ارتش سوریه به سمت طبقه و رقه

تصویر

هدف قرار گرفتن تجمع نیروهای جبهه النصره به اشتباه توسط موشک ضد زره فیلق الشام

فیلق الشام با استفاده از موشک هدایت شونده گروهی از نیروها رو طی عملیات اخیر جنوب حلب مورد اصابت قرار میده.

نکته قابل توجه اینه که گفته میشه نیروهای مورد اصابت قرار گرفته، سربازان ارتش سوریه نبوده و گروهی از تروریستهای القاعده سوریه (النصره) بودن که بین اونها یکی از فرماندهان مهم جبهه النصره "عمر الداغستانی" به هلاکت رسیده.

این خبر رو یکی از حسابهای توییتری افراد میدانی جبهه النصره منتشر کرد .

در کانال تحولات ببینید : [External Link Removed for Guests]
  سوریه از یمن میگذرد « اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن » « لعنة الله علی عدوک یا علی »  
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

نیروهای ارتش سوریه ومقاومت موفق شدن روستای خربه الزیدان در 30 کیلومتری شهر طبقه در استان رقه رو پاکسازی کنند . در این در گیریها یک تانک و یک راکت ادناز کاتیوشا از داعش به غنیمت گرفته شد. البته داعش تجهیزات ونیروی زیادی رو به منطقه ارسال کرده . در عمق در حال پیشروی هستن و چندان گسترش پیدا نکردن درسته منطقه بیابونیه ولی همین موضوع میتونه به نقطه ضعف سوریها تبدیل شه داعش هم گروهی نیست که به این راحتی تسلیم شه

(البته غیر از امریکا)

تصویر

نیروهای کرد وجبهه دمکرایتک با کمک ائتلاف موفق شدن تعداد دیگه از روستهای اطراف شهر منبج رو پاکسازی کنند البته توی خیلی از روستها درگیری رخ نداده بود به نظر میرسه داعش نیروهاش رو به سمت منبج عقب کشیده / فاصله کردها با شهر تا3 کیلومتر هم گزارش شده

تصویر

خبر سقوط جنگنده روسی که بعد شد سوری کاملا تکذیب میشه

میلیتاری
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

شمال سوریه فعلا شاهد رقابت بین ارتش سوریه از یک سو و گروه موسوم به "نیروهای دموکراتیک سوریه" مورد حمایت آمریکا برای کنترل بر فرودگاه نظامی الطبقه در جنوب غربی شهر رقه است.

بنظر میرسه این فرودگاه مهمترین نقطه راهبردی است و نقطه اتکا برای آزادسازی شهر رقه و بیرون راندن گروه تروریستی داعش از آن محسوب می‌شه

تصویر
اگر گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه بتوانند پیشروی کرده و فرودگاه نظامی الطبقه را به کنترل خود در بیاورند، این فرودگاه به عنوان یک پایگاه نظامی برای نیروهای آمریکایی آماده خواهد بود و نیروهای دموکراتیک سوریه را همراهی و از آنها با نیروها تجهیزات حمایت خواهد کرد.

در مرحله بعدی به احتمال زیاد نیروهای آمریکایی به سمت شهر عفرین حرکت می‌کنند، زیرا این ساده‌ترین راه برای پایان دادن به کنترل داعش در ریف شرقی حلب و رسیدن به شهر عفرین است.

چنانچه نیروهای آمریکایی به سمت عفرین حرکت کنند، در آن صورت، جبهه شهر الباب در ریف شمالی حلب به روی ارتش سوریه که تنها در فاصله چهار کیلومتری آن قرار دارد، گشوده خواهد بود و در صورت کنترل بر آن، ارتش خواهد توانست به مرز سوریه و ترکیه برسد و جلوی برپایی یک ساختار فدرالی کردی از عفرین تا عین العرب را بگیرد.

اگر نیروهای دموکراتیک سوریه به سمت شهر رقه حرکت کنند، گزینه پیش روی ارتش سوریه نیز عزیمت به سمت رقه خواهد بود؛ بویژه که ارتش سوریه دوراهی الرصافه را به کنترل خود در آورده است که این وضعیت راه را برای تحرک ارتش در دو محور همواره کرده است؛ یعنی عزیمت برای تکمیل کنترل بر مسیر الرصافه برای رسیدن به رقه یا پیشروی به سمت شهر الطبقه

نکته جالب توجه در نبردهای جاری در شمال سوریه حضور یگان نظامی ویژه انگلیس است هدف سناریوی فدرالیته کردن سوریه

تصویر
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

آن زمان که مسعود ده‌نمکی بر روی پرده نقره‌ای سینما مجید سوزوکی را به نمایش گذاشت، شاید باورمان نمی‌شد امروز هم در حقیقت مجیدی وجود داشته باشد که با غیرت و بامرام باشد. اهل دل و دست و دلباز، لوتی و بامرام که عاقبتش شبیه مجید سوزوکی به شهادت ختم شود. همه با مجید سوزوکی خندیدیم، ناراحت شدیم و بعد در پایان قصه گریه کردیم. و شجاعت مجید را احسنت گفتیم و برایش دست زدیم. و حالا امروز بعد از چند سال داداش مجیدی هست نه شبیه و یا کپی مجید سوزوکی قصه اخراجی‌ها اما شباهت‌هایی داشت که پلان آخر زندگی‌اش را به شهادت ختم کرد. شاید در قصه ده‌نمکی مجید سوزوکی یک تفاوتی با بقیه‌ی همردیفانش داشت‌، یک گوهری در وجودش بود که این گوهر باعث انتخاب شدنش توسط معبود شد.

تصویر

مجید قصه امروز ما در هوای گرم روز آخر مرداد ماه سال 69 در محله یافت آباد تهران به دنیا آمد. تک پسر خانواده و عزیز کرده خانواده و البته کل محل، شاید دلیل محبوبیتش در بین همه اهالی محل به خاطر شوخ طبعی و اخلاق بسیار خوبش بود. بچه‌های محله دوستش داشتند چون با نیسان آبی پدر هر روز آنها را به زمین بازی می‌برد و تا پاسی از شب با آنها فوتبال بازی می‌کرد. و حالا بچه‌های محل چندین ماه است به رسم هر روز و هر سالشان سر کوچه جمع می‌شوند تا با مجید قصه ما به فوتبال بروند، اما مجیدی دیگر حضور مادی ندارد تا با آنها گرم بگیرد و بازی کند. او داداش مجید همه بچه‌های محله یافت آباد بود. پیران محله مجید را دوست داشتند چون هر کدام را که می‌دید و به کمک احتیاج داشتند، کمکشان می‌کرد و حتی خریدهایشان را که توانایی نداشتند با خود به منزل ببرند، آنها را تا پای یخچالشان می‌برد تا نکند اذیت شوند. با همه مردم محل دوست و رفیق بود با هر کسی زود دوست می‌شد و با شوخ طبعی‌هایش دل هر کسی را می‌‌برد تا ابدیت پیش خودش .
تصویر

اما مجید قصه امروز ما در چند ماه آخر عمرش در این دنیا حال و هوایش به کلی تغیر کرده بود، پشت همه خنده‌ها و شوخ‌طبعی‌هایش یک غم بزرگی در چهره و رفتارش بود و البته آرام‌تر از همه عمرش شده بود.

امروز گذری کوتاه از زندگی مجید قربانخانی از زبان یک خواهر عاشق را برای مخاطبان محترم مشرق می‌نویسیم.

مجید هیچ وقت علاقه‌ای به درس خواندن نداشت تا هشتم خواند و برای همیشه کتابهای درسی‌اش را در قفسه‌های کتاب به یادگار گذاشت، و کنار پدر در بازار آهن مشغول به کار شد. در آمد روزانه‌اش را بین من و مادر آن خواهرانم تقسیم می‌کرد، وقتی معترض این رفتارش می‌شدیم می‌گفت روزی‌رسان اصلی خداوند است. همه خانواده و فامیل آرزویمان بود که دامادی مجید را ببینیم، وقتی میگفتیم برایت آستین بالا بزنیم، میگفت: داماد می‌شوم، عروسی‌ام خیلی هم شلوغ می‌شود، ماشین عروسم به جای اینکه گل قرمز داشته باشد، گل سیاه دارد و چون خیلی شوخ طبع بود هیچکدام از ما حرف‌هایش را اصلا جدی نمی‌گرفتیم.

تصویر

مجید هیچ وقت اهل نماز و روزه و دعا نبود‌، اما سه چهار ماه قبل از رفتن به سوریه به کلی متحول شد‌، همیشه در حال دعا و گریه بود، نمازهایش را سر وقت می‌خواند و حتی نماز صبحش را نیز اول وقت می خواند، خودش همیشه می‌گفت نمی دانم چه اتفاقی برایم افتاده که این طور عوض شده‌ام و دوست دارم همیشه دعا بخوانم و گریه کنم و همیشه در حال عبادت باشم. در این مدتی که دچار تحول روحی و معنوی شده بود همیشه زمزمه لبش «پناه حرم، کجا می‌روی برادرم» بود؛ همیشه ارادت خاصی به حضرت زینب (سلام الله علیها) داشت. بسیار غمگین و ناراحت از اینکه تکفیری‌ها بی‌رحمانه کوکان و مردم بی‌پناه را می‌کشند. و خیلی دوست داشت قدمی در راه این جهاد بردارد. و همیشه پیگیر اخبار سوریه بود و مدام از سوریه و آزاد سازی مناطق و شهدای مدافع حرم صحبت می‌کرد. به مادرم می‌گفت: مادر من شهید می شوم و شما نمی گذارید هیچ کس جای من بنشیند و یا اینکه جای من بخوابد، و اگر من شهید شدم پیکرم برگشت من را گلزار شهدای یافت‌آباد به خاک بسپارید. و مادرم هیچ وقت در باورش هم نمی‌گنجید که این حرف‌ها یک روز به دست واقعیت‌هابپیوندد. چون همیشه با شوخی و خنده این حرف‌ها را می‌زد، حتی یک آهنگ مادر هم داشت که به ما می‌گفت بعد از اینکه من شهید شدم شما این آهنگ را در مراسم ختم من بگذارید. و ما آن آهنگ را در مراسم یادبود و ختمش گذاشتیم.

همیشه هر وقت زنگ در خانه را می‌زد می‌گفت : اون پسر خوشکله کیه‌، داره نیسان آبی‌، به همه بدهکاره، اون اومده‌. و مادرم وقتی صدایش را می‌شنید انگار زندگی‌اش و روزش تازه شروع شده است. با شادمانی به استقبالش می‌رفت.
تصویر

قبل از رفتن به سوریه از همه اهل محل حلالیت طلبید‌، می‌گفت شاید ناخواسته دل کسی را شکسته باشم. نمی‌خواهم حتی ذره‌ای ناراحتی از من در دل کسی باشد. روز آخر قبل از اینکه برود به مغازه پدر برای خداحافظی رفت، دوست پدرم به او می‌گوید: مجید نرو تو تنها پسر خانواده هستی و اگر تو بروی پدرت تنها می‌شود. مجید می‌گوید: نه من قرارم را با حضرت زینب (سلام الله علیها) گذاشته‌ام و باید حتما بروم. پدرم گفته: مجید جان می‌خواهم بعد از اینکه از ماموریت 45 روزه‌ات برگشتی برایت به خواستگاری بروم. و به خانه من آمد و با من هم خداحافظی کرد. گفتم مجید نرو، گفت اینقدر توی تصمیم من نه نیاورید، من تصمیم خودم را گرفته‌ام. مگر هر کس رفته سوریه شهید شده؛ و رفت و با خود دل و روح و همه ی وجود من را به ابدیت برد.

مجید یک هفته قبل از اینکه به سوریه برود خواب شهادتش را دیده بود و یک هفته بعد از رفتن به سوریه هم شهید شد. یک هفته‌ای که سوریه بود هر روز زنگ می‌زد، مادرم خیلی بی‌تابی می‌کرد، روز آخر که زنگ زد گفت‌: من تا یک هفته دیگر نمی‌توانم زنگ بزنم. و به مادرم گفت یه وقت نروی پادگان بگویی بچه من زنگ نزده و آبروی من را ببری. من خودم هر وقت توانستم به شما زنگ می‌زنم.

تصویر

شب آخر جوراب‌های همرزمانش را می‌شسته، همرزمش به مجید گفته: مجید حیف تو نیست با این اعتقادات و اخلاق و رفتار که خالکوبی روی دستت است. مجید می‌گوید: تا فردا این خالکوبی یا خاک می‌شود و یا اینکه پاک می‌شود. و فردای آن روز داداش مجید محله یافت آباد برای همیشه رفت.

یک تیر به بازوی سمت چپش می خورد، دستش را پاره کرده و سه تا از تکفیری‌ها را می‌کشد، سه یا چهار تیر به سینه و پهلویش می‌خورد و شهید می‌شود و هنوز پیکر مطهرش برنگشته است. محل شهادتش جنوب حلب، خان طومان، باغ زیتون است. و همه محله یافت آباد تهران هنوز منتظر بازگشت پیکر پاک و نورانی مجید هستند.
warandgun@

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 266 بار
سپاس‌های دریافتی: 1105 بار

پست توسط reza4231 »

دوستان اخبار بد جنوب حلب تمام شدني نيست !!!
اينبار قراصي از دست رفت !
بعد از پيشروي هاي اوليه مقاومت در محور تل قراصي و حميره به يكباره پاتك سنگين مسلحين آغازشد و نيروها بلاجبار به مواضع قبلي عقب نشيني كردند اما از ديشب مسلحين حمله سنگيني رو از سه محور آغاز كردن و تا اين لحظه قراصي اشغال شده و حمله به خلصه از محور حميره صورت گرفته است اگه خلصه سقوط كنه ، برنه و زيتان از لحاظ نظامي سقوط كرده به حساب ميان و الحاضر هم وضعيت جالبي نخواهد داشت و ماندن در اون خودكشي محض بحساب مياد.
طبق تصاوير منتشر شده در صفحات مسلحين ، بيشترين شهدا و اسراي اين عمليات متعلق به لشكر نجباي عراقه
نكته عجيبي كه ميشه به اون اشاره كرد درس نگرفتن فرماندهان اين مناطق از شكستهاي قبليه، واقعا نوعي استيصال تمام عيار تو يگانهاي مدافع اين مناطق ديده ميشه كه بنظر خيلي غير عادي و عجيب مياد...
و نكته عجيبتر عدم پوشش هوايي روسهاست كه اجازه ميدن توي روز روشن ستونهاي زرهي مسلحين به مانند يه جنگ كلاسيك در منطقه عملياتي مانور بدن... ماكه ديگه خسته شديم از گفتن ! خدا خودش بخير بگذرونه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4795 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

با عرض سلام مجدد .

الان که خبر سقوط قراصی و تل قراصی در جنوب حلب را خواندم ، یک تشبیه در ذهنم نقش بست! حتماً بازی منچ یادتان هست که وقتی بچه بودیم بازی می کردیم؟! الان وضعیت ارتش سوریه و متحدانش در برابر حریف بنده را یاد بازی منچ می اندازد در حالی که شما با یک دست مهره دارید بازی می کنید اما سه دست مهره دیگر دست حریفتان است! ممکن است مهره های سه دست خودش را تصادفاً بزند اما تمام حواسش به سوزاندن مهره های شماست!!!

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

منابع تروریست های #جیش_الفتح در حومه جنوبی حلب با انتشار عکسی مدعی اسارت مدافعین عراقی و افغانستانی در روستای "القراصی" شده اند

تصویر

اما جناب aminorاز بچه های میلیتاری این خبر را تکذیب نموده است البته ایشان ید طولایی در اخیار پیچ تحولات , میلیتاری دارن
البته منتظر سایر منایع هستیم چیری که هست فعلا صد در صد نیست
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

یک منبع نزدیک به وزیر دفاع فرانسه گفت که نظامیان این کشور به نیروهای موسوم به نیروهای دموکراتیک کُرد مشورت ارائه می‌دهند.

این منبع گفت که حمله نیروهای دموکراتیک سوریه به منبج واقع در حومه شمالی حلب از حمایت آشکار برخی از کشورها از جمله فرانسه برخوردار بود.

وی به شمار نظامیان فرانسوی در سوریه اشاره‌ای نکرد.

تصویر
فرانسه پیش از این اعلام کرده بود که 150 نیرو در کردستان عراق دارد.

نیروهای ائتلاف دموکراتیک سوریه یک ائتلاف متشکل از شبه‌نظامیان کرد، عرب و سریانی، ارمنی و ترکمانی است که از زمان بحران در سوریه و حمله داعش به این کشور در ترکیه موجودیت خود را اعلام و هدف خود را بیرون راندن داعش از مرزهای سوریه و ترکیه و همچنین جنگ با دولت سوریه اعلام کرده است.

این نیروها از حمایت های مستقیم تسلیحاتی و لجستیکی آمریکا نیز برخوردارند.
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

دوستان که میخوان منبع خبر داشته باشن به وبسایت Syria live UA map مراجعه کنند

نقشه لحظه به لحظه سوریه به زبان انگلیسی

warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

منابع میدانی نزدیک به گروه تروریستی تکفیری ارتش آزاد خبر از هلاکت دو فرمانده ارشد این گروه در منطقه القلمون شرقی واقع در اطراف شهر دمشق پایتخت سوریه داده اند.

تصویر

بکور سلیم" سرهنگ فراری ارتش سوریه، عضو گروه تروریستی تکفیری ارتش آزاد ساعتی پیش در حمله یک عامل انتحاری وابسته به داعش در مقر فرماندهی این گروه در منطقه القلمون شرقی به هلاکت رسیده است. وی از جمله اعضای تیم مذاکره کننده به نمایندگی از طرف ائتلاف به اصطلاح معارضان "میانه رو!" با دولت سوریه در مذاکرات موسوم به ژنو 3 که ماه گذشته بدون هرگونه نتیجه ای پایان یافت بود. منطقه القلمون شرقی طی دو سال گذشته صحنه درگیری های خونین میان گروه های تروریستی تکفیری القاعده، ارتش آزاد و داعش بوده است.

تصویر
warandgun@

Captain II
Captain II

پست توسط iron_man63 »

متاسفانه ﺭﻭﺳﺘﺎ ﻗﺮاﺻﻲ ﺳﻘﻮﻁ ﻛﺮﺩ

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
ﻣﺨﺎﻟﻔﻴﻦ ﺣﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﺧﻠﺼﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﺜﻞ اﻳﻨﻜﻪ اﻭﻟﻴﻦ اﻧﺘﺤﺎﺭﻱ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺭﻭاﻧﻪ ﻛﺮﺩﻥ. ﺧﻠﺼﻪ اﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻩ ﺯﻳﺘﺎﻥ و ﺑﺮﻧﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻨﺪ ﺭاﺣﺖ ﺑﮕﻴﺮﻧﺪ

ﻣﺘﺤﺪﻳﻦ ﻫﻢ اﺯ ﺣﻤﻴﺮا ﻋﻘﺐ ﻛﺸﻴﺪﻥ
warandgun@

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”