تصویب الگوی سیستم‌های راداری و جنگال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 594
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۳۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

تصویب الگوی سیستم‌های راداری و جنگال

پست توسط &mmt »

  [External Link Removed for Guests]   [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در حوزه فاوا الگوی سیستم‌های راداری و جنگال به تصویب رسیده و در سیستم‌های ارتباطی نیز الگویی به تصویب خواهد رسید.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش مشرق به نقل از فارس، سردار سیدمحمد حجازی معاون آماد،‌ پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح در همایش تعمیرات و نگهداری تجهیزات فاوای سپاه که صبح امروز برگزار شد، گفت: با توجه به نامگذاری امسال بیت درخشان حماسه سیاسی موضوع انتخابات است که به لحظه تاریخی نزدیک می‌شویم.

وی افزود: مراحل انتخابات تا کنون با قوت، صحت و صلابت برگزار شده و مراحل باقیمانده نیز همین گونه برگزار خواهد شد.

حجازی ادامه داد:‌ امروز و فردا شورای نگهبان افراد واجد شرایط را معرفی می‌کند و تبلیغات انتخاباتی آغاز می‌شود و مردم با بصیرت انتخاب خوبی خواهند داشت.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: تاکید شده که نیروهای مسلح در موضوع انتخابات دخالت ندارند و سپاه هم در این موضوع دخالت نمی‌کند ولی آحاد پرسنل نیروهای مسلح مثل آحاد ملت در این حماسه حضور و مشارکت دارند. این وظیفه همگانی است و برای انتخابات تحقیق، پرس‌وجو و مطالعه لازم است. البته در محیط نیروهای مسلح تبلیغ له و علیه برای افراد نداشته و نخواهیم داشت.

وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: به برکت نعمت ولایت و رهبری همه ملاک‌های لازم برای انتخاب درست گفته شده ایشان در سخنرانی‌هایشان فرموده‌اند که دولت جدید معایب دولت‌های گذشته را نداشته باشد و محاسن آنها را شامل باشد. رهبری تاکید کرده‌اند که رئیس‌جمهور باید فردی ارزشی، مقاوم،‌ کاری،‌ مدیر و مدبر باشد.

حجازی تاکید کرد:‌ اگر ملاک‌هایی که مقام معظم رهبری در گذشته نیز فرموده‌اند مرور شود، خیلی روشن است که چه کسانی در دایره قرار می‌گیرند و چه کسانی خارج از دایره‌اند. باید منتظر باشیم و با دقت به نکاتی که ایشان در آینده می‌فرمایند، توجه کنیم.

وی افزود: همانطور که حضرت آقا فرمودند گاهی یک انتخابات آثار 40 ساله در کشور دارد. لذا همه پاسداران بادقت و هوشمندی در انتخابات شرکت خواهند کرد و باید در خصوص انتخاب و تصمیمی که اتخاذ می‌شود مطالعه و تحقیق لازم صورت گیرد.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: پایبندی به قانون بسیار مهم است و فرد یا جناحی که داعیه به دست گرفتن سکان کشور را دارد در قدم اول باید پایبندی خود به قانون را نشان دهد و قطعا همه افراد به قانون تمکین می‌کنند اما کسانی که قصد قانون شکنی و زیرپا گذاشتن مقررات را دارند بدانند که در مقابل ملت راه به جایی نخواهند برد. همانطور که در فتنه 88 قانون شکنان پشیمان شدند و با سرافکندگی و شرمساری برگشتند.

حجازی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: امیدوارم بعد از برگزاری انتخابات همه توجه‌شان را به حماسه اقتصادی جلب کنند البته الان هم کارها را نباید رها کنند و همانطور که قول دادند تا روز آخر کارها را به پیش ببرند.

وی بااشاره به اهمیت حماسه اقتصادی گفت: در ابتدای سال تعدادی از فرماندهان خدمت مقام معظم رهبری رسیدند و ایشان در خصوص حماسه اقتصادی فرمودند موضوع حماسه اقتصادی عمدتا بخش‌های اقتصادی درگیرند اما نیروهای مسلح باید با پرهیز از اسراف و هزینه‌های اضافی به این حماسه اقتصادی کمک کنند. همه می‌دانیم بهترین و مؤثرترین کمک این است که به موضوع نگهداری و تعمیرات توجه کنیم.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در حوزه فاوا دنیا با سرعت بالایی رو به پیشرفت است تنوع بسیار زیادی وجود دارد و به سرعت محصولات قبلی با محصولات جدید تعویض می‌شود اما ما به دلایل گوناگون نمی‌توانیم به راحتی محصولات قبلی را کنار بگذاریم و از محصولات جدید استفاده کنیم. که یکی از این دلایل مخالفت فرهنگ ما با اسراف است. مگر زمانی که تعویض محصول قابلیت عملیاتی و رزمی ما را بالاتر ببرد.

وی ادامه داد: ‌از طرفی ما در حوزه نیروهای مسلح و دفاعی محدودیت منابع داریم منابع سال 91 نسبت به 90 در بعد بنیه دفاعی کاهش چشمگیری داشت و هنوز هم وضع روشنی نداریم و آنچه الان در بودجه دولت آمده فیزیک ارقام کمتر از سال 91 است. لذا برای درست مصرف کردن این منابع باید به موضوع نگهداری و تعمیرات توجه کنیم.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح همچنین اظهار داشت: از طرفی دیگر ما با دشمنان فرامنطقه‌ای روبرو هستیم که منتظر ضعف ما هستند. لذا اعضای فاوای سپاه سربازان و خط‌شکنان عرصه حماسه اقتصادی هستند.

حجازی تاکید کرد: در حوزه فاوا الگوی سیستم‌های راداری و جنگال در ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسیده و الگوی سیستم‌های ارتباطی نیز به تصویب خواهد رسید که راه و مسیر را در این حوزه مشخص می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تحقیقات توجه جدی به بخش الکترونیک شده و پروژه‌های بسیار متعددی تعریف و به نتیجه رسیده است. همچنین در حوزه راداری نیز پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته‌ایم که با طراحی به رادارهایی دست یافتیم که قابلیت و کارآمدی بسیار بالاتری نسبت به رادارهای خارجی دارند که نیاز به نیروی انسانی کمتری دارند.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با تاکید بر پیشرفت در حوزه ارتباطات اظهار داشت: در حوزه اپتیک و الکترواپتیک پیشرفت‌های خیلی خوبی صورت گرفته است. اکنون فاصله ما با دنیا در حوزه تحقیقات الکترونیک فاصله کمی است و با یک یا حسین دیگر می‌توانیم این فاصله را پر کنیم و به تجهیزات روزآمد برسیم.

حجازی در پایان خاطرنشان کرد: امروز با این دستاوردها به جایی رسیده‌ایم که برخی تجهیزات خودمان بهتر از تجهیزات خارجی است.
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 40
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱:۰۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

Re: تصویب الگوی سیستم‌های راداری و جنگال

پست توسط mahdavi.3d »

در حوزه فاوا دنیا با سرعت بالایی رو به پیشرفت است تنوع بسیار زیادی وجود دارد و به سرعت محصولات قبلی با محصولات جدید تعویض می‌شود اما ما به دلایل گوناگون نمی‌توانیم به راحتی محصولات قبلی را کنار بگذاریم و از محصولات جدید استفاده کنیم. که یکی از این دلایل مخالفت فرهنگ ما با اسراف است. مگر زمانی که تعویض محصول قابلیت عملیاتی و رزمی ما را بالاتر ببرد.
عجب!!! تصویر

در حوزه فاوا الگوی سیستم‌های راداری و جنگال در ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسیده و الگوی سیستم‌های ارتباطی نیز به تصویب خواهد رسید که راه و مسیر را در این حوزه مشخص می‌کند.
الگوی سیستم‌های راداری و جنگال!!؟ تصویر اگر یکی از دوستان زحمت بکشند و به فارسی روان ترجمه کنند تا ما هم متوجه بشویم، ممنون می شوم! تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 756
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: تصویب الگوی سیستم‌های راداری و جنگال

پست توسط Morteza313 »

:???:

این سنده، یک روزی که قار شد بیان بررسی کنن ببینن چرا به حال و رو شوروی افتادیم میان این مصاحبه رو در میارن و جلوی بخش نتیجه گیری می نویسن: "فرماندهانشون نمی فهمیدن"
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”