omidr نوشته شده:من هم بانظر جناب Iron-man موافقم. کردها دارن تو بد تله ای میافتند و هم برای خودشون و هم برای دیگران دردسر درست میکنند. البته این یک سر قضیه است. متاسفانه مسئله سوریه تا حد زیادی هم برای اردوعان و هم برای اسد شخصی شده، برای همین هم یک تحلیل وجود داره که میگه دولت سوریه مایله تا به نیروهای کرد اجازه بده تمام مرز شمالی سوریه که همون مرز جنوبی ترکیه میشه رو در اختیار بگیرند. این برای اردوعان و ترکیه یه کابوسه!!!! از اون طرف دیگعه اکه مردها به سرشون بزنه که اعلام استقلال
کنند (که به نظر من قضد نهایشون هم همینه) اونوقت خر بیارو و باقالی بار کن! یعنی حداقل یک دهه دیگه ما تو منظقه جنگ و کشمک داریم. اگر یک کشور کردی تشکیل بشه میشه دومین کشور در خاورمیانه که بر اساس هویت نزادی تشکیل شده (اولیش اسراییل بود) و این یعنی این که فشار زیادی از روی اسراییل برداشته میشه و من فکر میکنم این هدف نمایی دولتهای عربی از حمایت از کردها است. از اون طرف دیگه تشکیل یه دولت کردی در حتوب ترکیه یعنی این که ترکیه حالا حالا نا آرام میمونه و مجبوره هرچی بیشتر به دامان ناتو پناه ببره!!! یه هدف دیگه از این مسئله اینه که دولت کردی نمیتواند با همسایگانش رابطه مسالمت آمیز برقرار کنه پس خیلی زود تبدیل به متحد استراتزیک اسراییل میشه! خلاصه که خیلی اوضاع به هم ریخته است و خدا به داد مردم منظقه برسه. امیدوارم خداوند به ملت کرد زیرکی بده تا تو دام این عوضیها نیافتند که والا حالا حالا ها نه خودشون نه منظقه روی آرامش نمیبینه.
متشکرم
با تک تک موارد موافقم متاسفانه تمام نقشه های استکبار جهت رفاه اسراییل است
تشکیل کردستان واحد بر اساس تفکرات شیطان پرستی و سا خته پرداخته ایشان جهت ایجاد الحاد و کفر و ارماگدونی دیگر است
ساخت کشو ر بر اساس نژاد خود نشانه نژاد پرستی و در نهایت حذف سایر نژاد ها در کشور متشکله می باشد
در ابران سوای مسایل اقتصادی مشکلی در مورد هم زیستی مسالمت امیز و جود ندارد اگر یک نفر کارمند کشوری یا لشکری در یک مکان دولتی به شخصی توهین نژادی دینی و... نماید بر اساس حکم رهبر به شدید ترین نوع تنبیه میشود
ایاکشتن رنگین پوستان در امریکا بر همین اصل است