دوستان لطفا قوانین این انجمن رو مورد مطالعه قرار بدن و با میلیتاری یکسان ندونن!
فروم این انجمن با فروم دیگر انجمن ها متفاوت است لطفا کاربران تازه وارد رعایت کنن!
فردا 3 خرداد هست - از پهپاد تحسین برانگیز چه خبر !؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
Re: فردا 3 خرداد هست - از پهپاد تحسین برانگیز چه خبر !؟
DR.MILAD نوشته شده:دوستان بهتره زود قضاوت نکنید؛ من قبلا گفتم که 3 خراد بدلیل اینکه جمعه است رونمایی انجام نخواهد شد (میدونم دلیل موجهی نیست ولی تجربه این را نشان داده که روزهای تعطیل اینگونه مراسمها انجام نمیشه)؛ به احتمال زیاد این هفته این مراسم انجام خواهد شد البته مطمئن نیستم! البته من قصد دفاع از بدقولیها را ندارم ؛ این بدقولی من را یاد نمایشگاه هوایی کیش2012 انداخت که قرار بود موتور توربوفن رونمایی بشه ولی هنوز خبری ازش نیست!!!
من که هر چی اون متن خبر کذایی فارس نیوز رو در گزارش ها پی گیری کردم به جایی نرسیدم!
در گزاشی که از سیما پخش شد خبرنگار از منطقی پرسیده بود در نمایشگاه کیش چه چیزهایی رونمایی میشه و اون بعد از اینکه به برنامه های "این" دوره اشاره می کنه می گه در نمایشگاه" آینده" ما از برخی پروژه های مهم مثل موتورهای تروبوفن رونمایی می کنیم
جالب اینجاست حتی توی متن خبر دستکاری شده فارس نیوز هم کلمه آینده مشخصه
رئیس سازمان صنایع هوایی کشور همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاه هوایی کیش، گفت: در این نمایشگاه که در آینده برگزار میشود چند محصول جدید از جمله موتورهای توربوفن رونمایی میشود.
حالا اینکه اون موقع حواس خبرنگار کجا بوده و اصلا می دونسته نمایشگاه هوایی کیش هر دو سال یکبار برگزار میشه و و نمایشگاه بعدی سال 93 هست یا خیر.........!!
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
با تشکر از جناب nasir irani؛ من گزارشی که از سیما پخش شد را ندیده بودم و تنها منبعم گزارش فارس بود که گفته شما به نظر درست میاد چون بدقولی در این حد واقعا چیز کمی نیست.
- سپاسهای ارسالی: 183 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
دوستان لطفا قوانین این انجمن رو مورد مطالعه قرار بدن و با میلیتاری یکسان ندونن!
خب منظورتون؟!