فردا 3 خرداد هست - از پهپاد تحسین برانگیز چه خبر !؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
Re: فردا 3 خرداد هست - از پهپاد تحسین برانگیز چه خبر !؟
soheilesy نوشته شده: فردا 3 خرداد هست !!!
[External Link Removed for Guests] ... [External Link Removed for Guests]
[HIGHLIGHT=#ff0000]سخنان ویر دفاع
وی با بیان اینکه «ما جز موفقترین کشورها در زمینه پهپاد هستیم»، گفت: سوم خرداد سال 92 جدیدترین پهپاد رونمایی میشود. این پهپاد از نوع رزمی و برای نبردهای هوا به هوا است؛ البته ما پنج مدل پهپاد جدید نیز در دستور کار داریم. ما در زمینه پهپاد که یک محصول جدید است به سرعت رشد کردهایم
احتمالن باید پهپاد سریر که توی رژه نشون دادن باشه
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
- سپاسهای ارسالی: 150 بار
- سپاسهای دریافتی: 861 بار
تا الان که هیچ خبرگزاری خبری در این رابطه نذاشته که فردا قراره رونمایی مهمی صورت بگیره پس زیاد دلتون رو صابون نزنید که چیزی رونمایی نخواهد شد. فعلآ رسانه ها اخبارشون بر روی انتخابات و رد صلاحیت ها زوم شده فکر نمی کنم وقت مناسبی برای این کار باشه!
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
به احتمال زیاد اگر قرار باشه چیزی رونمایی بشه شنبه این کار انجام بشه ؛ من که به جز ناوشکن جماران مورد خاصی را یادم نمیاد که جمعه رونمایی بشه!!! در ضمن به نظر من این پهپاد سریر نخواهد بود همچنین فردا مرحله اصلی رزمایش ارتش برگزار میشند که اگر بدقولی صورت نگیره نفربر و موشک جدید به بهره برداری خواهد رسید.
-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
کسی از دوستان فیلم رزمایش امروز رو نداره...توی یک صحنه به نظر رسید فیلم شلیک همزمان 2 موشک پدافندی توسط پدافند سهیل هم نشان داده شد!...
- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
soheilesy نوشته شده:pckho0r نوشته شده:3 خرداد هم گذشت...
سهیل جان عبرت بگیر برادر!

آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHABESAGEB, ويرايش شده در 0.

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
بابا اینهمه گفتن قاهر نمیدونم چیکار میکنه سفره ماهی نشون میدن. حالا ما که خدایی اینارو انتظار نداشتیم ولی یه کاری میکردن اقلا!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
دوستان بهتره زود قضاوت نکنید؛ من قبلا گفتم که 3 خراد بدلیل اینکه جمعه است رونمایی انجام نخواهد شد (میدونم دلیل موجهی نیست ولی تجربه این را نشان داده که روزهای تعطیل اینگونه مراسمها انجام نمیشه)؛ به احتمال زیاد این هفته این مراسم انجام خواهد شد البته مطمئن نیستم! البته من قصد دفاع از بدقولیها را ندارم ؛ این بدقولی من را یاد نمایشگاه هوایی کیش2012 انداخت که قرار بود موتور توربوفن رونمایی بشه ولی هنوز خبری ازش نیست!!!