رونمایی از سلاح‌ها، مهمات و لباس استتار/ تشریح ویژگی‌ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار

Re: رونمایی از سلاح‌ها، مهمات و لباس استتار/ تشریح ویژگی‌ها

پست توسط goldeagle »

تجهيزات سپاه را با ارتش مقايسه كنيد. چرا ارتش تو اين زمينه يه تكون اساسي به خودش نمي ده؟ جون سربازان اهميت نداره؟ بودجه كافي نيست؟ مشكل از كجاست؟ تصویر

تصویر

تصویر
همه براي يكي، يكي براي همه، همه براي ايران [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

تفکیک سپاه و ارتش به این شکل اشتباه است، فراموش نکنید کلیه تجهیزات زیر نظر ستاد و وزارت دفاع هستند و برابر طرح تقسیم بسته به بخش های عملیاتی این سلاح ها تقسیم می شود. مثلا سلاح رسمی ارتش ژ3 است اما تمام یگان های منطقه ای قرارگاه جنوب سلاحشون کلاش است! در حالی که ستاد و یگان های پدافند همین پادگان ها از ژ3 استفاده می کنند.

یا مثلا به طور معمول گروهان های شناسایی سلاحشون متفاوت و به تناسب نیاز تحرک پذیری بالاتر است.

البته جای ارتقا وجود دارد، اما بحث هزینه ارتقا با میزان رشدی که به شانس دست یابی به اهداف ایجاد می شود اگر دقت شود، واقعا ارتش با همین سلاح ها اوضاعش خوب است. متاسفانه ارتش کشور ما بخش موتوریش ضعیف است، اگر نه از نظر سلاح چه کیفی و چه کمیت اصلا مشکل نداره. خود بنده با یک نوع ژ3 تیر اندازی داشتم که به مراتب وزن کل سلاح از کلاش سبک تر بود. جالب بدونید تقریبا تمام کسانی که با این سلاح تیر اندازی داشتند، اصطلاحاً 2 - 1 می زدند ! یعنی در بدترین حالت تیر اندازیشان از هر 2 تیر قطعا یکی به هدف خواهد خورد. البته ان افراد تیم تیرانداز بوند و نسبتا ماهر، اما خوب بالاخره کیفیت سلاح بالاخره تو چند صد تا تیر اندازی خودش را نشان میدهد.

کلاش که اصلا برای بالای 100 متر حتی با دوربین به درد نمیخوره ! چون واقعا شلخته تیر اندازی می کند و البته در دست بازی زیاد دارد. در حالی که ژ3 بدون دوربین تا 300 متر (در صورت مهارت تیر انداز شاید بالاتر) با دقت سانتیمتر می شود باش تیر اندازی داشت و تصمیم گرفت مثلا هدف را کشت یا فقط زخمی کرد!

من تجربه تیراندازی با سلاح های زیادی را داشتم، اونهم به صورت تمرینی با تعداد تیر بالا، شاید تعجب کنید اگر بگم ژ3 از نظر من بهترین سلاح است! - شما این ژ3 های تمرینی که دست سربازان هست را نگاه نکن که 2 تا تیر نزده گیر می کند!

ما به تعداد کافی ژ3 رزمی داریم که کار باهش برای کسی که با این تمرینی ها کار کرده است مثل آب خوردن است.

فقط بحث این است بر خلاف تصور ایران تو بحث نظامی اصلا جنگ روانی نداره و خیلی اوقات رونمایی قلابی می کند در حالی که چیزهای خیلی قابلی را پنهان نگه میدارد تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط iranpcl »

M.Abooali نوشته شده:  تجربه تیراندازی با سلاح های زیادی را داشتم، اونهم به صورت تمرینی با تعداد تیر بالا، شاید تعجب کنید اگر بگم ژ3 از نظر من بهترین سلاح است!  

میتونید بگید با چه سلاح هایی تیراندازی داشتید؟ یعنی نسبت به چه سلاح هایی ژ3 رو برتر دیدید؟؟
البته من هم با ژ3 تیراندازی داشتم و باید بگم برای سیبل 100 متری هرجوری هم بیخیال تیراندازی میکنی هدف رو میزنی با وجود اینکه با کلاش تو 100متری هرجوری هم که دقت و مهارت و توکل به خدا تصویر به خرج میدی باز فوقش از هر خشاب 7-8تا به سیبل میخوره

این که گفتید:
M.Abooali نوشته شده:  یگان های منطقه ای قرارگاه جنوب سلاحشون کلاش است!  

اون هم با این وضع کلاش ها که بنده بسیار دیدم قبضه هایی دست هر سرباز که مثلا با کش خشابش رو بستن یا کمی خمیدگی دارند(باید به 180درجه خالی میدان شلیک کنید و ال.. تیر میخوره به خودی) یا ... و همچنین سپاه رو تا جایی که بنده دیدم(مطلع نیستم) کلا با کلاش کارمیکنن باز وضع خوبی دارند؟
البته شاید هم نگه داشتن تازه هاشون رو برای روز مبادا!؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

,

بنده با جناب M.Abooali موافقم.
چنیدن بار دیدم که مثلا در یک پادگان،دست سربازها از همین کلاش هایی که گفتید(مثلا با کش خشابش رو بستن یا کمی خمیدگی دارند(باید به 180درجه خالی میدان شلیک کنید و ال.. تیر میخوره به خودی) یا ... )دیدم ولی وقتی به قسمت نگهداری سلاح اون پادگان رفتم کلاش های تازه و براق(!)رو دیدم که فقط بعضی وقتها تست میشن و روغن کاری و...و دیدم که فرماندهان نسبت به این سلاح ها حساس هستن(!)یعنی زیاد دست سربازان وظیفه نمیدن.
چندین نفر از آشناها هم میگفتن وقتی میرفتیم میدان تیر،کلاش های شکسته و... میدن دستمون.میگفتن از مسئولان میپرسیدیم اینا چرا اینجوری هستن میگفتن اینا از زمان جنگ موندن... :grin:
در ضمن هستن کسانی که در 100 متر با کلاش وسط سیبل رو راحت میزنن.

موفق باشی برادر :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

را نسبت به سلاح هایی که قابلیت جانشین کردنشون در ارتش به صورت حقیقی وجود داره قیاس کردم. منظور این نیست ژ3 مشکل نداره، کلا ساختار ژ3 خشک و پر اشکال است، گیر میکند، داغ می کند و تیراندازی مستمر نمی شود باش داشت و یا مثلا تیرانداز را خسته می کند (هم حملش و هم تیراندازیش) اما محاسنش را اگر در نظر بگیرید، که در صدر اونها تسلط تیرانداز به سلاح و هدف است، یا مثلا برد و قدرت تخریب این سلاح را در نظر بگیرید.

یاد حرف فرماندهی افتادم که از این فیلم های جنگی یک نکته جالب برای من روشن کرد، گفت میدونی چرا تو این فیلم های ایرانی ها تیر می خورند اما باز سر پا هستند و میروند باز کلی عراقی می کشند؟ گفتم خوب دیگه ایرانی سازه فلیم ها، گفت تو واقعیت هم تا حدود زیادی اینطور بوده، گفتم چطور؟ گفت دلیلش این است که ایرانی ها تیر کلاش می خوردند و معمولا زخمی شدن با کلاش انسان را از رمق نمی ندازه و طرف هنوز قدرت رزم داره، اما برخورد تیر ژ3 حتی با نقاط غیر حساس که کشنده نباشد هم، اونقدر طرف را از رمق خواهد انداخت که توان رزمش را کامل خواهد گرفت!

نکته جالبی بود که تا به اون لحظه بهش فکر نکرده بودم، اما خیلی مهم است، دوستانی که تاکتیک های رزم پیاده را بشناسند و با طرح لایه لایه دفاعی نیروی زمینی ما آشنا باشند، متوجه هستند که چقدر زخمی کردن به این شکل برای ما اهمیت دارد.

اصلا جزو مواردی که آموزش داده می شود به صورت تئوری و البته تمرین عملی، همین زخمی کردن هدف به شکلی که زنده بماند است. زیرا یک زخمی به مراتب پر دردسر تر و پر هزینه تر است از یک کشته برای یگانی که در حال حمله و جابه جایی باشد.

شرح تجربیات بنده زیاد به بحث مرتبط نیست، بنده صرفا نظرات خود را دادم و احتمال نادرست بودنش نیز وجود دارد. تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2980 بار
سپاس‌های دریافتی: 3335 بار

پست توسط morteza tomcat »

بنده با یکی از رزمنده های قدیمی ارتش که صحبت میکرد می گفت ژ3 که قدیمی که ما استفاده میکردیم همان هایی که از آلمان مستقیما وارد شده بود مشکل گیر کردنش خیلی کم بود ولی ژ3 مونتاژ ایران خیلی بیشتر گیر میکنه منهم هم با کلاش و هم با ژ3 تیر اندازی کردم و ژ3 به نظر من هم خیلی تو دقت تیر اندازی سرتره نسیت به کلاش
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

چندین بار این بحث در این انجمن انجام شده است و این هم برای چندمین بار!!!

فشنگهای سری 7.62 نوعی از مهمات هستند که از قدرت تخریبی بیش از حد نیاز برای سلاح های هجومی برخوردار هستند و در اکثر کشورهای پیشرفته و البته بسیاری از متحدین آنها جایگزین کالیبرهای کوچک شدند. معایب سلاح ژ-3 مثل سنگینی، لگد و صدای بالا بسیار بیشتر از محاسن آن است. سلاحی که نمی توان با آن به صورت اتوماتیک با دقت تیراندازی کرد به درد نبردهای امروز نمی خورد. مشکلی که سلاح های دیگری مثل FAL ، کلاش و ام 14 هم از اون رنج می برند. خود روسها هم با تغییر کالیبر در سلاحی مثل AK74 سلاح بسیار کنترل پذیر تر و دقیق تری رو طراحی کردند.مسئله اینجاست که چه در زمان تمرین و چه در زمان رزم واقعی باید از سلاح کیفیت داری استفاده کرد. کاربری که در زمان تمرین با سلاح بی دقت آموزش دیده نمی تواند در میدان رزم از سلاحی دقیق بهره ببرد. متاسفانه بحث سلاح های انفرادی در کشور ما بسیار کم مورد توجه واقع شده و می تونه برای کشور مشکل ساز بشود.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

کلاش در حالت تک تیر تقریبا دقیق میزنه.
ژ-3 بخاطر اینکه مرمی کالیبر بزرگ هست و البته بخاطر چرخش زیاد در داخل لوله خیلی گرم میشود و وقتی به هدف بخوره گلوله چند سانتیمتر نفوذ میکند و بعد به چند گلوله کوچکتر تقسیم میشود به همین خاطر تیر اگر حتی به دست دشمن هم بخورد دست را با خودش میبرد. به قول عراقی ها (توپ دستی).
حالا من یک سوال داشتم. به جای اون اسلحه تک تیر انداز چرا از برنو استفاده نکردند؟
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

آقا اينا كه هر ماه چندتا اسلحه اختراع ميكنن پس چرا دست سربازا و كادريها همون تفنگهاي قديمي و از رده خارجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :grin: :-(
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

دوستان به هر حال هر کداماز این سلاح ها مشکل خاص خودشون رو دارند و ما به این راحتی نمی تونیم در موردشون اظهار نظر کنیم چون تیر اندازی ماها در تمام شرایط یکسان نیست . خود من هم با ژ3 و هم با کلاش تیراندازی کردم .هم با کلاشی تیراندازی کردم که از صد متری مشکل داشت و هم با کلاشی تیراندازی کردم که از 300 متری به راحتی هدف میزد . اما تفاوت این دو سلاح بیشتر در سایت نشونه گیریشون بود. ژ3 سایت بسته تری داره بنابراین میدان دیدش کمتره اما دقت تیراندازیش بیشتره اما سایت کلاش میدان دید بازتری داره و دقت کمتر که به هر حال طرف اگه تیرانداز ماهری باشه کار خودش رو می کنه.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

در حال حاضر سلاح رسمی تک تیراندازهای آلمانی همین ژ3 خودمون هست!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”