توهین قرضاوی به ایران در حضور مشعل
به گزارش هم اندیشی ، توهین بی شمار شیخ یوسف قرضاوی مشهور به مفتی ناتو به جهان تشیع، ایران و حزب الله لبنان در حضور خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش فلسطینی حماس برای این جنبش دردسر ساز شده است.
برخی منابع موثق در گفت وگو با روزنامه "الجریده" الکویت اعلام داشتند در پی بروز و علنی شدن اختلافات رهبران جنبش حماس با یکی از شاخه های حماس که به برقراری مجدد رابطه با ایران و حزب الله و قطع ائتلاف با رژیم قطرتمایل دارد، وضعیت جنبش حماس با سرعت در حال بحرانی شدن است که تهدیدی برای وحدت داخلی و فروپاشی آن به شمار می رود.
به نوشته این روزنامه گروهی که به ادامه ائتلاف حماس با تهران تمایل دارند معتقدند اولین گام در قطع ارتباط با دوحه، خروج خالد مشعل رئیس دفتر اجرایی این جنبش از قطر است زیرا مواضع وی با ایران و حزب الله به ویژه مسائل مربوط به پرونده بحران سوریه مخالف است.
این منابع افزودند: این بحران علیرغم توافق برتشکیل دو هیات برای پایان دادن به اختلافات با ایران، با شکست نشست اخیر دفتر اجرایی حماس در استانبول و حضور مشعل وموسی ابومرزوق واتخاذ یک موضع مشترک، در حال تشدید است.
قرار بود گروه اول برای دیدار با رهبران حزب الله به بیروت و هیات دوم به تهران عزیمت کنند اما رهبران حماس با این اقدام موافقت نکردند که این مساله بحران فعلی جنبش را به وجود آورد.
گفتنی است ایراد خطبه توهین آمیز و به دور از ادب و نزاکت یوسف قرضاوی رئیس اتحادیه جهانی مسلمانان - مفتی ناتو - در دوحه با حضور خالد مشعل که طی آن به حزب الله به شدت حمله و این حزب را حزب شیطان و حسن نصرالله دبیر کل را به طغیان گر بزرگ توصیف کرد و تهران را به ائتلاف با صهیونیست جهانی متهم کرد که به بحران حماس دامن زده است.
این منابع افزودند: رهبران حماس، سخنرانی قرضاوی را تاب نیاوردند و اولین واکنش آنها؛ اقدام عماد العلمی و محمود الزهار در ارسال نامه ای برای افکار عمومی بود که صریحا از اظهارات قرضاوی تبری جسته و از مشعل خواستند تا به سرعت درباره مساله توضیح دهد و وی را تحت فشار قرار دادند تا همزمان نامه تندی با همان مضمون را ازسوی فرماندهان گردان های قسام شاخه نظامی حماس به اسماعیل هنیه رئیس دولت برکنار شده غزه ارسال کند.
نکته قابل توجه در این مورد اما شاید بی توجهی خالد مشعل به این درخواست ها و به نوعی تایید وی بر سخنان شیخ یوسف قرضاوی باشد؛ چرا که بر اساس شواهد موجود مشعل نمی خواهد - نمی تواند - آب رفته را به جوی باز گرداند و مسیر رفته را بازگردد.
حماس: ایران دیگر مثل سابق به ما پول نمی دهد!
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1414 بار
- سپاسهای دریافتی: 687 بار
Re: حماس: ایران دیگر مثل سابق به ما پول نمی دهد!
اگه مشعل. رویشو عوض نکنه بزودی از عرفاتو ابومازن هم منفورتر. میشه این وعده خداست تو وعده وسنت خدا تبدیلی نیست[IMG]http://www.centralclubs.com/images/smilies/brackh.gif[/IM
- سپاسهای ارسالی: 4905 بار
- سپاسهای دریافتی: 6798 بار
حماس:همچنان با ایران مرتبطیم
سخنگوی جنبش مقاومت حماس تاکید کرد که با وجود تحولات سوریه روابط ما با ایران قطع نشده است زیرا قضیه فلسطین یک موضوع اسلامی و عربی است.
به گزارش فارس، «صلاح البردویل» سخنگوی جنبش مقاومت حماس در مصاحبه تلفنی با الشرق الأوسط گفت که روابط حماس و ایران قطع نشده است زیرا قضیه فلسطین یک موضوع اسلامی و عربی است.
وی افزود: من نمیتوانم بگویم که رابطه ما با ایران قطع شده است بلکه تحت تاثیر [حوادث سوریه] قرار گرفته است و حماس به جنگ با ایران و حزبالله اهتمام ندارد بلکه جنگ مستقیم ما با اسرائیل است.
بردویل در ادامه آنچه که در رسانههای خبری درباره اظهارات «مروان عیسی» فرمانده گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی حماس مبنی بر جانبداری حماس از ایران و حزبالله گفته میشود، رد کرد و گفت که اینها تنها شایعات رسانهای است.
وی اظهار داشت که مروان عیسی نمیتواند چنین اظهاراتی را خواه علنی و یا پنهانی به رسانهها اعلام کند زیرا وی در امور سیاسی دخالتی ندارد و به وظایف و اختیارات خود کاملا آگاه است.
سخنگوی حماس در خصوص شایعات مربوط به قطع کمکهای مالی ایران به حماس نیز تنها به این سخن بسنده کرد که موضع حماس در قبال تحولات سوریه با دیدگاههای ایران و حزبالله که در کنار نظام سوریه صفآرایی کردهاند، متفاوت است و حماس محاسبات ملی و تجربههای تلخ خود را دارد و مسئله اساسی آن مقاومت در برابر اسرائیل است.
سخنگوی جنبش مقاومت حماس تاکید کرد که با وجود تحولات سوریه روابط ما با ایران قطع نشده است زیرا قضیه فلسطین یک موضوع اسلامی و عربی است.
به گزارش فارس، «صلاح البردویل» سخنگوی جنبش مقاومت حماس در مصاحبه تلفنی با الشرق الأوسط گفت که روابط حماس و ایران قطع نشده است زیرا قضیه فلسطین یک موضوع اسلامی و عربی است.
وی افزود: من نمیتوانم بگویم که رابطه ما با ایران قطع شده است بلکه تحت تاثیر [حوادث سوریه] قرار گرفته است و حماس به جنگ با ایران و حزبالله اهتمام ندارد بلکه جنگ مستقیم ما با اسرائیل است.
بردویل در ادامه آنچه که در رسانههای خبری درباره اظهارات «مروان عیسی» فرمانده گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی حماس مبنی بر جانبداری حماس از ایران و حزبالله گفته میشود، رد کرد و گفت که اینها تنها شایعات رسانهای است.
وی اظهار داشت که مروان عیسی نمیتواند چنین اظهاراتی را خواه علنی و یا پنهانی به رسانهها اعلام کند زیرا وی در امور سیاسی دخالتی ندارد و به وظایف و اختیارات خود کاملا آگاه است.
سخنگوی حماس در خصوص شایعات مربوط به قطع کمکهای مالی ایران به حماس نیز تنها به این سخن بسنده کرد که موضع حماس در قبال تحولات سوریه با دیدگاههای ایران و حزبالله که در کنار نظام سوریه صفآرایی کردهاند، متفاوت است و حماس محاسبات ملی و تجربههای تلخ خود را دارد و مسئله اساسی آن مقاومت در برابر اسرائیل است.
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
Re:
میهن پرست نوشته شده:هوش سیاسی موضوعیه که داشتنش سخت نىست .مگه زمان مصدق ما شعار نابودی اسراییل میدادیم که امریکا کودتای ۲۸مرداد و انجام داد?
ظاهرن تو این سایت فقط توهین به بنده آزاده و با خاظیان هیچ برخوردی نشده و نمی شه!
یکی هوش سیاسی شما خوبه و یکی ... !
خوب زمان مصدق ما بزرگترین تولید کننده نفت دنیا بودیم . فهمش سخته که از دست رفتن ایران یعنی باختن قافیه به رقبای دیگه مثل نازی ها و شوروی؟!
در ضمن ...نقش انگلیس در کودتا برجسته تر بود تا آمریکا، هر چند با هم هماهنگ بودن.
میهن پرست نوشته شده:کشورایی که شما به عنوان مستقل نام بردید استقلال سیاسیشون بر پایه استقلال اقتصادیشونه.یعنی اگه اقتصادشون تهدید بشه حاضرن خاک کشورشون رو هم به امریکا بدن.
اگر این حرف شما درست باشه چون ما استقلال اقتصادی نداریم و در زمینه های مهم وارد کننده ایم پس استقلال سیاسی هم نداریم؟ که تایید حرف من هست.
بعد میشه بگید کدوم کشور دنیا (غیر از کشوورهای جی-8 آن هم نسبتا)ا استقلال اقتصادی داره؟
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی برزیل و هند و ... حاضرن به بهای حفظ استقلال اقتصادی (که کمتر کشوری داره) به اشغال آمریکا در بیان؟!
این واقعا یه نظر استثناییه!!!!!!!!!!!!!
میهن پرست نوشته شده:انرژی هسته ای چه ربطی به داروی ام اس یا هواپیمای مسافربری داره که تحریم میشن؟فقط به خاطر فشار به حکومت تا یا تغییر کنه یا استقلالشو نادیده بگیره.
مگه من گفتم ما بخاطر انرژی هسته ای تحریم شدیم؟ اگه همون به قول خودتون هوش سیاسی داشتین می فهمیدین انرژ ی هسته ای بهانه ست.
داروی ام اس یا هر چیز دیگه هم پیامد همون سیاسته که البته همه معترفن که ناجوانمردانه ست ولی خوب تو جنگ حلوا که خیر نمی کنن و من هم نگران هموطنان بیمارم هستم.
KH.I.A.2500 نوشته شده:
عزیز، ممنون از شما.
کار از هوش سیاسی هم گذشته و حتی یک مرده هم باید بتواند این ها را بفهمد.
اگه توهین آزاد شده تو این سایت که من هم حساب خودم رو بدونم!
KH.I.A.2500 نوشته شده: منتها به قول یک بنده خدایی: «آدم ها چیزهایی را باور می کنند که دوست دارند!»
بله و شما فقط می فهمین و از این به بعد برای فهم امور از شما درخواست می کنیم!.............................................و دقیقا مشکل با بعضی از شما اینه که دوست ندارین برخی چیزها رو بفهمین.........
KH.I.A.2500 نوشته شده:
به قول دکتر عباسی: «اگر اوضاع بد اقتصادی ما به خاطر عدم ارتباط با امریکاست، پس اوضاع بد اقتصادی یونان و اسپانیا و مشکل های اقتصادی خود امریکا به خاطر چیست؟»
اگر با تدبیر و درست عمل کنیم، در میان مدت و بلند مدت همه چیز به سود ما خواهد بود.
بله افتخار می کنیم که با داشتن انواع ثروت ها و فرصت ها در حد کشورهای آفریقایی موندیم و همه دنیای غرب فاسد! درگیر بحران مالی و بدبختی وفقرن و فقط ما جزیره ثبات و رفاه!
اوضاع یونان خوب نیست اما تورم و بیکاری 50 درصدی ندارن و مردم اونجا آزادن به هرجایی که بخوان مهاجرت کنن و مثل ما باهاشون در کشورای دیگه مثل اسرای رفتار نمیشه.
وضع ما از اسپانیا بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟آورین....آورین!
بله قراره فوج فوج مردم اروپا و اسکاندیناوی و آمریکای شمالی به ایران مهاجرت کنن تا از فقر و فلاکت و بدبختی نجات پیدا کنن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
برام همشه سوال بوده چطوری وضع ما اینقدر خراب شد که ارزش پولمون تو چند ماه 30% قبل بشه و تنها جوابی که براش پیدا کردم تدبیر دولت و طرفدارانش بوده.
شاید چون داخلش زندگی می کنیم متوجه عمق فاحعه نیستیم.
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
با سلام
من با کسانی که از بحث کردن الکی خوششان می آید سخنی ندارم.
من با کسانی که از بحث کردن الکی خوششان می آید سخنی ندارم.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
بنده هم با حضرت عالی بحثی نداشتم ولی شما افاضاتتون من رو فصل الخطاب فرار داد ید
مرده ی سیاسی کیه؟
مرده ی سیاسی کیه؟
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
سلام دوستان
چند روزي كمتر امكان مديريت سايت رو داشتم و ظاهرا باز دوستاني روال تخريب، توهين و رفتارهاي خلاف قوانين رو شروع كردند. در صورت ادامه اين روال قطعا تصميمات مناسب گرفته خواهد شد
تاپيك قفل شد
چند روزي كمتر امكان مديريت سايت رو داشتم و ظاهرا باز دوستاني روال تخريب، توهين و رفتارهاي خلاف قوانين رو شروع كردند. در صورت ادامه اين روال قطعا تصميمات مناسب گرفته خواهد شد
تاپيك قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد